Problemet med overvekt har alltid eksistert. Og hvor mye tid og krefter må bruke for å bli kvitt ekstra pounds. Slanking bruker forskjellige måter: sport, kosthold, fastende. En trist - vekten kommer tilbake. Og mye raskere enn dette var. Dermed kroppen inkluderer nødsystem og begynner å lage reserver for fremtiden. Bare fra et sterkt ønske om og vilje til din ultimate suksess avhenger.


Skal du på en stasjonær sykkel for vekttap Men en stemning litt. Så snart du begynner å planlegge trening på treningsstudio, innser du med gru at fritiden er ingen. Faktisk, i tillegg til timer med trening du trenger minst en og en halv på veien og avgifter time. Totalt 5 til 3 februar timer med dyrebar tid. Sport vanligvis i stand til å vie kvelden etter jobb.

 Så, er du klar til en eller to ganger i uken for å gå hjem klokka ti om kvelden og begynne å spille husarbeid, vasking, rengjøring, kokekurs med barnet ditt sjekk, lek, kommunisere med sin mann. Det er usannsynlig at det er nødt til å tvinge noe. Og dette hjemme vil du ikke tilgi svik. Og hvis vi tar hensyn til at du må reise med offentlig transport, som er vanskelig å finne sent på kvelden, veldig snart du avslår sin idrett.

 Hva da? For ekstra pounds så langt fra deg. Kanskje prøve å forholde seg hjemme? Nå produsenter tilbyr et stort spekter av ulike idretts simulatorer.

 La oss prøve en øvelse sykkel. Dermed kan kostnadene virke høy, men hvis du finne ut hvor mye du måtte betale for månedlige besøk til gym, inkludert reisekostnader, sportsklær, dyre sko, kjøpe en sykkel vil være mye mer lønnsomt. Spesielt siden du ikke er begrenset i tid, kan bli engasjert til enhver passende tidspunkt, er antall tilnærminger ikke begrenset av tid og rom til leie simulator spiller ingen rolle hva du har på deg, hva du kler og hva slags musikk du foretrekker. Som du kan se, alt for hjem øvelser på en stasjonær sykkel.

 Så, komme til klassene på en stasjonær sykkel, sørg for å følge noen enkle regler. I noen tilfelle kan ikke prøve å gå ned i vekt i tre dager. Først, er det umulig, og for det andre kan en mann uten cardio trening belastning gjøre mer skade enn godt.

Skal du på en stasjonær sykkel for vekttap


 Før sporten ville gjøre det bra å oppsøke lege. Du må kanskje ta flere tester for å fastslå nivået av stress som er riktig for deg.

 Det neste kravet - en regularitet. Riv av lat, finne litt tid for sport, men ser ikke for unnskyldninger konstant. Vær tålmodig, fordi kroppen din trenger litt tid til å venne seg til belastningen, slik at de første synlige resultatene begynner å vises minst en måned med regelmessig mosjon på en stasjonær sykkel.

 For vellykket ansettelse krever litt trening muskler. Dette vil bidra til regulariteten i trening. Ikke legg svake muskler i begynnelsen. For å unngå skader er det ikke nødvendig å gi en stor belastning i begynnelsen. Den rette treningen vil holde i 10-15 minutter. Gjør enkel og kjent for alle øvelser du razohreetes og effektiviteten av påfølgende trening vil bare øke.

 Det antas at prosessen med å brenne fett begynner på førtiende minutt aktiv idrett. Men ikke glem at trening sykkel gjør en stor byrde ikke bare muskler, leddbånd, men også det kardiovaskulære systemet. Så start med en halv times kjøretur pluss treningsøkter først. Og over tid, øke tiden og intensiteten på treningsøktene. Det viktigste å gjøre det gradvis, uten ugrunnet akselerasjon.

 Ikke glem vannet. Under den aktive ride en stasjonær sykkel med unødvendige fettreserver mistet en enorm mengde vannforsyninger og mineraler for å bli fylt. Drikk vann, både under trening og etter. Også nyttige kursmultivitaminer fordi kroppen din med en slik kraft anstrengelse nødvendig, ellers vil det begynne å bruke ressursen, som fører til sammenbrudd og dårlig helse.


Hva kan fryse i vinter?
 Flere og flere mennesker er tilhengere av et sunt kosthold. Hermetikk, syltetøy og pickles falt ut av bruk fordi de inneholder mange skadelige stoffer. Å tilbringe sommeren på komfyren, zakochuyuchy banker i vinter, kan grønnsaker, urter, bær og frukt fra hagen frosset. Dette krever en fryser og tykk plast eller papirbeholdere. Ingen sukker, ingen olje, ingen salt eller eddik - på unfreezing du får miljøvennlig produkt med aromaer av sommer!
 Hvilke matvarer kan fryses?
 All frukt og grønnsaker under frysing bør vaskes rene og tørre. Fremgangsmåte for frysing finner sted ved en temperatur på minst -20 ° C, for å beholde maksimal næringsstoffer i frisk frukt. Emballasje - stram og glatt. Holdbarhet - 1 år fra datoen for frysing. Bær, frukt, vanligvis frosset frisk, kan noen grønnsaker kuttes problanshyrovat og at de ikke tar opp mye plass i kammeret. Dette gjelder hvis du har lært å fryse grønnsaksblandingen. Sopp kan lage mat og gi et litt podsushennom.
 Hva kan fryses?
 Fryse om vinteren kan alt om sommer frukt og bær, grønnsaker, sopp og grønnsaker. Den første regelen - er grundig tørket mat for å vanne dem var ikke i det hele tatt.
 1.  Urter fra hagen (persille, selleri, koriander, dill, basilikum, mynte, arugula, etc.) bør bli hakket og satt i containere og plassert i vanlige plastposer. Hvis du ønsker å gjøre en kombinert krydder? Bland alle typer grønt!
  Hva kan fryse i vinter?

   Bær (bringebær, jordbær, jordbær) er svært delikat i struktur, så det er bedre å prymorozyt mat film, prøver å de holder sammen med hverandre, og deretter tegne en boks og sende det til fryser. Med bær kan gjøre mikser med sukker at maktkampen i en blender og en rotne i beholdere for frysing. Disse bærene som rips, kirsebær, stikkelsbær, tranebær, tyttebær, tranebær ikke rozkysayut etter tining, slik at de kan lett være i pakken og sende frossen.

   Frukt (aprikoser og plommer) kan lagres i fryseren i opptil seks måneder. De skåret på langs i to deler, fjern frøene og skyv opp i beholderen. Pærer og epler er lagret skiver: deres første lille podvyalivayut solen for å gjøre dem litt mykere.
  Hva kan fryse i vinter?

   Grønnsaker kan fryses på noen måte, de er godt bevart gjennom hele året, neste såing sesongen.
   - Bean blanshuyut først i kokende vann, avkjøl og drenere overflødig væske, deretter lagt på pakker - og i fryseren!
   - Pepper ikke kuttet, hvis det er ment for stuffing, klar av kjernen og gjøre hver enkelt.
   - Gulrøtter gir ingen mening å fryse helt, da det vil gi mye vann etter tining, så det er logisk rist og batcher dekomponeres i små papirbeholdere (for eksempel poser med juice).
   -Kabachky, Aubergine og squash fint kuttet i terninger, kan du pre problanshyrovat i ovnen eller i solen, lå i poser og prøve å slippe ut all luft.
   -colored, rosenkål og brokkoli mister smaken i det hele tatt. Hvis knoppene er for stor, demontere dem og sette kål i pakker: ja plass i kammeret vil være mye mer.
   -Tomaty Når de er små, pierce hvis grønnsakene i størrelse, klippe, frosset på film og gjøre maten i plastbeholdere. Mest frost tomatpuré eller puré blandet med paprika.
  Hva kan fryse i vinter?

   Sopp, pre-renset, kokt og kan smeltes til rozfasuvaty pakker. Stor alltid kuttet, lite kan være intakt for estetikk på bordet.

   Grønnsakblandinger utarbeidet på forespørsel fra vertinnen. For frossen lapskaus med squash, revet gulrot, hakkede tomater hakket paprika. Flott plass alle typer kål, grønne erter, asparges og gulrøtter. Blandingen skal tine langsomt, fortrinnsvis i kjøleskap i 4-5 timer før kokeprosessen. Hvis du ønsker å legge til grønnsaker, sopp og urter i en rett som er tilberedt, tine lenger er nødvendig.  
Hva snack vin?

 Erfarne vinkelnere sterkt anbefale å kombinere vin med et riktig valgt snack som vil avsløre de hemmelige smaksnotater av drikke og vil ikke treffe ham i hodet. Men de fleste av oss ikke vet hva snack vin.

 Reise til stereotypier
 Dannet den oppfatning at tørr rødvin bør spise frisk frukt eller ost, er falsk. Dette er ikke å si at disse produktene ikke kan brukes, men det er mange andre mat som er helt i tråd med forskjellige viner. Det viktigste - å vite at det er egnet for hver av dem.
 Populære varianter og de beste snacks
 Eksperter og gourmet snack rødvin ikke bare ost, men også ulike typer rødt kjøtt. Ideell lam, kalv, steke fjærfe fett og ulike kutt.
 Vis alt smak, ved hjelp av hvitvin kan bite hvis dens ulike sjømat, svinekjøtt, ulike varianter av fisk, frukt, fjærfe. Velge svinekjøtt som en snack, bør det drikke den med hvitvin, som det vil øke hastigheten på fordøyelsen og lettere å fordøye fett kjøtt.
 Rosa tørr vin går bra med hvitt kjøtt, myke oster, kjøttpålegg, grillet fjærfe.
 Tørket søte og semi-tørre viner i perfekt harmoni med fjærfe, grønnsaker og gryte.
 Vin er godt egnet til dessert eller kaffe. De kan tjene som komponenter for cocktails.
 Det er verdt å merke seg at brødet er ansett som en universell type snacks, betyr det ikke endrer smaken av vin. Den kan brukes som et grunnlag for canapés med kaviar, kjøtt, grønnsaker.
 Forbud
 Snakker av vin snacks, identifisert en rekke forbud bryter som ikke kan i alle fall.
 • Nøtter strikke språk, gi den det samme spillet og ikke tillater å fullt ut nyte smaken av drikken.
 • Som salatdressing, servert vin, kan du ikke bruke eddik.
 • Lukten av sigarettrøyk og parfyme ikke tillate å virkelig nyte smaken av vin.
 God vin kan drikkes i små mengder uten mat, nyte vakker bukett med noter av ulike planter og frukt.  
Яндекс.Метрика