Mysterier grønnsaker og frukt for Kids
 Mysterier frukt og grønnsaker fremme utviklingen av barnets logisk tenkning og introdusere barnet ditt til "Heroes" hager.
 I puslespill for barn kan beskrives noe. Her vil du finne en puslespill av ulike frukter og grønnsakerSom er nyttige for omfattende barns utvikling. Babyen møtte daglig med sine ulike representanter sitter ved bordet, kommer til min mor som hun forbereder. Det ser ut til dine favoritt mat smaker som han liker mest. Forskjellige form og farge, med interessante og noen ganger morsomme navn disse naturens gaver så kjent for barnet. Men deres rett til å vite, ikke forveksle med hverandre, noe som er akkurat de funksjonene i denne grønnsak? Alle disse og mange andre spørsmål vil finne svar ungen arbeider med harde spørsmål om grønnsaker. Det er ikke noe mer interessant enn et morsomt spill interessante og informative, løse gåter. La oss bli kjent med noen vanskelige spørsmål om grønnsaker og frukt for barn:
 Vokser i bakken i hagen jeg
 Rød, langstrakte søt.
 Gulrøtter
 Rozsilasya dame i hagen,
 Kledd i silke bråkete.
 Vi forbereder for hennes rør
 Grovt salt og en halv sekk.
 Kål
 Han aldri noen
 Ikke galt i verden.
 Hva gjør gråte av det
 Både voksne og barn?
 Løk
 Jeg slippe sommeren på en tynn stilk,
 Piske min kuzovky og lukoshky.
 Han elsker meg, han er glad for å tilbe.
 En innfødt navn ga meg zemlytsya.
 Strawberry

 Lav og skrapete, søt, ikke salte.
 Grab bær - alt hånd obderesh.
 Stikkelsbær

 For tips lite barn Ordne kortene med malte grønnsaker, Inkludert et barn velge en, som vil bli vist tolkning. Hvis barnet er over fem år, kan du velge den komplekse puslespill hvor du trenger å sammenligne og finne forskjeller.
 Ute av stand til å sette barnet på bordet og lære logisk tenkning. Riddle løser lett dette problemet ved å spille barnet tenker, på jakt etter svar på spørsmål analyser. Utvikler sin fantasi, begynner barnet å oppleve skjønnheten i klingende tale komponert i rim. I elementær gåter beskriver fargen på form og smak av frukt og grønnsaker.
 Mysterier frukt og grønnsaker slozhennы ofte i form av dikt med deres barn møtte mer interessant, pluss at de er lett å huske. Og prøver å tenke på noe nytt til sine jevnaldrende, vil han lære flere oppgaver - en fin trening minne. Overflod mysterier kål, gulrøtter, hvitløk, agurk og andre grønnsaker er presentert i denne delen. La barnet ditt til å utvikle og tegne for en ny produktinformasjon, som han elsker. Vis svar til bildet at barnet visste hvordan å beskrive en viss vegetabilsk utseende. Nedenfor vil du finne interessante mysterier frukt og grønnsaker for unge preschoolers.

 Gåte som et middel for utvikling av den yngre generasjonen er pedagoger, lærere. Finn ut hvordan utviklet barnepsykologer ofte hjelper er et mysterium. Det lærer barnet på detaljer, lytte, ta notat av hvert ord kjapt bytte fra ett tema til et annet. Babyen selv når du går ikke bare lete rundt, han prøver å huske så mye informasjon som oppstår på vei.
Mysterier grønnsaker og frukt for Kids
Interessant scenario for alle anledninger


 I avsnittet "Birthday" utgitt spill - spillet presenterer det som en gave til den påståtte mirakel. Anta bursdag bør da be for en etter en, noen ganger beveger seg på bakken, noen ganger må du danse lambada ukjente søtsaker selger for å få neste ledetråd og deilig gave, og deretter re-run, men ikke alle spill fra hele byen, er det online spill leilighet, bare på kontoret, landsteder og andre uventede steder.
 Spill rettet mot forskjellige mennesker for unge og voksne menn og kvinner. Det er en veldig fin skript for å yuvilyarky som inkluderer fantastiske øyeblikk, og det er absolutt ingen problemer og oppgaver. Det er, på hver sin egen, fans flytte - beveger seg med jakt etter eventyr og plutselige vendingen, elskere av vakre gjerninger - god, følsom, milde oppførsel. I skript skrevet det, hvorfor, hva du skal gjøre, hvordan og hvor du skal bruke midler på hånden, ofte alt skrevet og absolutt ingen fancy ikke. For tiltak som mye.
 Andre seksjoner: "løsepenger", "anerkjennelse", "Unnskyldninger", "New Year" samt leke med konkurranser.
 I "løsepenger" inneholder enkle skript definerte temaer for vanlige russiske folk, terrenget verftet, veranda og flat, som i mange byer i Russland, mer kalde enn varme. Men innløse flotte temaer, unikt, ikke som andre lignende scenarier.
 "Anerkjennelse", "Unnskyldninger" seksjoner noe lignende, fokuserer de på venner og slektninger av personer som de har flere oppgaver å flytte, å treffe, for å overraske og glede folk for hvem organisert spill. Det finnes ingen standard scenario, hvor hun gjør en lek for hans beste venner, som til slutt sier at karakterene i spillet, hennes beste venn, veldig nære venner at hun elsker dem. Noen ganger ønsker du å si, men vet ikke hvordan.
 I "New Year" scenario spill å varme selskap og nåtid bare én mann er forventet å dukke opp som et skript for å organisere ferier for ikke mange barn (forsamlingshuset er nødvendig). Nytt år - en magisk ferie, som gjør det så fascinerende, hvis ikke oss selv?
 Zakharenok.ru - Dette nettstedet ideer som å overraske og glede din familie og venner hvordan å gi fortellingen, undring og magi. Som våre personer mye energi, ambisjoner og følelser, er vi klare for de lyse handlinger, men ofte ikke ønsker å være banal, og deretter stige alle hender. La oss ikke være redd for å gi folk varme og oppmerksomhet. Zakharenok.ru - er ropet av sjelen, enn si gjøre noe for sitt folk. Forholdet av mennesker - er det viktigste i livet.
 Zakharenok.ru - Scenarios spill, hilsener, innløsning, bekjennelse.  
Konkurranser på første nyttårsdag


 Noen elsker sinnsykt bråkete store selskaper, noen i sirkelen feirer sine venner og slektninger. Hvilket selskap ville du ikke nevnt det - det spiller ingen rolle, det viktigste ferie atmosfære, så du er forberedt.
 Selvfølgelig må du festlig dekorere hjemmene sine, kle opp et juletre, lage gaver, legge på bordet deilig
 Men ikke glem om underholdning.
 Selvfølgelig kan du drikke champagne under chiming klokke, se fyrverkeri og alle resterende ferie for å sitte foran TV og se "Blått lys". Kjedelig, er det ikke? La oss gjøre ferien minneverdig, med konkurranser, blir premier til alle dine gjester ikke sitter med "syre mine" hele natten til dem denne ferien uforglemmelig, unikt, at det var fylt med en flott nyttårs støy, hilsener, latter.
 Forberede konkurranser som du ønsker å bruke på ferien, for å avansere.
 Kanskje noen av gjestene se hverandre for første gang. Å fjerne awkwardness mellom dem, smuschennost, sveip konkurranse - phantom "Introduction". Skriv spørsmål på forhånd og det samme antallet for svar. Sett i en annen kapasitet. Hver i sin tur få spørsmålet, les den, og nabo vil lese svaret. Spørsmål og svar må være latterlig. Etter denne samtalen, vil alle smuschennost alle føler seg hjemme.
 Du kan også holde en konkurranse: all presentere gi et stykke papir og penn for å ta opp. Disse sidene er skrevet sine historier. For å komme i gang, må alle deltakerne registrere navnene på deres favoritt tegn, så de bøyer et stykke som ikke ble sett sine poster. Da de passerer deres blad sitter i nærheten. Den kobles fantasi. Alle gjester begynne å svare på spørsmålet om følgende type: hva en helt er hva han gjorde, etc. Hvor lenge for? Jo mer, jo bedre. Selvfølgelig, etter hvert svarark igjen og formidle zavertayut hans nabo. Resultatet er en veldig morsom historie som alle vil le av i lang tid.
 Holde en konkurranse med dressing og fjerne videoen. Stormen av følelser i morgen ser hele selskapet er sikret. For denne morsomme trenger du to esker med forskjellige ting. Ting må være dum og latterlig. Involverer to spillere. De bind for øynene, på kommando, begynne å kle. Du kan ikke, selv latterlig å inkludere musikk. Veldig morsomt show. De vil lenge bli fastslått at denne tingen der hun kler. Resultatet er en svært morsomme figurer.
 Og viktigst av alt, for å møte det nye året i godt humør, våkn opp 31 desember med et smil. Legge frem et kjært ønske, sette våre mål for det kommende året, og gjerne ta et skritt i den fantastiske fremtiden! Og kan det kommende året bringer deg en masse positive følelser, nye venner og mye glede.  
Scenario uten bryllup toastmaster

 Bryllup, hvorav betro fagfolk - toastmaster, er morsomt og enkelt.
 Men hva hvis en slik profesjonell ikke kan finne? Du kan gjøre på egenhånd. Men i dette tilfellet kreves de aktive vitner som ikke bare kunne gjøre bryllupet scenario uten Toastmaster, men gjør det virkelig.
 Denne artikkelen foreslår et scenario uten bryllup toastmaster til å løse problemet med mangel på Toastmasters.

 Del 1


 Den første delen av skriptet uten bryllup toastmaster. Ved inngangen til huset hvor mestrings bryllupsfest, de nygifte møtt med foreldre brød. Caravan bestilles dagen før baking i nær punktet eller butikken. Foreløpig er det - ikke noe problem. Og hvis du kan lage dine egne hender - vel.
 Nygifte samtidig bite av brød. Hvem er en større del bitt av og spist det før, og han skal lede fremtidige familie.
 Gjester er invitert til bordet.
 Et vitne sier det første toast og tildeler auksjon for første bryllup kyss. Høystbydende av paret vie den første bryllup kyss og kysse så mange ganger betalt for et kyss. Totale prisen går til statskassen ung.
 Proklamert andre toast - for foreldre.
 Denne toast foreldre resitere stuen og avskjedsord.
 Neste toast - Hilsen fra hver gjest, bare noen få ord, men fra hjertet og med følelse. Velkommen uttalt i orden, hver av gjestene, med et glass i hånden.

 Del 2


 Den andre delen av skriptet uten bryllup toastmaster.
 Gjester er utstyrt med høyre hånd høytidelig unge gaver.
 En skål for gjestene ikke bare kommet for en ferie, men angrer ikke avskjedsord.
 Vite hvis kjærlighet varm, ta to Ldinka og hender nygifte ett, la smelte i hendene.
 Vet hvem førstefødte - en gutt eller en jente. Ta to poser, blå og rosa. Alle er å kaste en mynt: blå bag - en gutt og rosa - jente. Hvilken pose med mynter vil være mer - og denne målingen født barnet.  
Яндекс.Метрика