Scenario utdrikkingslag. Spill og konkurranser for utdrikkingslag

 Manuset av pre høne party "Vi kjæreste" mistet "»
 Hans beste venner med brudgommen moderne tradisjon inviterer til hjort og samler bruden utdrikkingslag brudepiker. I antikken, gjorde bruden dette for å si farvel til sin frihet og så mange tårer, og ledsaget hennes kjæreste triste sanger. Nå utdrikkingslag er gøy. Du kan organisere kvelden i et møte på en kafé, i naturen, i badstuen eller hjemme. Og hvis du vil ha noe uvanlig og interessant, vil annerledes Clown være svært nyttig.
 Kjærester helst ta initiativ og organisere alt selv. Høne og hjort netter er ikke anbefalt på terskelen til et bryllup feiring, og for noen dager siden at bruden vil mest sannsynlig ikke før.

 Tradisjonelt kjæresten bringe gaver til bruden (store gaver venter på henne i bryllupet, og mens det kan være vaser, fat, bøker om heimkunnskap eller samlinger av oppskrifter, duker, håndklær, broderte håndklær, etc.).
 På bordet må være til stede produkter "med innhold": ananas - for å forebygge cellulitter, fisk - for vakkert hår og negler, sjokolade - for hormon glede.
 Første venn:
 Vi jenter lært
 Hva er kjæreste "tapt"!
 Forlater vår gruppe,
 Venter på din zhenishok deg!
 Andre venn:
 Du har ikke nahulyalasya,
 Selv natselovalas,
 Plutselig vertinne på komfyren
 Når du blir klar!
 Tredje jente:
 Vi er litt misunnelse:
 Før du - hele veien,
 Med muzhenkom trå på det
 Og hans kone være stor!

 Hvordan fikk utdrikkingslag? En bit av historien


 Venninner snakke om opprinnelsen til ordet "brud". Det viser seg at det betyr "vet hvem", "Ukjent". Det viser seg at mannen bringer hjem en fremmed for hans foreldre en jente som bare for å lære.
 Like viktig ordet "bryllup" kommer fra "matchmaker." Bride svataly først, deretter tok en.
 En interessant historie er ordet "ekteskap". Ikke akkurat de som sier at en god del ikke vil bli kalt ekteskap. "Ekteskap" er avledet fra ordet "til", "å gifte seg", "ta en mann.
 Men naykuryoznishe mening i ordet "ekteskap". Det stammer fra ordet "supryaha" - et par hester utnyttes sammen. Det viser seg å være mann og kone i beltestroppen og trekke en sammen!
 Under festen kjæresten huske hvor kjærlighetshistorien begynte.
 Morsomme dikt "Ti frierne"
 På bakken, stue skjønnhet,
 Bare ta øye,
 Bare én av sin gangart
 Alle tankene kan bli redusert.
 Så ut som unge kvinner
 Møt den evige kjærlighet,
 Hva virvlet rundt henne
 Ti forskjellige frierne.
 Den første var hverken det ene eller er:
 Ung, grønn og dum
 Det var en annen bit av hilsen,
 Tredje rimelig, og ikke Telegram,
 På den fjerde alle hvisker,
 Hva han sjenerøs oligarken
 Faktisk, viste det seg,
 Guy tungt i gjeld.
 Den femte var fra nyrike,
 Fingre i kule ringer bøyd,
 Invitert jenta til Maldivene,
 Bare tok og lurt.
 Han var ung, kjekk sjette,
 Men herliggjort gigolo,
 Han var den syvende - råtten gammel mann
 Så kaldt, diaré!
 Var åttende tynn som en pinne,
 Han var den niende som ballen
 Hva synd jenta!
 Bare sitte ned og gråte selv!
 Men så kom den tiende,
 Hjertet skalv i brystet:
 Her er det, kjære, kjære,
 Den beste i verden for å finne!
 Gå jente ned midtgangen
 Avtalt i samme øyeblikk.
 Til alle hadde de,
 Vi vil heve en skål til dem!
 Drushki brud synge en sang, som i gamle dager, "farvel" med sin kjæreste, som snart skal gifte seg.
 Song kjærester Bride (Til tonene av sangen "Katyusha").
 Blomstret eple og pære,
 Tetyanka blomstret her.
 Katyusha satte foten på land,
 En gift Tanya møtt!
 Gjenta de to siste linjene.
 Glemte glede Girls:
 Stripper, shopping og kafeer
 I Tanya dårlig, elendig,
 Bare folk i hodet mitt nå!
 Gjenta de to siste linjene.
 Ikke hast med å bli elskerinne,
 Noen ganger går med hennes venner,
 Vi har deg, Tanya glemme
 Og du også ikke glem oss!
 Gjenta de to siste linjene.

 Bryllup tegn


 Alle er kjent med felles bryllup tegn. Slike som "regn på bryllupsdagen - et lykkelig liv" ". Noe nytt, noe gammelt, noe fremmed, noe blått", Kjærester tilby bruden lese skiltene som forteller henne om det fremtidige forholdet med sine foreldre og ektemann.
? Hvis foreldrene til barn nylig kalt hengiven navn - det er bra for sterke relasjoner.
? Mor-elsker å synge - det betyr at det er lett å komme overens.
? Hvis foreldrene sier til toast til fremtidige arvinger, så de vil alltid være på siden av de unge.
? Salt spredt på et møte i ung brød og salt - til strid mellom datter og svigermor.
? Hvis ved en tilfeldighet møte med datter-in-law ville være flott å komme overens med henne.
? Hvis du drikker sammen med sin mor svigermor, deretter finne en felles plattform med det.
? Hvis en av mødrene gråte i bryllupet, vil de unge lever lykkelig sammen.
? Foreldre til barn som har det gøy i bryllupet - til en forståelse.

 Spill og konkurranser for bachelor


 Game "touch"
 Dette spillet venninne bekrefte at bruden er klar til gården. Essensen av spillet oppgave at bruden skal berøre, bind for øynene, for å skille runde frukter og grønnsaker som er satt i front av hennes venner (tomater, epler, fersken, poteter, appelsiner, kokt egg, for latter kan sette m ballen ,, melon, stearinlys rund form).
 Spillet "Magisk ball"
 Kjærester gi bruden tilkoblings ballonger og tilby dem skrive sine pre markør frykt - at de fleste skremmer tidig familieliv. For eksempel, sjalusi, liv, svigermor, og så skadelig. N., Og en annen flere skrive noe hyggelig, for eksempel navnet på en kjær, hans drøm og andre. Da bruden skulle briste "dårlige" baller og holde "god". Dette vil avlaste stress særegen måte før bryllupet.
 Spillet "opplæring"
 En av egenskapene til en brudekjole - strømpebånd, stelle Hva bør fjernes fra foten av bruden til seremonien. Og dette spillet bidrar til å "trene" jenter som raskt kan fjerne strømpebånd med bena uten hender.

 Moderne spådom


 På samme tid bachelorette formuer, vil det avhenge skjebnen til bruden og hennes venner. Dette er en morsom klasse, og resultatene av disse, selvfølgelig, trenger ikke å ta på alvor. Men til ingen opprørt alle prognoser må være i hans eget beste.
 Gjetter på vegne av
 Vitenskapen om tolkning av navnet indikerer at på vegne av den unge mannen kan bli dømt der en mann og en familiemann han er. Kjærester i sin tur ringte navnene på unge mennesker (som ikke - kan bare ringe navnet som de liker) og lese forklaringen. For gift venner kan sjekke sannhetsgehalten i tolkningen.
 Navn:
 Alexander. Denne mannen er sterk, intelligent og responsive, men noen ganger emosjonell og heftig. Det bør behandles med respekt og ikke i strid med (minst offentlig) sin mening. Fans og selv slave kvinnelig skjønnhet elsker å skjemme bort sin kone kjoler.
 Alex. Riktig, alvorlig, forsiktig og respektfull. Noen ganger er det vanskelig å ta ledelsen i noe, men hvis du hører på din adresse oppriktig ros, kan det slå fjell.
 Anatoly. Sprinkles vitser virke fjollete, elsker alt nytt og uvanlig. Noen ganger ustabil, men lære å håndtere turbulente følelser vil hjelpe ham rolig og fornuftig "halv".
 Andrew. Trenger konstant anerkjennelse av overlegenhet, har en kraftig intellekt og beundringsverdig fasthet. Liker hvastnuty, skryter til vennene hans vakre kone. Faller hardt og uvøren, klar for lykke elsket mye.
 Anton. Nylig blitt viktig vennskap kjærlighet, fordi kjærlighet til ham ganske smertefull og vanskelig psykisk. Han druzhyna- perfekt "kjæreste" som kan forstå og støtte teksten på riktig tidspunkt.
 Arkady. Easy starter dating ham vekt venner, fordi det er lett og interessant person å kommunisere. Noen ganger jage berømmelse og ikke uten kreativitet. Vel, hvis hans liv partner vil delta i noen kreativ aktivitet, så vil det være i stand til å forstå det.
 Boris. For ham er det viktig å ha en kone, barn, og eldre enn han er, vedlegget til dem sylnishaye. Han kan gjøre mye med hendene og ha det gøy å studere ny, alt er "in house" hjelper til med husarbeidet.
 Vadim. Av natur har en skarp hjerne og god hukommelse. Kan være vellykket i virksomheten og kan oppnå mye, spesielt med støtte fra den elskede og for sine barn. Han kan bryte kvinnehjerter, uten å merke det.
 Valentine. Litt lehkomыslen og uforutsigbar, svoevolen og selv egoistisk. Men, etter å ha møtt kvinnen som forsonet med sine små mangler, er rett og slett "hånd", og er ansett som en god ektemann, far og bestefar til slutt helt fantastisk.
 Valery. Fond, modig, uvøren og selv desperat. Holde det borte fra gambling og vakker kvinne. Og bidra til å holde oppriktighet og evne til å gjøre det klart for ham at han var den mest mest.
 Basilikum. Joker, munter, optimistisk. Og hardt arbeidende og ansvarlig arbeidstaker. Hvis det skjer tilsvarende menn, vil det være hennes trofaste mann, men inntil da, inntil han finner sin bare kan pryudaryat for flere kvinner.
 Victor. Vinner i næringslivet, i kjærlighet, må han erobre og bly. Kvinnen det er myk og smidig tilnærming eller en som klarer å virke svak, men det stille å endre sin avgjørelse i sin favør.
 Vitali. Livlig, vennlig, kresen, lett å komme overens med ham. Men først må vi innpode i ham en følelse av ansvar for familien, ellers er det en fare for at noen barnlig oppførsel forbli der for lenge.
 Vladimir. Det virker veldig omgjengelig, åpen og litt fjollete, men det har en dyp og følsom natur. Vil gjøre en god karriere, men ikke spesielt forpliktet til familieliv, samt en komfortabel og føler seg alene.
 Vyacheslav. Ansvarlige, pålitelige, men forholdet til det motsatte kjønn ikke hadde dannet seg umiddelbart og enkelt. Han bekymrer seg på grunn av krangel, slo de ham med en lang grusvei.
 Gennady. Ser fint, men tegnet han er svært komplekse og ikke alltid forutsigbar. Denne personen trenger en viss tilnærming. Men han er veldig aktiv og initiativrik og omsorgsfull far blir enda andres barn er svært oppmerksomme.
 George. Ofte denne arbeidsnarkoman kan nå store høyder, men kvinnen er sjenert og engstelig. Leter du etter en rolig, fornuftig, intelligent følgesvenn.
 Gleb. Streve for excellence i alt i oss selv og verden rundt oss, så det er ofte rastløs og ulykkelig liv. Men han har en god jobb, familie mann, han også eksemplarisk, foruten partygoer, selv om fansen ikke hadde mangler.
 Gregory. Aktiv, har konservative syn, ikke tror på det som kalles skjebne, predetermination. Faller sjelden, men alvorlig. Siden det vil være litt hektisk, men aldri kjedelig.
 Daniel. Moderat balansert. Det fungerer mye og være glad, men hvis du føler at det er på plass. Han verdsatt og respektert. Daniel elsker å utstyre hjemmet ditt, kjøpe noe for interiøret.
 Dmitry. Ikke fratatt talent, ansvarlig og prinsipiell. Ikke i stand til svik i kjærlighet, kan det kalles en stor mann. I ekteskapet med ham viktigst - trygt overleve periode med "sliping" til hverandre.
 Eugene. Veldig hengi sine barn, og hans kone ikke obdilyaye. Å gi gode gaver, investerer i felles fremtid. Ryddig, liker orden og han vet hvordan de skal støtte den.
 John. Hans liv er ikke alt blir lett, men utholdenhet Ivan tok ikke, og han fortjener å overvinne vanskeligheter. Lett å finne en felles plattform med alle. Velstående og respektabel.
 Spill. Han vet hva han vil i livet og gradvis går hardt til mål. I kjærlighet, lidenskapelig og øm, trenger han en kvinne, ikke som de andre.
 Ilya. Kreativt begavet, ekstraordinære. Han elsker godhet og ømhet, men brått og er i stand til noen uforutsigbar oppførsel. Til å regissere sin energi i riktig retning for å hjelpe milde utholdenhet.
 Cyril. Veldig energisk, smidig, sikker på seg selv. Mange arbeider i familien føles hodet, men aldri nahrubiyanyt ikke vondt kjæreste.
 Konstantin. Denne mannen alltid klar til å hjelpe, selv til skade for deres interesser og tid. Allsidig utviklet, han har mye av hobbyer, men hunnen er ikke tilfelle, så er det veldig stødig.
 Leo. Delikat, gjennomtenkt, intelligent, er hans karakter sannsynlig å være en leder. Han liker kvinner selvforsynt, men ikke glem at de har ansvar og vertinne.
 Leonid. Sjarmerende, munter, liker å spøke. Som kvinner, særlig de unge. Hengiven, må kona stadig overraske ham. Men hjemme upretensiøs.
 Maks. Målrettet, sta i beste forstand av ordet. Det er vanskelig å overbevise noen grunn. Stand til å arbeide hardt og en fin resten av. Leter etter en kvinne som er nær i ånden.
 Michael. Gjennomførbar, enkel, pålitelig. Leter du etter en kvinnes ømhet og hengivenhet, lindrer stress, nyter hjemmemiljø, kjærlig familie.
 Nikita. Litt utålmodig, kategorisk, men tillitsfull og tilgivende klagemål med vanskeligheter. Hvis den ikke provosere unødvendig mishandling, vil alt bli bra.
 Nikolai. Overraskende god, rolig og trygg, elsker å selv-utdanning og selvutvikling. Omstridt, for det kan være "som en stein bak veggen." Ideelt sett, hvis kona vil ha en god karakter
 Oleg. Vanligvis langsom, obstoyatelen høflig. Ikke egentlig vet hvordan man skal forholde seg til barn, men de forårsaker han har en oppriktig interesse og Oleg klar til å gjøre enda mer.
 Paul. En energisk, aktiv, "Life of." Mange leser og kjenner mange mennesker fascinert. På jobb stuper hodet, gjerne også. I de fleste kvinner setter pris på ærlighet og femininitet.
 Peter. Fast stående på føttene, uavhengige, forpliktet til tidlige karriere og suksess. Siden det må være ekstremt ærlig og oppriktig, han er ganske mistenkelig. Tilbøyelig til å dramatisere situasjonen.
 Roman. Attraktiv, er populære blant kvinner, men en lang tid på jakt etter hans ideal. Han liker godt selskap, deilig mat, avslappende ferie. Med jenta som vil elske den samme, bygge sterke relasjoner.
 Ruslan. Ruslan ganske temperament, og dens viktigste ulempen - temperament. Men det bort enkelt, angrer ofte trygler galt. Ønsker å skape for hans familie et gode levekår, tjener det.
 Sergei. Noen ganger lever i filosofiske argumenter som distraherer ham fra hans arbeid og plikter. Men mannen er vakker, høflig, mild, med dyktige hender. Respekterer og ærer svigermor og svigerfar.
 Stanislav. Han er ikke så lett å ta, for mannen selv ikke alltid vet hvordan ting skal være. Velsmakende på alle vakre - kvinner ting. Jente med spektakulære ser lett zapudryty hans hjerne.
 Stepan. Denne mannen er en av dem som tror en stor original. Søker å skille seg ut, på jakt etter innovative løsninger, kledd brightly. Kjærlighet er gitt til alle uten et spor, men tilbøyelig til å engasjere seg.
 Fedor. Dette er en svært følsom natur, selv om hans oppførsel ikke alltid gi den. I løpet av årene, vil det dukke opp suget etter land, landbruk. Barn elsker ham opptatt Fedor fornøyd med dem.
 Yuri. Alltid og overalt søker å kontrollere, teller kun på seg selv, men kan gjøre slik at andre jobber med saken. Han mener at den viktigste oppgaven mann - for å sikre sin kone og barn, men i stedet kan kreve dem til underkastelse.
 Yaroslav. Romantiske elsker uvanlig følelse ikke tolerere rutine. Ekstraordinær personlighet, og dette bør brukes. Snarere partygoer, men vi må prøve å gi opp en gang kjedelig. Alltid ung til sinns.

 Gjetter på koppen
 Bruden skal kaste sin cup, slik at det brøt. Kjærester se hvordan det viste seg fragmenter, noe som betyr at mange barn vil være bruden. Skår kan ikke lagres, skal kastes. Hvis koppen ikke er ødelagt, ett barn.
 Gjetter på rumpen
 Gjetter har gamle røtter, men det pleide å før foretatt i hver av de jentene ring. I en dyp skål helles hirse, må det være ganske mye. I hirse skjule diverse småting: leker fra "Kinder overrasker" brelochky, mynter og så videre. Fartøyet er dekket med et lommetørkle. Hver av jentene, siden bruden, trekker ut ett stykke hirse. Hva det vil falle, og med dommeren bor.
 Tolkning av elementer:
? billett - en reise;
? nøkkel - en ny leilighet;
? hjerte - lykkelig kjærlighet;
? Bobblehead - fødselen av et barn;
? ; kjøpe en bil - maskin
? mynt - rikdom;
? ring - engasjement;
? sko - menn under hælen.
 Gjetter "Next"
 I bryllupet, er en tradisjon som sier at bruden kaster buketten, og fanget kjæresten anses å være den neste kandidat for ekteskap. Men hva med andre venner gjorde ikke klart. Her er en spådom viser i hvilken rekkefølge alle venner blir gift. Trenger litt stearinlys, antall venner. Alt på samme tid og se dem lyse opp i hvilken rekkefølge de opp. På samme måte hennes venner til å bli gift.
 Endelig kjæresten sier toast.
 Toast: I hvert par av hans idé om familielykke. Noen er kjærlighet båt flyter på bølgene av lidenskap. Noen fat av honning med en skje av tjære for en endring. Vi vil at du skal lage din oppskrift et godt ekteskap og nyte resultatet av livet!  
Яндекс.Метрика