Scenario brudBryllup - det er alltid en spennende opplevelse. Bride i alle forberedelsene til ferien, og den oppgaven brudepiker - følge at alt gikk bra. En av de viktigste oppgavene for brudepiker - å gjøre godt manus brud, fordi dette er begynnelsen på en stor dag. Vi gi noen eksempler på interessant scenarier innløsning. Til å begynne med, må du velge veldig individuelt. Det første scenariet vil avhenge av hvor bruden er tatt: en fleretasjers leiligheten, herregård og så videre E., Second - gjenstand selvfølgelig bryllupet.. For eksempel, hvis bruden og brudgommen uformell, trolig innløsning med hjerter og rosa ballonger de vil gjøre.
Script Fast bruden 15 minutter
Scenario brud

Hvis tid er begrenset eller innløsning er vanlig formalitet tilbyr rask script brud. Den er meget enkel og tar 10-15 minutter. Dette innløsning er vanligvis valgt av de som tar bruden fra leiligheten.
Scenario 1 innløsning

Scenario brud

På hvert trinn stigen lagt ut én bokstav. Når brudgommen går, bør han ringe ett vennlig ord til bruden, som starter dette brevet. Bare ikke la seg rive med, vil 15-20 skritt være mer enn nok.
Scenario 2 innløsning
Scenario brud

På hvert trinn stigen dekomponere spørsmål om bruden og hennes familie. Brudgommen må enten besvare spørsmålene riktig eller betale en bot for et galt svar. For å bruke dette skriptet, er det bedre å finne ut om brudgommen å svare på disse spørsmålene. Du trenger ikke å oppfinne for komplisert, bør det være enkelt og morsomt, det er et bryllup, ikke et spill av "hva, hvor, når? ".
Scenario 3 innløsning

På hvert trinn av trappen kan utvides hjertet av oppgaver for brudgommen. Alle renter at brudgommen er lov til å gå over dem og utføre bare de som det kommer. Oppgaven trenger ikke å være komplisert, slik at man kan utføre raskt.
Scenario innløsning søken
Scenario brud

Scenario brud

Hvis paret bestemte seg for å gjøre et bryllup unikt og ingen steder å skynde seg, kan brudgommen tilby et ekte eventyr pass, før han ser sin elskede. Innløsning søken er til brudgommen utført ulike oppgaver og funnet hint om hvor hans forlovede. Hvis du har en liten by, kan du plassere tips rundt i byen, og hvis du bor i en storby, bedre gjemme dem i hagen. I alle fall forvente at innløsning vil ta mer enn en time. Fordelene er at gjestene ikke vil glemme den opprinnelige ideen, og hvis registret kontor å reise i ettermiddag, vil det være en fin måte å ta tid. Listen over cons inkluderer brudens forventninger, vil det være veldig kjedelig å sitte og vente på en kjær, avhengig av været, er det ikke veldig fint løp nedover gaten når det regner eller for kaldt, ikke ønsker å reise rundt i byen, så det er best å diskutere alt på forhånd, for å unngå en ubehagelig overraskelse kom og stemningen ble ikke bortskjemt. Brudepiker må huske at å nærme seg dette scenariet innløsning må være veldig kreativ, oppfinne oppgaver og gåter. Søken bør være interessant.
Scenario innløsning - et eventyr
Scenario brud

For romantikere og de som forbruker herregård av bruden å være et godt alternativ som innløsning fortelling. Brudgommen bærer en dress på en helt, og deltakerne passer Baba Yaga, sprites og andre eventyr tegn. For en by du trenger for å lage dekorasjoner som scene var fantastisk. Ordene og manuset kunne skrive dermed den eneste betingelsen - må være en masse ord fra russiske folkeeventyr. Dette scenariet er ikke for rask og tar 30-40 minutter.
Tips regisserte bruden
Den viktigste regelen - alle vitsene skulle være snille og ingen skjult mening, ellers kan det ødelegge en ferie fra starten.
Før du gjøre manuset, snakke med bruden og brudgommen om noen hyggelige hendelser i livet sitt, la dem huske hvordan lærte å utvikle relasjoner og forsiktig avklare temaer som husker er ikke nødvendig.
Finn ut hvor lenge bruden og brudgommen er klar til å ta en løsepenger, bør aksjen være ca 20 minutter, slik at de ikke bli sent til registraren.
Ikke oppfinne konkurranser, der noen kunne bli skadet.
Bride-klasse moro, ikke ta det så høytidelig og opprørt hvis brudgommen ikke kan utføre en oppgave, bare ta fra det er et fint eksempel forfriskninger.
Prøv å brudepiker og venner av brudgommen også tok del i forløsningen, ikke bare stående og lei hele tiden.
Tenk på en interessant avslutning, som for eksempel fryse noen nøkler i isbiter og brudgommen måtte gjette hvilke nøkkelen passer, deretter smelte isen og ta kjæreste. Også, kan tastene plassert inne ballonger.
Hele scenarioet må være veldig godt gjennomtenkt og bør være mulig i ekstreme tilfeller, som kan skje noe.
Scenario brud


Eksempel brud bryllup video.

Matchmaking brudSkikken med matchmaking i Russland - det lenge. Men dagens tradisjonelle bryllupet uten nesten ingen kostnad, selv om sin lange formen har endret seg og er nå mer formelt varsle slektninger natur ungdoms planer. Som om ikke det var, er matchmaking tradisjon fortsatt i live i dag, og en av de viktigste delene av denne skikken er atferden og evaluering av bruden. Om dem, inkludert frieri generelt, vil vi snakke.
Skikken med bruden drakt
Tradisjonen med matchmaking oppsto for lenge siden. Når unge mennesker engasjere seg i alder, gunstig for ekteskap, søkte de matchmaker eller svatalysya seg den valgte jenta. Denne forordningen, faktisk - møte med foreldrene til bruden og den angivelige forespørsel om å tillate ham å kombinere juridisk ekteskapet deres datter.
Det begynte med ankomsten av brudgommen fra Swat (ansatt eller egen gudfar eller onkel) til brudens hjem, hvor han ble møtt av hennes foreldre. Brudgommen bør øke fremtidig svigermor og bruden bukett blomster og buketter til å være annerledes. Brud med blomster delikat og sårbar, men en litt mer luksuriøs enn sin mor. Heller ikke forbudt å presentere små gaver brudens foreldre, men like beskjeden ikke å vekke mistanke om bestikkelser. I begynnelsen av seremonien brudgommen stort sett stille og matchmakers malt potensiell mor svigermor og uforlignelige fordelene av deres fremtidige svigersønn invitasjon og bedt om å gå inn i huset. Her er et eksempel tekst som i slike tilfeller hørt i form kan du gå til huset og gå direkte til prosessen rozhvalyuvannya brudgommen:
"Hei hjem, far og mor,
Klok, morsom, hengiven person
Vi trenger ikke å gå etter, ønsker vi å dele saken.
Sitte med deg en linje razhovorymsya Ladko.
Ikke i din familie bor Demoiselle,
Statuesque skjønnhet og hvit lebidonka?
Og vi er kjøpmann sta fyr,
En brud leter etter.
Ikke flekkete, ikke skrå, ikke en tigger.
Ikke Tosch ikke lure - alltid bra, selv om en tur!
Ikke arrogant, ikke lat som en hauk vakker.
Kanskje en god ting sladym,
Livet vil etablere supruzhnuyu ung?
Med det matchmakers foreldre brakte et brød. Dette invitere foreldre var giftekniver og brudgommens hus, hvor plantet ved bordet med kaker og te og fortsatte fortrolighet med potensial svigerforeldre og spioneringen som best de kunne, min elskede datter om følgende språk:
Vår stjal alle overraskende,
Så beskjeden, intelligent, vakker,
Alt i huset er dekket
Personlig brodere.
Og forberede hva du vil,
Hva er i ferd med å ha mistet den.
Og Gospodarochka slik
Hvilke andre land vet.
Totalt sett en god lidenskap
Og figur og sjel
Og en person og bli og kropp.
Marry take - det er tingen!
Med disse vitser og vitser to familier gradvis lært om hverandre er fundamentalt viktige punkter som trengs for å konkludere med lik og lykkelig ekteskap. Spesielt diskuterte matchmaking fremtidige relasjoner av unge, grad av respekt og omtanke for den potensielle brudgommen på hans tilkommende, og de gaver som han er klar til å skjenke. Også under seremonien kunne diskutere beløpet som skal brukes på medgift og bryllup.
Bruden under frieri
Under frieri ritual av bruden tradisjonelt opprinnelig plassert i langt rommet eller hjemme, eller i et hjørne med ryggen til matchmakers og brudgommen engasjert i økonomiske saker og samtalen ikke deltar. Men for å demonstrere sine ferdigheter i håndarbeid og evne til hans familie, jenta måtte skifte flere ganger i løpet av bruden. Slik dressing ga bruden og Swat forstå hvordan generøs mot sin datter og generelt ikke-fattige fremtidig mor svigermor og samt at ulike måter å beregne figur av en jente.
Når matchmakers rozhvalyly stelle og foreldre skrøt hans datter, bruden er på tide å bli med gjester som skal vurderes. Matchmakers og brudgommen nøye undersøkt jenta, noe som gjør at det i henhold Beauty oppgitt. I antikken, kan denne vurderingen nå absurd, for eksempel fashioning brud i munnen for å sjekke for alle tennene eller nappe på håret, for å sjekke om det merke. Spesielt matchmakers sikret prøvde å behage menn som er ute etter en verdig følgesvenn - eller mangel på fysiske defekter, ifølge matchmakers eller brudgommen, utholdenhet i økonomien kunne rokke ved hele bedriften og brudgommen gikk hjem, peredumavshy gifte seg.
Deretter fulgte jenta ser muligheter når det gjelder økonomi. Til gjestene brakt ut alle sine broderte håndklær og sol kjoler, vevd stoff eller relaterte sokker indikert fatet forberedt på bordet selv brud. Swat kan selv ber en jente å gjøre noe med husarbeid - feie gulvet, rengjøre ovnen og ta med vann. Hvis matchmakers var fornøyd med det han så, forble saken bare av familien til jenta. Denne dobbeltstemme i synkende rekkefølge opprinnelig tilhørte hans far, brudens bror, da og bare da hennes mor.
Slutten av seremonien bruden drakt
Da seremonien var, bør matchmakers og foreldrene til bruden utveksle synspunkter på muligheten og ønskeligheten av Union of Young. Hvis bruden ikke passer brudens foreldre, sa han: "Det er Gud, men - terskel" og pekte på døren. Men kvitt gjester hadde forsiktig så de ikke gir skader eller krone om sølibat for bruden, lukket døren bak ham. Ved avslag av ekteskapet seremoni på slutten av et brød i Russland endte Swat intakt. I Ukraina fungert som en fraskrivelse tildeling brudgommen gresskar (gresskar).
Hvis foreldrene ikke har bestemt deg for å ta denne viktige avgjørelsen, kunne de ta noen dager til å tenke. Deretter ved de angitte intervall gjenta besøk matchmakers, mens nekter dem anses uanstendig. Dessuten ble det antatt at dårlig brudgommen åpner bedre, fordi foreldrene til bruden brudgommen ofte gå over i håp om en mer fortjent kandidat. Det kan vare i mange år, faktisk, så lenge en alder av bruden ikke er slått stygg i hennes parti, og da er det plutselig ga ut først som det posvataye.  
Яндекс.Метрика