Scenario bursdag. Scenario bankett bursdag

 Scenario bursdag "Fra skrue! »


 Dette er en detaljert scenario for voksen bursdagsfeiring. Moro, spill og gratulasjoner for voksne.
 Hvis bursdag gutt eller bursdag jenta elsker å reise, er dette skriptet perfekt å feire hans (hennes) bursdag. Skape en atmosfære av ferie og reise hjelp utforming rom bilder som viser ulike landemerker verdens gjøre store bokstaver "Domodedovo», «Welcome», «Good luck! "Eller lime opp i et rot på veggene navn på byer, land i fremmedspråk, Image Converter.
 Leder:
 Vi har en ferie i dag,
 Og det så seriøst!
 La oss ha det gøy,
 Selv om det er for sent
 Mens ganske edru
 Forrett på bordet,
 La oss ha det gøy
 Etter vår mening, på russisk!

 Kjære venner! Jeg ser at alt er svært alvorlig om hvordan å ha det gøy i dag. Fordi i dag feirer sin bursdag med alle favoritt (er) og bedårende (a) (navn)! Og til ære for denne store
 hellig vi gå til ekstraordinær reise! Noe som ikke vil bli glemt noensinne. Vi venter ukjent by og land. Og ikke å gå, har vi utviklet og leide fly "Boeing-45" (nummeret må være på samme alder bursdag (qi)).
 Høres utdrag fra sangen "Fra Screw" (fra repertoar av Jeanne Friske).
 Leder: Stop, er stopp ennå ikke "av skruen"! Vår "Boeing" kan fly hvor som helst før vi vet hvem passasjeren og besetningsmedlemmet som. Bursdager (bursdag jente) er ansatt som, selvfølgelig, sjefen for skipet. Hans co-driver vil være andre omgang, så i livet skjedde. Som for alle gjestene vi nå finne ut!
 Velge mannskap
 Lead gjør et brett med papirbilletter i forskjellige farger (mest hvit, noen blå, rød, grønn, gul par). Hver av gjestene til å ta Billetter, Anyone.
 Deretter vert bedt om å heve hånden av dem som var blå billetter.
 Leder: Alle som bevisst eller ubevisst valgte blå, jo mer alt kommer til himmelen. Det betyr at eiere av blå billetter bli piloter! Det er meget hederlig og ansvarlig oppdrag!
 Deretter løfte hendene, de som valgte røde billetter.
 Leder: Red valgte dem som søker å ta alle. Derfor gir vi dem som var billetter som farge, flight attendants og assistenter! Gratulerer, du bare lage et hyggelig miljø i flukt.
 Deretter spurte verten gule billetter noen.
 Kjøring Hvis du valgte gul (for eksempel billetter vi har bare to), så du oppmerksomhet, derfor kan du trygt tildele bortmehanykom! Du vil være i stand til akkurat i tide til å merke seg hvor det ikke er sant.
 Til slutt, senior tall ut hvem det grønne kortet.
 Leder: Grønn er foretrukket av de som er veldig glad i "grønn", er at pengene! Dette har vi VIP-passasjerer flyr første klasse, og nyte spesielle privilegier.
 Alle andre gjester som har billetter hvite bli vanlige passasjerer.
 Høres utdrag fra sangen "Og jeg flyr" (fra repertoar gr. "Brilliant").
 Leder: Vel, jeg vil være din russisktalende guide!
 Før du flyr du bør sjekke om flyet er ferdig med all nødvendig. Se deg rundt, det er nok mat aksjer? Vann? Drivstoff? Alle av en bagasje - gaver til bursdag? Det hele tatt. Vel, velkommen ombord!
 Og for å fylle drivstofftankene av vår flydrivstoff, la oss fylle briller
 Fylt med briller og toast å uttale det første bursdag (zu) som gjorde mulig denne turen.
 Høres utdrag fra sangen "Provence" (fra repertoar av juletrær).
 Leder: Så, full drivstofftanker. Mannskapet i full beredskap, men hvorfor vår "Boeing-45" tar ikke av? Sikkert noen problemer i motoren? Et øyeblikk, et øyeblikk jeg ble fortalt at flyet ikke kan fly på grunn av uakseptabel fordeler bagasjen! Hva gjør jeg? Det synes den eneste måten - for å gi vår kjære sjef bagasje mannskap - bursdag og han bestemmer seg for hvordan de skal bruke den til å gjøre!
 Presenter tilbyr velkommen bursdag og gi gaver. Gjester velkommen, sier toast, under hungersnød beroliget, og du kan begynne å underholdning.
 Høres utdrag fra sangen "Amerika-Europa" (fra repertoar gr. "Disco Crash").
 Leder: Venner, hvor vår planet vil fly først, gjett hvem?
 Det første landet er Japan. Hvem gjettet blir stor godteri (prisvinnerne vil motta, og fortsette å spørre ledende godteri til slutten av ferien, som det er behov).
 Kjøring : Attention! Kjære bursdag (CA), du noen gang vært i Japan? Nei? Deretter gå videre! Som sjef for mannskapet, befalt oss "Fra skrue! "Og vi starter vår tur!
 Fødsler kommandoer.
 Rommet pryhlushayetsya lys. Høres orientalsk musikk.
 Leder: Nysgjerrig og Uvanlig Japan, Land of the Rising solen. Det er folk som gir fred i biler og rundstykker, er høy teknologi kombinert med gamle rike kultur
 Og her er det, vår første overraskelse bursdag!
 For å gjøre dette, gratulerer du vil ha to eller tre menn kledd i "kimono" (ordinære Kåper til kvinner) tok et papir fan og pidfarbuvaly lepper rød leppestift, en japansk kvinne.
 I østlige musikk "Geisha" utenfor rommet.
 Kjøring (Bukking til japansk stil): Velkommen til våre kjære gjester! Forresten, er i hallen av japanske eksperter?
 Lederen velger gjestenes tolk ". "Viderekoble" han ville setninger som er vert for pre zahotuvav på bladene. Ordet "geisha" også vil spille inn.
 Geishaer : Zdraste! Sypasyba! Vi faller zahotel drink!
 Oversetter: God kveld! Takk! Vi er veldig glade for å delta på denne fantastiske ferie!
 Geisha: Hidi zydesya bursdag?
 Overs : Det virker som blant gjestene er bursdag gutt eller bursdag jente? Hvor er dette fantastiske mann, full av sjeldne dyder?
 Geishaer : Mi Eiere drikke skyld!
 Oversetter: Fra enkelte japanske nasjon vi offisielt velkommen kjære bursdag (bursdag jente), og vi ønsker å heve en skål til hans (hennes) helse!
 Geisha: Og zakusyval ønsker!
 Overs Og vi ønsker å leve i rikdom og velferd, la blomstrende kirsebærtrær i hagen sin!
 Alle heve en skål til bursdag, behandle "geisha".
 Geishaer (Biting, kryvlyatsya): Nevkusnыy mat.
 Oversetter: De liker ikke maten vår.
 Leder: Det kan virke som? Dette er vår russiske kjøkken!
 Geisha: Japansk mat Russkyy ikke passe. Nedyetycheskyy.
 Kjøring Og maten vår nediyetychna for deg! Men vi har ingen andre
 Geisha: Mi selv zahotel tilberede måltider. Sushi! Å bite sushi bursdag! Vkusna!
 Lederen sa at hvis "Geisha" ønsker å forberede landet for spesiell bursdag, så det kan gjøres med hva som er tilgjengelig i tabellene. Gir dem en ren plate. Høres Oriental musikk, "Geisha" konstruere noe som sushi og behandlet bursdag og alle. Foreleser ga dem, og de går, noe som gir fansen et papir bursdag og oversetter for minne.
 Leder: Hva flotte kvinner i dette landet! Og ikke bare kvinner. Venner fra Japan, er det viktig å ta med noe å minne, samtykker du? For eksempel, tidligere gjennomført videospillere og annet utstyr. Nå er ikke underskudd, så jeg foreslår bursdag kjøpe som en souvenir autentisk japansk skjermen!
 Efferent ren tegneark (papp festet til knapper som ikke zakruchuvavsya) og fargede markører. Lederen ber hver og en av gjestene trakk eller skrev "Screens" noe i minnet bursdag.
 Leder: Kjære gjester, nå kan du rettmessig skryte som skjedde i Japan og snakket med ekte geishaer. Og det er på tide å fly på! Vær så snill, ta deres plass.
 Høres utdrag fra sangen "Fly" (fra repertoar av Valery).
 Leder: Gjett hvor vår planet vil gå nå? Hvem vil gjette så igjen få en velsmakende premie!
 Deretter "Airplane Flying til Frankrike - Paris.
 Høres passering av en hvilken som helst sang på fransk.
 Leder: Paris, Paris sa: å se Paris og dø Men nei, mine venner, vi kommer ikke til å dø, men Paris utseende.
 Som du vet, denne byen - hovedstaden i skjønnhet, mote og alt forbundet med det. Etter å ha vært i Paris, må hver av dere blitt et stilikon. Nå vil vi finne ut hvem som er hvem i form av stil og mote å være alltid sjarmerende. Forresten, er det også svært menn selv gjelder!
 Stilig Horoskop
 Vi må begynne med tegnet av dyrekretsen bursdag (bursdag jente), deretter vert spør om hallen representanter for et tegn, og en av dem tilbyr lese horoskop for hans "co-sign".
 Væren alltid søker å lede, så de velger klær som oppfyller de nyeste motetrender, og hva de vil se spektakulære alt. For denne Væren spare noen penger, ikke redd for å eksperimentere, er mye oppmerksomhet til hår og makeup. Det er som diamanter!
 Taurus elsker å kjøpe klær fra samlinger av kjente motedesignere og motehusene, men ikke den siste sesongen. De prøver å velge hva de snakker, ikke skrikende som toner. Taurus kan ta kurs make-up artister, bare frisører å finne sin unike stil!
 Gemini svært raskt lei nye klær, og et ønske om å kjøpe mer. I fylt skapet kan de være vanskelig å finne et passende antrekk. Velkommen alle uvanlig, og glade for å vytratyatsya favoritt ting, men ikke liker å sløse bort. Kvinner tvilling er det mest naturlig og diskret makeup.
 Edelkreps trekker komfortable klær som er gitt til dem i årevis. De har favoritt ting som de ikke ville bli skilt. Kreft har en tendens til enkle stiler og fargekombinasjoner, men elsker vakre undertøy, som de ganske mye!
 Regal Lions liker å tiltrekke seg oppmerksomhet, slitasje dyre klær noen ganger føre til. La klær er ubehagelig nær, det bare tiltrukket oppmerksomhet og møte den nyeste mote. Makeup Lions lyse, originalt tilbehør, uvanlige farger. Skill deg ut fra mengden - det er hva de ønsker Lions når som helst, hvor som helst!
 Om Virgo gjør et kjøp, er det sikkert å bli noe svært kvalitet som kan slitt i lang tid. Deres motto - "mindre er bedre, så bedre! "Mye av smykker, forseggjorte frisyrer - er ikke for dem. I klær Virgins kan ikke finne et sted, det alltid othlazhena. Hvis Jomfruen skal på ferie, så tro meg, tenke over det hele for å se fantastisk!
 I Váh smaker godt, en sans for proporsjoner og muligheten til å velge hva de dekorere. Og de har nok å velge - Skalerer som å være i skapet mange vakre mote. Slitasje bare stilig frisyre og smykker, sminke yarke dem ikke, men de absolutt fremhever fordeler og ulemper ved skjul. Libra feil i ikke hva de - perfeksjon og harmoni.
 Scorpions tenke nøye gjennom sine klær, klærne alltid tilsvarer nøyaktig til situasjonen og reflektere humøret. Skorpioner er sexy, følger motetrender, liker å eksperimentere med sminke, frisyrer, parykker, perevtilyuyuchys noen ganger i den grad at de er vanskelig å ikke vite!
 Bueskyttere egentlig ikke ta hensyn til eller kombinerte farger i sine klær. De ikke jage etter mote. Sørg for ofte ignorert og dekorasjoner mister eller overskride. Men ingen er like sjarmerende som Skytten, klær laget av naturlige stoffer, jeans eller sporty ting!
 Steinbukken veldig praktisk, holder seg til den klassiske stilen i klær og frisyre. De kan se stilig og dyrt selv i ting, ikke et "raseri". Men de er usannsynlig å sette på smykker billig - bare kvalitet smykker. Hvis du ønsker å spare Steinbukken, kan du kjøpe noe og salg, men vil aldri bli smakløst ting.
 Aquarius er ofte uleselig klær, og på samme tid de klarer å kombinere fantastisk urimelig og motstrid mix stil. Men det kan skje at Aquarius kle forskjellige sokker eller sko, og ikke engang merke til det!
 Fisker liker ikke å tenke på hva de har på seg, og foretrekker klær som er behagelig og lett å fjerne og kjoler. Selv prøver å velge frisyre som ikke bringer dem mye hassle. Men denne fisken klarer å se bra ut nesten alltid og overalt!
 Leder: Så du har lyttet stilig horoskop, og nå vet du alt om deg og din stil. Og jeg har et forslag til å konsolidere denne informasjonen ut i praksis. La oss lage din egen fashion show!
 Dere er alle veldig smart i dag, men din stil kan kalles heller klassiker. Og vi vil vise progressiv moderne samling!
 Spillet "moteshow"
 Med gjester forårsaket to som ønsker å bli en "modell".
 Andre er delt inn i to lag "mote" som har noen få minutter å kle "modeller" av alt som kommer for hånden, og kan låne gruppemedlemmer.
 Arrangert "fashion show", og vert velger et team av mer interessant drakt. Begge modellene "er for godteri.
 Spillet er sangen "bolshe glamour" (fra repertoar gr. "Studs").
 Leder: Vennligst ta hensyn til alt som vår fremvisning vises alle de nyeste motetrender av sesongen! Dermed høyre lyder: skjønnhet vil redde verden venner, men ikke beklager å forlate Frankrike, og det er på tide å gjette hvor vår planet vil gå videre.
 "Flyet flyr til Amerika gjettet - godteri.
 Høres utdrag fra sangen "Ameryken Boy" (fra repertoar gr. "Kombinasjon").
 Føre jeg, som en guide lovet (la) til deg i dag er en uforglemmelig reise. Og fra Europa, går vi rett til Amerika! Alle vet at det er i USA ble de mest populære tegneseriefigurer fra Walt Disney. Som ikke elsker dem? Og akkurat nå har vi tenkt til fornøyelsesparken Disneyland! Det er på tide å litt poruhatysya.
 Lede stadig mer deltakere for mobile spill.

 Spill for voksne bursdag
 Spillet "Chip og Dale til unnsetning»
 Spillerne er delt inn i to lag. Valgte kapteiner - de ledende navnene én chip, andre Dale. På tauene hang noe deilig, for eksempel bananer eller søtsaker, antall spillere på hvert lag. "Chip" og "Daily" blindfold og gi saks. Oppgaven - å redde sitt team fra sult, kutte av blindfold på ett fag. Hver spiller kommandoer bør spise en banan etter kapteinen skal klare å få det; deretter trimmet banan neste. Vinneren er det laget som mest "ødelegge" suspendert matforsyning.
 Spillet "Mr. Scrooge"
 Dette spillet stafett. Hver deltaker går til mållinjen, iført svømmeføtter og et hat-sylinder (skildrer Onkel Skrue); finish bør knebøy og kråke. Premien blir et mobilt team.
 Leder: Ja, i Amerika og voksne liker å ha det gøy som barn! Og amerikanerne holder seg strengt til en tradisjon som tok nesten over hele verden det er også strengt håndhevet. Dette er den mest kjente sangen av bursdager som det kalles?
 Gjestene foreslår: «Happy Birthday».
 Kjøring : Høyre. La oss ta det hele sammen vår bursdag?
 Gjestene synge sangen innsendt kake med lys. Mange små stearinlys stearinlys, bør erstattes av tall. Bursdager slag og gjett sine ønsker.
 Etter kaken programleder kunngjør en dans pause.
 Spillet Dance: Fast bringer et brett med halvdelene av bilder som viser ulike attraksjonene i verden (som f. Eks, Statue of Liberty, egyptisk pyramide, Eiffeltårnet og t N.), Gjester er i en halv. Disse halvdeler matche - selv om de er mennesker av samme kjønn, så gøy - invitere hverandre til å danse.
 Kjøring (Etter dans): Å jeg ser, alle sliten og ønsker å sitte ned.
 Kaptein, er det på tide vi flyr på? Alt er klart til å ta av?
 Igjen gjette destinasjon.
 Denne gangen "Flyet går i Tibet.
 Høres mystisk musikk.
 Leder: Her er den mystiske land der folk er på jakt etter svar på de evige spørsmål i livet, som søker å lære hans skjebne!
 Nå finne ut hvem av dere tenkt på fødselsdagen. Og husk, bursdag, tibetanske profetiene ikke lyve!
 Ledende spørsmål og lese en etter en for å passe forskjellige gjester, så de ringte nummeret fra en til fem. Og programleder leser passende svar.
 Spørsmål:
 1. Hvem er du for bursdagsbarnet (CA)?
 1) beste venn;
 2) meningen med livet;
 3) hemmelig kjærlighet;
 4) standard for skjønnhet;
 5) ideell og idol.
 2. Hva du klar for bursdag (Qi)?
 1) til noe;
 2) bare på hva du kan tjene et kyss!
 3) på en heroisk prestasjon;
 4) dele verdifull;
 5) selv på krenkelser.
 3. Kommunikasjon med bursdagsbarnet (dette) - er
 1) en ønskedrøm;
 2) utenomjordisk glede;
 3) en måte å flykte fra hverdagen;
 4) vital prosedyre;
 5) sjeldne øyeblikk av lykke.
 4. Hva ønsker du å lære en bursdag?
 1) fallskjerm;
 2) skrive poesi;
 3) gå på catwalken;
 4) svømme under vann;
 5) aldri lei.
 5. Hva er du fornøyd bursdag?
 1) hans smil;
 2) privat dans;
 3) fine dining;
 4) hjemmelagde gaver;
 5) gode nyheter.
 Foreleser sa at siste spørsmålet er det viktig å implementere, og besøkende gjør det de fikk.
 Spillet "Telepati"
 Lederen sa at mening bursdagsgjestene nå kjent, og det ville være interessant å vite hva han tenker. Spillet er som følger: bursdag gjette et ord og ledende spørsmål gjester bare ansvarlige gester, etc. nikk Bursdager kan rådføre seg med verten for å velge et ord poskladnishe. Hvem gjettet får godteri. Hvis vidhadane ord raskt, kan du fortsette å spille og gjette riktig svar går til gjesten.
 Kjøring : Du ser hvor vanskelig å trenge inn i tanken og livet til en annen person! Fordi sjelen - en liten verden. Og så det var behagelig, la oss fylle det med bare gode tanker og vakre drømmer. Harmony deg i din indre verden!
 "Journey" er i ferd med å ta slutt.
 Oppgaven for vinnerne
 Leder rapporterer at bonus godbiter behandlet vinnere under wraps liners er bokstavene som utgjør koden setning. Vi trenger å samle alle bokstavene og plassere dem i riktig rekkefølge.
 Leder: 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Leder: 
   
Яндекс.Метрика