Skript nyttår 2015


 Innhold:
 •  Interiør
 •  Scenario


 •  Det er ingen tvil om at det nye året er den mest favoritt ferie for barn og voksne. Dette lyse og magisk feiring full av eventyr magi, alle slags undere og forventninger til oppfyllelse av ønsker. Det nye året er vanligvis feires flere ganger: i barnehager og skoler, høyskoler og institutter, i grupper, venner, og, selvfølgelig, hjem til familien. Til alle hadde det gøy og interessant under feiringen, feiringer og ledende lærere oppfunnet ulike scenarier spennende nyttår 2015. Den enkleste måten å bruke ferdige manus skrevet av en profesjonell, men hvis du ønsker en uvanlig nyttårs presentasjon kan tenke på sine egne. Det viktigste i dette tilfellet - ikke begrense flukten av hans fantasi.
   Den mest tradisjonelle scenarioer feiring med julenissen og hans barnebarn Snow Maiden. Men du kan arrangere en uforglemmelig nyttårsaften, for eksempel, som involverer tegneseriefigurer eller film. Det er scenariet i stor grad avhenger julebord vilje kjedelig og uinteressant eller munter og lyse. Overraskende, i det nye året hektisk og bekymringer forhøyet stemning plutselig blir opphavet til sikring - det er i denne tilstanden, og det er gode ideer, som du kan tenke på så uvanlig, noe å overraske din familie og nyte nyttårsaften slik at han kommer et scenario. De som ikke går slik innsikt og inspirasjon foreslå et lite script klar, i stand til å dekorere hjemmet ditt nyttårsfesten.

   Interiør


  Skript nyttår 2015
   Nyttår 2015 Interiør
   Prøv å sette av tid for innredning av rom. Det er viktig å skape en unik magisk julestemning. Huset må være tilstede treet - velduftende furu skjønnhet, rikt dekorert med lys, fargerike ornamenter og skinnende skimrende tinsel. Duse lyspærer, lyser jule morsom kjøre, stearinlys, som ingenting annet kan skape en festlig stemning løftet. I tillegg kan de indre rom også pynte juletre leker, serpentin, skinnende lys og regn. Forresten, for å lage dine egne hender papir kranser og snøflak fullt mulig å involvere barn - så spennende opplevelse de bare appellere til. Papir snøflak kan være vakker maling og deretter teip på vinduer, dører og andre steder leiligheter. Oh, og ikke glem å forberede seg på forhånd premier for vinnerne - symbolske suvenirer og gaver (små esker med sjokolade, sjokolade, myke leker, etc.). 

   Scenario


  Skript nyttår 2015
   Konkurranser 2015
   Når hele familien og gjester samlet på banketten bord og et lite uthvilt, er det på tide å starte moroa.
   All oppmerksomhet bør bringe Lead (husbonden):
   «Min kjære! Velkjente magiker Julenissen autorisert meg å informere deg om at denne natten han var veldig opptatt og ikke kunne dele med oss ​​denne fantastiske feiring. Men julenissen ga meg alle sine krefter charivnytski så jeg hjalp ham gjøre for deg i dag natt magi, morsom og minneverdig Så, jeg nå -.. Fungerende julenissen Jeg lover at vår vennlige selskapet ikke stedet for sorg og kjedsomhet "!
   Etter en flammende tale programleder kan lett bli gjemt på forhånd og slitasje i Santa Claus lue, bart og skjegg.
   Moderator: «La oss, for en start, alle sammen undersøke quatrain.
   New Year "tuk-tuk" banker.
   Åpne døren raskere!
   Vi munter nebыlytsey
   Alle vil glede venner! "
   De gjentar verset flere ganger. På denne tiden foreleser får en forberedt konvolutt med oppgaver som alle deltakerne i lærings vers gått fra hånd til hånd i en sirkel. På hvem diktet ender, trekker han ut et ark med oppgaven med konvolutt.
   Alternativer mål:
 •  Tips en morsom spøk

 •  vil danse lezginka eller Cyganochka,

 •  synge ditties,

 •  Nyttårs lese et dikt

 •  si nyttår ønsker alle til stede, og så videre. s.

 •  Konkurranse må omfavne alle uten unntak. Ingen kan forbli uten tilsyn til. om. Santa Claus. Etter konkurransen, kan du fortsette måltidet, men ikke for lenge.
  Skript nyttår 2015
   Møtet var sau
   Lederen trekker ut sine konkurranse forsyninger rullet i en tube tegning papir der malt munnkurv smilende Nøff. Men ting - ingen munnkurv Nasse Nøff! En krone, klippe papir, får verten separat. Fungerende. Julenissen tilbyr alle gris snute tilbake, dvs. bind for øynene feste den til en pin vist i Whatman snute. Deltakerne i konkurransen skal knytte et skjerf øynene fort på sin akse et par ganger og sende klynge snute. Vinn en som vil gjøre det mer nøyaktig.
   Etter ablegøyer behov for en ny setning ved bordet for å spise, for å bygge styrke for de neste konkurransene.
   Igjen, fokuset Leder:
   "Min kjære, jeg foreslå å legge til litt magi Multipliser så snart streiker Kreml klokkespill, informere oss alle om den nye 2015! Så, sette frem et tall som vil ha. Nå multiplisere nummeret ditt med to. Til den resulterende verdien legge til ett. mengden av fem. Til slutt legger tre. Fortell meg mer avledet resultat. "
   Alle vekselvis sa bly nummer. Og det gjør en fornuftig person designet for å avvise det siste sifferet i det angitte og høytidelig kunngjør figur.
   Alle glade med den magiske spell! Det kommer en tid for å helle i glass champagne for voksne og barn - lemonade og en tre-tid "Cheers" for å møte den etterlengtede nyttår!
   Igjen Leder sier: "Jeg foreslår å finne ut hvem vi har den sterkeste!"
   Hvert ark er distribuert avis. Hold papiret bør være i utvidet form utstrakt hånd. Programleder inkluderer musikk. Mens du spiller melodien, må deltakerne samle en neve full ark av avisen. Hvem vil bringe den første - og han vinner. Han så veldig sterk, høytidelig overlevert premien!
  Skript nyttår 2015
   Ikke glem om dans
   Konkurranser kan fortynnes dans.
   Vær oppmerksom!
   Å presentere ikke sitte alene i et hjørne, og bli aktive deltakere i det nye året moro.
  Funny nyttår 2015 scenario


   Innhold:
 •  Kjøring
 •  Konkurranser "strongman"
 •  Et tog "Øl, chips, coca-cola"
 •  Konkurransen "Guess-ka"
 •  Ordspill
 •  Konkurranse "Balloons"


 •  Astrologiske prognoser indikerer: moroa møte Year of the Goat, vil den lettere og mer vellykket liv utvikle seg i de kommende år. Og som ikke ønsker et bedre liv for en kjær? Det har lenge før nyttårshelgen starter opp script for temafester eller i ekstreme tilfeller å lage en samling av noen morsomme konkurranser. Absolutt ingen forskjell, vil du se det nye året i en avslappet hjemmemiljø med slektninger eller foretrekker en bråkete feiring av venner - i alle fall, vil du trenge en humoristisk manus nyttår 2015. Vi foreslår å studere ett av følgende scenario.

   Kjøring


  Funny nyttår 2015 scenario

   Det første trinnet er å bestemme programleder, hvis voldelige aktiviteter bør være rettet mot å gjøre nyttårsaften Ingen savnet. Det antas at i løpet av ferien Leader ta hensyn til hver deltaker parter. Etter tomten scenario, vil det organisere ulike interessante konkurranser og spill som involverer dem alle tilstede. Å støtte aktivitet nåværende venner, tiltrekker sin interesse for å delta i konkurransen på forhånd for å ta vare på små symbolske premier og podarochkah.
   Vanligvis øverst viser initiativ er etter alle gjestene satt ved dekselet bankett bord, litt mer uthvilt og levert til toast av året. Innledende sier:
   Vi hadde det gamle året
   Og det er i tillegg balle bekymringer.
   Nå, venner, poveselymosya:
   Synge og danse, porezvymsya!
   Presenter tilbyr liten dans for å bedre fordøyelsen, og deretter gjennomfører en morsom rase.

   Konkurranser "strongman"


  Funny nyttår 2015 scenario
   Konkurranse idrettsutøvere
   For denne konkurransen velger Leder av gjestene om lik vekten av to lave slanke kvinner og to sterke sterke mannlige helter. Hver mann tilbød seg å ta armene dame og utføre noen sit-ups med henne i armene sine. Vinneren er den sterkeste. Han ble tildelt prisen seremonien. En fin ekstra oppmuntring blir et kyss på kinnet damer.

   Et tog "Øl, chips, coca-cola"


  Funny nyttår 2015 scenario
   Spill
   Vær oppmerksom!
   Dette spillet er anbefalt i midten av en fest.

   Alle interesserte personer er invitert til å delta i midten av rommet. Medlemmene spiller hverandre tog, la hendene på hennes midje står foran mannen og heftig sang marsjere rundt i rommet. Når lederen sier ordet "øl" alt sammen heve venstre ben, ordet "Chips" - til høyre, og ordet "Coca-Cola" rotere hoftene. Alle bevegelser må utføres samtidig i en kontinuerlig dans. For å gjøre det morsommere Lead forandrer rekkefølgen av disse tre ordene. Etter danse morsomme glass fylt med champagne igjen, og programleder sier toast
   Sammen vi danset
   Jeg fikk ikke lei!
   Year of the Goat allerede ved porten -
   Det kommer et nytt år!
   Vi ønsker deg suksess,
   Lykke, glede og latter!

   Konkurransen "Guess-ka"


  Funny nyttår 2015 scenario
   Pose med gaver
   Leder holder en liten tøypose eller et gjennomsiktig plastpose, som er kjøpt på forhånd kjent husholdningsartikler. Deltakerne blir bedt om å gjette beskrivelsen Lead ting som er i posen, for eksempel:
 •  Scrunchy - et tema som gjør det enkelt pomolodshaty femten år uten seler ansikt.

 •  Notebook - super laptop.

 •  Scotch - et emne som å slå noen snakkesalig person.

 •  Kam - Personlig Stylist alle.

 •  Den dorull - akselerator tankeprosess.

 •  På samme måte kan du komme opp med de mest humoristiske beskrivelse forberedt hverdagslige ting. Den som gjettet gjettet ting er tildelt som en premie.

   Ordspill


  Funny nyttår 2015 scenario
   Toasts ved bordet
   Etter konkurransen "Guess-ka" Leader oppfordrer gjestene til å danse og ha det gøy, og så snart de begynner å bli sliten fra aktiv dans, inviterer alle til å komme tilbake til bordet dekket retter:
   Varmet gjester danse.
   Slapp av nå, DJ!
   Tjene oss pølse,
   Så flasken raskere!
   Vær oppmerksom!
   Å ikke bli lei på ferie tabellen, kan du erklære en konkurranse for å riste nyttår dikt eller sang.

   Og kan tilby gjestene spille "Words". For eksempel, sier lederen ordet "snø", en av gjestene plukker opp spillet og kaller noen ord på en vinter tema, men begynner den siste bokstaven i ordet av kjøring, for eksempel ordet "Glaze". Neste gjest sier "desember" og så videre. D.
   Vær oppmerksom!
   Under julemåltid kan ikke bare spise og drikke, men også morsomt.

   Konkurranse "Balloons"


  Funny nyttår 2015 scenario
   Ballonger
   Alle som ønsker å delta i konkurransen er delt inn i par. Til venstre beinet etter tråd bandt en ballong fylt med luft. Lys munter melodi, forteller programleder og deltakerne begynner å søke burst ballong motstander høyre fot. Prisen deles ut til den personen som vil være i stand til å sprenge den første ballen av fienden.
   I en lignende ånd kan plukke opp mange flere humoristiske konkurranser og utvikle manuset. Dette kan hjelpe barndomsminner.
  Funny nyttår 2015 scenario
   Rebyachyy inderlighet
   Husker hvor morsomt du tilbringer tid, leke med og spille med venner. Hvor mange spill når du ble oppfunnet! Hvor ble det av samme bekymringsløse rebyachyy glød? Tillat deg selv minst nyttår kort tilbake i tidlig barndom, napustuvavshys hjertelig.  
  Яндекс.Метрика