Grønn te: Fordeler og ulemper, utmerket smak og medisinske egenskaper av grønn te

 Grønn te har lenge vært kjent for menneskeheten. Dens fordeler er legendarisk, kom til oss fra Kina, landet poznakomyvshey verden med fantastiske smaken og medisinske egenskaper av grønn te.
 Grønn te: Fordeler og ulemper
 Fordelene av grønn te. Som en kraftig antioksidant, grønn te fungerer flott som et forebyggende tiltak for å bekjempe aterosklerose, hypertensjon, har en sterk anti-virus og anti-inflammatorisk effekt på kroppen. Det høye innholdet av jod i drikken bidrar til å normalisere det endokrine system, og fluor styrker tennene og tannkjøttet.
 Som inneholdes i drikken koffein utvider blodkarene i hjernen, og tilveiebringer derved forbedre tilførselen av oksygen til hjernen, lindrer spasmer av blodårer og derfor fjerner hodepine.
 Grønn te med melk utmerket måte å gå ned i vekt, og i den kombinasjonen, er det brukt for forebygging av sykdommer i hjerte-karsystemet, som et vanndrivende, cholagogue og sterkeste antioksidant. Kombinert med melk (som mye kalsium og andre sporstoffer) grønn te normaliserer stoffskiftet og berike kroppen med viktige vitaminer.
 Grønn te med sjasmin. En herlig aroma av grønn te delikat streker jasmin. Sammen med den fantastiske smaken av drikke øker immunitet, styrker og gjør de elastiske fartøy, normaliserer stoffskiftet og dermed bidrar til å bekjempe fedme.
 Det er verdt å merke seg at selv de mest harmløse overdose stoffet kan føre til uønskede konsekvenser. Og grønn te i denne forbindelse er intet unntak, som det bør inntas i moderate mengder.
 Skade grønn te. Kraftige tonic egenskaper av grønn te, takket være det koffein overdose kan føre til økt oppstemthet, irritabilitet, hjertebank, søvnproblemer og fordøyelsessykdommer.
 Når overdrevent inntak av grønn te kan lide leveren, som i denne drinken inneholder antioksidanter som kalles polyfenoler (tanniner). I sjeldne tilfeller stoffet tannin, som ligger i grønn te, noen mennesker kan provosere angrep av tretthet.
 Fordelene av grønn te er åpenbar, ikke rart de gamle kinesiske læren rådes til å bruke grønn te dosering og ikke som en drink og som et medisinsk og homeopatisk beroligende. Grønn te - en stor drink som er anbefalt å bruke i morgen. Velg karakteren din smak av te og nyte sin smaragd farge og delikat smak.  
Pizzadeig oppskriftPizza - en av de mest populære italienske retter som kom til oss mange århundrer siden. Som alle pizza. Forberede den med din favoritt pålegg for et bredt utvalg av oppskrifter. Men den viktigste ingrediensen av pizzadeig gjenstår.
Standard oppskrift på pizzadeig
For å forberede den vanlige pizzadeig, må du ta 250-300 gram hvetemel, 100 gram mais, 250-270 gram kokt vann, litt gjær, en klype salt og to teskjeer vegetabilsk olje (olivenolje hvis det er bedre å ta det ). Denne testen vil vare i flere oppskrifter på pizza.
Ta en stor bolle, legg aluminium der gjær, mel og litt salt, og hell varmt vann og to spiseskjeer olje i oppskriften. Bland deigen før den er omdannet til en homogen masse, og vil holde seg i bollen. Deretter strø bordet hvetemel og sette den på deigen, kna i 5-7 minutter.
To dekk dryss maismel, deretter laste ned et par baller av deigen og legg dem på en stekeplate, dekk til med plastfolie i 15-20 minutter.
Så du rulle ut deigen til et rektangel som helt lukke skuffen. Fylling hviler på toppen av testen og kantene litt bøyd til 2 inches. Deretter pizza går inn i ovnen.
Oppskrift flavored deigen for pizza
Eller annen måte å diversifisere deigen, kan du sette noen ingredienser som gir den krydder og originalitet, fennikel frø, rosmarin, pepper og litt olivenolje.

Oppskrift uten gjær for pizza

Å lage en pizza raskt, ta deig uten gjær oppskrift, som det utarbeidet raskt og enkelt. Du trenger et par glass mel, en kopp yoghurt, ett egg, fem ss smeltet margarin og salt. Ta yoghurt og det dreper egg, og hell smeltet margarin, bland godt, tilsett mel, en klype salt, da kna deigen.
Deilig oppskrift på pizzadeig
For denne oppskriften kan du lage to sekundær eller en stor pizza. Du trenger to kopper mel, to eller tre spiseskjeer myk margarin, rømme eller en yoghurt, egg, 10 g gjær 300hramm kokt vann, salt og pepper etter smak. Og litt krydder og eleganse - mynte og oregano.
Begynne forberedelser nødvendig å forberede gjær er gjær løses i varmt vann og tilsett litt sukker. Sikt mel, sette margarin, egg, oregano, krydder, mynte, vann med oppløst gjær. Prøv disse ingrediensene kna pizzadeig. Vel vыmesyv deig, dekk den med bomullsklut, og de begynner å lage mat stuffing. Etter deigen stiger, vil det ha å kna litt mer, og deretter rulle den ut i en flat kake med en diameter på 30-35 inches og sette på en stekeplate. Deretter satte fyllet på tilberedt deigen, brett kantene og stek ved 180-200 grader i 30 minutter.  
Hvordan koke pølser
 Pølser - kan neppe kalles en enkel og allsidig produkt. Sin elsker barn, respektere studenter og single menn - kort sagt, en ekte spisepinner - tryllestaven hvis du ønsker rask og velsmakende fôr selv, venner, sultne barn. La oss snakke om hvordan å lage pølser og om det er nødvendig å gjøre det.
 Koke eller putre?
 I utgangspunktet, pølser plassert som et produkt som er klart til bruk. Men det er bedre å ikke risikere det, spesielt når det kommer til ernæring for barn. Etter alt dette kjøttet produkt og 100% tillit til at bruke den i rå form, vil ikke føre til forgiftning, nei. Spesielt hvis han ikke har kjøpt i en forseglet pakke (og det kan også være brutt), og vekten.
 Fastsette en gang - til sin egen babymat pølser har ingen sammenheng, selv de som er kalt "melk" eller "baby". Men barna liker, og noen ganger i den moderne mor er rett og slett ikke noe annet valg - og sultent barn tid til å lage noe mer kost lenger eksisterer.
 Et annet argument "mot" for ikke å spise rå pølser er veldig enkel: de er ikke så deilig som de etter varmebehandling.
 Hvordan lage pølser?
 Det kan høres morsomt, men i hvor lang tid det tar å koke pølser, ekspertene er uenige. United er bare ett: pølser kokt lenge. Dette produktet krever ikke så mye i matlaging som en varmebehandling. For å forbedre smaken og beskytte seg mot mulig inntak av patogener, nok til å sette pølse i kaldt vann, ta den med til en byll og umiddelbart slå av.
 Du kan koke litt, men ikke mer enn 3 til 4 minutter hvis du ikke er sikker på riktig bevaring. Forresten, har vannet som skal varmes opp eller for varmt - spiller ingen rolle. Bare i det siste tilfellet mer sannsynlig at briste pølse og vil ikke så velsmakende. For å unngå dette, anbefaler vi pre-pierce det flere steder eller lage mat i skallet.
 Shell: skyte eller ikke skyte?
 Shell - en annen "fallgruve". Her er noen fakta om den "enkle" bære vår favoritt produkt:
 1. Shell også er forskjellige - naturlig at du kan spise og kunstig.
 2. Shell variere i utseende, graden av permeabilitet og holdbarhet. For eksempel, cellofan den jevneste og mest innsiktsfulle, lett revet, holdbarhet det er liten, men pølser i cellofan smakfull enn en tett og stiv polyamidmembran og nano-om - noe mellom dem.
 3. Kok og kan dekke, men snarere en kunstig løft før matlaging.
 4. Hvis en kunstig coveret ble fjernet, det viktigste - ikke fordøye produktet, slik at skallet vil holde seg til sosystsi vil være svært dårlig skuespill.
 5. skallet løsner lettere hvis polezhat lite pølser kokt i vann.
 Alternative metoder for matlaging
 Svært velsmakende og saftige pølser ute, tilberedt for et par. For å gjøre dette, helle vann i pannen, legg den på toppen rutenett, det setter pølser, det er bedre for en kort avstand fra hverandre. Hvis ønskelig, kan det gjøres selv i mikrobølgeovn. For å gjøre dette, må det settes på full effekt og koker ikke mer enn 7 minutter.
 Du kan kjøpe en spesiell ribbet brett, som konkluderte på grillen pølser, damp omslutter dem jevnt på alle sider og væsken renner ut i skuffen. Brettet har et lokk med hull for god ventilasjon. Matlaging i en slik enhet vil ikke ta mer enn 30-60 sekunder.  
Hvordan å lage tynne pannekaker? En deilig oppskrift og trinnvis video
 Pannekaker - en tradisjonell rett av russisk mat. I antikken ble det gitt enda rituell betydning. Siden den gang vi kom til å lage pannekaker tradisjon symboliserer en hedensk mytologi sol, Pancake Day. Og hvor mange pålegg du kan velge for dem! Søte pannekaker med syltetøy, syltet sopp eller OST empanadas, sjømat eller egg - bare ikke oppført. Siden tynne pannekaker koker å glede familien velsmakende måltid i din egen ytelse?
 Tynne pannekaker: Tips for nybegynnere Cooks
 Det finnes mange oppskrifter på pannekaker. De kan inneholde melk, yoghurt eller yoghurt, mel for pannekaker frodig - gjær eller natron og egg, sukker og salt.
 Uendret i enhver form, er ofte mel og visse melkeprodukter. Deres antall kan variere, er hver familie visse egne favoritt oppskrift tynne pannekaker med melk.
 Den klassiske versjonen - en kopp mel 2 kopper melk. Dette opplevde kokker råder først blande mel og væske i omtrent like proporsjoner, deretter tilsett sukker, salt og egg, rør godt, og deretter gradvis legge resten av melken. Så du kan være sikker på at deigen kommer ikke for flytende.
 Egg
 Legge til deigen baller, husk at selv om den klassiske versjonen er ett egg per kopp mel. Hvis vårruller, eggene trenger mer som de gir deigen elastisitet. Imidlertid, hvis det er for mye, da deigen er avkjølt, vil det være vanskelig.
 Sukker
 Sukker bør legges til deigen alltid, selv om du kommer til å lage mat velsmakende pannekaker med kjøtt eller sopp stuffing. Bare sukker bør være ganske litt - først, for å ikke ødelegge smaken, og for det andre til deigen kollapset. Tilsvar, salt - det bør legges til den søte pannekaker, bare litt.
 Oppskrift på pannekaker
 Hver familie er sikker på å bli testet tynn pannekake oppskrift som ble brukt er en mor og bestemor. Noen familier har en kulinariske hemmeligheter som helt overlevert fra generasjon til generasjon.
 Imidlertid, hvis ingen slik resept, er det mulig å bruke den klassiske versjonen:
 For det vil trenge 25 kopper mel, 3 egg, en liter melk, salt og sukker etter smak. Dette mel er nødvendig for å begynne å sile gjennom en sikt til deigen viste seg mest mulig homogent. Deretter helle i halvparten av melet i melken, hvordan å blande, drepe eggene. Deretter legger en klype salt og ikke mer enn en teskje sukker. Du må legge til to spiseskjeer vegetabilsk olje, helst solsikke. Alt dette kan rør med en skje, men snarere en blander. Du deretter helle resten av melken, noe som gjør at deigen ikke kommer altfor flytende. For konsistens, bør det ligne en tykk krem. Hvis deigen er tykk, vil de tynne pannekaker ikke fungere.
 Hvordan lage pannekaker rett?
 Ta en bit av smør og riktig smurt de forvarmet panne bunn og hell deigen scoop. Fordi denne pan er godt smurt og varmet opp, det verste først bare ikke vil fungere.
 Så jævla stekt i en panne i ca et halvt minutt, så det må snu og stek en annen halvt minutt på den andre. Når kakene er klare, kan de vikle fylling - for din smak.
 Hvordan å stappe og tjene pannekaker
 Du kan bryte kakene i en pose eller konvolutt (forutsatt at de fortsatt er varm). Og hvis man fordele fylling meget tynt lag, pannekaker kan vikle rør, og fra den, i sin tur, reduserer "snegle". Serveres med rømme på bordet eller pisket krem! Tilfredshet ferie og smak er garantert!
Яндекс.Метрика