Scenario barnets fødselFor et barns fødselsdag - er den viktigste dagen i året. Dessverre, foreldre ofte glemme det baby, bursdag og feiret av vanlig scenario. Ogbaby på min bursdag, så jeg vil ha fabelaktig diva, morsom, oppmerksomhet til venner var nær og alle var glade og fornøyde.
Hvis du ønsker å gjøre ditt barns fødselsdag var levende og minneverdig, feiringen av hans behov for å forberede på forhånd, skrive et manus feiring. Tro meg, vil et bord dekket med mat og inviterte gjester ikke være nok. Dette vil bli etterfulgt av en bursdag eller legwork rundt i huset (med forårsake betydelig skade til dine favoritt interiørsaker) eller kjedelig sete alle barna på datamaskinen. Til Lyktes, må de forvaltes på en slik ansvarlig saken vil være bedre organisert foreldre bursdag.
Selvfølgelig kan ett alternativ være helten for dagen turen med sine venner på barnesenteret eller kafé. Du kan også invitere en klovn hjemme, men en bursdag foreldre vil resultere i et stort beløp, men ikke alle har dette gratis penger. Derfor kan vi organisere en uforglemmelig ferie på egen hånd, vil det mye mer økonomisk. Men må bruke et par søvnløse netter, bryte hodet på manuset, men moro og latter av barna vil bli belønnet vakkert. For å hjelpe deg med denne vanskelige oppgaven, bestemte vi oss for å fortelle deg hva som skal inkluderes i scenariet av barnets fødsel.
Forberedelse barnet tabellen
Før vi snakker om manuset bursdag, la oss diskutere godbiter. Et bord med forfriskninger bør ikke bli overbelastet ulike retter vanligvis spiser små barn. Sette rikelig med frukt, juice, liten buterbrodyk, agurker, tomater, pommes frites og så videre, noe lys på egen hånd. En annen tabell lage søt, iskrem, ulike desserter, champagne barn og, selvfølgelig, på bursdagskake.Sørg for å kjøpe stearinlys og tenne dem når du setter kaken på bordet. Barnet må gjøre et ønske, gir dette ritualet høytidelig øyeblikk sjarm. Dette er den første som bør være i skriptet fødselen av barnet ditt.

Gaver til alle


Barnet ditt vil være fornøyd med sin bursdag hvis alle hans venner også nyte en ferie.
Til alle gjestene var fornøyd, de trenger å ta hensyn til skjenke små presanger på minnet. Derforkjøpe en baby gave til en bursdag, ikke glem om en liten gave for sine venner. Hvis alle barn vil dra på ferie med en liten pakke fylt med hyggelige ting, da det ikke vil fange grenser. Dette er den andre av hva som bør være i skriptet bursdag.
Som slike gaver kan være alt - nøkkelringer, klistremerker, penner, kalendere, penner, blyantspissere, notatbok etc. Til stede skal være billig, men lyse og elegante. Og aller viktigst, Ikke glem å kjøpe ballonger, de kjøper flere og ulike størrelser og farger. Først nadmete og dekorere sitt rom som skal feire bursdagen sin, og for det andre, rozdaste gjester med gaver.
Scenario bursdag
Dermed er alle kjøp gjort, er det tid for å takle den svært scenario av barnets fødsel. Jo mer du skriver, jo bedre alt være. Kurset vil være tider der må improvisere, men enda mer interessant. Som for rom dekorasjon, kan du henge julen krans (om natten, slå av lysene og disco vil), blåse opp ballongen, kjøpe farget inskripsjonen "Happy Birthday! "Og henge dem. Også Du kan lage din egen vegg avis for en bursdag, hun setter morsomt bilde av barnet og hans venner, og komme opp med en morsom bildetekst til dem. Dette er den tredje som du kan inkludere i skriptet bursdag.
Dermed er alle forberedelsene gjort, innredet leiligheten, dekket bord og gjester på dørstokken.Helten for anledningen må selv møte gjester, ta imot gaver og hilsninger på bursdagen hans. Når alle gjestene kom og satte seg ved bordet, begynner festen, her er det ferie bør starte guide i henhold til scenario. Invitere gjester til å si til ære for bursdags opprinnelige eller god toast, barn vanligvis glad for å gjøre det. Alle ønsker å si noe spesielt, fordi det kom på en bursdagsfest for hennes venn (kjæresten).
Etter måltidet bør starte spill, er det ikke lang pinne til ett spill, ellers noen kan ikke være interessert.For funderer over denne delen av skriptet du må huske barndommen pioner, strekke minne og trekke ut mer interessante barneleker, men hvis hodet ikke kommer, presenterer vi en kort liste over underholdning som du kan inkludere i manuset av barnets fødsel.
Game Script barnets fødsel:
1. Bortskjemt telefon.
Barna sitter på rad, verten kommer opp og sier at hans ord i øret av ekstrem spiller. Det i sin tur som en hvisking i øret sender ordet av den neste spilleren og så videre gjennom hele kjeden gjennom. Så helt til venstre på den andre enden står opp og sier et ord som han hørte den siste, hvis det sammenfaller med våre planer, vi alle komme sammen pooschrytelnomu premie (godteri). Vanligvis i dette spillet gjør ordet et par ganger morsom pervers, og så sistnevnte sier noe helt annet. Hvis det er slik, finner vert ute som ga den første riktige ordet og tildeler den neste programleder.

2. bortskjemte faks.

I dette spillet alle barna sitte togene slik at hver sitter rygg mot rygg ansikt sittende. Ledende opp med et bilde - en blomst, sopp, firkant, sirkel, brev, og trekker fingeren på den ekstreme baksiden av spilleren. Denne spilleren har til å forstå at det var malt på ryggen, og det er tilbake til å trekke den neste spilleren. Ytterligere tiltak gjentas, som i den ødelagte telefon og ved enden av strengen verten ber den siste spiller som var tiltenkt. Hvis bildet er ikke den vi er på jakt etter noen som klarte å rote det første bildet og sette sin leder på. Dette spillet nyter stor suksess hos barn, det er veldig morsomt og kontakt, så det skal passe inn i scenariet bursdag.
3. Spillet mister.
Sannsynligvis alle vet dette spillet. Her meningen er at hver spiller har vist at med de tingene - pin, viskelær, briller, slips, og disse elementene kalles fantom. Deretter velger dommer (host) og en annen spiller som vil gi bort mister siden. Dommeren sitter slik at en haug med fantom var bak ham. En annen spiller hever ham over hodet ethvert element på denne haugen og visuelt beskriver det (men det var latterlig, og det er ikke klart hva som menes) og deretter spør hva eieren har å gjøre for å få tilbake min fantom. Etter dommeren, til tross for fantom beordret eieren å utføre en handling for å snu ting. For eksempel må vi synge, danse lambada, få tre folk til å le, raskt gjentatt fem ganger "etter Sasha motorveien og sugd tørking" prokukurikaty etc. Dette er et veldig morsomt spill, og barna elsker det, er det ideelt for scenarier bursdag.

4. "Tøys."

Hver spiller tar på et stykke papir og penn og skrev på det ved ett spørsmål, så svaret ark neste. Etter hvert spørsmål og svar ark er bøyd slik at det ikke var noe synlig. Disse bladene er gått rundt, det viktigste er ikke å fjerne seg på å skrive spørsmålet og svaret som. For å unngå forvirring oppsto, husk at hvert stykke papir opprinnelig skrevet svar, deretter bøyde og skriftlige spørsmål, bøyd over og gitt til den neste spilleren i en sirkel. På slutten når alle har avskrevet et blad, verten gir en kommando for å åpne og lese pakningsvedlegget at han kom. Det var morsomt spørsmål bør være enkel, for eksempel "Hvem er du? "Skrevet og pakket. Neste skriver den samme enkle svaret, for eksempel, gutt, katt, Tamara, bend, skrive spørsmålet ditt, bøyer seg over og passerer en annen. Neste skriver som et enkelt spørsmål - "Hvem? "Eller" når? "" Hvor? "" Og hvordan? ». Svarene er så enkelt, kan du bare skrive "ja", "nei", "vet ikke", etc..d. Til slutt viser det seg at spørsmålene og svarene som er skrevet av ulike mennesker, uten å vite at det ble skrevet før. Når hele bladet blir lest, er det mange morsomme øyeblikk.
5. «Unge kunstnere".
Del barna inn i to lag, og gi hver gruppe et tegneark på. Hvert lag gjette bildet av hvem de ønsker å tegne, men de vil gjøre det med øynene lukket og alle må bidra til bildet. For eksempel vil ett lag tegne en hest, den første artisten festet øynene hans og han maler kroppen, så den andre, også bind for øynene, trekker hodet og så fram til bildet er ferdig. Vinneren er det laget som har størst kunstverk som den tiltenkte bildet. Naturligvis er vinnerne tildelt premier og tapere er et tegn på oppmuntring for luft ballong eller andre pyntegjenstander. Skriver dette spillet scenario bursdag, du får mye positiv og høy latter av unge talenter.
Disse er enkle, men veldig morsomt og morsomt spill vil gjøre scenario av barnets fødsel er mye mer interessant og, holder det, må du selv vil nyte festen som vi snakker om barn.
Crown Room på bursdagsfest
OgCrown Room i scenariet av barnets fødsel, et søk etter skatten. Av dette tiltaket bør være forberedt separat. Du må tenke på deg selv flere puslespill, kort som skulle tilsi plasseringen av skatten. For eksempel kan du lage et kryssord der søkeordet vil plassere følgende lagrings tips. Ye lys alder barn krossvordyk melde der søkeord "kjøkken". Alle barna løpe til kjøkkenet og det er en annen kryssord der du trenger for å løse den andre nøkkelen mot å finne skatten. Dette vil komplisere oppgaven og gjøre to viktige ord, for eksempel "under sengen". Barn ser seng, under som ligger ved siden av puslespillet. Og i den tredje kryssord til ikke lei av puslespill, må du angi plasseringen av den ettertraktede skatten. For eksempel, et kjært ordet "bad" barna rushing rundt der i bassenget er en haug med godteri, frukt og gaver. Skål, fant skatten!Alle får sin del av skatten og alle er glade og lykkelige go drikke te med bløtkake. Dette tidsfordriv sikker på å inkludere i manuset bursdag, er det originale og uvanlige barn er ikke bare en ferie er ikke feiret.
Ikke glem å gjøre manuset feiring barnets fødsel tradisjonell dans (det er ikke for ingenting at du hang kranser). Et annet scenario bursdag kan variere i ulike quizer og oppgaver, og for hvert riktige svar late premier.Vanligvis etter en slik dag, alle gjestene fra hverandre sent og motvillig, men alle er glade.
Selvfølgelig, slikt scenario fødselen av hans og krever betydelig innsats på den delen av mødre, men de lønne seg vakkert. Tro meg, når barnet blir liggende sent om natten i sengen sin, sier "Mamus, takk for denne fantastiske bursdag, det var uforglemmelig! "På dette punktet er du klar til å bruke ytterligere ti slike hendelser, hvis bare barnet var så glad.Tro meg, noen søvnløse netter og arbeidet med å finne opp manuset - det er ingenting i forhold til glade barndomsminner!
Яндекс.Метрика