Denne viktige begivenheten som et bryllup, i livet til hvert par er både høytidelige, alvorlige og festlige, med tårer og latter. Likevel er det en ferie som er nødvendig for å gjennomføre en skikkelig atmosfære, som spilles vanligvis bryllup arrangør.

 Det vil avhenge av Toastmaster hvordan vil bryllupet ditt, kan du og din kjære komme vekk fra alle de nødvendige følelser og følelser, og ikke miste interessen for arrangementet er i midten av veien.

 Jada, kan du ta en aktiv del i utarbeidelsen av anbudet ferie. Dette vil gi ferien et notat av originalitet og særpreg, for å unngå banalitet, foruten deg god toastmaster vil bidra til å forstå hva slags ferie du ønsker å se.
Morsomme bryllups konkurranser for alle

 Morsomme bryllups konkurranser kan være selvstendig, men det er nødvendig å ha en veldig livlig fantasi til fest faktisk mulig.
 Det er derfor det er mange foldet bryllup programmer, inkludert en konkurranse for bruden og brudgommen, gjester og slektninger, noen prøve vitner, og ulike auksjoner, spåing, dans og musikalsk underholdning.
 For hver slik moro og "gambling" skal være riktig tidspunkt å gjøre gjestene måtte delta i bryllup atmosfære av moro og bekymringsløse. For noen er det nødvendig å heve noen toast, og noen bare ha en matbit og oppløses i den generelle festlig humør.

 Bryllup konkurranser for bruden og brudgommen


 Selvfølgelig, er fokus for hele bryllupet unge, fordi brorparten av underholdningsprogrammet refererer spesifikt til dem. Vanligvis bankett begynner med den innledende delen av Toastmasters, total lett snacks og nygifte første dans.
 Dette er hva noen tester for unge par, så det er best å nærme seg det seriøst, det er et veldig viktig punkt, som er de fleste øyne klinket til paret.
 Dans og "auksjon" Entertainment er best overlatt til midt på natten når de fleste av gjestene er "pidihriyetsya." Generelt er det bedre å ikke forfølge ideen med komplekse intellektuelle konkurranser som i stedet for å underholde og underholde gjestene kan angi en tilstand zamyslenosti eller enda flehmatychnosti.
Morsomme bryllups konkurranser for alle

 Konkurransen om stillingen som familiens overhode


 Tradisjonelt denne konkurransen åpner bryllup moro, bør ungdom bryte av eller bite av et stykke brød eller brød, en som vil være større stykke, er han leder av familien. Vanligvis er dette konkurransen for unge ankomst på banketten, eller allerede ved bordet.
 Familiens overhode kan defineres på en annen måte, for eksempel å holde en konkurranse der frekvensen ville være velkommen, som raskt telle penger, forberede salat, zapelenaet dukke. Alle som vil være i denne situasjonen, økonomisk og presis, og han fortjener å bli fremtidens familiens overhode.

 Ansvar for en ung familie


 Konkurransen avholdes vanligvis på kortene, de kan gjøres i form av hjerter, to av dem store, noe som bør være skrevet noe sånt som: «Mine kjære kone! Jeg elsker deg så mye at han var klar hver dag "," Elskede mann! Min kjærlighet for deg overvelder meg, så jeg er klar hver dag. "
Morsomme bryllups konkurranser for alle

 Før den unge sette en skuff til å bli fylt med små hjerter, som bør deles ansvar. Young i sin tur trakk hjerter, sette dem på en av de store hjerter, velge hva de synes passer sammen.
 Dekaler kan være omtrent som følger: forberede frokost på senga i timevis for å henge på Internett, administrere familiens budsjett, shoppe, chatte med venner på telefonen, tjene penger så videre.

 Tilbakebetaling av den første familien krangel


 Bryllups konkurranser og spill er svært forskjellige, men jeg vil velge de som er morsomme å ikke bare utføre, men også interessant å observere at mens ønskelig fristende visuell og publikum. Neste konkurranse avslører til publikum et interessant bilde.
 Antent stearinlys veke med en tykk, plassert i sentrum av hallen. Bruden og brudgommen bør stå på en avstand fra stearinlys til den første gangen bare ikke blåse ut et stearinlys.
Morsomme bryllups konkurranser for alle

 Hvert lys kan flytte til "buy" element av klær av noen av bruder - jakke, sko, blomster, slips og så videre. For én ting paret lage en felles trinn.
 Når de endelig fant en passende avstand, er vi i ferd med å blåse for å slukke flammen av hans påstander. Deretter, når de stiger til utfordringen, verten sier hvor mange bruder sette ut sin første familiekonflikt.
 Til din kjære og familie sitter ved bordet og begynte ikke å gjespe, selvfølgelig, bør bryllups konkurranser være unnfanget og fasiliteter. Selvfølgelig, vil den beste løsningen danse og lagkonkurranser som vil flytte og ha det gøy zasydevshymsya til midten natt gjester.

 Sett partner


 For konkurranse valgt flere unge par vanligvis 3 eller 4 er vanligvis unge sjeler liker å ha det gøy. Par er ansikt til besøkende, og lederen begynner å kalle noen klesplagg som er i dag.
 Jenter av paret har kalt noen å spørre en ting av gjestene og kle henne hans partner. Seire og damp, som er den mest elegante og smakfullt kledd ung mann, er det bestemt av publikum stemme eller generell sympati.

 Gi sko


 Alle som ønsker å stå i en sirkel, presset godt sammen til mellom mennesker hadde ingen hull. I sentrum av sirkelen blir en brud og passerer hans kjøring sko som vil gi henne en av medlemmene i sirkelen. Inkludert er musikk, bruden følger hendelsene og deltakerne begynner å dele sirkelen bak hverandre sko.
Morsomme bryllups konkurranser for alle

 Når musikken stopper, bør bruden påpeke at, som i hennes syn, er nå tøffel. Du gjøre noen musikalske sirkler, vanligvis på denne tiden, deltakerne også prytantsovuyut, banke bruden av overtalelse.
 Ikke glem om alle typer auksjoner, som spilte den første stykke bryllupskake, dans med bruden og glidere første barn for løsepenger som er den stolte eier gudfar mor eller det ufødte barnet av en ung familie.
 Tenk om kvaliteten på bildene, som avhengig av hva skudd du får resultatet du vil være i stand til å fortsette sine lykkelige følelser, og ta del i konkurransen for bryllupsfotografering. Disse konkurransene holdes vanligvis hver sesong, for seieren der du kan vinne premier gode, inntil bryllupsreisen og store husholdningsapparater, som ikke er overdreven for en ny ung familie.  
Script til April Fool dag på skolen1 April til skolen. Scenario
April Fool dag på skolen. Scenario

Forberedelse til ferie. For prosessanlegg brukt alt som brukes til å gjøre dette i andre helligdager. Forutsetning alle attributter ett: humor, spøk, spøk.
"Hvis du liker pin - så er du - en sommerfugl! »
Department of Entomology
"Citizens! Holde insekter! Prykalыvayte hverandre! »
Greenpeace
"Mann til mann - venn, kamerat og en grunn til å le."
R. Dubovitskii
"April skal leve for ikke å være ulidelig smertefullt for de unfunny vitser fortalt ..."
A. Petrosyan
"Samvittigheten er den første av april skal være, men ikke nødvendigvis å bruke den! »
Society for Consumer Protection humor
"Ikke frata til i morgen hva du kan obsmeyat i dag! »

Forfatter og satiriker, som ikke har skrevet ut

Du må også organisere to konkurranser: en konkurranse versjoner av "Hva betyr det? "Konkurranse og anekdoter.
Plakat konkurranse "Hva betyr det? ". Det er nødvendig å tegne eller klippe ut fra et magasin nysgjerrig bilde eller foto (kanskje i samlingen arrangørene av festivalen fant også skutt av morsomme). Bildet bør være liten. Det er bundet til sentrum av tegnepapir med tittelen "Hva betyr det? ". Alle kan komme opp med er en morsom bildetekst til et bilde og skrive på Whatman papir. På slutten av ferien de mest vellykkede versjoner er opplest, og deres forfattere premier levert.

Plakat "Write spøk."
 På veggen i et godt opplyst område skal fikse nettet Whatman kaller "Skriv spøk." Alle tilstede her kan brenne din favoritt vits. På slutten av ferien fortellere mest vellykkede vitser motta premier.
Kan betraktes som en god ide om konkurranse mellom klassene stinnivok Day of latter. Hang på veggene, de sikkert vil dekorere hallen og skape en stemning.
Smil - et symbol på ferie. Dette kan være interessant beat, trekke seg gjennom en rekke makeup smil; sy "smil" til sortene; Gjør respirator i et smil. Ved inngangen til forsamlingshuset skulle smile bredt bredt - dette vil være billetter.
"Uhohocheshsya! "(Gay landsbyen sammenkomster)

I det mørke rommet. Åpning av gardin. Den lyder kvadrillen gå Vanja og Masha (morsommere er når du spiller rollen som unge jenter og gutter - en jente), sitte på benken.
Masha. Wan og Wan!

Vanka.
 FAQ?
Masha. Hei, det er en frosk tette.
Vanka. Yeah!
Masha. Og der nattergaler fylt!
Vanka. Yeah!
Masha.Haner galer begynne!
Vanka. Yeah!
Masha. Wan og Wan, og du elsker meg?
Vanka. Yeah!
Masha. Bevis godt!
(Å være stengt fra publikum, etterligne et høyt kyss.)
Masha. Wan, og du leser en bok om kjærlighet?
Vanka. Jeg leste!
Masha. Og hva?
Vanka. "Mu-Mu" kalles.
Masha. Fortell oss i stedet!
(Vanja får raskt opp fra benken, kledd ermene, har Masha ører ...)
Vanka. Vil du skrike - vtoplyu!
Masha er Vanka å bære våpen og den lyder quadrille. Umiddelbart på scenen foredragsholdere vises: Dunka bestemor og bestemor Manko.
Dunka.Himmelen! At det bør allerede ettermiddag og sitte tsaluyutsya! Manko.
Her samvittighetsløs! (Sitt på benken.) Lytt, Dunka, Ungdom som jeg gjerninger og ord!
Dunka.
De sier nå at ikke:
Vi må, må vi.
Det er min nevø Fedot -
Han Fedot, er ikke det samme:
ASC liten, unprepossessing i utseende,
Og gikk til Эnderktydu.
Manko.
Og hvordan?
Dunka.
På isflakene tilbake
En frost - under shestdesyat!
Her i går sendte et brev til:
"De gikk ut, øyenstikker, эskyzmo! »
Manko.
Antarktis - det er nær,
Det er snø, er det mindre risiko.
Men эnty og эnty,
Hva Raken fly.
Rart de veien -
Fløy over Gud!
Dunka.

Og dans, dans,
De begynte som alle enostransы.
Som vdaryatsya dans
Leg om en fot scratch.
(Høres soundtrack sanger fremført av rockeband. Dunka Baba tar opp en kost i stedet for en gitar og etterligner bevegelsene til moderne dans.)
Manko.
Men noe mote og fashion
Kle seg ut som monstre.
Skjørt - i (mini viser)
A bukser - i (show bukser - blusset).
Totalt (rister på hodet). Ingenting er hellig!
Manko.Oh, er hodet mitt lekk. Jeg har glemt hva vi sendte vårt hode her. Og du minnet meg ikke!
Dunka (overraskelse). Derfor jeg ikke minnet?!
Manko. Vi skulle møtes, hilse på dem (peker til hallen), se hvor mange gjester å ha kommet i landsbyen! Hei, kjære gjester! (Buer.) Vel, hva du står? (Henvisning til dunke.)

Dunka.
 Zdorov'yachka du bort miles (buer til publikum .. Skyver Manko til side, sa med lav stemme.) Men hva vi underholde noen gjester vil?
Manko. Hva er det med oss ​​i landsbyen hadde talent? For dere, kjære gjester, hedret kunstnere i landsbyen vår ... de fleste av våre lokale koret, velkommen!
Bestemor ut. Dette gir noen morsomme kledd utøvere. I hendene holder de scorer.
Første chanter. Kvelds Bells!
Andre chanter(Rough stemme). Bom Bom!
3 chanter (Thin stemme). La-la-la!
Første chanter. Kvelds Bells!
Andre chanter. Bom Bom!
3 chanter. La-la-la!
Første chanter.Hvor mange sanger.
Andre chanter.Bom Bom!
3 chanter. La-la-la!
Første chanter. Lister sa.
Andre chanter. Bom Bom!
Refrenget går. På scenen vises styreleder, i en dress, lue og diplomat.
Presidenten (griper hodet). Gud, hva slags musikk! (Utstedt bestemor, passer til hodet.)
Manko. Hva dette Ivanovich, rvesh du håret ditt?
Dunka. Hva har skjedd?
Formann. Du også, ønsker å diskreditere meg?! Hva var det sørgemarsj?
Manko. Vel, som du blir bedt om å underholde gjester?
Formann. Spurt.
Dunka. Så hva da shumysh?
Manko. Vi er her og underholde gjester. Hva våre kor ille?

Formann.
 Du vet hvilken dag?
Dunka. Og hvordan - tirsdag, melk levert til butikken, kål, sыrochek ...
Formann. Og hva melk! I dag, 1. april April Fool dag og humor! Vi må vise våre gjester noe morsomt i dag sjel frydet seg! Så du vet, for eksempel, noen vitser eller vitser?
Manko. Hvor godt kjenner, selvfølgelig! Hør.
Det er to nye russiske første dagen i januar. Man klager til en annen:
- Hei, tull: I dag ser ut til å være litt beruset og falt under treet og sovnet. Og viktigst av alt - drømte hele natten poteter! Du vet, hva ville det?
Andre skallet hodet klødde seg venn på skuld clap:
- Det Bratkov, en av to ting: enten våren stillinger eller fjernet i høst ...
(En konkurranse med publikum de beste spøk vinnere tildelt premier.)
Formann. Og nå vil jeg invitere på scenen dansegruppe "Enjoy Your Bath! ".
Under melodien av rock 'n' roll band går "Banshchikov": de bandt håndklær i hånd bassenger, kastet over skulder lange vaskekluter. Dans, imitere de musikken vaskeprosedyren. Etter dans, de "vasket".
Dunka (Det henvises til Manko). Som kjent vytantsovuvaly, well done! (Som viser dans "Banshchikov.")

Manko.
 Katastrofe, katastrofe! Jeg har hørt at før vi raidet landsbyen sigøynere, pozolotysh de hånd, vil de fortelle deg sannheten som ligger foran oss venter ...
Dunka. Så du kan, gammel, foran, deretter vente?! Kommer her rozpohodytsya, begynner plante poteter.
Manko.Og du er ikke rett, Dunka. Jeg liksom føle deg ung og i stand til mye! ..
(Høres soundtrack sangen "strie Bumblebee" fra k / f "Cruel Romance". Det er "sigøynere av tsыhanochkamy", holde sigøynerdans rundt øyenstikkere.)
Gypsy (Egnet for Manko). Gilding hånd, kjære, jeg skal guddommelig, fortelle sannheten, som er at det ...
Dunka (Manko tildeler hånd, som han holder ut). Vi kjenner din formue, så ikke bo. (Indignert.) Kom i stort antall her ... (fører dem fra scenen, de er motvillige. Dragonflies følge dem. Det er styreleder).
Presidenten (haplyvo). Oh, hvordan jeg ville gjøre det, som om å gjøre det til møtet. Gratulerer, nå levere vår ære, selv om unge dansegruppe, møtes med applaus ... (Tika).
På åstedet for lydopptak "I bjørk var" få en gruppe av "bjørk" (kledd i livkjoler gutter) innenfor gruppen tiltrukket seg oppmerksomheten til "ikke-standard" bjørk. Klær på det noen fillete, ingen koordinering, glipper ut av rytme, etc. Etter å ha danset på scenen igjen vises bestemor, "beruset bjørk" kollapser på øyenstikkere, de nesten faller. "Birches" go. Øyenstikkere sitte på benken.
Manko.
Look-ka, Dunka,
Youth noe som:
Og handlinger og ord!
Dunka.
Vi var unge,
De som er eldre, ikke hrubyly.

Manko.

Alle spurte vi råd
Kan l og l kan det?

Dunka.

Nå trenger ikke si det:
Vi må, må vi.
Mine barnebarn molodshenkyy, Egor,
Hvordan å prank han snart!
På gulvet spytter frø,
Katter nedstigningen ikke.
Skolen nå, skam,
Dette ga Tarara.
Manko.
Pohlyadysh på skrivebordet, plutselig
Syntes det er sirkel,
Armer og ben, ohurechyk -
Det var mannen.
Selv strengt sagt,
For å unngå å bryte pulten
Og partene ikke cherkaly!
Dunka.
Min Yegor ikke forstår
Bezobrazya fortsetter:
Dirt er han rent hus,
På gulvet evig grist.
Manko.
Og ungdom har gått!
Ring til styret - stille,
Og det vil også nahrublyat.
Frykt Gud de ikke gjør det,
Det er nær slutten av verden.
Dunka.
Du, Manyasha ikke riktig!
I alderdommen, ikke gress,
Jeg lukter ikke som blomster,
Men ikke gå tom for drømmer.
Morgen vil bli den dagen
Egor glemme min latskap,
Føre skole, høyskole.
Han er smart, bråkmaker!
Manko.
Og de andre unge mennesker?
Dunka.
Livet vil undervise dem.
Manko.
Vel. Zroblyatsya endelig slå seg ned.
Dunka og Manko (Sammen).
Her kazochtsi slutten. (Sighs. De kommer.)
(Under sangen "Vi ønsker deg lykke" (musikk av S. namin, V. ord Shaferana ut :) kunstnere bue.)  
Яндекс.Метрика