Scenario Valentinsdag

 Valentinsdag. Manuset til bedriftens


 Dette skriptet kan brukes på en kveld når du tegner opp festlighetene viet til St. Valentinsdag i skoler, høyskoler og universiteter.
 Manuset er egnet for elever, studenter og voksne.
 Manuset "Fest for alle de glade"Som er dedikert til alle elskere til å feire Valentinsdag.
 Scenario kveld dedikert ValentinsdagInteressante og detaljerte beskrivelser av alle konkurranser, spill og ord føre.
 Advance forberedelse (dekorasjon dager).
 Hallen er innredet i romantisk stil, blomster, ballonger i form av hjerter, stearinlys. På bordet ved siden av hver enhet - papirhjerter, penner, papir, nezasvicheni stearinlys.
 Høres tune "Jeg vil aldri glemme" fra operaen "Juno og Avos".
 Leder:
 Kjærlighet kommer så plutselig:
 Når det regner og tåkete,
 Når februar snøstorm,
 Når våren kapell,
 Kom sommer zharoyu,
 Kom morgenstjernen,
 Kommer sky kappet av,
 Kommer himmelsk regnbue
 Kommer uten å spørre om tillatelse,
 Gi smerte, noe som gir lykke!
 God kveld, kjære venner!
 Hvem av dere vet hva kjærlighet er? Hvordan ser det ut? Hva det betyr å møte med en synkende hjerte, og ikke finner ord? Tapt og forvirret, som en tenåring? Igjen og igjen for å oppdage noe i hverandre? Nervøs før du får vite hans eller hennes foreldre? Gjenopplev øyeblikkene av fortvilelse, når det synes at ingenting ikke er tilbake? All denne kjærligheten. Å fortelle sannheten, trekker klassekamerat på spidd, og til gjengjeld får en portefølje på hodet - og elsker det også. Det er alle forskjellig og på samme tid bemerkelsesverdig like. Verken som ikke drømme mann som kjærlighet. Noen ganger synes det er bittert angrer leve uten det, men kan ikke.
 I dag er alle av oss samlet her, forener det det - en vakker og grusom, forrædersk og ønskelig - kjærlighet! Etter i dag - Valentinsdag eller Valentinsdag!
 Du kan se i sine små tabeller rekvisitter, senere vil jeg forklare hvorfor disse elementene. Og likevel - vi begynne en romantisk kveld dedikert til å elske og elskere!
 Høres utdrag fra sangen «All You Need Is Love» (fra repertoar oz. "The Beatles").
 Leder: Det er ikke en legende om hvorfor 14. februar Valentinsdag kalt. Den vakreste, om enn tragisk, høres ut som. Mange århundrer siden, under Romerriket, hæren til keiser Claudius følte mangelen på tapre soldater. Derfor keiseren utstedte et edikt som forbød menn å gifte seg, slik at familier ikke distrahere dem fra militærtjeneste. Men biskopen heter Valentine kjærlighet hjalp: han i hemmelighet kronet dem. Mange par finner lykke gjennom ham. For at Valentine ble fengslet og dømt til døden. Men i fengselet fant han sin kjærlighet. Det var fangevokteren blinde datter-kata. Og før henrettelsen sendte henne et notat med vakre ord og signert "Din Valentine". Det var 14. februar den 269 Ifølge en annen legende, Valentine var en lege og helbredet den blinde datteren til fangevokteren via brev som sendte henne. Hun åpnet notatet, og så - så! - Malt blomster og ord om kjærlighet. Uansett hva det var, siden Saint Valentine - skytshelgen for elskere!
 Høres soundtrack sang «Uten deg» (fra repertoaret Mariah Carey).
 Kjøring : I denne alderen av total sysselsetting i virvel av saker ofte noen gang ta hensyn til hans andre halvparten. Så la oss i hvert fall i de dager, som i dag, vi tenker og snakker bare om kjærlighet og elskede.
 Vet du de mest enkle, men svært effektiv måte å gjøre en elsket én dag? Ingenting gleder tid som vanlig ros! La oss nå og prise din favoritt! Jeg vil matche deg med en mikrofon, og du si sin andre halvdel, "Du er min beste selv og navnet som eller hva. Men tankene du ikke gjenta!
 Gjestene snakke med hverandre komplimenter.
 Høres utdrag fra sangen "samme, samme, samme mann way" (fra repertoar gr. "Tootsie").
 Leder: Ord om kjærlighet aldri utløpe. Og nå la oss innrømme hverandre i kjærlighet på forskjellige språk!
 Alle gjenta programleder:
 På engelsk: ai yu rangerer (jeg elsker deg).
 På tysk: yh lybэ dyh (Ich liebe dich).
 På fransk: st fag (Je t AIM).
 Spansk: den AMO (ATO).
 I ukrainsk: Jeg elsker tэbe.
 I Tsjekkia, søte ting.
 I kinesisk: øyet er det ikke.
 Til slutt, i russisk: Jeg elsker deg!
 Kjøring Ja, det er hyggelig å høre mange ord om kjærlighet, men ikke mer hyggelige ord og handlinger for sine kjære. Husk dagene av edle riddere. Alle deres gjerninger ble utført utelukkende i navnet til damen av hjertet. Hvor er de virkelige riddere? Var de menn som er i stand til å vise sin kjærlighet ikke bare i ord, men også i handling?
 Leder inviterer flere menn til å delta i konkurransen "Knights Tournament".
 Høres utdrag fra sangen "Det er tid, tid-poraduemsya" (med k / f "The Three Musketeers).
 Den «Knights Tournament"
 Kjøring (Etter at deltakerne introdusert): Så den første oppgaven. Vakre damer var alltid viet mange dikt. Knight kan ikke kalles en ridder, hvis ikke i stand til å synge sine favorittvers. Nå ser vi av dere er i stand til å gjøre et sterkt inntrykk på damen dikt om kjærlighet. Kanskje det vil jevne seg egen produksjon?
 Hver deltaker lese noen dikt om kjærlighet. Publikum applauderer velge det beste.
 Kjøring : Hvilken rock! Hvor mange vers hørtes fantastisk! Nå er neste oppgave. Ingen selvrespekt skjønnhet vil ikke gi ditt hjerte til noen som ikke kan synge serenader!
 Oppgaven til hver deltager - synge et utdrag fra noen kjærlighetssanger. Publikum applauderte igjen vurderes.
 Leder: Takk for det fantastiske vokal demonstrert våre riddere! Hvor mye lidenskap investert i din sang! Til slutt, et annet problem
 Deltakerne bør forklare sin dame kjærlighet kroppsspråk, at noen gester og bevegelser, men uten ord. Vinneren er den mest "veltalende".
 Som et resultat av alle de oppgavene seerne avgjøre vinneren. Vinneren blir annonsert ekte riddere og konger parten mottar en papirkrone og premie (for eksempel leketøy hest), andre får sjokolade mynt.
 Høres utdrag fra sangen "All the Kings" (fra repertoar av Alla Pugatsjeva).
 Annonserte dans pause.
 Kjøring : Kongen av partiet, selvfølgelig, har han rett til å velge sin dronning. Vi har imidlertid en annen tilnærming. Tittel dronning bør fortjener! Nå inviterer jeg sjarmerende og modige damer å ta del i konkurransen om tittelen Queen parti. (Deltakende få jenter). Så her er våre utøvere, Komsomol og slett vakker! (Jentene heter navnene deres). Nå spiller vi åstedet for ekteskapet. Tenk deg, damer, er du husmødre. Tidlig morgen. Menn er mer strukket i seng før jobb, og du er ikke til å sove: det er på tide å forberede seg på en elsket mest deilig frokost!
 Task deltakere - tre minutter å lage fra hva vi har i tabellene, noe originalt underholdning. Og dessuten, tenk på et navn knyttet til temaet kjærlighet. Musikken (sangen "Vel, hvor er du, jente?" Fra repertoar gr. "Hands Up"), girls 'forberedt'. Leder oppfordrer besøkende, spesielt partnere deltakarar, høylytt heie på dem. Da tiden kom, spør verten jeg vil demonstrere retter, forklare deres navn.
 Leder: Great! Denne uvanlige og mystiske retter som jeg noensinne har sett (a). Kjære gjester, la oss vurdere sin applaus, og bemerker hver mann for seg selv, hvis mest originale parabolen. Men prøv disse mesterverkene er bare de som de var ment!
 Det er menn og forklarer delta neste oppgave - hvordan å behandle erotychnishe partnere. Seere "syk". Forresten, ikke menn ikke nødvendigvis spise alt helt.
 Kjøring : Så våre menn matet og lykkelig. Det er på tide å samles for å arbeide. Mil deltakarar, hjelpe knytte en tie sterk halvparten, fordi bare du kan gjøre det så vakker og sexy med menn da ikke ønsker å gå på jobb!
 Jentene synes slips. Musikken til k / f "ni og en halv uke," de bandt dem til mennene mens du prøver å bevege seg grasiøst.
 Kjøring Akk, at gode menn her ute! Ber publikum poaploduvaty parter og markere det som best taklet oppgaven, etter deres mening. - Så ung, jeg forstår at dere alle tanke er ikke om arbeid, men det kan ikke flykte, og det er på tide å betjene deg!
 Menn går.
 Høres utdrag fra sangen "Oh, ingenting, tante" (fra repertoar gr. "Jolly Fellows").
 Leder: Vakker husmor tilbrakte sine ektemenn til å fungere. Og når du tenker på hva de vil bli engasjert i sitt fravær? Andre byer! Som trofast og kjærlig kone, de alltid tenke på var hva som ville ha å glede og overraske paret. Og begynne å øve for magen deres!
 Høres sangen "Beautiful Love" (fra repertoar gr. "Assorted"). Jenter danser folkemengde støtte deres applaus.
 Ledende : Stor, flott! Alt du danset så heftig at publikum virker litt forvirret! Men vi tapt kan ikke være, fordi det er tid for resultatene av alle tre konkurranser for å velge vinneren. La oss huske hvem du likte og som oppgave høyt poaploduyemo hver fairy fest! For å nå den høyeste applausen, og begge vil være til stede Queen.
 Seere stemme. Queen krone og premiert (som en myk leketøy eller plysj hjerte), de andre jentene er søte insentiv premier.
 Høres utdrag fra sangen "Beauty Queen" (fra repertoar av M. Magomayev).
 Leder: Du vet, de sier at kjærlighet er som ild i tre plantet, ikke vil brenne. Jeg tror alle er enige med damene, fordi hver kvinne har lagt mye arbeid, tid og tid igjen til å skinne deres skjønnhet. Dette frisør og manikyr og utmattende shoppingturer til de mest fantastiske kjoler og mye mer. Det er en anekdote:
 En mann står på salongen, venter kone. Og kommer ut og spør coyly:
 - Vel, hvordan?
 Mannen så opp og sa:
 - Vel, du minst prøvd!
 Så, kjære mann, la oss sette pris på innsatsen, la oss ignorere alle nye ting og snakker ofte komplimenter, tross alt, som kvinner generelt, merkelig nok, ørene.
 Og tilbud ledende menn konkurrere i å uttale en skål til kvinnelig skjønnhet. Premie for beste toast - rammer for bilder lover ("for å vise sin skjønnhet i århundrer").
 Dans pause.
 Kjøring (Når alle tok sine plasser igjen): La oss nå bruke litt psykologisk eksperiment. La alle ta papir og penn. Vi alle, selvfølgelig, vi elsker å se filmer om kjærlighet. Og nå inviterer jeg deg til å huske navnene på fem filmer der det er kjærlighet, og skriv dem i kolonnen. Teste denne personen, så ta kontakt med naboer ikke anbefale!
 Gjestene huske og posten.
 Kjøring : Vel - alle nevnt fem navn? Nå skal jeg fortelle deg hva det betyr!
 Les om seg selv første omgang. Dette er et svar på spørsmålet "Hva synes du om den andre halvparten? ".
 Det andre trinnet - "Din idé om en første date med hverandre."
 Tredje - "Dine tanker etter kysset."
 Chetverta- "Din erotiske fantasi."
 Til slutt, den femte - "Hvordan forestiller du deg dine fremtidige par."
 I så fall vil det underbevisste ikke skuffe!
 Høres utdrag fra sangen "Ord av kjærlighet du har fortalt meg" (med k / f "The Diamond Arm").
 Kjøring Som de sier: "Du kan forelske mange ganger, men kjærlighet -. Én gang" Hvis vi fikk inn i hjertet Cupid pil, betyr det at ekte kjærlighet ikke kan unnslippe. Og vi er i dag - Cupid seg selv! Så jeg inviterer alle til å sjekke deres nøyaktighet og få en premie!

 Den «Arrow Cupid"
 På et tegneark malt stort rødt hjerte i midten av målet. Spillerne får dart, de bør få så nøyaktig som mulig i midten av målet til "hit pilen av Cupid hjertet av sin elskede." Vi gir tre forsøk, og summen av scorene bestemmes vinneren. Han får en premie - for sjokolade lover.
 Et annet alternativ Konkurranse dart - når tegnet på et stykke av hjertene til mange kvinnelige navn (du kan gjøre et nytt ark - med menn, kvinner, og det er bedre å bare tegne et hjerte og tilbud dans under hvert skrive sine navn på dem).
 Spillerens oppgave - å trykke "boom" hjerte kalt bare hans elskerinne (eller kjæreste). Hvis en spiller får til hjertet av en annens navn, ledende skjenner ham for volatilitet og gjør be om tilgivelse i andre omgang, foruten det reduserer sjansene for å vinne.
 Kjøring Ja, livet er ofte slik at Cupid skudd blir hans hjerte er ikke i den. Men gjengjeldt kjærlighet - er også lykke, fordi det hjelper en person til å åpne en rekke dyder.
 Høres sangen "Vi må velge, velger oss" fra k / f "Big Break".
 Leder: Som sunget i en sang, "Kjærlighet er aldri uten sorg, men det er bedre enn tristhet uten kjærlighet." Så i dag vil vi ikke gå glipp av, og vil nyte ferien, smile og danse!
 Dans pause.
 Kjøring : Det er på tide å få litt hvile fra dansene. Er det noe som du ikke vet om kjærlighet, men skamme seg for å spørre? Sannsynligvis er. Men vi er her og samlet i Valentinsdag til alt av det å finne ut. Jeg tilbyr deg en liten test av disse "Vet du hva? ".
 Som først finne riktig svar, og det svaret.
 Derfor
 1. Navnet betyr Valentine:
 A) lyd;
 B) kjærlighet;
 B) morsom.
 (Riktig svar: A).
 2. I det gamle Roma var det en skikk der folk ga ring:
 A) bruden;
 B) Foreldrene til bruden;
 B) beste venn av bruden.
 (Riktig svar: B, som et løfte om å ta vare på sin datter).
 3. Diamond bryllup - det
 A) '55 leve sammen; B) 60 års ekteskap;
 B) '70 ekteskap.
 (Riktig svar: B).
 4. russisk ordtak: mannen uten kvinnen - som
 A) tre uten blader;
 B) barnet uten en mor;
 B) gås uten vann.
 (Riktig svar: B).
 5. I Afrika, bruden implisitt gitt i ekteskapet hvis bruden på henne hjem
 A) prokrychyt kjærlighet;
 B) drepe dyret;
 B) skyter opp i luften.
 (Riktig svar: B).
 6. russiske nasjonale tegn, hun er lykkelig gift, hvis bryllupet ditt dagen litt
 A) gråte;
 B) Shake It Up;
 B) pootzhymaetsya.
 (Riktig svar: A).
 7. Hva ville guttene fikk lov til å gifte seg i en alder av fem år?
 A) i Kenya;
 B) i Nederland;
 B) i India.
 (Riktig svar: B, kan foreldrene velge bruden og sønn å gifte seg med dem).
 8. I romanen "Tatt av vinden" sier: Ekteskapet ble glad, mann og kone skal være
 A) et par;
 B) laget av samme deig;
 B) på samme alder.
 (Riktig svar: B).
 9. Noen moderne psykologer si at symbol på kjærlighet - hjerte - ikke avbildet med hjerte,
 A) med jordbær;
 B) av den kvinnelige bryst;
 B) av kvinnelige baken.
 (Riktig svar: B, som anatomisk hjerte liker ikke hans karakter).
 Den mest lærde får for å vinne i en velsmakende premie.
 Leder: Hva tror du det du tror, ​​det perfekte paret? Kode og det er forstått hverandre uten ord? Når de er hendene ned gaten og alle misunnelse å se på dem? Eller når hele familien kommer sammen for en stor golden bryllup kjære besteforeldre, og et halvt århundre etter at de bodde sammen like ømt ser på hverandre? Hver av hans ide om perfekt lykke for to. Kanskje hvert par føles perfekt Men i dag velger vi den perfekte par av de tilstedeværende. Dette krever litt mot og ekte kjærlighet!

 Konkurranse "ideell par"
 Forårsaket flere par. Kjærlighet i et nøtteskall snakke om seg selv - som navnet (hvis noen deltakere fra tidligere konkurranser, vert ønsker dem velkommen som gamle venner), hvor han møtte så mye tid sammen.
 Oppgave One "Living Valentine"
 På bordet er nødvendige for denne oppgaven - hjerter, kunstige blomster, hatter, solbriller, ulike "kvinnelige" ting (leketøy neser, horn, etc.).
 Oppgaven med hvert par - viser en fortsatt "levende bilde" på temaet kjærlighet. Utfordringen er sangen "Enchanted, forhekset." Seerne velger som "levende valentine" interessant par blader og konkurranse er semifinalists.
 Kjøring : Den oppgave av den andre, mer vanskelig. Du trenger god fysisk form! Til alle tider, menn gikk kvinner i hennes armer. Vår konkurranse - er intet unntak. Kjære menn, er du litt varm - vinne avstand fra partneren din på hendene!
 Bly setter pinnene i en avstand av fem meter fra hverandre (hvor mange par, så mange baner av størrelse) og forklare problemet. Menn bør ta partnere opp og så snart som mulig for å nå mållinjen, unngå pinnene og prøver ikke å slå dem. I mål er det stoler som er menn sitter damene, og de kommer tilbake på samme måte å starte, hvor du skal ta fra bordet blomsterbukett og nettopp returnert for å gi blomster til kvinner. Da den tredje tid på å gjøre det samme for å plukke opp en stor godteri og også bringe en partner. De tre par, som ville være den første damen med blomster og godteri, andre er eliminert. Publikum aktivt "syk".
 Utfordringen er sangen «Ærlig talt» («Ikke rart alle aldre er på sine hender")
 Leder: Ja, men det er fortsatt ekte menn i verden! Ettersom de berømte vinne eventuelle hindringer, og selv med sin elskede byrde på hendene! All verdig kjempet, men dessverre, det endelige fallet er ikke alt. Nå, kjære finalister, slappe av litt, fordi moroa er ennå ikke kommet. Oppgave Tre - Dance! Du vil høre forskjellige melodier. Hva melodi høres dans og utføre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kjøring 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Leder: 
 
 
 
 
 Leder: 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 
 
 
 
  
 Leder: 
 
  
 Leder: 
 
 
 
 Leder: 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kor:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Refreng.  
Яндекс.Метрика