Valentinsdag. Scenarier for skolen

 Valentinsdag på skolen


 Hvordan ta din Valentinsdag på skolen


 Feiring på Valentinsdag noterer med tilfredshet i skolen. Du kan bruke et morsomt spill som ikke krever spesiell opplæring kompleks scenario tung tekst. Ferie i spillform vil heie deltakerne og tilskuere.
 Lærere ser program av ferien Valentine, valgte den mest interessant materiale for barn i ulike klasser, gitt deres individuelle egenskaper, evner og kunnskap. Musikksjef gjennomfører et utvalg av musikk, dans, og han skal være basert på egenskapene til hvert enkelt barn og grupper av barn generelt, kanskje en klasse. Barn i grunnskolen, for eksempel 7-8 kan synge og musikalsk leder med læreren velger riktig julesangen.
 Når skriptet er klar, klasselærere gjennomføre klasser i deres oppsøkende, hvor barn forteller om den kommende ferien, forklarer hva denne ferien, og hvorfor det er dedikert. Dette gjelder barn 6-8 klasser. Dersom helligdager feires i klasserommet i fjor, de eldre barna huske hva det var.
 Når det kommer til den samme etterlengtede festdag, ved konvertering og innredet rom skole full av unge seere, venter de med spent begynnelsen.
 Spillet heter "Love Heart" lukkede og forvarsel hjelpe barn med å løse mange av sine problemer med sine jevnaldrende når det gjelder kommunikasjon gjennom morsomme vitser, humor og moro. For spillet trenger for å forberede den aktuelle plassen. Skolen kan være en romslig konferanserom eller klasserom. De trenger å sette et visst antall stoler dekorere scenen. Tegn en vegg avis, tilsvarende fag helligdager. Til interesse barn, kan du gi invitasjonen til å spille i en liten, men fargerike hjerter.
 Hele spillet er inndelt i flere trinn. For å unngå hull mellom dem, må komme opp med noen tall av amatør som involverer grunnskoleelever.
 Fortrinnsvis ble spillet deltok elever fra syvende klasse og opp. Deltakerne må pre-game for å fylle ut spørreskjemaer om seg selv og sine interesser på en slik plan.
 1. Navn, klasse, som lærer.
 2. Din hobby.
 3. Hvor mange venner du har og hva de er interessert i?
 4. Hvordan du postavyshsya mannen som spilte du?
 5. Hvem er dine foreldre i yrket?
 6. Hva ønsker du å bli?
 7. Hvilken tid på året du elsker og hva ferie?
 8. Hvem er du på et horoskop?
 9. Hvor mange av dere venner av det motsatte kjønn?
 10. At du ønsket å gi på Valentinsdag, selv om du ikke har en slik mulighet?
 Spørreskjema for å identifisere forholdet til studentlivet, jevnaldrende, og for å avklare omfanget av hans interesser. Etter å ha analysert spørre valgt 10 personer med de mest lignende valgsspørsmål. Fem av disse fem jenter - gutter. I de sentrale aktørene i spillet, velger du et ekstra par i tilfelle av fravær av noen av barna på dagen av spillet.
 For det valgte spillet og kjøring. De bør være to (gutt og jente) i videregående skole. For å lykkes med spillet er det viktig at de har egenskaper som omgjengelighet, aktivitet, humor, glede og t. E. I tillegg fører til deltakerne av spillet bør vise godhet, ikke kritisere sitt utseende og sin atferd i løpet av spillet. Det er også viktig å lede kan enkelt håndtere tunge ikke-standard situasjon, hvis noen skulle oppstå.
 Fører til spillet bør kommunisere med spillerne, og er enige om at du kan snakke om dem, og hvilke aspekter av livet bedre ikke røre. Du må også holde en liten generalprøve før kampen for å vite hvor vil være de ledende aktørene, tilskuere, vil de flytte, hva spørsmål å stille, og hvordan de skal besvare dem.
 Spillere velge om de ikke vil oppføre seg uanstendig, vil ikke la tentamen og krenkende vitser vil overholde utviklet scenario spill.
 I løpet av spillet, må deltakerne svare på spørsmål klart og konsist kjøring uten forsinkelse og distrahere publikum. Og at de ikke opplever vanskeligheter noen saker den mest komplekse, kan de vite på forhånd. Dette vil hjelpe dem til ikke å bli fanget i spillet og komme opp med interessante og morsomme forhånd for svar, og hjelpe tune en viss vanskelighetsgrad i spillet.
 Deltakerne må pre-game for å komme opp med et spørsmål, og deretter sette den i spillet. De kan ta kontakt med fører om hva emnet med den beste mager. Hvis ledende merke til at deltakerne vanskelige å takle dette, kan de tilby dem en liste over spørsmål å velge mellom.
 1. Hva dataspill elsker du?
 2. Hvilke bøker liker du å lese?
 3. Hva slags sport liker du?
 4. Hva slags sport gjør du deg?
 5. Hva er den jenta du ønsket å være venner - den som liker å lese, eller den som elsker å gå i gatene, gå på kino og diskotek?
 6. Hvilken ville du heller unge mann venner som elsker dataspill, snakker tre språk og rir på en personlig bil eller det faktum at glad i sport og lese klassisk litteratur?

 Spillet består av fire nivåer


 1 nivå. "Historie Holidays"


 Den første programleder. Kjære deltakere i dagens kamp, ​​kjære seere, fremfor alt, ønsker vi å gratulere deg Happy Holidays - Glad Valentinsdag Valentine. Hvis du kommer til oss i dag som tilskuere og deltakere, så du elsker eller elsket, så deres hjerter er fylt med kjærlighet og godhet. Denne viktige kvaliteter som er sikker på å ta deg i livet mitt.
 Den andre programleder. Kjenner du gutta Historie Holidays Valentine? (Lead snur seg mot publikum.) Hvem kan fortelle oss om det? Hvem er Valentine? Hvorfor i denne dag besluttet å gi valentines kjæreste, venner og bare gode venner?
 Den første programleder. Visste du at i disse tider at dagen folkens formuer av kjære, kastet de mye å velge eller valgt. Det ble antatt at en fremmed av det motsatte kjønn, først sett på denne dagen og blir dømt eller dom.
 Den andre programleder. Nå kan våre medlemmer velger en kompis, og skrive navnet sitt på valentine.

 2 grad. "Min par og sine interesser"


 Deltakerne spiller ut på scenen, gi valentines fem navn for gutter og jenter i hvert par, er i en serie på to personer.
 Den andre programleder. Leser valentines, slår deretter til deltakerne. La oss lære tidlig om interessene til våre par.
 Egnet for hver deltaker med spørsmål.
 1. Hvordan gjøre på fritiden?
 2. liker å lese?
 3. Hva slags sport du respekterer?
 4. Hva er din favoritt skolefag?
 5. Hvor mye tid går med å spille dataspill?
 Spørsmål stilt på grunnlag av spørreskjemaer. Dersom en deltaker ikke kan svare på spørsmålet, i det han har å hjelpe sin partner på spillet, enten den som presenterer. Vertskapet bør ikke forhaste deltakerne i spillet, men heller for å hjelpe dem å fokusere, ikke nøl med og ta alt i spill humør.
 Den første programleder.
 La oss nå lære hvordan våre par forholder seg til hverandre.
 Hvert par spørsmål som de må svare.
 1a. Marina, fortell meg, hvordan ville du reagert på Andrew hvis han ga deg en bursdag kaktus?
 1b. Andrew, som du tok nyheten om at utmerket student Marina fikk en F for kontroll fordi det skrev av deg?
 2a. Oksana, samtykker du til Sergei invitasjon til å besøke og spise iskrem attraksjon på søndag kl 8 om morgenen?
 2b. Sjakkel, pohodyshsya du låne skoene dine Oksana kroppsøving klasser hvis hun glemmer hans, og han pobihayesh barbeint?
 3a. Ola, hva vil du gjøre, hvis du spør Oleg kjøpe lys på bursdagskaken, og du har glemt hvor gammel han er?
 3b. Oleg, Olga hvis du ringer 12 timer i natt og spør løse problemer i matematikk for morgendagens lekse, pohodyshsya du?
 4a. Kate, hvordan reagerte du på at etter å ha lest boken din på Nikita eventyr Dunno det mangler noen sider?
 4b. Nikita, eller vil du være glad hvis du gir Kate 23. februar konfekteske og parfyme for kvinner?
 5a. Nastya, pohodyshsya du får i stedet Dima toer av historie, hvis han bestemmer seg for å dig utmerket jobb med geometri?
 5b. Dima, kommer du til klassen i stedet for broderi Nasty, hvis du ber om det?
 Etter deltakernes respons er fjernet for å forberede seg til neste stadium. På dette tidspunktet utføres antall amatør.

 3 grad. "Å velge det beste paret"


 På dette stadiet en konkurranse bedre par. Deltakerne må fullføre spillet flere oppgaver, vil vinnerne være den beste par og gå til neste nivå av spill.
 Målet 1. Hver deltaker må fortelle hvor han valgte kjennetegnene til en kompis.
 2. For å gjøre oppgaven litt dikt, dedikert til Valentine, og skrive det til Valentine.
 1. La denne lille hjerte
 Snakk om min store kjærlighet!
 På Valentinsdag
 Du gir meg et smil!
 2. Jeg elsker deg med en følelse av dette
 Ikke være i stand til å håndtere året.
 Kommer sammen vi møtes ferie
 Kjærlighet vil alltid verne!
 3. Jeg er glad for at jeg elsker,
 Og min kjærlighet - gjensidig.
 Hva jeg aner ikke fratatt
 Det - Slow mine.
 4. Jeg kan ikke si ordene
 Om kjærligheten mellom oss,
 Jeg skal fortelle deg øyne
 Det faktum at vi hører hjerter.
 5. Ord kan ikke formidle følelser,
 Men de skriver meg fin
 Jeg elsker ikke stille
 Hva smelting til deg.
 Oppgave 3 a humoristisk telegram på forkokte fargede papirark. Alternativene kan omfatte.
 1. Borgere som forventer andre omgang, kan du gå til gym! På svensk side gjemmer Cupid med en stor pose med ammunisjon. (Skolen coach.)
 2. Kjære prins. Den nyeste utgaven av krystall sko brutt i ransforsøk skofabrikk. I stedet tilbyr gummi kalosjer og støvler Presenning. I dag prinsessen ikke vil oppleve ubehag på grunn av kvaliteten på veiene. Elsker rabatter! (Administrasjon skobutikk.)
 3. Kjære elskere! Postkasse ikke gummi! Aksepteres kun etter én per valentine hjerte, og uansett hva han har to ventrikkel! (Skole postbud.)
 4. Reparasjon av knuste hjerter i par. Planlegge 14 februar - døgnet rundt! (House of Life).
 5. Happy, se ikke for timer, men for mobiltelefoner og lommebøker! (02)
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика