Å lage deigen: 5 oppskrifterRiktig tilberedt deig - nøkkelen til deilige kaker. Mange husmødre kan gjøre bare 1-2 typer kaker og tror at det er nok. Faktisk oppskrifter dette grunnlaget for baking mye.
Det finnes forskjellige typer test som kan gjøres hjemme. Blant dem, flassende, usyret brød, yoghurt, vaniljesaus, smør, kjøttdeig og mange andre. Avhengig av oppskriften du velger, må du nøye overvåke temperaturen på væsken som du gjør det. Hvis væsken er for varmt eller for kaldt, skjer det ingenting.

Før forbereder noen sile mel deigen er anbefalt å gjøre det så mild
.
Surdeig gjær
For å gjøre det, trenger du ca 1 kg mel, 1,5 kopper vann, 2 egg, et glass melk, 200 g smør, 25 g gjær.
Først må du lage brygg. For å gjøre dette, ta halvparten av melet og hell det gjær oppløst i varmt vann. Se opp for vanntemperatur: Kaldt gjær oppløses, og de er bare kokt varmt. Bland mel med gjær og dekk bollen med et håndkle. To timer senere, bør vekten din øke med halvparten.
Drepe en masse egg, tilsett salt og en spiseskje sukker, hell varmet melk. Dosypte mel og blande en masse.
Neste må du legge ut deigen på et brett drysset med mel, bland det med 100 gram smør og sterkt vidbyyte. Oljeraffinerikapasitet er ikke nødvendig, det er bedre å sette et stykke. Prøv å lage deigen sakket akterut styrene og hender. Hvis du ønsker å gjøre en lime, legge til det 100 g olje.
Deretter Sett deigen i bollen og la stå i to timer.
Surdeig fransk
For å gjøre det, ta de samme ingrediensene som i forrige oppskrift. Den ferdige deigen vil ikke ha en slik en sur smak. Den største fordelen er at det raskt stiger, og deigen vil være klar i løpet av 15 minutter.
Grab et styre og hell på det halve mel. Lag en liten bakke på dypere og hell den i gjær oppløst i vann. Kna det med en kniv, og hender. Dette bør redusere vekten i en bolle med varmt vann - deigen er klar.
Mens deigen vil stige, må du lage deigen. For å gjøre dette, ta resten av melet og hell den på bordet. Gjør dypere og hell den i salt, litt sukker og egg og varm melk.
Når deigen dukker opp, må du fjerne ved hjelp av en hullsleiv og la renne mye vann. Du må brygge bland med resten av testen og tilsett olje, og gjenfangst. Det må gjøres slik at deigen er lavere enn styret. Etter at det skal være igjen i beholderen i to timer til å klatre.
Surdeig for stekt pies
Å lage deigen, ta en halvkilo mel, 1,5 kopper vann, 25 g gjær, 2 egg, 0,5 ss olje.
Løses opp gjæren i lunkent vann, tilsett halvparten av melet og kna forsiktig. Ikke slik det stod, så tilsett salt, sukker, smør, egg og mel rester. Grundig kna deigen og la den heve.
Surdeig

Lage deigen er veldig enkelt. Å forberede deg vil trenge 200 gram fløte, 400 gram mel, 1 egg.
Alle ingredienser må være blandet i en bolle, bør det kommer ut ganske tynn og myk. Sett den på 30 minutter for å kjøle deigen, deretter rulle ut på et melet bakebord.
Denne deigen er perfekt for stekt pies.
Sour deigen med vegetabilsk olje
For å gjøre det, ta to kopper vann, 1 kg hvetemel, en spiseskje sukker, 3 ss vegetabilsk olje, 25 g gjær og litt salt.
Siden gjær, halvparten mel og varmt vann for å lage en brygge. Når det stiger, tilsett smør, sukker, salt og de resterende mel. Vidbyyte deigen slik at den ikke legger en hånd til hånd, så la det stige igjen.  
Gås med en side rett av innmat

 Vi tilbyr deg en detaljert oppskrift på gås.
 Ingredienser:
 • en gås
 • 500 gram cornmeal
 • Gjess slakteavfall (mage og lever)
 • 1 hode av løk
 • Krydder etter smak
 • 2 fedd hvitløk
 • 1 ts sukker
 • 1-2 fedd knopp
 • Salt til smak
 • Svart pepper
 • Rød smak
 • Vegetabilsk olje
 Forberedelse
 Krydre med salt gås noen timer før steking (kan en dag). Inne gni det med krydder. Hell litt olje i en panne eller kjele, legg det gås fett det med vegetabilsk olje og legg i ovnen.
 Av og til vanning gås juice stands.
 Mens gås bakt, forberede siderett. Hell over i en kasserolle 3/4 liter vann, tilsett salt, krydder, hakket og stekt lever og mage, hakket stekt løk, pepper, nellik, rød pepper og sukker og kok til giblets er møre.
 Legg dem cornmeal og fortsette å koke under omrøring. Pass på at blandingen var solid. Hvis dette begynner å skje, legg litt kokende vann.
 Den resulterende blandingen helles i pannen med fett, som smazhyvsya gås. Gås satt sammen toppen og stek i ovnen i en halv time.  
Hvordan lage en and i ovnen? Deilig og saftig oppskrift

 And kjøtt er et produkt balansert med antall sporstoffer og næringsverdi. Kjøtt ender, i motsetning til andre typer kjøtt, veldig fett, så du trenger å vite hvordan å lage mat. Hvor deilig å lage mat en and?
 Duck kan bake, koke, steke eller slukke. Villand er forberedt og tilberedt på samme måte som enhver annen stor fugl. Hvis ender sterk lukt av fisk, hell kokende vann på en stekeplate, legg anda og sted i et godt oppvarmet ovn (200 ° C) i ti minutter, og til vanning duck væske fra dekk. Deretter fishy ettersmak redusert. Når du tilbereder duck viktig å velge riktig temperatur og tidsbruk at kjøttet var saftig og mør.
 Hvordan lage en and i ovnen?
 Siden anda kjøtt er veldig fet, bør tilberedning hogge (pierce) fet plass til å fulgt så mye fett. Bake anda er nødvendig i form av barer. Et slikt gitter laget, krølle folie ark, legg dem på en stekeplate eller parabol bunn, topp duck. Således vil fuglene være rundt luftsirkulasjon. Duck salt og pepper. Slaktevekt på 2 kg er bakt i ca to timer ved 220-230 ° C før baking kan du stappe en and til å smake forskjellige påfyll (grønnsaker, frukt, hele korn).
 Periodisk trakassere en and fra ovnen og hell dannet på bunnen av retter eller et brev juice. Ikke hell den gjenværende anda fett etter matlaging. Det er godt bevart i kjøleskapet i to måneder. Denne oljen kan anvendes i mat, slik som poteter. Før servering, la stå i 20 minutter duck.
 Matlaging andestek med epler
 For å forberede trenger du:
 - Duck kadaveret
 - Epler - 1 kg
 Duck kadaveret gut, skyll. Epler klare fra kjernen og skjær i skiver. Stuff anda kadaveret forberedt epler, sy opp peritoneum nål og tråd.
 Sett kjelen tilbake på anda, pan eller kasserolle, tilsett en halv kopp vann, satt i ovnen.
 Flere ganger under steking en and til vann dannet juice. Fremstilling ED 15 til 2 timer, avhengig av størrelsen av anda.
 Før servering, ta anda tråder
 På en siderett til andestek med epler god fil poteter, smuldrete bokhvete, bakte epler, stuet kål.
 I stedet kan du stappe anda epler eller appelsiner svisker.
Hvordan lage en gåsHvordan lage en gås i ovnen, for det meste interessert i kvinner før helligdager, familie feiringer. Gås med epler tradisjonelt forbereder for store ferier og fungerer som et symbol på komfort og tilfredshet. Men gås steking i ovnen virker enkelt ved første øyekast. Denne enkle metoden for matlaging ikke alltid gir de forventede resultater - gås kan få tøff som gummi. Våre tips vil hjelpe deg å unngå feil som følge gås ut velsmakende, mørt og smakfull.
Vi begynner med valg av fugler. Den myke kjøttet av unge gjess i alderen 6 til 12 måneder. Siden skrog gjess ingen pass data, bestemme deres vozrastbudem av sitt utseende. Unge gjess bena gule, røde ben gir eldre alders fugler. Fjørfe Fett er viktig, den fetere gås, kjøttet smaker bedre det. Drenere overflødig fett i pannen og smeltet gås fett kan brukes til å tilberede andre retter.
Hvordan lage en gåsNå må du bestemme størrelsen på fuglen. "Jo flere jo bedre" er passende bare hvis ovnen har ubegrenset størrelse. Ideelt gås bør lett plasseres i ovnen uten å kollidere med sine vegger og dører.
Feiringen vanligvis utarbeidet flere dager i forveien. Derfor er en av de punktene i forberedelse til ferie aktiver marina fjærfe. Sour marinade rozm'yakshyt kjøtt, la det bare smelter i munnen. Hold i marinade bør være på et kjølig sted i to dager. For marinaden tar et glass vann, to spiseskjeer sukker, en kopp eddik (helst eple eller vin). Etter marine gåsa skal tørke og gni denne sammensetningen: salt - en spiseskje med sennep - 2 ss honning - en spiseskje, revet ingefær - spiseskje, tørr hvitvin - 100 ml, hakket persille rosmarin og hvitløk. La det sive smaker av disse produktene før de går inn i ovnen.
Advance ta vare på emballasjen på å bake en gås. Det er best egnet for dette formålet kasserolle, men etter ekteskapet, kan fuglen lå ute på en stekeplate med høye støtfangere. Vel gås stek i panne, som vil bringe til bordet. I ildfast keramisk skjema gås vil se flott ut, kan det bli utvidet rundt store biter av poteter, epler som kjøper en fantastisk smak og aroma, lekket gås fett under steking. Grønnsaker og frukt blir undervist i form eller på en stekeplate i 40 minutter til kokt gås.
Hvordan lage en gåsGås veide 2-3 kg bakt i minst tre timer. Bolle med vann, legg i panne med gås vil holde kjøttet tørker ut. For stuffing med epler egnet sur smak, slik som Antonovka, Semerenko eller rennet. Hvis epleskiver dryss med sitronsaft, så vil de bli sterkere og ikke slå til en puré under baking. Gås fylt med epler, plassert dem tett, som under baking deres volum betydelig redusert. Når du Goose fylt med epler må lukke snittet. Den bruker enkle tre tannpirkere (fast de går på tvers og langs det) eller tykk tråd med nål. Viktigere ikke glem å fjerne alle stingene av tråd og fjerne alle tannpirkere med gås før du sender den til bordet. Før du sender fuglen i ovnen, må du binde bena tykk tråd, ellers spre de i ulike retninger og la ovnen vegg komplekse fet striper. Og gåsa med kryssede ben ser bedre.
Hvordan lage en gås i ovnen ermet

Baking erme eliminerer elskerinnen til smertefulle rengjøring stekeovn spor av gås fett, og aller viktigst - fuglen kommer alltid ut saftig og mør.
Ingredienser:

- Goose - 2, 5 kg.
- Epler Antonovka - 5.
- Svisker, tørket aprikos - 100 g.
- Lemon - 1 stk.
- Krydder, krydder etter smak.
- Honning og sennep - en spiseskje.

Hvordan lage en gåsForberedelse
1.Husku vaske, tørke, klippe talgkjertlene.
2.Z honning, sennep, saften av en sitron, tørkede urter, sort pepper og salt for å forberede blandingen og gni hennes gås inne og ute.
3.Ptytsyu vikle plastfolie og legg i kjøleskapet i 8-10 timer.
4.Farshyruvaty vil gås med epler og tørket frukt. Epleskall og skjær i skiver. Bland dem med svisker og tørkede aprikoser halvdeler. Du kan duskregn med sitronsaft og tilsett en teskje av krydder.
5.Nachynyty gås, opptøyer eller magen sy, satt i en hylse. Stek i ovnen på 200 grader 2, 5-3 timer. Per kilo fjærfe tatt en time. Steketiden avhenger av kapasiteten av ovnen, i alle tilfelle, må den justeres.

Hvordan lage en gås i ovnen med epler

Ingredienser
- Goose - opp til 3 kg.
- Epler - 3stk.
- Poteter - 3 stk.
- Løk - tre hoder.
- Nøtter - 200.
- Eggeplomme.
- Lemon.
- Flour - 1 ts
- Salt, krydder etter smak.

Hvordan lage en gåsMetode.
1.Promytu og obsushennu gås gni med salt inne og ute.
2.Ochyschenu poteter og terninger epler, epler, dryss med sitronsaft.
3.Dribno hakket løk (to hoder) blandet med poteter, epler. Legg nøtter (helst hasselnøtter), salt, svart pepper og ½ ts muskat. Dumpe gås slakting og underliv.
4.Kryla og fjørfe ben wrap folie (ikke brent) og sett pannen i ovnen, forvarmet til 250 grader. Etter 20 minutter, bør temperaturen senkes til 30 grader og stek i en time gås. Den siste time i ovnen bør temperaturen ikke være høyere enn 180 til 200 grader. I prosessen med steking av gås bør helle smeltet fra hennes fett til kjøttet kom ut saftig og huden er ikke brent. Ikke glem å sette i panne med gås bolle med vann, det vil også gi kjøttet saftig. Klar gås bestemmes av fargen på den væske som strømmer fra et snitt i nærheten av femur (den tykkeste del). Hvis væsken er derfor klart gås klar.
5.Hotuyemo saus for vår gås. Finhakket løk stek i olje, dannet under stekingen.
6.Koly løk begynner å litt zolotytysya, dryss den med en skje av mel og la det stå i ti minutter.
7.Zhovtok slå med en klype salt og koble med løk. Omrøring, varme til, til sausen tykner. I forberedt saus, tilsett salt, pepper, sitronsaft, til persille etter smak.
8.Husku sette til et bredt fatet, vikle bena servietter med mange kutt på endene. For å legge inn en gås krydret saus.
9.Huska med epler - en klassiker, men i tillegg til den klassiske pålegg deilig gås kommer med surkål, med bokhvete, med sitrus (appelsiner, mandariner) og sure bær, særlig tyttebær.Prøv og nyt!
Яндекс.Метрика