Script for studenter til 1. april April Fool dagMetodisk utvikling til April Fool dag for studenter i klasse 6-7-8

Scenario 1 april skole
Scenario fritidsaktiviteter for studentenes 1. april. Smishynok Dagen "
Mål: Hold informativ og underholdende hendelse; latter og entusiasme for å samle teamet klasse.
Tegn
Smishynka.
Smeshariki.
Ivanushka Fool.
Løpet av handlingen
På scenen Ivanushka Fool.
Ivanushka Fool. Å, hvor mange mennesker! Og at det for en grunn? Har prinsesse gifte seg? Hvordan er det, egentlig sent?

På scenen og kjøre ut Smeshariki Smishynka, ler og koser surround Ivanushki.

Smishynka. Durachyna, er i dag April Fool dag!
Ivanushka Fool. Dag hva?
Smeshariki. Latter, glede og moro, rett folkens?

Smishynka.
 Denne festivalen er kjent og feiret over hele verden!
Ivanushka Fool.Det kan ikke være! Likevel, hans ... vel, i Neverland, denne gamle ... London?

Smeshariki.
 Ja, dette er den mest favoritt ferie engelsk! I dette landet 1. april Fools alle oppkalt Glad. Fra nord til den tolvte dagen 1. april hvert kan gjøre narr av dine venner, slektninger og bekjente. En som vil falle på April Fool spøk, møtes høy latter og ropte: "April Fool tosk! »
Og 1 april 1860 i London, flere hundre mennesker ble trykt av telegraf kort - invitasjon til å komme til den årlige seremonien med å vaske de hvite løvene "for å bli holdt i tårnet i 11 timer. Til avtalt tid mengden "April Fools" beleiret tårn gate.
Smishynka. Men en god spøk?
Ivanushka Fool. Ikke noe morsomt jeg ikke ser her, spesielt nå som en ferie i dag, og deretter bestemte seg for å gi julegaver.
Smishynka. For eksempel, som det gjorde i Frankrike. Vi vet alle at i 1564 King Charles IX forordnet å utsette starten av året med den første av april til 1. januar en ny europeisk stil. Men mange av hans undersåtter uenig med høyest kommando, sendte den første av april hverandre tradisjonelle nyttårsgave - fisk. Gradvis resignert til resolusjon av kongen, men den dagen "April fisk" forble. I dag, 1. april barn i hemmelighet hengt på baksiden av voksen fisk på strenger av papir i gaten kan se seriøse voksne som skjelver på spinors papir fisk.
Ivanushka Fool. Nei, jeg forstår ikke alle virkelig tror at når du er i en hast for å fungere, og du har hengende på baksiden av noen fisk, det er morsomt!
Smeshariki. Selvfølgelig, det er April Fool dag, og ingen andre ikke fornærmet! For eksempel tyskerne jukse hverandre, sender butikker og butikker av uoppfylte pålegg (for eksempel kjøpe mygg fett), men anses uheldig dag 1. april fordi, ifølge legenden ble født på denne dagen Judas.

Ivanushka Fool
 (Fornærmet). Også min tegning: kjøpe mygg fett! Vi vet også hvordan å spille gode venner og venner ...
Smishynka. Flott, la oss vise det!
Barna er delt inn i to eller tre lag, teamet kommer opp med et morsomt navn; for hver seier i konkurransen får poeng for den hendelsen etter at de overlate premier og gaver.
Smeshariki. På denne gledens dag sjel og ber om å synge, men vi må gjøre det i April Fool. Prøv N. Queen sangen "lite land", men:
- Klyp nesen med fingrene;
- En munnfull av vann;
- Trekk inn kinnene;
- Bite underleppen hans;
- Grip tennene kamp.

Ivanushka Fool.
 Og nå inviterer jeg deg til et eventyr. Eventyr tegn plassert sine annonser i avisen fairy sier. Gjett forfatterne av disse annonsene.
1. Haster trenger mink hud for en tur til ballen. Forslag sendes til: ". Grønn sump" (Princess - Frog.)
2. Leter du etter en sponsor for konkurransen gråt. (Princess Nesmiyana.)
3. Leter du etter et effektivt middel for føflekker, som flymaskin brøt sammen. (Magic Carpet).
4. ensom drømmer, en økning på 12 meter og veie fire tonn, gi kjærlighet en flammende trehodet venn. (Drage).
5. "Land of Fools" tar skattene i befolkningen. Vi garanterer en million prosent i året. (Fox og katt Alice Basilio.)
6. Urgently trenger en lite lillefingeren, som meg. (Boy-med-finger.)

Smishynka.
 Når folk visste bokstaver og kommunisere med gester og tegninger. Nå forestille seg hvordan det vil se memorandum trekkes bare fra bildene. For eksempel, gjør et notat-tegneserier:
- Ring meg i dag på 6:00.
- Jeg gikk til Ninko og returnere nepozdno og t N..

Ivanushka Fool.
 Vi alle elsker å danse, og den berømte "Dance of Little Swans" er ikke så kjedelig som det ser ut ved første øyekast, hvis du prøver å danse det:
- På hælene;
- Innsiden av foten;
- Den utsiden av foten;
-. Knær og t E.
Ivanushka Fool. Hva du er ferdig! Bekjenn, trent?
Reaksjonen av publikum.
Smishynka (Innpusting). Etter min mening, trenger du en liten pause ...
Smeshariki. Men resten kan også være morsomt og!
Morsom quiz for studenter med svar
1. Hvor lenge bør jeg koker hardkokte egg, to, tre eller fem minutter? (Ingen, det er allerede kokt.)
2. Hvordan skal lese ordet "Humor"? (Fra venstre til høyre.
3. Stiger bygningen består av fem spenn, som hver består av tyve trinn. Hvilke skritt må gå gjennom for å komme til øverste etasje? (Alt.)
4. Når du trenger det, gir de det, og når det ikke er nødvendig - heisen. Hva er dette? (Anchor).
5. Hvor mange bokstaver "p" trenger for å få en stor haug av høyet? (One Hundred - p).
6. Hva ender det hele tatt? (Bokstaven "e".)
7. Hva er foran Boris og Gleb i ryggen? (Bokstaven "b").
8. Kvinnen skulle frakte 100 egg til markedet, og bunnen (en) falt. Hvor mange egg igjen i kurven? (Nei).
9. Hvorfor, hvis du ønsker å sove, gå til sengs? (På gulvet)
10. På det treet sitter en kråke etter regn? (Wet)
11. Hvilken måned er kortere enn den andre? (Mai -. Bare tre bokstaver)
12. Kan struts fugl kalle deg? (Nei, jeg kan ikke si.)
13. Fra hvilke du ikke kan sy klut skjorte? (Railway).
14. Som du kan se med øynene lukket? (Dvale).
Det laget som ga flest riktige svar vinner.
Smishynka. Neste konkurranse - "Witty tolker." Prøv å gjette hva disse ordene betyr:
- Chameleon (kamp)
- Poneviryayetsya (yakat flertall)
- En relikvie (overlevende)
- Plane (amatør spise)
- Beau (elsker av fiskesuppe)
- Frog (seng)
- Pit (katten som noe fanger).
Teamet othadavshaya flere svar vinner. Kampanjens premie tildeles laget som tilbød den mest interessante svar.
Smishynka. Vel, resten? Nå vil vi være engasjert i idrett. Og i sport humor er viktig, ikke krangle! Her er et illustrerende eksempel. I 1891 i England, en av fotballkamper referee politimann. Når det var en kamp, ​​dommeren politimann, og minnes sine plikter trakk opp av lommen en politi fløyte, og spredt over feltet for første gang en formidabel trille. Siden alle fotballdommer fløyter arm.
Relay "Fotball"
Hver deltaker må flytte tre mål, to hender, og den tredje - bør holdes mellom bena slange nålene. Vi anslår hastigheten og kvaliteten på jobben.
Ivanushka - Tosk. Vi bare mye moro, rett folkens?
Smishynka.Ja! Så som alltid! Leo Tolstoy sa: "Latter - den beste musikken." Og Latter - den beste medisin for alle sykdommer. Gerontologists har funnet ut at humor - balsam lang levetid. Ifølge sine observasjoner, ingen vitenskap kjent overlevende som ville har ingen sans for humor. Klinikken ett svenske byen kjente etiketter på hyttedøren overrasket over å oppdage øye sign "Cabinet of humor." Her legene gjennomføre økter yumoroterapyy. Og du ønsker å besøke dette kontoret?
Smeshariki.Men, som den russiske ordtak, en sak, og moro - time.
Ivanushka Fool. Venner, jeg lover at vi skal møtes igjen!
Smishynka. Selvfølgelig. Innen 1. april neste det er ikke for mange!
Smeshariki. Bare et år! I mellomtiden, neste møte venner!  
SECRETS av barns fødselsdag
 På oppfordring fra våre besøkende bebi.lv vi har utarbeidet og lagt ut på denne siden interessante oppgaver på bursdagen.
 Det er en dag hvor babyen var ventet på så lenge - hans fødselsdag. Var mange gjester, alle betaler like mye oppmerksomhet bursdag. Han inviterer høytidelig alle til bordet. Men tiden går, og det blir tydelig at gjestene blir lei, og den søte bordet er veldig langt unna. Hvordan å muntre opp alle på en gang, for å skape en munter ferie atmosfære? Du kan løse gåter bursdagsbarn! Må holde en konkurranse hvor hver kan ta del. Konkurranser med å løse oppgaver - mye moro. Gjestene pozhvavlyatsya, og bordet vil være glede og latter.
 Det er hyggelig å være blant de nærmeste venner når alle gratulerer deg på ferie. Mysterier på bursdagen heie plutselig zahrustyvshemu helten for dagen. Vårt nettsted tilbyr et bredt spekter av oppgaver av denne typen. Gratulerer glede og humor kan inneholde informasjon om type aktivitet bursdag, morsomme egenskaper, morsomme hendelser fra hans liv. La folk se seg selv fra utsiden og er glade for å huske hva han har opplevd noen gang før. Hvis du ønsker å overraske den opprinnelige hilsen Happy Birthday sønn eller datter, kjæreste, venn, Chief? Ta en titt på vår hjemmeside, og du vil finne at notatet at det vil glede helten din for dagen. Ved enden av artikkelen vil finne Barnas interessant puslespill bursdag og her er noen av dem:
 Alle ønskene yspolnene -
 Cool Holiday -
 (Bursdag)
 Åpne munnen bredere,
 Vi spiser deilig
 (Cake)
 I lyse ny emballasje
 Rommet er
 (Gift)

 For å finne svaret på gåten letteste babyen må inkludere fantasy, sammenligne fakta. Barnet kommer til svaret selv, vil ny informasjon bli husket mye bedre. Korte oppgaver han ønsker å lære å skryte intrikate kunnskap om venner. Hvis svakt vises ukjente ord - bare avklare sine verdier, lærer barnet lett dataene og løsningen virker enkelt.
 Hvert barn er interessant. Han ønsker å forstå hvorfor det er visse fenomener hjelpe barnet ditt vet hva han er interessert. Gradvis det vil utvide dine horisonter og gjøre det enkelt, fordi hans liv han oppfatter som et spennende spill. Leke med babyen oftere inkludert i å løse gåter.

 Ta hensyn til alder på barnet, som ser puslespill. Hvis det mindre enn fire år, bør mysteriet være enkel uten metaforer at barnet er ennå ikke klart. Eldre barn vil koble abstrakt tenkning kan gis om mysterier bursdag. Studentene vil være interessante mysterier elementer de er på programmet som vil hjelpe deg å forstå mange vitenskapelige fakta.
SECRETS av barns fødselsdag
Яндекс.Метрика