Scenario Holidays Valentinsdag

 Scenarier for Valentinsdag


 Skript til Valentinsdag 14 februar


 Scripts feiringer for voksne og barn (kontor, skole)
 Valentinsdag - en ferie for alle elskere. En rekke av dem i vårt land er meget høy. Og noen ganger feire Valentinsdag i selskap med et par dusin mennesker på en gang. Dette kan være en solid organisasjon, som serverer en fabrikk, ansatte i flere selskaper som er på utkikk etter en morsom stemning og bestemte seg for å komme sammen og gå en suksess.
 Nesten hver og en av oss vet hvordan man skal ta imot gjester i hjemmet ditt, og hvordan du gjør dem hyggelig kveld. Men når behovet for gjennomføring av arrangementer flere titalls eller hundrevis av gjester, kan du ringe etter hjelp arrangører av store spesielle hendelser. Til feiringen var veldig høy, kreves sterke relasjoner med dusinvis av partnere, kunstnere og kunstgrupper. Seg selv eller sammen med noen gjør det veldig vanskelig, så det er best å ta kontakt med eksperter. Det vil spare både penger og tid. De hjelper hver inviterte gjester ikke bare føler deg komfortabel, men husk denne ferien som en av de beste av året.
 I dagens verden hvert år voksende behov i organisasjonen og helligdager på ulike nivåer. Scenarier for feiringer i dag avtaler med en hel industri som oppfyller de økende behovene i festlighetene bedrifter og private kunder høy. En utbygging av konkurranse gjør fremover og stadig kommer opp med noe nytt og annerledes. Derfor bør scenarier feiringer bli utviklet på et høyt nivå ved å nøye tenke gjennom alle nyansene i dekorasjonen ferier, ukonvensjonelle ideer. Du må velge riktig anledning sted, invitere musikere, foredragsholdere, skuespillere, danner en god meny for gjestene å løse problemene med sikkerhet og transport gjester for å skape en fin lys og lyd rom elegant dekorere og organisere bilder - og video festival. Det er det forsvarlig organisering av ferien.
 For å organisere en ferie for alle elskere må være kjent med de interesser og preferanser. Dermed blir forberedelse til ferien, sin ære og moro - dette er seriøst arbeid, men det skal gjøre med glede.

 Scenario Holidays Valentinsdag 14 februar


 - Scenarier for Valentinsdag for voksne
 - Valentinsdag. Skriptet for seniorer
 - Valentinsdag. Script for studenter
 - Valentinsdag. Manuset til bedriftens
 - Valentinsdag. Scenarier for skolen
Extracurricular begivenhet for Valentinsdag, 10. klasse

 Valentinsdag. Skriptet for seniorer


 Scenario fritidsaktiviteter frem til 14 februar


 Abstrakte fritidsaktiviteter til Valentinsdag


 Snakk til fest til ære for Valentinsdag
 Advance forberedelse: før denne klassen timer for å utføre en samtale.
 På Valentine vi lære av historien til oldtidens Roma. Under keiser Claudius (slutten av III århundre f.Kr. BC.), Tyrann og forfølger av kristne på samme dag - Februar 14 - dagen for den tradisjonelle romerske hedensk festival "Lyuperkalyya" unge helligdager, der unge menn og kvinner velger en venner og kjærester, innrømmet i kjærlighet bruder kunngjorde sin forlovelse, fremtidig bryllup, har lyrikere komponert dikt og kjærlighetssanger fremført av skalder, og drepte opp to Valentine, og etter dødsfallet av både kirke kalt helgener.
 Ett Valentine var en respektabel eldre mann, biskop Ternyyskym levd seksti kilometer fra Roma, i provinsen. Det prest kronet unge par mot Claudius ordre om at hver nezhenatom ensom mann så bare hans soldat. For dette biskop og ble brent på bålet - døde martyrdøden i hendene på hedningene.
 En annen Valentine var en ung lege og predikant. Han løp rundt i nabolagene romerske ukompliserte medisinske instrumenter og ikke til alle borgere innrømmet at faktisk kureres ved bønn. Fordømte han var i fengsel i Roma da rasende våren og fjærfe åpnet "Season of Love". Barn - vifter ung lege - løp til vinduene fengsel og kaster sin eldre venn som behandlet dem var alltid bra, lærte liv, leke med dem, små notater av gratulasjoner, kjærlighetserklæringer, gratulerer og ønsker. Barna prøvde å hjelpe en til å støtte og heie ham. Fengsel oppsynsmann - streng mann, hatet kristne, en tilhenger av keiser Claudius - forvist barn. Men da han leste det naive notater ("Valentine"), lærte du om den ekstraordinære medisinske evner til fange. Datter veileder var blind fra fødselen. Hun tilbrakte hele tiden hjemme, trakk seg til det faktum at hun var ikke å finne en kjæreste. Veileder, bryter loven, brakte datteren til en fange lege og et mirakel skjedde: Valentine jente slått visjon. Hun falt umiddelbart forelsket i ham, men snart henrettet Valentine. Deres kjærlighet er fortsatt ett vitne - en liten bokstav, nesten notelet - "valentine", som vi sier nå at unge mannen ble hun beskjedent signert på slutten: "Din Valentine". Så denne dagen kalles favoritt - Valentina og hennes elsker - Valentin. 
 Offisielt, men den katolske kirke anser ikke St. Valentinsdag elskere - dette er rent folke tradisjon som går tilbake til England, den første omtale av en feiring av XII århundre poet Geoffrey Chaucer. I Europa skikken ble flyttet rundt i XVII århundre Shakespeare linjer:
 Fra tidenes morgen Valentinsdag
 Jeg proberus til dør
 Og vinduene gir sohlase
 Valentina Be You
 I Sverige ble det ferie kalt Day of hjerter i Norge - Glad romantisk.
 Et vesentlig trekk ved denne festivalen er skrevet hilsen. Regler "valentines" indikerer at avsenderen har å gjøre er å ringe en spesiell interesse i målet, men å være anonym, så hele året for å være lojal ridder eller dame av hjertet.
 Når meldingen Valentinsdag dekorasjoner ornamenter, bilder av fugler parene, buer, blomster, Cupids piler, sy broderi på silke, papir eller ekte blonder. De første spesielle konvolutter og kort dukket opp i London butikkene er 14 februar 1761. Disse var kunstverk, som hver ble ikke liker noe forrige, bortsett obligatoriske bilder av hjertet, som har blitt et emblem av denne ferien. Alt er formet som et hjerte kan være til stede i denne feiringen: sjokolade eller en boks med sjokolade, ballonger eller boks. Gi bøker som mulig - romaner eller dikt om kjærlighet. Og selvfølgelig, noen gave som skal festes "Valentine". For første gang begynte å produsere spesielle julekort - "Valentine" igjen i England i 1820.
 Det er en velkommen alternativ: på kortet må være rødt hjerte. Du kan bruke et enkelt postkort hjerte. Tradisjonelt, dette kortet er ikke signert, sier bare adresse - til adressaten kunne gjette hvem forfatteren. Dette er en flott mulighet for sjenerte mennesker som mangler mot til å bekjenne kjærlighet å snakke om sine følelser. Dersom forklaringen av kjærlighet ikke er tatt, kan vi ikke innrømme at du er deres forfatter. Disse kortene kan gi ikke bare elsket, men også en venn, kollega, nabo og så ensom. D.
 Tidligere forklart i kjærlighet alene. Nå andre tider. I Argentina, for eksempel, på moten kjærlighetserklæring skrevet på plakater, kastet over gaten. What ever Fernando sa at alle forbipasserende at han ikke kan leve uten sin Mercedes. Det er nok til å ringe kontoret til selskapet "Aero" diktere tekst forklaring av kjærlighet og legge til en sjekk for $ 50. Etter det, vises den valgte gaten plakat hengende fra 5 til 7 dager. Og vi ser på våre gater reklame - anerkjennelse av ung forretningsmann til sin kone: «Jeg elsker deg." Men indiske Deepak Sayal stand til å skrive hundre ganger "Jeg elsker deg" og når "du jeg liker deg" riskorn, som han ga til sin elskede. Hans arbeid er ikke tapt: han vant hånden og hjertet til sin elskede.
 Registrering kontor Plakater, bannere, bilder på temaet for dagen. Du kan bruke cruise ordtak om kjærlighet, vennskap og lojalitet.

 Selvfølgelig klassen timer


 Høres bra musikk, det er ledere - en gutt og en jente fra klassen.
 Ledende.
 Oh, minnet om hjertet!
 Du er sterkere grunn trist minne
 Og ofte deres sødme
 Mitt land plenyaesh langt.
 Jeg husker den herlige lyden av ordene
 Jeg husker blå øyne,
 Jeg husker den gylne krøller
 Uforsiktig krøllete hår.
 Kjøring. Hva en skatt ligger i et menneske?
 Ledende. Kanskje, vakre utseende, kunnskap eller rikdom?
 Kjøring. Men det er alle forhold, kan du leve uten det. Viktigst, livet og kjærligheten.
 Ledende. Elsker verdifulle liv, for kjærlighet - en kilde til selve livet.
 Kjøring. Hjem bud som vi har gode lærere om moral - ". Elsk hverandre"
 Ledende. Som det er uvanlig og flott at mennesket er født til å være ansvarlig for kjærlighet.
 Kjøring. Og i dag vår ferie dedikert til alle elskere.
 Ledende. Til alle de som ønsker å elske og bli elsket.
 Kjøring. Vi ønsker også å oppleve følelsen engstelig i livet - å oppdage og forstå hvem vi egentlig er og andre mennesker.
 Ledende. Vi ønsker å ta denne veien og tror at det vil finne skjønnhet og lykke, og kjærlighet.
 Kjøring. 14 februar - Valentinsdag, i uminnelige tider, er dette dagen festen for St. Valentine.
 Ledende. Og vi er glade for å fortelle deg alt
 Bly, kjøring (sammen). Gratulerer! Vennligst elske og bli elsket!
 Høres sang fremført av en elev i klassen "Love - fortryllet land" (ff A. Ryazanov.).
 Kjøring. Dessverre, la vi merke til at det i vår klasse, ikke mange par bundet av vennskap, kjærlighet, ømme forholdet.
 Ledende. I dag bestemte vi oss for å danne et par til deg selv.
 Kjøring. Hva om noe ut av dette.
 Ledende. Hva om i dag blir vi grunnleggerne av stor og varig kjærlighet.
 Kjøring. Så gjorde vi denne posen blader med navnene på jentene som deltok i klassen.
 Ledende. Og denne vesken blader med navnene på de gutta.
 Kjøring. Og nå vil vi finne ut hvilke av jentene vil nå delta i vår konkurranse.
 Ledende fjernet fra posen tre blader med navnene på jentene invitert dem til å gå til verten, deretter det samme arbeidet med mannlige halvdelen. Medlemmer utlede korridoren, hvor medhjelpere kjører gjennom trekningen bestemme par, selvfølgelig, hvis den ikke klarer å gjøre gjensidig valg.
 Ledende. Valentinsdag (Valentinsdag) - festen for hvem venter for alle: de som elsker og de som bare ønsker å oppleve denne følelsen. Det er en tradisjon i henhold til hvilke elskere utveksle gaver, litt "Valentine", som symboliserer kjærlighet, takknemlighet og respekt for hverandre
 Kjøring. Og også våre par til å gjøre en stor valentine, uttrykke kjærlighet.
 Par kommer til klassen, det er bord laget av samme mengde materiale over tid de har til å gjøre en "Valentine". Ready "Valentine" sendt til juryen (vel, om det vil ha dannet et par av klassen din, hvis det er ingen, så juryen kan plantes akkurat det samme antall gutter og jenter).
 Ledende. Siden vi snakket om flygeblader vi tilbyr våre medlemmer til å delta i en liten quiz.
 Medlemmer får utdelt kort med tallene 123. Lederen leser spørsmålet, tror og par signalet ledende heve høyre, etter deres syn, er svaret. Da verten annonserte det riktige svaret.
 Kjøring. Når trykte kort først dukket opp i London butikker?
 1) 1815;
 2) 7767; +
 3) 1796.
 Ledende. Hvorfor noen ugifte jenter kjøpt i butikker for Valentinsdag et stort antall kort?
 1) en +
 2) for samling;
 3) venner.
 Kjøring. Antall kort mottatt før Valentinsdag, servert som en indikator på suksess av en ung dame, v Slik Hvor mange kort -.. Som hemmelige elskere.
 Ledende. Den mest populære året som sendte flest kort, hilsener, var i 1870. Hvor mange av dem ble sendt?
 1) 1647000;
 2) 1540197;
 3) 1545735. +
 Kjøring. Hvem er kjæreste var Lilja Brik?
 1) Esenin;
 2) Majakovskij; +
 3) N. Klyuev.
 Ledende.
 Mamma!
 Din sønn er greit syk!
 Han fyrer av hjertet,
 Fortell søstre, mennesker og Ole -
 Han har ingen steder å gå.
 Art. Majakovskij
 Kjøring. Hvis kone var D. Mendelejev kjærlighet?
 1) Pasternak;
 2) Blok; +
 3) Esenin.
 Ledende.
 Vi møtte deg ved solnedgang,
 Du padle skjæring av bukta.
 Jeg elsker den hvite kjolen,
 Refinement razlyubyv drømmer.
 Blokk A.
 Kjøring. Kona til en berømt forfatter var stenograf Anna G. Snitkin, inviterte ham til å skrive romanen?
 1) Tolstoy;
 2) Dostojevskij; +
 3) NG Chernyshevsky.
 Ledende. "På slutten av romanen, la jeg merke til at min stenograf oppriktig elsker meg, selv om han fortalte meg aldri om det uansett, men for meg er det mer og mer likt, spurte jeg henne om å forlate meg. Forskjellen i år forferdelige (20 og 44), men jeg er mer og mer overbevist om at hun ville bli glad. Hjerte hun er, og hun vet hvordan å elske "(Dostojevskij).
 Kjøring. Russisk poet som gledet Denisovna Helen, en kvinne som var yngre enn to ganger? Syklusen av dikt dedikert til henne, kjent som "Denysyevskyy."
 1) Fet;
 2) Tjutchev F.; +
 3) V. Zhukovsky.
 Ledende.
 Oh, på skråningen av våre år
 Vi elsker ømt og sueverney
 Syay, syay, farvel lys
 Elsker sistnevnte, stjernene i kveld!
 Tyutchev F.
 Godt gjort, godt håndtert quizen.
 Juryen konkluderer. Vel, hvis du gjør styret et styre på som deltakere skrive navn og vice versa paret vil holde deres hjerter tall som tilsvarer antall poeng.
 Kjøring. Og vår neste konkurranse i forbindelse med søk etter den andre halvparten.
 Ledende. Nå kan våre par vil distribuere den ene halvdelen av papp hjerter.
 Kjøring. Les nøye avsnittet, fordi du må se kompis dette sinn blant mange andre.
 Ledende. Dermed er betydningen av konkurransen enkel - hun plukker opp et halvt hjerte, og vi blindfold henne.
 Kjøring. En ung mann er foran jenta ikke å se hennes hjerte. Før vi satte ham syv halvdelene av hjerter, må han prøve å finne halvparten av hjertet, som i hendene på jenta, gi henne tilbake - ikke kommer tilbake til det!
 Ledende. Vel, deretter berøre jenta skal avgjøre om den høyre halvdelen plukket henne partner.
 Kjøring. Dersom den finner at dette halvdel er ikke mulig så skal den underrette partner, og de har fortsatt to forsøk på å finne den rette halvdel.
 Ledende. Svaret er siste par hjerte at hun vil holde.
 Kjøring. Så jenter, ikke rush bare for å si at halvparten valgt å ikke!
 For denne konkurransen, godt ved siden av hvert par sette assistent, som til å begynne med vil overvåke nøyaktigheten av konkurransen, og for det andre, for å hjelpe passere et par hjerter.
 Ledende. Min kjære, kjærlig og kjære! Jeg gratulerer deg på Valentinsdag, Valentinsdag.
 Kjøring. Så du vil dekke på denne dagen hav av kjærlighet, og ikke slå den inn i en liten dam på neste dag.
 Ledende. De som ennå ikke har våget å dykke inn i disse brusende bølger, ønsker å miste motet, til slutt, klærne og stupe inn i ensomhet stormfullt hav, og bare denne avgrunnen sluker deg i et øyeblikk.
 Kjøring. Være sikker. Jeg ønsker deg, min kjære, å elske og bli elsket - og jeg vet ikke hva som kan bli bedre.
 Oppsummerer tildelt vinnerne.  
Яндекс.Метрика