Valentine

 Hvorfor Valentinsdag Valentine presentert. Hva er opprinnelsen historien valentines. Hva er det Valentine. Hva kan gjøre en valentine? Hvordan å signere en valentine? Disse og andre spørsmål vil du finne svar i denne artikkelen.
 Valentinsdag - Den mest intime og romantisk ferie i verden. Vorkuyuchi duer, engler og hjerter, fylt med Amors pil - disse og andre merker useriøse og fortryllende våre sanser har blitt symboler på ferie. På denne dagen hilse alle liker, og dette kan være ikke bare din andre halvdel: I noen land er dette dagen snakke kjærlig som mødre, fedre, venner, og så videre D. Denne hendelsen produsert et stort antall gratulasjonskort - valentines.. Fra enkle, bevegelig bilde av et hjerte, til silke dekket med tredimensjonalt bilde, en mikrobølgeovn, musikk, og i det siste har gjort selv postkort med gull og blonder.
 Spesielt hyggelig å motta en gave i dag av en kjær, laget for hånd.
 Anledning Valentine kan sy, blind, tegne, bake eller tie søt elskling. For sine dekorasjoner kan du bruke perler, skjell, fjær, tørkede blomster, biter av stoff og pels. Teksten kan skrives ut eller håndskrevet. Innholdet i meldingen kan også være svært forskjellig fra sentimental vers til stikkende epigrammer og hakket.
 Å gi eller ikke gi en valentine sin andre halvdel - det er sikkert for deg. Men hvis du fortsatt tror det røde kortet eller et hjerte med hans bilde inne en iboende del av ferien, så kan du kjøpe i en bokhandel eller kiosk. Takket være moderne teknologi kan du også sende denne dagen virtuelle kort gjennom spesielle områder, eller (hvis du er en datamaskin "du") gjør deg selv en romantisk hilsen kortet ved hjelp av grafikk editor. Gjør ingen feil, vil hjemmelaget kort med en unik design føre til at halvparten mye mer glede enn å kjøpe valentine.
 En integrert del av alle valentines er milde ord som de har skrevet.
 I postkort som selges i dag frem, ofte allerede til stede standard dikt, så kan bare skrive inn navnet på den andre halvdelen, ditt navn og dato. Men denne metoden er ikke så velkommen for sjelen som en velkommen tekst skrevet personlig av deg. Det spiller ingen rolle om det er poesi eller prosa, det viktigste å gratulasjoner kom fra hjertet.
 Lage valentines med hendene
 Valentine Paper
Valentine

Valentine

Valentine

Valentine

Valentine

Valentine


 Valentine stoff
Valentine

Valentine

Valentine


 Hvordan og når det valentine. Historie valentines


 Historien om opprinnelsen til Valentine startet for lenge siden, og i deres hverdag, som allerede nevnt, introduserte den franske. På et tidspunkt var de kjærlighetsbrev skrevet av alle midler i verseform.
 Nylig eldste valentine ble funnet ved en tilfeldighet funnet i en av British Library. Dette er et kjærlighetsbrev ble skrevet mer enn fem hundre år siden, i 1477. Dette papiret jente spør en fyr å bevise for henne at hennes utkårede virkelig liker. Hun sier hun vil oppnå en økning i mors medgift, og han i sin tur skulle gifte seg med henne. Dette Valentine ble kjøpt av British Library i familiearkivet der var det på 1930-tallet. Men det seg slik at budskapet har bare nylig oppdaget en av de nye bibliotekansatte.
 Papir valentines i gamle dager i stedet for utveksling av gaver. De fikk en spesiell distribusjon til XVIII århundre i England. De ble laget av farget papir og farget blekk signert. Fantasi og kreativitet i å skape valentines elskere kjente ingen grenser. Den mest talentfulle valentine skrevet som acrostics (vers størrelsen som den første bokstaven i hver ny strofe er en del av ordet, i dette tilfellet var det sikkert navnet på en kjær). Valentine forsiktig og nøye kutte ut den lille kniv eller gjennomboret med pinner som blonder, malt gjennom en sjablong, noen håndverkere opprettet valentine puzzle eller puslespill eller simulert middelalderske manuskript med fargerike tegninger.
 Et århundre valentines ble så populær at i begynnelsen av XIX århundre begynte sin masseproduksjon. Først var det kort med svarte og hvite tegninger laget for hånd i fabrikken. Gradvis, år etter år valentine originale og fargerike.
 I dag valentine variasjon, men i de fleste tilfeller gratulasjonskort i form av åpne hjerter, innen hvilke skrift beste ønsker, kjærlighetserklæringer, frieri, og så videre. D. Noen elsker å skrive velkommen tekst eller håndskrift endret sin venstre hånd, ikke signert til mottakeren umiddelbart gjettet hvem forfatteren av denne valentine.
 I tillegg til kort, menn har en tendens til å gi betydelige andre blomster, for det meste roser, som det antas at de symboliserer kjærlighet, godteri, hjerter og andre elementer med bilder av hjerter, kyssing fugler, og selvfølgelig, den lille engelen bevingede Cupid.
 Sider: 1 februar  
Quiz med svar for studenter av geografi

 Denne quizen vil være nyttig for lærere, foreldre og alle som organiserer fritidsaktiviteter med barn.

 Problemstillinger knyttet geografi for high school-elever


 1. Hva er en øy nasjon utenfor kysten av Amerika er gratis å delta på amerikansk territorium? (Puerto Rico)
 2. Hvilke land er Commander Islands? (Russland)
 3. Som kalt atoller i Stillehavet, hvor amerikanerne testet en hydrogenbombe? (Bikini)
 4. Hvordan blir kalt en øy som Christopher Columbus heter Эspanoloy? (Haiti)
 5. Hvor mange hav vaske kysten av Tyrkia? (Four Seas: Svart, Marmara, Egeerhavet og Middelhavet)
 6. Ocean Sea som forbinder Suezkanalen? (Indisk og Atlantic)
 7. Navn den største innsjøen i Amerika? (Øvre)
 8. Hva er den største afrikanske nedbørfelt, andre bare til den søramerikanske Amazon? (Kongo-elven)
 9. Hvordan er den største ørkenen i Eurasia? (Gobi)
 10. Hva er verdens største hav? (Sargasso)
 11. Hvem er den største halvøya i Europa? (Skandinavisk)
 12. Hvem er det gamle navnet på Ural? (Yaik - til 1775)
 13. I hvilken del av verden er Rocky Mountains? (Nord-Amerika)
 14. På hvilken øy, ifølge gresk legende ble Minotaur labyrinten? (Kreta)
 15. Hva er det La Perouse stredet skiller øya? (Sakhalin Island og den japanske øya Hokkaido)
 16. Hvilken innsjø er en øy Kizhi - et monument av trearkitektur? (On the Lake Onega i Karelen)
 17. På grensen av de to landene som er Mount Everest (Qomolangma)? (Nepal og Kina)
 18. Hvor gammel ble kalt én verdensdel, som dannet alle kontinenter? (Pangaea)
 19. Hvordan er verdens største halvøy? (Arabian)
 20. Hvordan er den største av de fjellvann på planeten vår? (Lake Titicaca i Sør-Amerika, på grensen til Bolivia og Peru)
 21. På bredden av en innsjø er en gammel russiske byen Rostov? (Nerosjøen i Yaroslavl Oblast)
 22. Hvem er sundet mellom fastlandet Sør-Amerika og Tierra del Fuego øygruppen. (Magellanstredet)
 23. Hvem er den største øya i Middelhavet? (Sicilia. Italia)
 24. Hvordan er den øya, som i 1811 åpnet Hedenshtorma ekspedisjon, i 1902, åpnet en andre Toll geolog, men kunne ikke identifisere spesifikt organisert i 1937 ekspedisjonen akademisk Samoilovych? (Sannikov Land)
 25. Navn som stor ørken av Kina oversatt til ukrainsk som; "Hvem får her, han alltid tapt"? (Takla Makan)
 26. Hva sundet er delt inn i europeiske og asiatiske delen av Tyrkia? (Bosporus og Dardanellene)
 27. Mellom the Seas er Asia? (Mellom svart og Middelhavet)
 28. Hva er Storbritannias tilbake i Kina i 1997? (Peninsula Hong Kong (Hong Kong kinesisk navn) for 155 år var en britisk koloni)
 29. Hvor er den største øya i Japan? (Honshu)
 30. Hva er øya største i Europa? (Storbritannia)
 31. De kan ta form av buer, vinger, kupler, pyramider, bord, og de fleste av sedimentet kan være mer enn en kilometer. Hva er det? (Isfjellet)
 32. Navn øyene som bokstavelig oversettes som "Turtle Island"? (Galapagosøyene i Sør-Kinahavet)
 33. Sandwichøyene skjærgården består av tjuefire øyer: Mauk, sier greit, Oahu, og så videre. Og hvordan er den største av de Sandwichøyene? (Hawaii. Sandwichøyene ellers kjent som Hawaiian)
 34. Tonga Mount Everest er bare litt dårligere: høyden - 8690 meter. Men blant de åtte-thousander Jorden ikke er oppført, og klatrere har ikke gjort noen forsøk på å erobre den. Hvorfor? (Det er under vann i Stillehavet)
 35. Det høyeste fjellet i verden kan betraktes Kea vulkan månen. Sin base er under vann på en dybde på 5500 meter og peak stiger 4300 meter over havet. Den totale avstanden mellom sålen og toppen er 9800 meter. På hvilken øy er denne vulkanen? (Hawaii)
 36. Hvilken port er kalt "hav gate" av landet vårt? (The havnebyen Nakhodka i Primorsk Territory)
 37. Hva er landet av Ukraina oppkalt etter trær som vokser der? (Bukovina)
 38. Navnene på de byene som har ordet "salt"? (Sol-Iletsk (Orenburg-regionen) Solvыchehorsk (Arkhangelsk region), og Usolye Solikamsk (Perm region) Usolye-Siberian (Irkutsk-regionen) Soltsы (Novgorod-regionen), salt (Donetsk region, Ukraina), Old Salt (Lviv region Ukraina))
 39. Hvilken kjent fjellkjede og elven er ett og samme navn? (Ural)
 40. Hvorfor Balkhasjsjøen i Kasakhstan halv salt og halvparten frisk? (I den vestlige delen av innsjøen strømmende elv silt, Karatal og andre. De oprisnyuyut vann)  
Яндекс.Метрика