Nyttår. Historie Holidays

 Historien om det nye året ferie
 Nyttår. Hva er det - en festival som forener oss alle barnslige gleder, bekymringer eller bag som alle er klar til å ta på sine skuldre og frivillig, som en klok venn sa Owl, "bezdvozdmezdno"? Ja og noe Men om og av ytringsfriheten kan ikke være! Tvert imot, riktig valgt barskog skjønnhet, sydd på etter jobb eller studere lystig karneval kostyme for en søt gave er ikke veldig kjær kollega og, til slutt, for en deilig nyttårs gås med epler alle forventer intet mindre enn hvordan Miracle!
 Å elske heldig å være sunne foreldre at barnet får noen fem til sjef ga en tur til Paris eller i verste fall i Helsinki! Å gifte seg for å bygge et hus for å møte henne til å returnere gjeld og vinne i lotto
 Oh, hva lurer vi bestille denne nyttårsaften, absolutt forventer gjensidighet!
 Og hva annet? Julenissen - folk uten alder og dårlige vaner. De er ikke vant til å nekte mirakler fra skade. Ingen. Ingen barn, ingen brud eller Santa jevnaldrende. Men i sekken julenissen ikke passer biler og moderne leiligheter, executive stoler og true "Oscars". Men de har leker, parfyme, søte pyntegjenstander og har sannsynligvis boken. Fordi uten det riktig å møte det nye året rett! Dette til og fra jobb, og i løpet av festen, og til dags dato, og det var alle business! Og toast korrekt og riktig gjest, og en reell følelse spiker til å spikre programmet for underholdning trettiførste desember!
 Men om trettiførste vi gjøre litt oppvarmet; Nyttår kan feire hele året. Du trenger bare å vite at i kalenderdager er reservert for den beste ferien i et hjørne av verden, og forberede din favoritt retter tysk, Malay, fransk, kinesisk, hebraisk eller georgisk.
 Nytt år - et år! Morsom, vittig, vakker, klok, mettende! Dette er vår måte! Og etter din mening? Vi hadde det i tankene! Så IN-TER-e-Loch-KA!

 Nyttår er verdens historie nyttårshelgen


 Nyttårsaften - den beste grunnen til å se i gamle dager. Så hvis du lurer på hva som faktisk er det nye året, sannsynligvis mange mennesker vil umiddelbart tenkte at denne ferien skal begynne i løpet av våren. Hvorfor? Men når det er sagt, har vidispalasya land under snøen, rykket styrker forberede seg til fødselen av en ny gress, lyse farger, fuglene flyr, og begynt! Det begynte i moderne tid, vel, en helt ny året!
 Hvis du tror det, fjernt fra den historiske sannheten. Og slik ble det. De feiret det nye året, mange mennesker bare i mars. I denne tiden Moseloven er designet for denne vurderingen vekkelse: det er ører måned (Abib), deretter er det tid for å feire nyttår.
 Forresten, romerne var intet unntak: deres "novoletie" hadde bare den første måneden av våren. Holiday bemerkelsesverdige var romerne i disse dager fest, stylet edel, for å besøke hverandre ned, og med å gi gaver. Hva kunne gi? Og dette: anstendige mennesker frydet hyllester som druer, fiken dekorert med gull blader, og i løpet var vaser og kobbermynter. Akkurat som oss! Vi er også nøtter valnøtter pakk inn i folie, og her er det et lite tre på nyttårs mirakel - det magiske mutter, som nødvendigvis bringe lykke. Hvis riktig tid å splitte og spise. Det var ikke før førtifem år før Kristus.
 Frankrike, Storbritannia og Tyskland, også, var da i begynnelsen av et nytt kalenderår med den første våren måned - mars. Og i til våren 1492 så begynnelsen av året. Og i 1492 storhertug Ivan Vasilyevich tredje oppsto til å endre kalenderen og arrangere et møte i det nye året på den første av September. Og til denne dag var flott for alle som brukes til å nyte det nye året i løpet av våren, kongen selv var hans høyeste person i kirken her har alle kunne ta på sin storhet, tilbe ham og spør hva han ville
 I historiske dokumenter nevner at kongen gaver til hvert eple. At lykke var å få et eple fra hendene til den suverene! Og oppvokst briller, våpen og slått, og "Cheers" ropte. Og hvordan ikke å gråte når keiseren selv ønsker deg velkommen til det nye året.
 Og så hvert år 1 september - Moro og lyse kongelig gunst venter! Og den første i september 1698 ble det gjort. Bare i den siste middelalderen feiret sine kalenderdager. Samtidig britene mener at det nye året begynner med de første vårtegnene. Dette er den første av mars. Flott løsning! Våren har alltid vært betraktet som et symbol på fornyelse.
 Stor franske revolusjonen innførte et nytt år 22. september. Det var en fest for utdanning av republikken. Så det ble ikke argumentere med det. Selv i dag den franske og den franske sette treet her om dagen, de noen ganger re-lese historiebøkene, og den mest romantiske natur ikke å feire en annen tid av året.
 September er festen som ble holdt i Russland. Så lenge avtalen ikke gripe inn Peter. Peter bestemte seg for å leve i et europeisk og feire med alle - fra 1. januar.  
Når feire nyttår i ulike land?

 Nytt år - et år
 Hele året! Og du hadde ingen anelse om? Dette har en magisk ferie! Men ikke alle våre rund ball som heter Earth hilste det nye året med et juletre og vintermoro med snøballer og is slott
 I Mars når vi, i vår, støyende bekker og blomster blomstre først, nyttår feiret i det sørlige India. I nord - i april.
 I April feirer nyttår i Burma. Det hittil ende tropiske stormer.
 Som vi fortsetter på kalenderen? Juli, august Vær så snill! Igjen nyttår. I den samme India, i Kerala, møtte han i juli, i august.
 "Floating" nyttår i Vietnam. Ifølge månekalenderen, som brukes av folk i dette landet, kommer nyttår til forskjellige tider. Det markerer tilnærming av våren. Vietnamesisk feire nyttår natt. De går til elver og innsjøer og be Karpov seil til himmelen for å fortelle det hvordan folk lever på jorden. Der ovenfor, bør være klar over livets gleder og utfordringer landsmenn og slektninger.
 Men innbyggerne i Bali - alt heldig. I år den indonesiske øya bare varer 210 dager, ikke 360 ​​som alle andre land. Derfor Bali nyttår feiret oftere enn resten av verden.
 Som du kanskje har gjettet, september, vi også de fleste som verken er nyttår måned. Nytt år - Rosh Hashanah - jødene i alle land feirer den 29. og 30. september. Han regnet med den sjette dagen av skapelsen. På denne dagen mennesket ble skapt og ferdig skapelse.
 Nå er tiden for å huske treet som de fleste mennesker rundt om i verden forbinder julen og nyttårshelgen. Hele katolske verden feirer jul på natten av den 24 desember 25. Julen greit inn i det nye året, som vi alle vet, møtte den 31. desember. Den aller første i verden feire nyttår Fiji beboere.
 I Russland feirer jul 7. januar.
 Og i forkant av en av de mest romantiske og våre favoritt helligdager, som eksisterer bare i Russland. Natt til den 13. til 14. Januar - Gammel nyttår. Kveld like før kalt sjenerøse kveld. Det er der underholdning og moro!
 Du har ikke glemt østlige nyttår? Selvfølgelig ikke. Det feires i januar-februar. I 2005, for eksempel, falt han den 29. januar. I 2007 ble det feiret i februar.
 Det viser seg at det nye året feires fra februar til februar - hele året!
Hvordan å ringe julenissen i ulike land

 Nisse, jul, julenissen
 Hvor mange brødre i vår gode, sjenerøs, klok bestefar nyttår - Julenissen som bringer huset glede og håp?
 En gang i Lilleasia forkynne kristen biskop Santa Nicholas. Han husket og elsket det som det var åpent, som vet å elske mennesker som gjør gaver til barn. Det var i den XII århundre, når dagen Santa Nicholas var en tradisjon å gi hverandre hyggelige ting, kan tilbud og forfriskninger. Og deretter navnet Santa Claus (kort for Nicholas) var velkommen venner i julen.
 I dag har vi alle vet at nissen - Amerikansk bestefar, men han er kjent og elsket over hele verden. Og våre barn vet mer enn andre er Australian og American Frost. Julenissen har en nydelig rød jakke og setter et tak på hodet morsom. I Australia kan det komme i nyttårsfeiringen, selv i en badedrakt, fordi det er veldig varmt.
 Denne gamle mannen røyker en tube og elsker flygende reinsdyr sele. De sier han er et barn i huset gjennom skorsteinen. Mest sjekket ikke, men tror ett hundre prosent!
 Men fødestedet til vinteren i god nick Lappland. Tilbake til den finske byen Rovaniemi, skrive brev til tusenvis av barn og voksne som drømmer å komme på julenissens en flott nyttårs showet. Selvfølgelig hjelper denne nyttårs veiviser foreldre: de gjør "rask" Klaus nøyaktig hva som venter dem herlig ferie kid.
 Selv Nissen bor i Lappland, finske barna for at de har hjemme til jul presenterer kommer i huset med en liten dverg Yolupukki. Han - den mest fantastiske cap til verden. Yolupukki gjemmer seg i henne godteri og leker, og distribuerer dem til jenter og gutter som prøver å holde seg våken til ankomsten av gnome i sitt hjem da.
 Fazer jul - en annen stor gammel mann i rød drakt, med et luksuriøst hvitt skjegg. Han oppfordret barn England og de er våre barn, også, fortell ham dikt og synger morsomme sanger vinter. Berømte engelske oversettelse vegne i Santa - Julenissen.
 Fransk jenter og gutter med store pakker verdsatte gaver Pere Noel bringer fantastisk.
 I Sveits Krystkyndla venter rundt jul. Han er så god og morsom at noen ganger kunstnere male hans portrett, som er veldig lik den jente-engel. Krystkyndl stand til å dekorere huset, kle opp et juletre, for å hjelpe husmødre bake julekaker, og til slutt, det viktigste er at de alle gaver til barn. De sier at han aldri har summert!
 I Latin-Amerika Barn elsker de tre konger - veivisere. Melchior, Gaspar og Baltasar komme til huset på julaften. Selvfølgelig, gratulerer og ønsker lykke. Uten gavene de rett og slett ikke kan forestille seg! Vel, at konger, trollmenn tre, men det ville ikke ha taklet så mange viktige jule bestillinger!
 Nattale bestemor bodde i Italia. Men denne lille italienske barn. De er invitert til et nytt år og en annen god fe Befana. Og de onde fe flekker tricksy kull. Tror du hekser er bare onde? Det er ubrukelig! I Italia gaver i sko:; Ungene forlater ganske gammel heks Befana. Befana vet drømt hele året alle barn i skoen er nettopp det du trenger!
 Selvfølgelig, vår bestefar Frost heldigere enn andre! Hans søt og kjærlig babe-barnebarn - Snow Maiden. Hver jente drømmer om en vakker nyttårs å prøve på bildet av Snow Maiden. De sier at noen god er mulig. Hun fører barna danse, synge med dem kjente julesanger og god jul flotte konkurranser og spørrekonkurranser.
 Når et barn som venter på julenissen, mener han minst at et sted i denne verdensberømte navnebror levd en god magiker, som er i stand til en gang i en vinternatt bringe et eventyr. Det viktigste er hans fin, fin, fin skjeggete bestefar!
 Men voksne trenger bare å vite hvordan du skal navngi Morozoz på forskjellige steder. Først, ikke-flygende været plutselig gjøre landing et fly med jule fra Australia et sted i dine snøhvite områder, og for det andre er kunnskap aldri ingen skade.
 Hvis du kommer til god mann med en pose med gaver og falle som Sylvester, vet det kom fra Østerrike. Avtaler å møte ham gjerne.
 St. Nicholas kan bli funnet i disse vinter snø dager Belgia.
 I Polsk har også sin egen Saint Nicholas. Interessant, har helten i julehistorier rett til å bli kalt den første julenissen. Fra kom det resten. Som nevnt, grunnlegger og utgangspunkt, den øverste familietre julenissen hele verden.
 Og hvordan kunne det være noe annet? Dette er en dårlig en han ga meg denne gullepler og satte dem foran peisen brann. Nå liker han å kle seg i hvite kjortler og ri en hest i verden.
 Altai kjenner og elsker hans magiker - JBCO - Taadaka.
 St. Basil forventer barn til Kypros.
 I Hellas Julenissen også kalt Holy Basil. Og danskene med gaver Yuletomtomte invitert, og St. Nicholas Yulymandena.
 I Kasakhstan er i live og venter på å bli elsket nyttårs timer Ayaz-Ata. Hans kjærlighet til å invitere til huset der jenter og gutter. I Spania Papa Noel avgjort.
 Kalmyker dubbet Zulom god bestefar. "Zul, kom til oss! "- Kalt lite folk i Kalmykia og han bringer dem overraskelser og moro.
 Karelia Pakkaynena ros, Kinesisk tilbedelse mann og magiker ved navn Shaw Hin. I Colombia Pappa fikk Pascual registrering.
 Bestefar Brann elsker å glede rebyatnyu Kambodsja. Og hvordan ellers kunne kalle denne karakter fra varme land?
 Uvlin Uvhun - byen onholskyy i Santa Moreau med og Zazan Ohin - hans sanne Maiden. Akkurat som oss! Mongolsk demokratiske bestefar, han bærer klær mater. Alle like!
 Norse premier fra lille huset, som kalles Nissa. Veldig mye de er hederlige karer. Søt bare elsker hvordan små barn. Og er fantastiske og morsomme strikke luer. Hvis du Nissa zabrede til huset (vel, ved en tilfeldighet!), Vet du hva det behandle.
 Sanderklaas kan komme til deg Nederland Korbobo og Korhыz - med Usbekistan En mosh Dzheryle - med Romania.
 Swedish ferie møte med Chris Krynhlom og Japansk - Fra Oji-san.
 Ikke rot?
 Hvis du tror at vår, n, Santa er lettere som skitt, du tar feil. Han gjorde noen navn. Nisse Triskun - såkalte i gamle dager. Hva? Frost sprengning, kjøre kommandoer. Vel det å holde varmen. Så vi gjør til enhver tid, den mest testet. Jack Frost - det handler også om ham. Men det er en annen gammel kallenavn - Karachun. Kort sagt, hvis ikke tittelen, bare ringe bort!
 Vår Jack Frost liker å dele ut gaver til barn alene, og nyttårsaften etterlater en stor ruller under treet. Meksikanske gutter og jenter på jakt etter godteri sko. Ja, dette er den viktigste hemmelig sted i en festlig kveld! Den britiske put presenterer i sokken. Svensker søker skuffer i ovnen eller peisen. I Paris fantastiske ting fly rett inn i skorsteinen. I Tyskland kan du gå til vinduet og finne de dukke skøyter eller baller med sjokolade direkte i vinduskarmen. Hvis nyttår finner du i Tyskland, vet du hva du skal gjøre.
 Hvilken er best? Den mest festlig, mest sjarmerende, mest fantastiske? Kanskje det ikke spiller noen rolle. Viktigere, Santa Claus, Santa Claus, Gammel Befyna, Pere Noel og Krystkyndl tid å nå alle barn. Bestefar Frost kjenner sin jobb godt og ikke spart på glede og søtsaker for barn og voksne drømmer om mirakler. Tross alt, er du også en av dem? Vel, du har rett! Vi må drømme. Ellers bestefedre frost har kjedelig. Tross alt, de fungerer som følger: å finne ut hva en person trenger for å være lykkelig, og gi til hvem - ullsokker i tilfelle stor kald, som - konvertible, og til hvem - pakke deilige søtsaker og kjeks. Hver sies å være hans.
 Så du vente på gaver og drømmer om et mirakel. Gjerne gå i oppfyllelse! Nyttår på nesen! Hele året!  
Яндекс.Метрика