SECRETS med blomster med SVAR
 Mysterier av blomster og planter vil være av interesse ikke bare for små jenter - en gutt i tidlig alder er svært interessant og nysgjerrig og så Noen mystikk av blomst barnet er bundet til å forårsake genuin interesse og ønske om å løse den riktig.
 Riddles - En skatt av informasjon samlet inn av våre forfedre, og vi fortsetter å samle inn. Men spillet "Gjett mysteriet" barnet veldig lyst til det, fordi det er gledelig å kommunisere med deg både lære nye fakta om de omkringliggende objekter og fenomener, utvikler hukommelse, logisk og kreativ tenkning, men likevel små øker barnas ordforråd.
 På denne siden vi postet for deg noen av de beste puslespill av blomster og planter med svar. Her er noen av dem:

 Ren luft
 Skape komfort
 Vinduene er grønne,
 Et år blomst.
 Svar: Blomster
 Stående i hagen krøller - hvit skjorte,
 Hjerte av gull. Hva er det?
 Svar: Daisy
 I dekket med snø tuer,
 Når den hvite snøen cap,
 Vi har funnet den lille blomsten,
 Poluzamerzshyy, knapt i live.
 Svar: snøklokke
 Solen brenner føttene mine,
 Vil du gjøre en rangle.
 Svar: Mac
 Han vokste opp under solen brenner
 Tykk, saftig og tornefull.
 Svar: Cactus
 Golden sil,
 sorte hytter fulle.
 Hvordan Chornenka hus
 Så mange små hvite innbyggere.
 Svar: Sunflower
 Over alkali parashutyky
 Svaier til stangen.
 Svar: løvetann

 Gåter for barn i blomster og planter samt til andre mysterier ulike fag, hjelpe barnet til å utvikle fullt ut, noe som resulterer i bare en del av den informasjonen de ønsker å presse barnet til å lære mer. For barn så interessant med hensyn til hvordan de flora og fauna, som han ser framfor seg og står overfor hver dag. Mysterier folklore kan deles inn i spørsmålet om naturfenomener, en verden av dyr, husholdningsartikler, livet i samfunnet, samt blomster og andre planter. Hver oppgave for barn, uansett tema, utvikler oppmerksomhet logikk og minne trent barnet.
 Mysterier blomster kan gjøre selv og lage en floral tema idé for huset, der hvert medlem er et familiemedlem, eller er i hagen, med barn, foreldre, lærere. Positive følelser av en ferie lenge bli husket ikke bare for barn, men også andre mennesker tilstede på feiringen.

 Må gjøre fokusere på de typer blomsterSin farge og selv tidspunktet for blomstring. Vel, som kunne skimte blomster fra forskjellige vinkler. Små barn er best sett spille informasjon. Ikke overse dette faktum, leke med barna oftere.
 Hvis produkt puslespill av blomsten har problemer - er det ikke et problem. Besøk vår hjemmeside og finne mange morsomme interessante gåter om alt som vil sette pris på din daze. Bare ikke hastverk med å "publiser" barnet ditt riktig svar hvis han trodde i lang tid - det er bedre å starte med en anelse hjelpe ham ved å stille ledende spørsmål.
 Med oppgaver kan gjøre mange ting: spøk, be om råd (eller gi råd), arrangere noen øvelser for hjernen, hyggelig å endre emnet på dialog og underholde gjester lei. Gåte tilslørt ledsager kan forklare din mening om situasjonen.
 Små barn fortsatt vanskelig å forstå metaforer, og å lære å se dem og finne forskjellen mellom bokstavelig og overført betydning av uttrykket, må du trene og gjøre det bedre i gåter. Disse problemene er klare for alle aldre, og hvis de ryfmovanы - barnet vil huske puslespillet første gang.
SECRETS med blomster med SVAR
SECRETS for studenter med svar
 Mystery kalles et dikt eller en kort tekst, som refererer til et bestemt emne, men det meste av det det ble aldri nevnt. Sørg for å beskrive slående trekk, er særegne for faget. På våre nettsider vil du finne mange interessante oppgaver, og her har vi samlet tema oppgaver for elever med svar om skole og læring.
 Mysterier skole og utdanning hjelpelærere arbeider med barn og foreldre. De la barn se på de erfaringene og skolen fra en annen vinkel, lære ny informasjon om emner som de studerer eller kommer til å lære i fremtiden. Dette interessant sjanger utvikler logisk tenkning og abstraksjon barn er heller ikke klart. Gåter for studenter vil være spesielt nyttig for barn som bare kommer til første klasse for første gang, og de har til ansikt vår skolehverdagen.
 Skolehverdagen blir husket i lang tid. Hvis du tror at kunnskap om skolen har lenge vært glemt - avdekke noen mysterier om det. Til minne umiddelbart dukke opp Cribs, favoritt lærere som noen ganger har vært tøffe. Fagene som likte deg fra starten, kjennskap til disse fagene du bruker nå.
 Det bør være glad, lys hus.
 Gutta motor mye det.
 De skriver og tenker
 Bilde og lese.
 (Skole).
 Jeg åpnet døren skole
 La nykommere.
 Hvem gutta vet
 Som de kalles?
 (Første klassingene).
 Ikke bush, og med blader,
 Ikke skjorte og sydde,
 Ikke mannen sier.
 (Bok).
 Ja, venner, denne fuglen:
 Hvis du sitter på siden
 Jeg er veldig glad,
 Men for meg hele familien.
 (Five).
 Skriv det zadanya hjemme -
 Sette et merke ved siden av oss,
 Hvis merkene er gode,
 Vi spør: "Mamma, signere! »
 (Dagbok).

 Disse oppgavene er passende på en fest på skolen. Spørsmål for å hjelpe yngre elever forstår komplisert informasjon som tidligere hadde ingen barn. Og hovedfagsstudenter disse gåtene forårsake et smil på ansiktet og søte minner fra livet uten forpliktelse.
 Det er ikke klart hva tema de fleste barn elsker å løse gåter. Hvert barn tenker noe, og holde statistikk på dette problemet rett og slett ikke fornuftig. Men vi vet at de grunnleggende mysterier dyr tilt små barn. En senior bør søke gåter favoritt karakterer og historier, filmer, tegneserier.
 Rozhaduyuchy oppgaver med barn ikke vike fra tema, som snakket så liten mann vil være interessant å spille med deg. Natur gjette om fugler, planter, sopp og dyr. Vi så fisk i dammen - plassere den aktuelle puslespillet. Nye fakta det er lettere å oppfatte barnet, og viktigst av alt - glad og morsom. Under deg vil finne mange interessante oppgaver for studenterSom er sikker på å nyte barn i alle aldre.

 Vårt nettsted tilbyr et bredt utvalg av gåter, som er beleilig plassert på tematiske emner. Mysterier la barnet ditt til å lære og utvikle omfattende spille. Våre ressurser er stadig oppdatert med moderne mørk skapt av mennesker på det nåværende tidspunkt.
 Hver oppgave signert svar gjøre det lettere å kontrollere riktigheten av alternativene. Når kommer til å løse oppgaver med barna, se på responsen trenger ikke å stille spørsmål om hva barnet rett og slett ikke kjent. Riddle hjelper barnet til å forstå at læring er interessant og morsomt.
SECRETS for studenter med svar

 Mest oppgaver for elever med svar.
Mysteriet med bokstavene i alfabetet
 Temaet for dette materialet - mysterier et alfabet for barnets utdanning det grunnleggende av det russiske språket i tidlig alder. Nå stadig mer populær trend av all-round utvikling av barnet i tidlig alder. Dette er ikke overraskende. Fra 2 til 4 år gammelt barn absorberer ny informasjon som en svamp, ta alt på sparket. I løpet av denne perioden, utvikler barnet svært høye priser og daglig lykkelige foreldre med sine nye ferdigheter. Vær oppmerksom på hva barnet ditt går, begynner å utvikle talenter du trenger akkurat nå. Interessant puslespill av bokstaver hjelpe barnet ditt på en morsom måte raskere lære alfabetet.
 Problemet møtt av nesten alle foreldre, ikke barnet ikke ønsker å studere bokstaver. Kid Run, hoppe, leke med venner og favoritt leker og foreldre, som flaks ville distrahere ham ved å plante ekkel alfabetet og krever studie, mens med absolutt uforståelig for barnet motivasjon, bør bokstavene vet snart gå til skolen. Ut av denne situasjonen er funnet: puslespill av brev. I denne delen av vår nettside, er det mange slike oppgaver for å hjelpe barna tygge på granitt vitenskap på en underholdende måte. Spennende gåter bokstaven E (i tillegg - bokstaven H, bokstaven A, bokstaven M, bokstaven T, bokstaven D, bokstaven P og bokstaven P) finner du på slutten. Prosessen er meget spennende oppgaver rozhaduyuchy ingen grunn til å bryte vekk fra de tingene du elsker.
 Mysteriet med bokstaven E
 E
 Hun vil ikke forlate barnet,
 Egg på magen i en pose er.
 Sin i buskene knapt synlige,
 Den fanger maur
 Maurpinnsvin
 Mysteriet med bokstaven H
 H
 Det er tunge og store,
 Irritert og sint,
 Derfor, den ensomme
 Denne brune
 neshorn
 Mysteriet med bokstaven L
 L
 Dyrenes konge alltid alvorlige,
 Slava dekket fantastisk.
 "Glory - myte og mirage bløff" -
 Reflekterer Forferdelig
 løve
 Mysteriet med bokstaven M
 M
 I midten av en tett skog
 Det er ingen hus eller skur
 In den tett fordi,
 At vinteren søvn
 bjørn
 Mysteriet med bokstaven T
 T
 Det er nesten kongen av dyrene
 (En nær slektning av konger)
 Claws sliper ikke for spill
 Stripete predator
 tiger

 Barn, Etter å ha undersøkt mysteriet av brevet, Skynde seg å dele den med sine jevnaldrende. Dermed uten å merke det, han vil snart vite alfabetet. Slike mysterier bokstavene i alfabetet for å hjelpe i utdanning av barn ikke bare foreldre, men også lærere i barnehage, hvor berolige urolige barna noen ganger veldig vanskelig.

 Ikke undervurder betydningen av mysterier forskjellige bokstaver og arbeide med dem i utdanning og utvikling av barn. Mange tolkninger tilhører oss virke enkelt og elementært, men barna lærer av hver oppgave mye ny informasjon. Trener også minne, barnet innser at du ikke kan pålegge maler for alle aktiviteter og arrangementer. Ofte må du se på den annen side, endre vinkelen på tenkning, nærme seg spørsmålet utenfor boksen, og bare i dette tilfellet svaret er funnet. Lystig underhold et spill av løse oppgavene hjelper barnet ditt lærer best nytt materiale. Plukk mysterier folkekunst, gamle og moderne, prøve å komme opp med sine egne.
 Rakne i de fleste tilfeller føre til et smil på ansiktet hans, og barnet vant til humor, som er mye lettere å gå gjennom livet. Bestemme par gåter vil sikkert komme opp med sin baby, som utvikler fantasifull tenkning og fantasi. Arbeide med harde spørsmålene vil hjelpe barnet ditt vokse nysgjerrig, fullt utviklet og nå for ny kunnskap.
Mysteriet med bokstavene i alfabetet

 Interessante og nyttige mysterier et alfabet for utdanning og tidlig utvikling.
Яндекс.Метрика