Navnene på ost med muggFolk fra antikken forberedt ost, og de ble gjennomsyret med eller omgitt av mugg. Dette var stedet for å være, som tidligere kjent med denne metoden for behandling av melk som pasteurisering. Denne metoden for det moderne mennesket kan se butikkene et stort utvalg av oster som ikke inneholder mugg. Men det må bemerkes at riktig tilberedt ost med mugg under visse forhold og presis teknologi tar ingen skade. Videre gir mugg en spesiell ost unik smak og aroma, smak gjør en krydret ost. Titler ost med mugg, det er mange, alt avhenger av hvor osten ble produsert eller hvor du skal få råstoff til sin forberedelse, dvs. melk.
Dermed er det bare tre typer ost med mugg, egnet til menneskeføde. Disse er:
Ost med hvit mugg, som ofte dekker skare;
Cottage cheese med en blå mold som gjennomsyrer alle ost;
Ost med rød mold som danner under visse betingelser.
Ost med hvit mugg

Camembert
Det er en fransk myk ost, som brukes i produksjonen av kumelk. Sin produksjon står for kjølig høst og vår og vintervær, samt en varm årstid teknologi gjør denne osten kan brytes. Når de nødvendige betingelsene for mold dekker raskt osten, og hvite mugg beveger seg i blått og grått. Deretter osten er på et sted der temperaturen er 10 grader, og luftfuktigheten er for høy. Og etter ost blir klissete, er det anses moden. Camembert ost modning prosessen tar 4-6 uker. Ripe Camembert ost er myk å ta på, men ikke smuldre når du skjærer. Hvis noen skorper er delvis flytende masse, betyr det at denne osten tilberedt dårlig. Kvalitativt forberedt Camembert ost skorpe fløyel dekker lys mold, og "bretter" kastet sin lille rosa-rød. Den har en frisk lukt, noen ganger med et snev av sopp, og den delikate smaken av det kan være brakkvann. Fett ost er 45%. Denne osten er bedre å bruke med små røde viner som Beaujolais.
Brie
Det er en fransk myk ost, som brukes ved fremstilling av ikke pasteurisert (frisk melk. Melk zakvashuyetsya ved hjelp av løype, og etter to timer ble den resulterende clot forming. I skjemaene uten belastning det er dag. Deretter dusjet ost salt, etter fjerning av det fra former. Modning Brie ost kommer fra 14 dager til en måned, på hvilket tidspunkt overflaten er dekket med hvit og grå mugg. moden ost kan ha konsistens og voskovydnuyu og selv halvflytende. Brie ost er kremet søt og salt smak og litt nøtteaktig smak. Men dette smak ost kan variere avhengig av type (Brie de Melun, Brie de Meaux, Brie de Monterrey, Brie de Nangis). Smaken av denne osten er med frukt og et snev av sopp. Lukten av samme ost Bree er ammoniakk.
Neuchatel (Neufchatel)

Dette Norman myk ost, som brukes i produksjonen av kumelk. Ved en temperatur på ca 20 grader til melke lagt enzymer, serum sыchuzhnuyu faset ut og la stå i et par tre dager. Når sammenslåtte serum, legge mold. Det resulterende presset i former og salt. Modner osten er i kjelleren ved en temperatur på 12-14 grader og luftfuktigheten er 95%. Denne osten modner 10 dager. Men for å få tørr spiselig skorpe skarpere smak og lavt fettinnhold (ca. 20%) til å vente ti uker. Neuchatel ost produsert i forskjellige former: fat, kake, firkantet og hjerte (denne formen er den mest populære). For konsistens, er denne osten som en frossen kondensert melk, dets struktur er kornet, mykt lys gul farge, men osten har en tørr skorpe dekket med en lys luftig mold. Neuchatel osten har en delikat aroma og smak av sopp. Denne ost fremstilles som 20% og 45% fett. Med ost Neuchatel kombinere rødvin, for eksempel Saint Emilion, Cotes du Rhone, Pomerol, Beaujolais.
Cottage cheese med en blå mugg
Roquefort
Det er et fransk myk ost, som brukes i produksjonen av sauemelk ikke er pasteurisert. Med skyssheho melk ost masseprodusere, forme den, muggsporer kolonisere og salt. Roquefort ost modner ca tre måneder på eik hyller i en kalksteinsgrotte med god ventilasjon, og best av alt sammen. Resultatet er en ost sylindere som har hasselnøtt smak og kompleks smak, fordi det sted hvor han modnet. Roquefort ost er elastisk hvitt kjøtt med innslag av blått mold. Roquefort kombinert med viner som Cahors, Sauternes, Porto.
Blais D'overn
Det er en fransk myk ost, som brukes i produksjonen av kumelk spesielle raser av kyr i fjellene Santalskyh. I denne melk ved en temperatur på 30-34 grader løype tilsettes. Stvorozhyvshuyusya masse ost blir omrørt inntil en partikkelstørrelse på maiskorn. Etter vidtsidzhuvannya massene, er det distribuert i form pierce og salt. Bleu ost modning D'overn to måneder i kjølige og fuktige kjellere. I løpet av denne tiden, gjennomsyrer due mold all ost. Konsistensen av osten er litt klebrig og løs, men ikke falle fra hverandre. Bleu Cheese D'overn er litt krydret og salt smak og sterk skarp aroma. Prosentandelen av fettinnholdet i osten er 50%. Det går denne osten med en søt dessert vin, likør og portvin.
Danablu
Dette dansk ost, som brukes i produksjonen av kumelk. Teknologien for å lage denne osten er ikke veldig forskjellig fra de andre. Det er bare én forskjell: porer og sprekker forplantning og velstand mold å lage spesielle nåler. Danablu ost modner 2-3 måneder, deretter blir marmor farge (blå mold på en bakgrunn av snø-hvit ost). Danablu Cheese har en deigaktig konsistens og er egnet for daglig bruk som snacks.
Ost med rød mold

Münster

Denne franske ost, som brukes i produksjon av kumelk og salt vann fra kilder som ligger i Vosges. Ved svezhenadoennomu melk, oppvarmet til 32 grader, lagt sыchuzhnuyu start og melke enzymer. Etter en time stvorazhyvaetsya melk. Den resulterende massen er saltet, lagt ut i form og la den modnes i en fuktig kjeller. Det overflate er dekket med et lett osteform. Men etter hvert to dager denne osten veltet og gned samme salt vann, skorpe av mugg først slår til oransje og deretter til rød farge. Denne osten modnes i 3 uker, deretter tar en skarp og karakteristiske smaken som er assosiert med lukten av fjellbeite. Best av Muenster ost kombinert Tokaji, alzaskoe Grey Pinot og Gewurztraminer.
Rocamadour
Dette franske ost, som brukes i produksjonen av geitemelk. Denne melk til produksjon av ost samlet i løpet av dagen avkastning av de to, deretter legge start og gi det skysnuty. Da den resulterende masse formes til plater og venstre for å modnes i kjelleren på trehyller fra en til fire uker, kanskje lenger. Vedvarende Rocamadour ost dekket en hel haug med mugg (slik moden fra måneder til år). Rosa eller rød mold gir skarpere rik smak og en skarpere smak. Vin er valgt i henhold til smak og eksponering av ost med mugg. Kom og hvit Tokaj, solid og Calvados.
Dermed navnene på oster med mugg, det er mange, her bare den mest populære. Ikke vær redd og hyduvaty mugg på ost, utarbeidet i henhold til gammel velprøvd teknologi. Etter å ha prøvd ost med mugg, vil du føle den ekstraordinære smak og herlig ettersmak. Og kanskje til og med bli en fan av ost med mugg, og ønsker å prøve forskjellige typer.  
Hvordan lage CCSHvordan lage CCS smachnuta tilfredsstille alle vet en erfaren fisker. Suppe - svært gammel rett som tilber er primært fiskerne selv. Ørene er ganske lett å forberede seg. Din favoritt nettstedet er nyttige tips vil fortelle deg om hvordan du kan forberede øre, ikke den vanlige øret og øret "triple". Dette CCS beste kokk på bålet, og fisk kan brukes bare fanget.
Hvordan lage CCS oppskrift
Trinn 1
I begynnelsen må du lage alle de små fiskene. Småfisk - ruffs, ørekyt, Scardinius, å vaske og rozpotroshyty. Dette skalaer av denne "ting" er ikke fjernet. Gulf vann fisk trenger salt den og sette i brann. Etter koking skum (støy) er fjernet. "First" øre kokt i en halv time. Deretter øret er fjernet fra varmen, og små fisk fjernet fra væsken.
Trinn 2
Deretter kokte "venn" øre. Nå vår suppe bør legge en stor fisk - liten abbor, brasme, karpe. Denne fisken trenger også å sløye, rense det på vekten. Så lenge du rengjør den gjennomsnittlige fiskebuljong litt avkjølt. Og det er en god ting. Så denne lille kjøttkraft avkjølt igjen satt på brannen, men sammen med fisk og gjennomsnittlig to til tre integrerte pærer. Graden av beredskap "gjennomsnittlig" UHY kan bli dømt av pobelevshym fiskeøyne. Etter øye pobiliyut fisk, fisk må fjerne og holde suppen i brann. Etter koking suppen legges skiver poteter.
Trinn 3
Hvordan lage CCSNå er det begynnelsen av det "tredje" UHY. Turn å kaste en stor fisk kjøttkraft. Bedre hvis det blir rød fisk, men passform og karpe med abbor. Denne store fisken er kokt, igjen, til det øyeblikket når øynene til fisken pobiliyut. Noen få minutter før koking i CCS bør kaste et laurbærblad og pepper etter smak. Når den tredje fisken er kokt, klar øre.
Trinn 4
Dersom øret synes uklar, er det mulig å lysere. For å gjøre dette, legg suppen protein rå egg og sette den på bålet, ta med kjøttkraft til en byll og la det småkoke i femten minutter over svak varme. For å legge til skarphet smak i CCS må legge til et glass eller to av vodka.

Alt er klart øre, Yum! Nå som du vet hvordan du skal lage mat med CCS klassisk fisketradisjoner.

Hvordan koke laks med CCS
Du vil trenge:
- Filet av laks;
- Pike (suppe sett det);
- 4 knoller;
- Litt pepper;
- Gulrot 1 stk.;
- Salt, pepper, paprika, laurbærblad;
- Friske urter.
Sekvensen av preparatet:
- Suppe samling av walleye skyll i kaldt vann, deretter flytte den i gasbind, som tett knytte. Farten vi gjør med tanke på fremtidig abbor lett får fra suppen, og at hans ben ikke ble inkludert i den ferdige retten.
- Fisk sett plassert i gasbind, legg i en gryte, fyll med kaldt vann og la koke en liten brann.
- Når vannet koker, er det nødvendig å fjerne støy (dannet skum).
- I mellomtiden begynne å forberede laksefilet. Filet skyll med kaldt vann og skjær i små biter.
- Separat forberede grønnsaker: poteter renset og skåret i små terninger, gulrøtter skåret i skiver, paprika renset for frø og skåret i ringer, persille finhakk.
M
- Erez 30 minutter ta ut fisk kjøttkraft og sette fordype poteter og gulrøtter. På dette punktet kan du også legge til salt og pepper.
- Etter 10 minutter lå i pan forberedt laksefilet, venter, når vannet i en kjele koke igjen og dip paprika og andre krydder.
-Probuyemo CCS smak, kan det hende du må legge litt mer salt, pepper eller andre krydder.
-Dovodymo CCS til kokt på lav varme. CCS servert drysset med finhakket vårløk.
Hvordan lage CCS med karpe
Hvordan lage CCSDu vil trenge:
- 1 kg karpe;
- 2 løk;
- 3 knoller;
- En liten gulrot;
- En persillerot;
- 100 gram hirse eller ris om ønskelig;
- Et par fedd hvitløk;
- Salt, pepper, allehånde, laurbærblad;
- Et lite stykke bacon.
Sekvensen av preparatet:
Å begynne å karpe grundig rengjort av vekter og gut, sørg for å fjerne gjellene på fisken. Skyll i kaldt vann karpe.
Kilo karpe helle to liter kaldt vann og satt til å koke over middels varme. Som matlaging fisk ikke glem å fjerne skum fra suppen. Stek fisken bør nesten helt ferdig, så det bør komme seg ut av suppen.
I mellomtiden kan du forberede uhy andre grønnsaker. Poteter, gulrøtter og løk og skyll ren. Persille vask og finhakk. Deretter ditt valg av korn (hvete og ris) og skyll parboiled, skrelte hvitløksfedd og rist med bacon.
Hvordan lage CCSNår du mottar fra fiskebuljong, dypp den i hakket i små biter og skjær potetene i skiver og hakkede gulrøtter og terninger løk, kok opp, legg deretter til havregrøt. På dette punktet, tilsett salt og pepper CCS. Kok til de er møre CCS korn og poteter.
For fem minutter til kokt ingrediensene i en kasserolle dukkert tilbake karpe, melkorublennuyu persille, hvitløk mashed med smult og krydder etter ønske. Bevis CCS til de er møre over svak varme.
Hvordan koke laks ryggraden i CCS

Denne oppskriften - en av de raskeste og enkleste oppskrifter på fiskesuppe. Å lage mat CCS varierer fra laks, helle vann (1 liter 5-2) 2-3 poteter og sette lapskaus er nesten klar. Deretter må du legge til pan vasket og skiver lakseklasser, terninger januar løk og vente på kokende vann. Ikke glem å fjerne skum som har dukket opp. Etter 5-7 minutter, tilsett til suppe Riv gulrøtter og skjær i små terninger en tomat (du kan uten den, men med en tomat smake ferdige retten er mye bedre og rikere). Krydre med salt og pepper. Etter gjentatt kokende suppe igjen må fjerne skum, deretter legge melkorublennuyu greener (jo mer jo bedre, kan du bruke persille, koriander, dill). Kok suppen er 3-5 minutter, fjern fra varmen og la til å sette under lokket stengt i ytterligere 20-30 minutter. Lykke til favorittstedet nyttige tips  
Яндекс.Метрика