Ferie Meny bursdag (foto)Bursdag fremover uten unntak, fordi det virkelig spesiell feiring. I et slikt tilfelle er svært ønskelig at var uvanlig alt fra kveld til morgen oppvåkning mottak. Festbord bursdag også ønsker å gjøre noe minneverdig, det er ikke som alle de andre.
Hvordan lage en meny for bursdag
Meny på en dag, selvfølgelig, bør ikke gjøres over natten. Og du må bare "inneholde" alle sine kreative evner. Likevel, unngå kalde og varme forretter og salater du ikke kan. Derfor først tenke over dem. I god ferie menyen vil inneholde retter av grønnsaker, fisk og kjøtt - er neste punkt å tenke. Fortryllende ferdigstillelse av ferien bør være en kake og desserter - ta hensyn til dette er tabellen.
Før du gjøre menyen, må du bestemme hvilket format som vil være din ferie - fest eller en buffet. Retter for servering av mat slik radikalt forskjellige fra hverandre. Løs dette kan være ganske enkel: hvis du ønsker å ha en fest der dine gjester vil være aktiv, dans og delta i konkurranser, den beste tingen å gjøre buffet, men for en rolig og avslappende ferie fest å tenke på.
Invitere gjester til en feiring, bør du være klar over sine matvaner, de er vegetarianere eller blant dem er ivrige kjøttetere. Bare vurderer disse funksjonene, kan du gjøre det riktige menyen, treffer alle invitert. I dette notatet, eller ha dine feiringer andre helligdager. For eksempel "poslenovohodnee" festlig meny er svært forskjellig fra alle andre, først og fremst på grunn av det faktum at mange gjester er lei av den tungt måltid, salat "Olivier" og gelé. De ønsker å se på tabellen lettere måltider som ikke har lei.
Ferie Meny bursdag (foto)

Før du lage en liste over matvarer du må bestemme på antall gjester og størrelsen på porsjonene. Avhenger av antall produkter som er kjøpt og hvor mye kostnader. Sørg for å ta hensyn til at jo større listen over retter, bør det likevel servering. Du ønsker ikke å kaste så det meste av mat?!
Mange husmødre prøver å imponere sine gjester et utvalg av retter fra ulike etniske grupper: Kinesisk, armenske, italiensk. Det påvirker også hvilke produkter du bør kjøpe, og når man skal gjøre det. Det hender at enkelte produkter ikke kan være tilgjengelig selv i et stort supermarked, og må bestilles på forhånd.
Snacks bursdag
Ferie Meny bursdag (foto)

Mange husmødre gjør samme bommert - gir en enorm mengde mat, som å ha spist hans gjester ikke ønsker å prøve varme retter, desserter og enda mer. Folket i disse elskerinner si "dyktig kokk og kunne ikke sende det." Så, tenke gjennom snacks, bruker prinsippet - skulle bryte appetitt forrett og hovedrett for å være varm.
Nå salater var svært fasjonable. Forbereder dem husmødre prøve å eksperimentere. Men noen ganger koble til produkter som ikke passer. Så, før du sender inn ditt eksperiment resultat av gjester, bør du definitivt gi det til sine venner som setter pris på smaken av en ny salat.
Servere snacks i små skeet eller spiselige kurver.

Forrettene bursdag

Ferie Meny bursdag (foto)

Hovedmenyen er i en festlig varmt måltid. Gitt dette, er det nødvendig å beregne volum: Hver gjest må ha en personlig dose. Hot trenger ikke å se for lett, da på grunn av dette vil det være interessant for de besøkende. Til trakk det oppmerksomhet til parabolen skal fordeles blant snacks. For eksempel, kan det gi en form, supplert med spesiell saus eller dekorere med grønne planter.
Husk at fiskeretter serveres før kjøtt. Blant de populære varme kjøttretter for feiring - kebab, kylling eller andebryst med epler. Mange foretrekker fylte paprika, sopp, squash - er et flott alternativ for en fest, og forfriskninger.
Ferie Meny bursdag (foto)

Hvis du inviterer til ikke å endre sammensetningen av venner og familie, ofte skjer det at, skal på ferie, alle ser frem til din signatur parabolen. Når det er en tradisjon, er det bedre å forberede og støtte er alle polyubylosya parabolen.
Desserter bursdag
Ferie Meny bursdag (foto)

Til dine kulinariske ferdigheter gjester vurdert, og at de var villige til å prøve dem tilbudt søtsaker mellom å ta varme retter og desserter fôring bør ta en pause. Under pausen kan du danse, delta i konkurranser, som de sier "jobbe opp en appetitt" og inviterer alle for den søte bordet da.
Hva vil du søke avhenger av dine kulinariske ferdigheter. Kaken kan kjøpes og kan bakes personlig elskerinne. Du kan lage cookies, Cupcake, kaker og andre desserter er små, som vil bli satt med krem ​​eller spiselige dekorative elementer av dine initialer eller fødselsdato.
Hvis de fleste besøkende ikke liker kaker, så foretrekker frisk eller hermetisk frukt og salat med dem. Serveres med iskrem. På listen over foreslåtte gjester desserter påvirker sesong, fordi i vinterkulda og frost dvadtsyatyhradusnyy utenfor, ikke mange gjester ønsker å spise iskrem, og vice versa i sommervarmen upassende vil være varm sjokolade eller te med en kake hvor mange olje krem.
Ferie Meny bursdag (foto)

Suksess i disse feiringene er forskjellige cocktails eller lemonade. De må sendes inn sammen med desserter.
Til gjestene på din ferie tabellen lignende, må du vurdere ikke bare innholdet, men også design. For eksempel, hvis den nasjonale retter, kan du plassere under bordet på ham postelyvshy duk med broderi sette samovar med bagels og andres attributter. I tillegg vil tabellen aldri være overflødige blomster: de alltid skape en unik ferie atmosfære.  
 Denne artikkelen vil bli gitt teoretiske retningslinjer for å hjelpe deg å lære riktig teknikk i svømming crawl på ryggen. Etter nøye studier av teknikker kan du begynne å øve.

 Å lære å svømme enhver stil bør kunne bare flyte. Svært ofte dette hindrer menneskelig frykt for å drukne, men hvis det tro på seg selv lett holder vann kroppen på overflaten uten anstrengelse. Evnen til å balansere på vannoverflaten er også nyttig å slappe av bevegelsen, bor borte fra ting som du kan hente inn. Så i åpent vann er veldig mye nyttig.
 Nykommere
 Flyte på ryggen kan sakte, gjør bare sparker bevegelse ved hjelp Crawl eller breaststroke stil.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 I den innledende fasen av læring hendene strukket urørlig på hodet og holder en plate. Ben gjør de samme bevegelsene som i kaniner brystet. Nemlig nesten rette ben som beveger seg "opp og ned" bevegelse kommer fra hofter, lår, men det trenger ikke å riste fra side til side.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 For arbeider bevegelser føtter lister kan bruke bassenget i det hele tatt forstå hender. Så folk bare for å være sikker på å ikke synke.
 I tillegg er det hjelpe øvelser som du kan gjøre på land. De er å simulere "vann" bevegelser. Sitter på gulvet og lener seg tilbake med hendene, må du vekselvis løfte rette ben til 30 inches. Når det ene beinet går ned, går den andre opp.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 Særpreg
 Denne teknikken er den eneste som ikke trenger å dykke ned i vannet, unntatt når utøveren slår på siden av bassenget, men det er ikke obligatorisk ferdighet for amatører dykking. Men dette betyr ikke at pusten kan være hva som helst.
 Det er viktig å merke seg at ryggen kan dekke en bølge i havet eller på person flytende i nærheten av sporet, samt leder av ro på overflaten vann bør være svært forsiktig puste gjennom munnen, puster gjennom nesen.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 En annen funksjon i kanin på ryggen er at svømmeren ikke kan se hvor flyter, noe som gjør det vanskelig å bevege seg i tett reservoar. Dette er grunnen på sporene i bassenget er band i forskjellige farger, som bestemmer utøveren og hvor mange meter igjen til siden. Mens noen er styrt av andre objekter, døren til garderoben stol coach lysene på taket
 Bevegelse av armer
 Hender hjerneslag skjer vekselvis, bare krype på brystet hans, med den eneste forskjellen er at de ikke er rettet fremover og tilbake.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 Det er viktig å legge hånd på vannet i en rett linje og ikke krysset. Direkte arm ut av vannet med tommelen opp, alle fingrene rett. Når hånden er på hodet, bør det skje i nærhet til øret, men ikke røre det.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 Dykk i vannet er allerede hånden kanten av hånden, som først lillefingeren i vanndråper.
 Når en person er klar til å slippe plate, vil det fortsatt flyter, holder hendene bak hodet. Palmer med krysset slik at hodet lå i armene. Ingen tømmer vil bli opprettholdt på overflaten hardere, så du må bli vant til. Etter å mestre denne øvelsen kan begynne å sakte jobbe hendene. Hender fortsatt på hodet og rettet vekselvis i påfølgende slag.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 For hendene, også kan gjøre øvelsene på land. Dette gjøres stående, hendene og etterligne bevegelser begått av under løpet. Det er viktig også ved disse øvelsene ikke glem om riktig pust: inhalerer gjennom munnen, nesen puster. Dessuten bør bevegelse ikke være for raskt, fordi luften er mye lettere å kutte enn vann.
 Trening i vann
 I trening på land, kan du trene i vannet. Du kan gå langs bunnen og prøve å koordinere bevegelsene i armer og ben. Også nyttige float tar utsikt sjøstjerne.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 Du må fortynne ben og armer i en liten vinkel og slappe av. Du trenger bare å legge seg ned på vannet, ser opp, og puste riktig. Til å begynne med, kan denne oppgaven bli gjort med pusten.
Hvordan å svømme crawl på baksiden

 En annen nyttig øvelse er slipping. For gjennomføringen krever en side der du kan presse. Hendene skal trekke bak hodet, sette dem tilbake, og ben - dytte bort fra veggen av bassenget. Umiddelbart etter frastøter trenger å rette ben, kropps napruzhytsya som en streng, og vil gli på vannoverflaten. Jo mer, jo bedre.  
Яндекс.Метрика