Symboler for kjærlighet

 Hva er symbolet på kjærlighet? Hvilken blomst er symbolet på kjærlighet?


 Symboler av Valentinsdag. Dette er hva vi vil fortelle deg.
 På seremonien dedikert Valentinsdag, Ofte Bryllup romantiske tall begravet i kaken. Hver gjest fikk et stykke, og hvis han var heldig, fant det et emblem som lovet ham lykke til.
 Rice vitnet til rask giftering - omtrent det samme eller oppdraget. Mynten var et tegn på ekteskap eller ekteskap med en velstående mann, en rød hanske for en ung mann - han liker en jente.
 Figur av hjerteformede dag symboliserer kjærlighet og Valentinsdag. Men det var ikke alltid. Folk pleide å tro at kjærlighet, lykke, suksess, og sinne eller tvil - dette er følelser i hjertet. Senere besluttet de at det er bare plass til kjærlighet.
 Flower of Love er en rød rose.
 Rød rose blomst har alltid vært forelsket siden Rose - en favoritt blomst av Venus, gudinnen for kjærlighet, og rød - fargen på sterke følelser.
Symboler for kjærlighet

 Fugler kjærlighet og lykke anses duer. Ifølge legenden, de var favoritt fugl av Venus. Hele livet av disse fuglene er lojale mot sine paret sammen og ta vare på ungene sine. Kanskje det er derfor de blir ansett som et symbol på lojalitet og kjærlighet og Valentinsdag.
 Men ikke alle land er de samme duene fuglene elsker. For eksempel i Afrika blir ansett som et symbol på varm hengivenhet fargerike papegøyer, de fleste som har røde nebb. En fugl som heter kjærlighet fordi, kommer i par, de sitter veldig nær hverandre.
 Ringer som et symbol på kjærlighet og lykke, hvis bare fordi i de fleste land par i løpet av engasjement og bryllup utvekslet av dem. Et par hundre år siden på Valentinsdag var veldig populært å arrangere engasjement.
 Hansker, lenge ansett som et symbol på ekteskapet. Historisk sett som før, hvis en mann ønsket å gifte seg med en kvinne, han ba om hennes hånd. Så på første hånd, og deretter votten ble et symbol på kjærlighet og ekteskap.
 Med kjærlighet og familieforhold er forbundet som blonder. Alle tok det fra tidspunktet for våre besteforeldre og oldefedre. Mens alle de smukke kjønn var med ham blonder lommetørklær. Og hvis damen ronyla dette attributtet, mannen som på det tidspunktet var ved siden av henne, følte seg forpliktet til å løfte skaut og returnere det til kvinnen. Så hendte det at kvinner ofte bevisst kastet sine lommetørkler å bare møte med elskede mann. Omsider blonder ble fullt assosiert med romantikk.

 Cupid - guden for kjærlighet


Symboler for kjærlighet
 Cupid - romersk mytologi helten (i antikkens Hellas prototype Cupid var den unge sønn av gudinnen Afrodite - Eros). Kjent som sønn av gudinnen Venus, og som den mest populære symbol på Valentinsdag, som er en ondskapsfull engel med en bue og kogger, som alltid holder på et par dusin piler sjarmerende og meget treffende skyter. De mennesker og til og med guder, som får en pil av Cupid, være sikker på å falle i kjærlighet.
 En legende forteller historien om Cupid øm og rørende historie om sin kjærlighet for Psyche.
 Mor Cupid - Venus - ikke sånn jente kan ha jordisk skjønnhet. Goddess beordret sønnen til å straffe døden, men i stedet falt Cupid forelsket Psyche og giftet seg med henne. Men fordi folk ikke kan tenke gudene, gjorde Psyche ikke vet hvordan det er valgt.
 Hun var lykkelig. Men forrædersk søster overbeviste henne om å følge mannen for å se hva han egentlig er. Høre dette, Cupid sint ulydighet til Psyche og bestemte seg for å straffe henne, kastet han jenta, og med det forsvant sjarmerende hager og praktfulle slottet der de bodde.
Symboler for kjærlighet

 Så Psyche ble alene og led sterkt uten hennes elsker. For å finne det, hun gikk inn i templet av Venus og ba om hjelp fra mor til Cupid. Hva mislikte Psyche Venus i utgangspunktet bestemt seg for å bruke denne anledningen til å drepe jenta. Lovende en belønning for å fortelle deg hvor du finner Cupid, ga Venus Psyche umulig oppgave. Men av hensyn til sin elskede Psyche var klar for alt! Den siste og vanskeligste oppgaven for Psyche var å levere en Pandoras eske (som var skjønnheten av hans kone Pluto) til helvete. På sin vei Psyche har gjentatte ganger vært på nippet til døden, men under ingen omstendigheter det ikke bør åpne Pandoras eske. Likevel kvinnens nysgjerrighet fikk bedre av forsiktighet og Psyche åpnet den. Men i stedet for skjult skjønnhet, kunstnerisk Venus sette en død søvn Pandoras Box, som bandt jenta tukte av nysgjerrighet.
 Cupid Psyche funnet liggende livløs på bakken. Han elsket og tilgitt tok av hennes sjarm død søvn. Og gudene, fanget kjærlighetens makt Psyche, gjorde jenta gudinne.

 Røde roser - symbol på kjærlighet


 De første roser ble plantet i Asia ca 5000 år siden. Vill blomster søster av enda eldre - den første som dukket opp ca 35 millioner år siden.
 I antikken mente guddommelig rose blomst.
 Romerne det var slik en legende om opprinnelsen av roser. Ifølge henne, mange unge menn på den tiden ønsket å gifte seg med en vakker jente som heter Rodan, men ingen av dem liker ikke det. Men disse mennene var så full av kjærlighet og begjær, hennes sint likegyldighet som brøt seg inn i huset hennes vylamavshy dør. Slik oppførsel provosert gudinnen Diana. Som det viste nakazane jente i rose og dens støttespillere - på blomsterakser. Ifølge gresk myte, gudinnen Flora, en gang så en vakker jente, gjort henne til en rose. Gudinnen Afrodite begavet blomst skjønnhet, de tre Graces - unik glans og sjarm, lagt Dionysus nektar flavored og marshmallow skyer spredt til Apollo kunne vannet steg i solen. Når gudenes yndling vokste, det ga Cupid, kaller dronningen av blomster.
Symboler for kjærlighet

 Det er også en legende blant grekerne hvordan Rose har blitt et symbol på kjærlighet. Kjærlighetsgudinnen Afrodite hastverk for å gå til sin elsker, tråkket på en busk av hvite roser. Kutt på leggen, hun prydet hans blodrøde blomster. Siden røde roser symboliserer kjærlighet og lidenskap.
 Men uansett hva den legendariske opprinnelsen til rose, er blomsten absolutt et symbol på kjærlighet og skjønnhet. For eksempel vet alle bukett består av røde roser betyr "Jeg elsker deg."
 En bukett kombinasjoner av røde og hvite roserSymboliserer samhold og vennskap, rosa - nåde og eleganse, gul - glede oransje ønske. Burgundy Rose sa jenta, den unge mannen som ga dem, beundrer hennes skjønnhet. En bukett med hvite roser betyr "du guddommelig."
 Hvis du ikke ønsker å gå langs allfarvei eller setningen "Jeg elsker deg" - ikke helt hva du vil si denne personen, er det best å forkaste bukett roser.  
Valentinsdag. Scenario

 Manuset til Valentinsdag


 Scenario Valentinsdag for high school-elever for studenter, ungdom.
 Scenario festlig disco dedikert Valentinsdag.

 Manuset til Valentinsdag "sammen med Romeo og Julie" (disco på Valentinsdag)


 Forberedelse til ferie
 Hall festlig dekorert. Senteret er utstyrt med et dansegulv, arrangert rundt bordene (med frukt, sjokolade og champagne) til stede. Hallen kjører (jente og gutt - high school-elever). De synger en sang til melodien av sangen Nikitina "Dialog i Christmas Tree" (fra filmen "Moskva Tror ikke på Tears").
 Dansegruppe danser vals.
 Programleder. Hva skjer her i hallen?
 Kjøring. Etter min mening poengsum.
 Programleder. Festlig score du tror?
 Kjøring. Jeg tror.
 Vi er med deg, også, blir tilbudt å delta,
 Denne "perfekte par" velg rom.
 Programleder. Historien trist igjen ønsker å lese?
 Søker etter en lang tid, tror du?
 Kjøring. Ja, jeg tror det.
 Det har gått fire år denne historien leser Shakespeare
 Denne kjærlighet og sorg gammel primer.
 Programleder. Hva er det over?
 Kjøring. Velg oss.
 Programleder. Velge oss? Er du sikker?
 Kjøring. Ja, jeg er sikker.
 Jeg er bra, veldig prymeren atferd,
 Du vil bryte alle luchezarnostyu øynene.
 Programleder. Det som følger av dette?
 Kjøring. Det bør være
 Den mest talentfulle og vakre paret.
 Kjøring. Du tror at vi har nok styrke til deg?
 Kjøring. Jeg tror det viktigste - det er ikke sutring.
 Å være!
 For helt siden Romeo Dzhulettoyu levende.
 Så la meg for å starte
 Som Valentinsdag som et tegn for åpningen score,
 Hånd for å danse, damer, tilby deg.
 (Ledende bli med i dansegruppen danse en vals.)
 Programleder. Det er mange begreper om hva kjærlighet er. Kjærlighet - en sump der å synke to idiot.
 Kjøring. Kjærlighet - et tau som trekker djevler i helvete.
 Programleder. Kjærlighet - en sykdom som det ikke finnes noen kur.
 Ledende. Kjærlighet - er en slik ting i dag at han elsker henne, men hun gjorde Tomorrow alt kan endre seg.
 Kjøring. Kjærlighet - er lidelse, separasjon og ydmykelse Dette bitterhet, bitterhet og glede fornektelse. Velsignet være noen kjærlighet! Og tusen ganger velsignet og bare svært oppofrende kjærlighet.
 Kjøring. Men uansett hvordan det var kjærlighetshistorier, men denne følelsen for hver elskere fortsatt frisk og uuttømmelig.
 I beskrivelsen av kjærlighet hver legger sin farge, sin hue, noen ganger lyse, merkbar, og noen ganger - subtil, nesten umerkelig.
 Programleder. Kjærlighet i forskjellige mennesker forskjellig. Men like kalt.
 Kjøring. Menneskets evne til å elske avhenger av sammensetningen av hans sjel, utdanning og mer. Det er folk som ikke er i stand til dyp følelse, og det gir dem problemer. En annen kjærlighet kan levere de samme sterke følelser og lidelse.
 Kjøring. Vi ønsker deg velkommen alle til vårt parti, disco aften Valentinsdag!
 Kjøring. Erklære denne kvelden åpen og inviterer alle til å danse!
 (Høres en moderne disco musikk (10 minutter), etter å ha danset alle rozsadzhuyutsya steder.)
 Kjøring. Og nå er det tid for vår første konkurranse for beste toast. Fyll brillene dine.
 (Vi hører toasts, vinneren bestemmes av applaus, får han en premie souvenir.)
 Kjøring. Nå vil vi holde en konkurranse "Den vakreste par." Vinnerne vil bli tildelt tittelen "Valentin og Valentina" - de vil være våre konge og dronning i kveld, vil andre par bli tildelt premier. Våre dommere er lærere.
 Kjøring. Vi lar de som ønsker å ta del i konkurransen - fem jenter og like mange gutter.
 (Deltakere i midten av hallen presentert. Konkurranser. Etter hver konkurranse jury evaluering utsetter parene.)

 Konkurranser for Valentinsdag


 "Konkurranse komplimenter"
 Oppgaver for jenter og gutter. Vekselvis (første gutter da jenter) snakke med hverandre komplimenter for refleksjon gitt fem sekunder.
 Konkurranse "Vers"
 Hvert par av deltakerne delt ut et ark med ordene (to varianter), hvorav de bør gjøre et dikt. Alternativer:
 1. sukk
 øst
 tårer
 sand.
 2. Irriterende
 Shine
 Reduserer
 sprekk
 Den «kjente par"
 Par bør kalles verdensberømte romantiske par, virkelige eller litterære (som Romeo og Juliet).
 Konkurranse "Forstå meg"
 Jenter med hvert par hånd ut et stykke papir med informasjon (for eksempel: ". Forecasters lover å tungt snøfall lar feltet, ikke glem din frakk", "Dance er ikke utbrent lyspære, umiddelbart sende et nytt sett", "geografi leksjon i morgen vil ikke: syk lærer, bringe skjema - vi spiller fotball ", osv).
 Jenter må passere informasjonen til partner, men problemet er - mellom zvukonepronytsaemoe glass. På grunn av alle språk i verden velger de språket i ansiktsuttrykk og gest.
 Den «Dance paviljongen"
 Par danse uten å flytte fra avisen spredt ut på gulvet. På et signal som fører opp papir i to, og dansen fortsetter. Musikk er alltid i endring. Hvis noen av partnerne kom fra avisen - par trukket fra konkurransen.
 Konkurranse "Varulver"
 Hvert par bytter på å stille spørsmål, Changeling: setningen der hvert ord er "snudd", dvs. endret til det motsatte i betydning. Vi må tolke dette uttrykket, å tror gitt fem sekunder.
 TV-programmer
 • God Morgen eldre (God natt, kids!).
 • Mannequin og tyranni (Man and Law).
 • Det er ingen på gaten (Mens alle hjemme).
 • Cave Kid (Field of Dreams).
 • Circle sofaen poteter (Club kinomandrivnykiv).
 • Village (Village).
 Ordtak
 • stjålet mare titt i ryggen (gitt hesten i tennene ikke ser).
 • Kast stillhet stillhet (ikke kaste ord til vind).
 • Stor Nickle og billig (liten ventil og dyrt).
 • Feber kjølig, startkabler (Frost liten stand og ikke tillate).
 (Juryen viser anslag. Før kunn par rozsadzhuyutsya alle steder.)
 Kjøring. Det er velkjent at alderen for kjærlighet - ikke poenget. For første gang denne følelsen kan komme i tolv og femten og sytti år. Oppriktighet og renhet av første kjærlighet sunget av poeter til alle tider. Men den virkelige betydningen av nasjonalsangen vil Shakespeares tragedie "Romeo og Julie".
 Programleder. Kan elske være så grenseløs og uendelig i vår tid? Hva så, kan møte vår moderne Romeo og Julie? Vi vet om det. Så vi starter.
 Det er ingen tristere historie i verden,
 Hva er historien om Romeo og Julie ".
 Men - på en ny måte!
 Senior elever spille en scene av tragedie "Romeo og Julie". Høres Invisible stemme i bakgrunnen av "Toccata" V. Bach.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика