Hvordan lage en kanin i en panne

 Før oppskriften matlaging kanin Jeg vil gjerne fortelle deg litt om egenskapene til kanin kjøtt.
 Som du vet kanin kjøtt er på listen over kosttilskudd produkter. Som en del av kanin kjøtt inneholder mye proteiner og lav prosentandel av fett, ved forbikjøring verktøyet svinekjøtt, storfekjøtt og lam. Kanin kjøtt er sunn og næringsrik mat og tilhører hvite varianter av kjøtt. Slikt kjøtt er ideell for folk som lider av ulike sykdommer i mage-tarmkanalen. For mineral og vitamin innhold, overgår all annen kanin kjøtt. Kjøttet inneholder viktige B-vitaminer C, B, og nikotinsyre. Den inneholder mineraler, kobolt, fosfor, fluor, jern, kalium, mangan. I dietter uten kjøtt kanin ikke kan gjøre, er det lav i natrium og dermed refererer til lavkaloriprodukter. Det bør bemerkes at regelmessig inntak av kaninkjøtt i mat normaliserer metabolisme av protein og fett i kroppen. I kanin kjøtt inneholder mye lecithin kolesterol, men hadde motsatt, fordi det er en utmerket forebygging av arteriosklerose. 
 Generelt, diskuterte vi den grunnleggende strukturen av de positive egenskapene til kanin kjøtt, dette stoppe og gå direkte til utarbeidelse av oppskriften.
Hvordan lage en kanin i en panne

 I denne oppskriften, vi lærer hvordan å lage en kanin i en panne med tillegg av rømme. Pan for matlaging bør være tykke vegger og dyp.
 Ingredienser:
 -1 Rabbit kadaveret;
 -2 Pærer;
 -1 Ss mel;
 -sil smake;
 -500 Gram rømme;
 -perets svart (jord);
 Forberedelse:
 1.Nuzhno kanin kadaveret skyll godt med vann, deretter med et papirhåndkle tørket kadaver. Skjær kjøttet i små biter.
 2.Pered forberedelse må Mariner kjøtt. Skjær løken i små biter, tilsett salt, pepper og bland godt alle oppskåret kjøtt.
 3.Ostavlyaem kanin kjøtt marinaden i ca to timer. Når kjøttet er marinert ta og oversette det i en gryte og fyll med vann til ca 2/3. Note kanin kjøtt bør ikke være helt dekket med vann. Sett kjelen på komfyren og la det småkoke gass omtrent en halv time. Når brannsluknings dekke pannen med et lokk.
 4.Poka slukket kanin kjøtt, rømme og hell ta den i mel, tilsett litt vann og gradvis rør til du får en homogen masse. Videre, når kanin kjøtt er nesten klar, ta den resulterende massen av rømme og hell i pannen, la det småkoke i 20 minutter eller så.
 Pynt:
 Som en siderett kan tjene frokostblandinger, kokt ris, kokt pasta, grønnsaker og andre produkter for dine behov.  
Hvordan lage en kanin? Oppskrift på kanin

 Hvordan lage en kanin
 Vi er ikke ofte koker kanin. En veldig forgjeves! All pall kylling, biff og svinekjøtt noen ganger vil ha noe å fortynne. Så la det være kjøtt kanin. Det viser seg veldig øm. Selv om det er noe som ligner en kylling, men er en helt annen smak. Men hvis vi vet hvordan å lage mat kjøtt fra andre dyr i en rekke måter, hva gjør du med en kanin?

 Hans matlaging er ingen big deal. Oppskrifter variert. Så alltid original. Hvordan å lage en deilig kanin bestemme selv etter at du prøver noen forskjellige alternativer.

 Å forberede trenger du:
 - 15 kg kanin (med mindre du ønsker å lide for behandling av skrotter, ta allerede delt)
 - 1 gulrot
 - 1 løk
 - Olivenolje
 - 2 fedd hvitløk
 - Salt og pepper etter smak
 - Bay leaf

 Kjøttet er godt vasket og analyseres i mindre deler ca 5-7 cm hver brikke. Kanin bør marinere eller suge i vann til kjøttet var mykere og mer øm, og trakk seg lukt. Dette vil ta omtrent en time av gangen. Bland kjøttstykker med salt, pepper, hell olivenolje, tilsett hvitløk, gått gjennom chesnokodavku marinaden og la stå i en time.

 Etter den tid for den pan helle olje og stek bitene av kanin på begge sider til de er gyllenbrune. I mellomtiden rengjøre gulrøtter og løk og fint kuttet. Etter steking av kjøtt ta en dyp gryte eller panne Teflon, hell vegetabilsk olje på bunnen, varmer det og lagt lag: Kaninen stykker, dryss med løk og gulrøtter og gjentar igjen. Hvordan Lay alle segmenter, helle varmt vann, tilsett laurbærblad, gjør en langsom brann og la det småkoke i 40 minutter. Hvis gulrøtter og løk er litt fuktig, kan du la flere minutter ved 10-15.

 Kanin klar. Dryss med resten og tjene. Dette er den enkleste oppskrift på kanin. Etter å ha prøvd denne retten, kan du begynne mer avanserte alternativer. I alle fall, kjøttet variasjon til menyen. Bon appetit!  
Hvordan lage en kanin i rømme? Oppskrift på kanin

 Hvordan lage en kanin i rømme
 Myk kjøtt diett kalles, men at det var velsmakende, må det være skikkelig forberedt.

 Den vanligste alternativet er en kanin i rømme - ikke en vanskelig oppskrift, forberede enkel. Det er takket går sur kjøttet mørt og saftig. Resultatet vil overgå alle forventninger. Men det er en ulempe - parabolen er svært næringsrik. Men noen ganger kan du unne deg noe deilig.

 For å forberede trenger du:
 - En kanin
 - 400 g rømme
 - 1 stor løk
 - 1 stor gulrot
 - 2 fedd hvitløk
 - Vegetabilsk olje
 - Vegetabilsk olje
 - Salt, svart pepper (du kan legge til ekstra krydder til din smak)

 Kanin skyll godt. Prosess kadaveret i små porsjoner. Stykker gni med salt og pepper, dryss med olivenolje og la marinere i en time. Etter en time marinade i pannen hell vegetabilsk olje og tilsett ett fedd hvitløk, gått gjennom chesnokodavku. Det er nødvendig at kaninen mettet aroma. Yngelen kjøtt til de er gyllenbrune på begge sider. I mellomtiden rengjøre gulrøtter og skjær i små strimler. Løk modus halvsirkler. Stekt kanin, spre seg fra pannen til å anta noen plate. I den samme oljen, stek løken forsiktig med gulrøtter.

 Parallelt forberede saus. I rømme tilsett 100 ml varmt vann, gjenværende hvitløksfedd (ikke glem å passere gjennom chesnokodavku litt svart pepper og krydder du valgte. Bland grundig.

 Etter steking grønnsaker ta en dyp gryte eller en teflonpanne. Hell vegetabilsk olje og legg løk, gulrot. På toppen sette bitene av kjøtt. Dette hell fløtesaus og tilsett laurbærblad. Vi setter lapskaus på svak varme i en time. Under utarbeidelsen må kanskje fylle opp vannet. Hold tushkuvalosya kjøtt i væsken.

 Parabolen er klar. Nå som du vet hvordan du skal lage en kanin i metan. Som du kan se, ingenting komplisert. Kjøttet kommer ut veldig mørt og saftig. Forberede middag og usluzhyte i sin tale de mange takkens ord. Bon appetit!  
Hvordan å steke fisken i pannen? Oppskrift

 Hvor deilig fisk stek i en panne kjenner hver kvinne. Vanskeligheter no. Bare fiskeforedling elsker ingen. Hvem liker ikke - solgte filet. Fortsatt velsmakende det skjer når fisken razdelana eier.
 Yngel Panert et must. Her er en amatør - mel, brødsmuler eller røren av egg. Hvordan kan du fortsatt velge - det er et spørsmål om smak. Den klassiske metoden anses steking fisk i mel.
 For utarbeidelse trenger vi:
 - En liten rød fisk (til din smak)
 - Mel
 - Salt og pepper
 - Vegetabilsk olje
 Fisken er god vask, rengjør den skalerer og analyseres. Klipp av hode, hale og finner. Ikke kast dem bort - behovet for suppe. Forsiktig kvitt innvoller. Fisken kuttes langs ryggraden - få to halvdeler. Nå hver halvdel skåret i små biter 3-4 cm. De avsagde stykkene gni med salt og sort pepper og la stå i 10 minutter Dette er for å sikre at det i ferd med å ta knekken fisk og ikke snu polamalasya - dette hindrer salt og pepper trenger bare å legge til smaken. Hell vegetabilsk olje i pannen og fortsett til det viktigste.
 I mellomtiden har de fisk lekket. Tørk hvert stykke tøy for å kvitte seg med overflødig salt og fjerne overflødig fuktighet. I en bolle helle en liten mengde mel. Hver bit av god roll at han ikke pryhorav.
 Spredningen i pannen og stek til brunt appetittvekkende på den ene siden, og da - på den andre. Det er det - fisken er klar. Metoden er svært enkel, men deilig. Bon Appetit.
Stikkelsbær syltetøy med sitron, klassiske oppskrifter
 Fordelene med stikkelsbær vet selv små barn, slik at listen av våre vinter preparater er det ikke den siste plass. En rekke oppskrifter som du kan lage mat fantastisk jam, fylt med mangfold. Hvilken du skal velge?
 Nedenfor er en liste over noen av dine oppskrifter, som er tilberedt med stikkelsbær syltetøy og sitron.
 Oppskrift №1
 Ganske enkelt å fremstille og sammensetningen av produktene. For det trenger:
 - 1 kg stikkelsbær;
 - 1 sitron;
 - 1 5 kg sukker.
 Stikkelsbær vaske, avskåret haler med saks, og hvis tiden tillater det, fjern frøene. Den enkleste måten å gjøre dette ved hjelp av konvensjonelle nålene. Hvis noen ganger du ikke trenger å flytte trygt kan gå med stikkelsbær frø. Men om sitron, deretter fjerne alle frøene.
 Forberedt stikkelsbær og sitron vekselvis vri i en kjøttkvern, lagt de sukker og rørt alt til til sukkeret er helt oppløst. Deretter brytes ned på bredden utarbeidet og satt i kjøleskapet. Der i virkeligheten vil det bli lagret. I de tidlige dagene av innholdet i glasset er litt vassen - ikke fortvil, det kan ta flere dager og syltetøy tykner betraktelig. For konsistens, vil det ligne gelé.
 Retsept№2
 Den følgende oppskrift, vil det være mer vanskelig og sammensetning og fremgangsmåte for fremstilling.
 Egentlig ingredienser:
 - Stikkelsbær - 1 kg;
 - Kiwi - 1 kg;
 - Sukker - 8 glass;
 - Sitronsaft - 4 ss.
 Kiwi skrell og kutt i små skiver. Stikkelsbær vaske og bruke blender for å gjøre det til en smoothie. Forberede emalje potten, som satte kiwi, stikkelsbær, nettopp hva som skjedde med ham. Dette er fylt med sukker og sette på en langsom brann.
 Deretter kok opp, deretter holde lysene på i ytterligere fem minutter og slå av. Cool. Så igjen, kok opp og la det koke i fem minutter. Cool. Tilsett sitronsaft, kok to minutter, slå av. Helles i steriliserte glass og zakatuyemo.
 Jam går fantastisk mørt og velsmakende. Det kan være spredt på brød, er litt sukker med te eller lagt til bakevarer.
Stikkelsbær syltetøy med sitron, klassiske oppskrifter

 Retsept№3
 Det er en annen fantastisk stikkelsbær syltetøy og sitron oppskrift er presentert din oppmerksomhet. Mer presist er det en kombinasjon av stikkelsbær og sitronsaft.
 Ingredienser:
 - stikkelsbær - 400 gram;
 - Sukker - 800 gram;
 - Vann - 15 kopper;
 - Sitroner - to stykker.
 Vann helles i en gryte og kok opp. Stikkelsbær min mening, kutte haler på begge sider og legg i kokende vann. Hvis du ønsker å fjerne frøene fra bær, men det er kjedelig, så i denne saken fortsette på egen hånd. Når stikkelsbær starter forsiktig bleke kastet den i et dørslag og hell kaldt vann. På tidspunktet for hans glemt som vi passerer prosessen med matlaging sirup med halve den nødvendige mengden av sukker.
 Når sirupen koker, slipp den i bær, igjen kok opp og slå av og kjølig. Dryss halvparten igjen satt i brann, kok i fem minutter, slå av. Tilsett presset saften av to sitroner, satte fyr på den siste tiden. Brann reduseres til et minimum, forsiktig fjernet obrazovыvayuschayasya skum, alle tilberedt fem på syv minutter. Zakatuyemo i steriliserte glass. Den variant brukes i stedet for sitronsaft, appelsinjuice. Eller du kan ta det og det, i like proporsjoner.
 Bon appetit!  
Яндекс.Метрика