Hvordan koke ost kaker ost

Slitne daglige røyk forklare favoritt ting å spise ost, bland det med alle slags syltetøy, sukker og hell rikelig hell rømme, så du levere deilig, nyttig og, viktigst, rask å tilberede - cheesecakes! I tillegg er denne retten ikke skammer seg over å bli sett og uventede gjester.
 Steketiden er omtrent en halv time.
 Obligatoriske ingredienser:
 Til 5 små Syrnikov trenger:
 Ost - 250 g;
 Egg - 2 stk;.
 Mel - 30 g;
 Sukker - 30 g;
 Litt vegetabilsk olje til steking.
Hvordan koke ost kaker ost

 Instruksjon
 Trinn 1
 I en dyp skål, gjelder ostemasse. Det kan være en butikktyv (individuelt pakket) og vekt, kjøpt i markedet. Det viktigste var å ost kvalitet.
 Ikke bruk for Syrnikov for væske eller myk ost. Bedre at han var litt tørt med en høy andel av fett - så cheesecakes kommer ut glatt og ryddig.
 Trinn 2
 Tilsett ost baller. Rør blandingen til en jevn røre.
 Trinn 3
 Forsiktig Sett sukker under omrøring til blandingen, til den er oppløst.
 Trinn 4
 Tilsett mel. Igjen, alle sammen. Hvis plutselig snudde vassen deig, tilsett litt mer mel. Bare ikke overdriv det, fordi den viktigste ingrediensen Syrnikov - er ost. Hvis måltidet er for mye snakk Syrnikov være galt.
 Trinn 5
 Strø mel på en tallerken. Cheesecakes lett å danne hender. Skatuyemo små klumper og rull dem i mel. Dette gjøres for å klare cheesecakes bedre form og holdt ut en ryddig og appetittvekkende.
 Trinn 6
 Varm pannen, hell vegetabilsk olje på den og forsiktig ostekaker Sett litt splyuschuyuchy sine topp hånd. Stek cheesecakes trenger over middels varme eller selv ved ganske lav. Dersom brannen er sterk, cheesecakes ikke propechutsya inne.
Hvordan koke ost kaker ost

 Trinn 7
 Når den første siden er brunet, bør cheesecakes snu. For å være presis, bør de steke i ca 2-3 minutter. på hver side.
 Trinn 8
 Når cheesecakes er klare, oversette dem på en tallerken og dryss med melis. Hvis plutselig ingen pulver, drakten og vanlig sukker. Serverer de beste ostekaker med kondensert melk, rømme eller syltetøy.
 Trinn 9
 Hvis du plutselig blir lei av konvensjonelle ostekaker, kan du prøve å lage dem med frukt. For å gjøre dette, egnede epler eller pærer. Skjær dem i små biter og legg i deigen direkte. I stedet kan du bruke frukt og hakket tørket frukt.
 Små triks
 Før du begynner å forme ostekaker, Fukt hendene med vann. Da deigen vil ikke holde seg til hendene.Hvordan lage deigen for paier

I begynnelsen var det en tro på at det er nødvendig å kna deigen bare hvis du har til enhver tid et godt humør, fordi vår stat blir overført til ham i hånden. Unn dine kjære delikat, duftende kaker med fylling. Koker dem med kjærlighet, sette dem en del av sin sjel, så du må alle ut.
 Estimert tidspunkt for utarbeidelse av testen er 20 minutter.
 Obligatoriske ingredienser:
 Mel - 1 kg,
 Melk - 05 liter
 Egg - to stykker,
 Sukker - 2 ss,
 Vegetabilsk olje - 2 ss,
 Salt - en halv teskje,
 Fersk gjær - 30 gram.

Hvordan lage deigen for paier

 Instruksjon
 Trinn 1

 Kok kovshyke melk og la den avkjøles litt. Og hell i en dyp skål der du og vil kna deigen.
 Trinn 2
 Mens han fortsatt varm melk legge pre-forberedt fersk gjær. Deretter forsiktig helle to egg, tilsett salt og sukker. Hele massen av blanding til homogenitet.
 Trinn 3
 Mel Du må sile gjennom en sil dribnoporyste at hun lærte oksygen. Sakte helle mel, kna myk deig. Når deigen er klar, legger de to spiseskjeer olje.
 Trinn 4
 Dekk deigen med en ren klut og plassere den på et varmt sted "rekkevidde" i 2-3 timer.
 Trinn 5
 Når deigen er egnet, vil det trenge litt obim'yaty, så la det stå i ca en time. Men så igjen det obimnit at det redusert i volum.
 Trinn 6
 Sile litt mel på bordet, Sett den på deigen og kna den igjen. Så igjen, dekke deigen med et håndkle og la det stå for litt gluten.
 All vår deigen er klar, kan du nå forme det med deilige kaker med ulike fyll. Nyt appetitt!
Hvordan lage deigen for paier

 Små nyanser
 • mel før matlaging er nødvendig å sile gjennom en sil, så det er fylt med oksygen, og deigen vil praktfulle og mykere enn normalt.
 • Gjær kan ikke bli legge varm melk, på grunn av den høye temperaturen gjær bare dø, og at du har deigen vil ikke fungere. I denne forbindelse bør temperaturen i vann eller melk ikke være over 40 gram Peninsula.
 Noen nyttige tips
 Hvis deigen kna på yoghurt, vil kaker av det være veldig myk og utrolig mørt.
 Hvis du bestemmer deg for å lage paier i ovnen, er det best å smøre sin topp med pisket eggeplomme. I dette tilfellet vil dine kaker ha deilig gylden brun og god smak.Hvordan lage deigen?Dumplings, kaker, brød, kaker, boller, dumplings, pizza, kaker ... alle disse godbitene omfatter et felles element - deigen. Til tross for at deigen er inneholdt i alle disse og mange andre retter, forberede det på forskjellige måter. Men som maling alle svarene på spørsmålet "Hvordan lage deilig deig? "I ett stykke, kan vi ikke dvele ved de viktigste punktene.
№1. Gjærdeig
Ta en kopp varm melk 5-2. Det oppløse 50 gram gjær, sukker og en spiseskje mel. Konsistensen av deigen ikke bør være en meget tett masse, med vanskeligheter, men likevel drypper fra en skje. Alt dette er overstrødd med mel, dekket med klut og sendes i en varm koselig sted for en og en halv time. I mellomtiden, i et eget kar gni egg (4-6 stk), sukker (1 kopp) og salt (en halv teskje). I en annen separat fartøy smelte 100g smør eller margarin (avhengig av dine smakspreferanser). I det ferdige, nastoyavshuyusya brygge sakte helte en blanding av most med sukker og salt egg. Så, et måltid, strømmet smeltet smør / margarin, er mel lagt igjen. Deigen vymishuyetsya. Riktig tilberedt Deigen skal være tykk, elastisk, ikke fester seg til veggene i redskaper og hender.
Hvordan lage deigen?
№2. Puff Pastry
Sile mel. Hell lysbilde på et flatt underlag (ca 2 kopper). For å sette dette bitter smør (200 ml). Smør og mel "hakke" kniv til dannelse av store smuler. De resulterende masse re-etablere en bakke. Da må du gjøre det bedre i bakken der plassert salt, en halv kopp vann med presset sitron juice i den. Fra den resulterende masse nedlasting kule tykk konsistens. Den resulterende deigen innpakket i et håndkle og legg i kjøleskapet i en time.
№3. Kjeks deig.
300 gram smør bør kutte ut 350 g sukker og en klype salt til prakt. Deretter ble blandingen i kontinuerlig omrøring tilstoppet egg (6 stykker på en gang). Mel (300 ml), forhåndsblandet med stivelse (100 g) og bakepulver (15 g), tilsettes til egg-kremaktig masse vekselvis med melk (100 ml). Hvis deigen kokes godt og riktig, er det en gulaktig masse middels tykkelse.  
Hvordan lage pizza hjemme? En deilig og mettende oppskrift

 Det er ingen hemmelighet som er kjent som italiensk rett pizza har lenge fått enorm kjærlighet langt utover sitt hjemland. Og ikke for ingenting, fordi kokken pizza er ikke stor arbeidskraft: det kan raskt og enkelt lage hjemme. Det viktigste for å forberede denne retten - å lage deigen, så det var ikke tykk, avbryte smak av fyllet, men veldig tynn deig vil ikke la deg nyte den fantastiske smaken av pizza.
 Favorittoppskrifter
 Det finnes mange oppskrifter viet til hvordan å lage pizza hjemme. I denne artikkelen ser vi på de mest populære og enkle oppskrifter som vil hjelpe hver elskerinne lage en deilig pizza.
 Så, forberede en hjemmelaget pizza:
 Oppskrift (basert dough):
 Vi trenger:
 - 1 ss tørrgjær;
 - 05 liter vann;
 - 05 kg mel;
 - 3 ss vegetabilsk olje;
 - Klype salt;
 - Ingrediensene til fyllet.
 Forberedelse:
 - Vannet varmes opp for å gjøre det varmt;
 - Rase gjær i det;
 - Legg litt mel (Deigen skal være slik at konsistens pannekaker);
 - Ha deigen i bollen i vannbad, den øvre dekket med et rent håndkle;
 - Etter ca 20 minutter, når deigen har økt i størrelse, tilsett resten av melet og salt;
 - Vel fold deigen;
 - Smør papiret med smør;
 - Rozkachuyemo deigen på det;
 - Dough smører ketchup, saus eller majones (på egen hånd);
 - Nå vakkert Ha ingrediensene til fyllet på deigen;
 dryss revet ost;
 - Sett bake i ovnen i en halvtime.
 Eksperimenter med fylling
 Som for fylling, så kan du eksperimentere så mye du vil. Eksempler på mulige fyllinger:
 Sopp, bør østerssopp eller bli finhakket løk og stek i en panne. Løk bør få en gyllen skorpe. Å smake salt og pepper. Grunnlaget for pizza smører majones og spredt på toppen sopp stuffing. Fint kuttet kokte egg og dryss dem grønnsaker. Ikke glem å dekorere pizza med greener.
 Med kylling og ananas, kuttet i strimler samme kokt eller bakt kylling bryst. Grunnlaget Pizza smører majones, ketchup eller smør. Forsiktig legge grunnlaget for kjøtt, sette et jevnt lag på toppen og dryss med ananas alle omtrent revet ost og hakket oliven eller oliven (Who Likes).
 Med kylling og sopp: en halvkilo sopp, en løk og en kokt bacon og stek shinkuem. Grunnlaget smører pizza saus, spre den på forberedt stuffing på toppen pent spre tomater, skåret i skiver. Finale vil revet ost (bruk en ost som du mest smak).
 Hawaiian (med ananas og paprika), for fylle yngel 200 gram sopp med en stor pære. Sett dem på grunnlag av pre-smurt fløtesaus. På toppen dryss med terninger paprika. Det neste laget vil skiver av ananas, drysset med revet ost. Kombinasjonen av smak sopp, søt ananas, paprika krydret pizza og legg til en interessant smak.
 Kjøtt med sopp: dette stuffing sopp og kyllingbryst skåret i strimler og stek i olivenolje. I prosessen med å steke dem og legge hakkede bell pepper strimler og løk. Smak til med salt alt, basilikum og bakken sort pepper. Når fyllet er avkjølt, legger mer og finhakket persille. Denne fylling spredt på grunnlag av pre-forberedt smurt saus, og bake.

Яндекс.Метрика