Nyttår. Forberedelse og organisering av festligheter

 Hvor morsomt å feire nyttår med familien din? Planlegging og organisering av det nye året ferie hjemme.
 For oss voksne, barn og våre nyttår - ti ferie, som vi forbereder to uker, kjøpe mat og gaver, rengjøring av leiligheten. Våre barn på denne tiden går på skole og prøve å få en god score, så vi bør organisere en feiring spesiell.
 Første jul og nyttår alle mennesker, uavhengig av alder, feiret 12 dager, mer religiøse - antall apostlene, mer sekulære - antall måneder i et år. Og hver dag var fylt med spesiell betydning, akkurat som fylt med spesiell betydning for julen dekorere.
 Husker symboler av jul og nyttår. Jule krans med fire lys kom til oss fra Lutheran Tyskland. Det første lyset er tent på søndag fire uker før jul som et symbol på lys som kommer inn i verden med Kristi fødsel. Hver påfølgende søndager tenne et mer stearinlys. På den siste søndagen før jul belysning fire lys til å lyse opp stedet der krans (dette kan være alteret i kirken eller spisebord). Julelys er også brukt til eksil mørkets krefter og kaldt. Vokslys ble hørt av romerne under Saturnalia. I dag er det et symbol på lys av verden. I viktoriansk England årlig handelsmenn ga sine faste kunder stearinlys.
 Symbolet på det nye året, er det bjeller. De kom til oss fra hedenske vinteren feiringer, ble det antatt at solen døde, og den onde ånd er veldig sterk. Å utvise den onde ånden, trenger mye støy. Ved overlevde en juletradisjon å ringe bjeller og synge og lage bråk. På helligdager i kirkene rundt om i verden hørt gongongen - folk velkommen Kristi komme. I Skandinavia bjelle betyr slutten og begynnelsen av ferien i England - den dødsklokken for begravelsen av djevelen og hilsen Kristus. Juletre for fuglene - skandinavisk tradisjon.
 Ved juletider, folk trenger å dele sin glede med andre levende vesener, så ta ut frøene til fuglene eller festkakesmuler. Det ble antatt at jo flere sletytsya fugler, jo mer vellykket vil bli året.
 Og et nødvendig element av ferien - Christmas Carols ytelse på blåseinstrumenter. Som vi har sagt, for å fordrive onde ånder måtte være stille. Foreløpig denne tradisjonen følges i Tyskland og Skandinavia.

 Pynte et juletre


 I tradisjonen prank Juletre gamle røtter. Ukraina er ikke de første juletrærne ble hengt i Tyskland - f SRI i VIII. Mer Saint Boniface, druider lese en preken på julaften for å overbevise avgudsdyrkerne at eik er ikke hellig tre kuttet ned en av de eiketrær. Når kutte ned treet falt, det banket på hans vei alle trærne unntatt ung gran. Boniface introdusert spiste overlevelse som et mirakel, og utbrøt: ". Slik er det tre av Kristus" Senere Jul i Tyskland bemerket plante unge graner.
 I den tyske kilde, datyrovannom1561 g., Sier at "Jul i huset ikke kan stå mer enn ett tre." I XVII århundre. Juletre var allerede Felles for julen i Tyskland og de skandinaviske landene. Mens det var dekorert med figurer og blomster kuttet fra farget papir, epler, wafere, gullbelagte gadgets og sukker.
 Tradisjon kle opp juletre knyttet til paradis treet hang med epler. Suksessen av julegrana i protestantiske land var enda større på grunn av legenden som Martin Luther hadde oppfunnet de første tenne lys til jul gran. En kveld han kom hjem, skriver en preken. Glitter stjerner mertsavshyh av olje, det inspirerte ærefrykt. For å demonstrere dette fantastiske bildet av familien hans, satte han treet i hovedrommet, har styrket sine grener lys og tente dem.
 Hans popularitet i England julen gran forpliktet den tyske prins Albert, ektemannen til dronning Victoria. I XVII århundre. Tyske immigranter brakte tradisjonen med juletreet i Amerika. Den første gaten tre med elektrisk kranser dukket opp i Finland i 1906
 Ideen om å bruke elektrisk lys i stedet for stearinlys inkluderer engelsk telefonystu Ralph Morris. Etter den tid en tråd lyspærer brukes i telefonsentraler boards, Morris skjedde bare for å overføre dem til treet.
 De første juletrærne ble dekorert med friske blomster og frukt. Senere lagt det godteri, nøtter og andre matvarer. Deretter - julelys. Men denne belastningen ble for tung for treet grenen brakk og falt dekorasjoner. Da de tyske glassblåsere begynte å produsere hul glass Christmas leker for å erstatte frukt og andre tunge ornamenter.
 Men den eneste nyttårs edelgran. British, tro mot gamle tradisjoner, kristtorn dekorere huset - eviggrønne busken med røde bær giftige, mørkegrønne blader og pigger. Lysstyrken på dette anlegget gjort det en naturlig symbol på gjenfødelse av livet i vinter undertøy. Det antas at kristtorn driver vinterkulde og onde ånder.
 I England, kristtorn spiked kalt "det" uten torner - "det". Fra hva kristtorn (piggete eller ikke) brakt inn i huset første jule avhenger av hvem blir neste år å administrere husholdningen. Forresten, det samme gjelder for tegn på treet, med kjegler - lover menneskelig styre, og uten kjegler - kone.
 Før juletreet i midten av det nittende århundre. England var den viktigste dekorasjon av de såkalte "avdelings kysser." Det tok form av en dobbel ring, dekorert med girlander, grønne grener, kristtorn, eføy, epler, pærer, lys og misteltein. Hvis ved en tilfeldighet ble hun gitt under denne grenen, ble det lov til å kysse. Dekorere hjemmene i Storbritannia og misteltein. De gamle Druidene trodde misteltein hellig plante, et symbol på evig liv. Romerne verdsatt det som et symbol på fred. Kysse under mistelteinen - som den romerske tradisjon.
 Jul og nyttår pudding
 Plomme puddinger dukket først opp i XVII århundre. Pudding kokte hele familien i store kobber potter noen uker før jul. I tillegg, hvert medlem av familien zahaduvav ønske. I pudding sette fire elementer: mynter, fingerbøll, knapper og ring. Senere, når du spiser pudding, pudding funnet i hvert fag hadde sin verdi. Mynt betydde rikdom i det nye året knapp - bachelorhood, fingerbøll lovet ugift jente livbøye - ekteskap (ekteskap).
 Og i peisen på denne tiden var å brenne Yule log, men ikke kjøpt, og kutte ned på familiens overhode. Pauline brant i peisen sammen med restene av fjorårets Yule log. Det ble antatt at asken Yule log kur sykdom og beskytter bolig lynnedslag.

 Spennende nyttårshelgen i familien


 Ulike juletradisjoner og mystiske tegn hjelpe deg å sette temaet for hver dag ferie. Barn er glad dodumayut historie. Alt du trenger å hamstre på utgangsmaterialet, og på kvelden for å se hva som gjorde barnet, og ta bilder. Disse jule album kan etterfylles, lagres og overføres barn barn som et minne om lykkelige øyeblikk.
 Vel, hvis barn tilbringer ferien sammen med eldre slektninger, så i tillegg til de enkelte gaver kan forberede gaver til felles fritid og sette dem under treet. Dine foreldre og barn, og kombinerer sin fantasi og ferdigheter for å kunne spille spill med fantastisk jul, ikke bare se på TV eller trist tur i gården. Ikke bare jenter, men gutter som broderi middelalderslott med en enhjørning på en sjablong. Alle de kjente seilere i verden så tilbringe sin fritid.
 Veving fenechok mote beaded tråden og smykke seg tenåringer, enten armbånd hayratnyk, sett til brodering på en ryggsekk og opptjent like glede unge designere av begge kjønn. Et sett med pels og skinn med objekter for å sy, for fremstilling av hatter, vesker, ryggsekker, belter gir muligheten til å føle erobreren av Nord eller de europeiske moteinteresserte.
 En dyktig lederegenskaper og eldre slektninger samlet forskjellige generasjoner som mulig. De fleste barn som får lommepenger som et supplement til hoved gave, ønsker å invitere meg til å besøke klassekamerater og mentalt bruker dem ikke bare i klubber eller på offentlig juletre (som mer hensiktsmessig), men arrangere en fantastisk homeparties, og dette behovet og deltatt i utarbeidelsen bord eller buffet, og materialer som hele ferien vil bli utstedt.
 Grunnlag fantastisk kveld, selvfølgelig, vil være et juletre, men ikke den du vyryadyly 31. desember og noen bisarre, nymotens sammensetning, vagt minner om tradisjonell skog skjønnhet. Snarere er det en syntese av trær og pyramider.
 Før juletreet pyramiden ble vurdert i Tyskland og Nord-Europa hoved Jul i maleriet. Det var en trebygning, dekorert med tørkede blomster, grønne grener, gullstjerner og frukt. Gaver og godteri satt på hyllen av pyramiden. Over tid har pyramiden gitt sin rolle treet, som hadde, med et merkelig sammentreff, samme form. Imidlertid har tyskerne ikke glemt pyramide, fortsetter henne dekorere vinduer og festbord.
 De siste årene er det denne selvlagde tre-pyramiden er en hit alle ungdomspartier; sjansen til å føle seg som en stor kunstner like, og barn og unge, og deres besteforeldre.
 I spesialitet butikker selger hele sett for jule installasjoner - skum svamper, ringer, pyramider og baller for tørkede blomster og kunstige dekorasjoner med noe som er "tree of happiness", men også selge spesielle svamp blomster - så kan du lage en sang med furu grener, treet, kongler og blomster.
 Ideen kan lånes fra katalogen eller besøk før nyttår blomsterutstilling. Disse settene er også wire for å feste frukt og kjegler, maling for forgylling og forsølving, spray med kunstig snø og glitter, glitter spray tørket blomster, og ved valg, kan du samle sjø attributter av sjøstjerner, skjell og gjennomsiktig blad-lignende på skjeletter av skilpadder.
 Alt dette kan bli til en hvit snøfnugg, snøball eller magisk planet, og til tross for uvanlig, ville denne nyttårs ball eller pyramide være hensiktsmessig, fordi livet kom fra havet og maritimt tema - et symbol på nytt liv.
 Et annet alternativ dekorasjoner kan tørkes og mandariner. For variasjon, feste dem til gull stjerner, bjeller eller plast perler til en gutt gjør ikke vondt håndtaket hvis bestemmer seg for å rive Mandarin.
 En annen type jule fantasy - nøtter og krydder: kanel koble bjelker i gull eller rutete bånd hvis du finner pods av vanilje, deretter legge dem til sporet. En tilkobling vil også lukter nydelig bukett av aromaer. Nelliker kan sette et mønster på en litt sterk sitrus, sitron eller appelsin, og også knyttet til den magiske treet.
 Hvis vi huske at de fleste nordiske folk selv Julenissen foretrekker hot pepper muffins og cookies, kan det være knyttet til trær og "helvete hus" (den såkalte hot rød pepper i Karibien). Og det gjør det på en original komposisjon dekorere et fat med hjemmebakte kaker.
 Forresten, skal på ferie til en venn, stakk med et slikt tre. En produksjon pepperkaker glad for å være engasjert i alle familiemedlemmer i skoleferien. Disse blanks, inkludert krydder, kan du sette inn det nye året under juletreet som en gave for hele familien.
 Ved utarbeidelse hjem partiet vil være en god gave og karneval masker kostymer. Men i alle fall ikke kjøpe dem i butikken! Men ta vare på makeup, materiale for parykker og barter og merkelige ting (fra bestemors bryst), hjelpe barnet ditt inn i bildet og uttrykke dette bildet nødvendig.
Nyttår. Forberedelse og organisering av festligheter
 Nytt år - en ferie stearinlys
. Derfor vil en god gave til barn og voksne være materialer for å lage lamper, lampeskjermer, lysestaker og stearinlys. Alt som selges i dyre butikker, kan du lage selv. Perler, farget salt, tau, halm, skall du sikkert finne lett. Ulike former for støping av lys kan være laget av tinn. For at dette skal kjøpe barnas ferie drikker er ikke i flasker og bokser - kutte denne gesten konvensjonelle klippere og svinger lett ved hjelp av enkle tang.
 Barn vil ikke være vanskelig å få ut av det stjerner, terninger og kjegler. Med tykk kobbertråd og kokos skall kan gjøres støtte for disse bisarre stearinlys. Forresten, plast champagne glass selges i alle markeder - den ideelle form av fargede lys (men vær forsiktig med å brenne dem). Hold dem ikke zakurylys under forbrenning.
 Legg merke til de forskjellige typer av leire og plast som ikke krever brenning. Siden de kan forme leker - den tradisjonelle symbol på det nye året, for eksempel pepperkakehus med små stearinlys inni.
 Og selvfølgelig, ikke glem når du forbereder gaver av album for bilder og film. For beste jobb å jobbe med gratis tema - "Hvordan jeg tilbrakte en ferie." Hvordan ikke leve, og tilbyr bedre livshistorie. Dette er betydningen av dette og det nye året, og alle av følgende: vår ferie, helligdager og deretter barn, da - å spille med barnebarn. Alle klarte vi å komme opp og gi i denne tiden, og dekorerer verden.


 Gammel nyttår
Nyttår. Forberedelse og organisering av festligheter


 På grunn av det faktum at Russland har byttet til den gregorianske kalenderen i 1917, og siden da har vi markere to "nye år - en til jul, den andre -. Etter Fra barndommen denne ferien vi oppfatter som veldig trist, fordi slutten vinterferie, og bare når de selv blir foreldre, glad det fullt. Sende barna til skolen, er vi i stand til å posvyatkuvaty og bekymringsløs hjertens lyst. Det er en ferie for deg selv, ikke for familier og barn. Det er en flott fest med sine egne forventninger, håp, drømmer og minner.
 Så, hvis vi forstår at ferien faller på alle tradisjoner, kan vi tenke på hvordan å formidle sin rare sjarm, uten å falle inn i overdreven nostalgi eller opprør absurd - fordi i morgen for å gå på jobb. Her er ideen om Crystal nyttår. Hva betyr dette?
 "Blue krone, crimson trunk rallende grønne kjegler" - sang Okudzhava, si farvel til et juletre.
 Hvis du er riktig omsorg for sin grønne skjønnhet, vil det glede deg til slutten av januar. Likevel, til den gamle nyttårs behov oppfinne nye dekorasjonen og finne et nytt symbol på ferie.
 Gaver til venner og feriegjester
 Hvorfor ikke kjøpe en gave krystall treet? Vel, hvis du finner en stor krystall parabolen. Så er det alle forutsetninger til fest oppstått. Juletre du putter i en skål, hell vann og flytende lys tillatt. Zagotovte blyanter og tykt hvitt papir. Hver toast og ringing briller med champagne ønsker og skrive, gjøre dem til båter, tillatt mellom stearinlys. Hver deltaker feiringer blåser på båten, og - som er tidevannet.
 Å gi gaver til slike parter enkelt: Produkter fra krystallkarafler, tumblers, pokaler, ikornytsi, retter, konfetnytsa og mer - alt bra. Crystal bilde symbol på året - enten eller katt drage - er også relevant, som østlige nyttår rett rundt hjørnet.
 Siden krystallen er spesielt gode penger, de glitrende serviett ringer, dessertgafler, innlagt med sølv, krystall karafler for vin - alt i noen mengde og enhver hellig verdighet legge skjønnhet og kan etterfylles hvert år som en samling.
 Men hvis vi snakker om båter med ønsker, kan vi tilby deg og original gave for anledningen. I mange land produsert modellskip, forseglet i flasker - som en slags budskap fra fortiden, ukjent hi implementering av barns drømmer som et brev i en flaske som ble brakt surfe. Flasker kommer i en rekke størrelser - fra beskjedne til ganske alvorlige souvenir samling alternativer.
 Hvis du er en fan av mer tradisjonelle dekorasjoner og ønsker å kombinere grønn gran og krystall smykker, er det ingenting enklere. Fersk furu gren i en stor krystall vase eller glass gigantisk glass kan være dekorert med krystall leker - de er enkle å kjøpe i enhver butikk "Mir".
 Alle Boggle vår fantasi som barn istapper, perler, glassperler, som vi beundret, hode kastet tilbake, ser lysekroner på Bolshoi eller lagre Eliseevskom Glass ildfluer, kruzhyvshye oss danse og Kreml juletre vi alder endret stil med "techno" All det kan returneres bukett dekorasjon på Old nyttår.
 En god tjeneste vil tjene på denne buketten sølvfolie. Det kan vikle små premier - kjeks, kaker eller nøtter, eller kanskje en ball med smaker for saker som kom inn i moten takket være "naturlig livsstil" og kapsler med aromatiske badeoljer. Valget er ditt. I alle fall, vil du ha en unik sammensetning. En kjøretur i en slik bukett med fargerike godteri i gjennomsiktig wrapper.
 Fra dekorasjoner vi alle forstår. Det gjenstår å slå innfall av tid, nemlig paradokset av "Old New Year".
  
 
 
 
 
Nyttår.
 
 
 
 . . . . . . . . . . . 
   
Яндекс.Метрика