Push-ups for jenter: hvordan å gjøre push-ups på gulvet

 Hver jente drømmer om riktig holdning, hender pene og vakre bryster. Lag en kvinneskikkelse mer attraktive og forførende hjelp spin off gulvet. Hensikten med disse øvelsene, styrke musklene i skuldre og bryst, samt utvikle sin fasthet og elastisitet. I tillegg forskere fra hele verden tror at de daglige push-ups på gulvet for å hjelpe mange kvinner hvis du ønsker å gå ned i vekt. Programmet pushups på gulvet for jenter omfatter øvelser som utføres fra en utsatt posisjon.
 Push-ups for jenter: hvordan å gjøre push-ups på gulvet
 Før du begynner å spinne, er det sterkt anbefalt at razohrevatelnыe trening, for eksempel kjøre på plass, flere ganger bøy og Crouch.

 Push-ups for jenter: hvordan å gjøre push-ups på gulvet


 Vurdere noen alternativer pushups på gulvet ment for jenter. De klassiske push-ups på gulvet utføres fra en utsatt posisjon med vekt på rettet armer. Hendene skal være, mens på samme bredde som skuldrene. Gjør denne øvelsen, må kroppen være stram, lår og hode senket, bena rett, tærne hvile mot gulvet, og håndflatene ligge på gulvet. Når klemme kroppen skal være på et minimum avstand fra gulvet. Nok 3-5sm. I denne situasjonen er det nødvendig å bruke noen få sekunder, og deretter rykke opp. Avhengig av den generelle tilstanden til jenta push-ups kan være 5-50 ganger. Du kan også gjøre push-ups på gulvet med knærne.
 Når klemme jenter med hendene knærne skal være i samme posisjon som i forrige øvelse.
 Den eneste forskjellen er at bena vekt bør være på knærne, ikke på fingrene. Sokker bena skal strekkes og løftet opp. Gjøre denne øvelsen kan 10-100raz. Det er også en spin for jenter med økt belastning. Imidlertid kan en slik klemme utføre bare de jentene som har utmerket fysisk trening og selvfølgelig skjema. Under trening armene er arrangert skulder bredde hverandre og palmer helt falle på gulvet. Sokker føttene skal hvile mot de objektene som brukes for denne øvelsen. Dette kan være en ball, benk, krakk, etc.
 Med denne push-ups for jenter føtter med gulv må skape en vinkel på ca 10 grader.
 Push-ups for jenter: hvordan å gjøre push-ups på gulvet
 Push-ups på denne måten kan være 3-50 ganger. Her er noen tips der ville hun være riktige push-ups. Push-ups trenger klær som ikke vil skape ytterligere komplikasjoner og trakassering. Push-ups bør ingen dekorasjon på hånden. Utseendet av smerte mens du gjør disse øvelsene må bety opphør av trening. Senking mens klemme bør puste inn og løfte - puster ut.
 Det var nyansene spinne for jenter - hvordan å gjøre push-ups på gulvet.

 Video hvordan du gjør push-ups for jenter


Som pumpen klemme biceps?I denne publikasjonen vil vi vurdere hvordan du kan pumpe opp biceps utvinning. Effektiviteten av push-ups på biceps. Og hvordan, og hvor ofte de utfører.
Generelt, bodybuilding, er det nok av alternativer pumpe biceps. Snakker om hvordan å pumpe opp biceps uten jern eller, hjemme, så det bør reflektere - som pumpe biceps hjemme uten noe sportsutstyr? Dette er hva jeg skrev i en kort artikkel Hvordan nakachatysya hjemme?. Men det jeg beskrev ganske unik og noen ukjente øvelse for biceps. Denne artikkelen ønsker å dedikere mer populær øvelse. For eksempel, for eksempel - klemme biceps.
Hvordan å gjøre push-ups for biceps?
Hva ville biceps pumpe, bør push-ups være litt annen måte enn vanlig spinner opp fra gulvet. Hendene skal sendes på å klemme på motsatt side fra deg (fingrene rettet mot hans føtter), og dermed re du sende lasten til biceps. Det bør bemerkes at hvis du ikke er komfortabel med push-ups en hånd, bør retning av fingrene være litt slå yttersiden (av kroppen), og dermed vil det være lettere push-ups, bicep, men er mindre involvert. Bare for en komfortabel push-ups for biceps, kan du bruke bar for pushups eller manualer, som vist vyzhche:
Som pumpen klemme biceps?
For å være ærlig, pumpe biceps via push-ups, ingen jern, selvfølgelig du kan, men det vil være svært vanskelig. For som ville kompetent og effektivt pumpe biceps må gå til gym, dra jern, eller i det minste sine pumpe vekter. Men hvis du ikke kan gå til et treningsstudio eller kjøpe noen sportsutstyr, deretter bli pumpet biceps utvinning. I push-ups for biceps, kan biceps også pumpe vanlige push-ups på gulvet. Når klemme på biceps gulvet også aktiveres og pumpet. Hvis du bestemmer deg for ikke å bry seg, og push-ups på gulvet du utføre mer komfortabel og kjent, så les denne artikkelen Hvordan gjøre push-ups på gulvet?.
Hvis du bestemmer deg for å gå den mer vanskelig rute, deretter følger oppsettet disse tipsene:
Hvis du føler en skarp smerte i hendene klemme biceps, så endrer retning fingrene mer praktisk for deg.
Bruk stativer for push-ups (hvis du har en).
Ikke kaste øvelsene, prøve å gjøre så mye stress på biceps.
Ikke glem om riktig pust (som i alle andre trenings). Dip - inhalerer, stige - en skarp pust.
Antall sett og reps, samt tidsplan for push-ups - du bestemmer, avhengig av din kondisjon. Også det bør bemerkes at denne øvelsen er ganske vanskelig for en nybegynner og fysisk utviklet person. Hvis du synes det er vanskelig å utføre denne øvelsen, så er det best å starte med de vanlige grunnleggende pushups på gulvet.  
Øvelser for bryst (bryst)Vakre faste bryster - drømmen for mange kvinner. Men ikke tro at du bare får en gave fra naturen og brystet selv vil forbli for livet vakkert og passform. Til kroppen forble vakker, slank og elastisk over det og må hele tiden jobbe hardt. Dette gjelder til brystet. Bare regelmessig trening vil hjelpe brystmuskulaturen alltid forbli i god form. Takket å utføre spesielle øvelser, du vil unngå sagging bryster og en formsvikt på grunn av vekttap eller ammer. Men, det er behov for å utføre noen regler.
Hvordan du gjør øvelser for brystmusklene
Få øvelse for brystmusklene hjemme, bør det bli forstått at "pumpe opp" med hjelp av trening mest bryst mislykkes, av den enkle grunn at det ikke består av muskelfibre, og på brystet, bindevev og, selvfølgelig, "fett". Av denne grunn, bryst umiddelbart miste formen mens miste vekt. Men med hjelp av trening kan faktisk styrke og små og store brystmuskulaturen som støtter brystene og ikke tillate det obvysnuty. Men du bør være klar over det faktum at slike studier bør gjennomføres regelmessig. Abraham i form av økt trening en gang eller to ganger i måneden, etterfulgt av en lang pause ønskede resultater vil ikke gi.
Så den viktigste regelen for effektiv trening - det er deres regularitet og konsistens. Den andre viktige regelen - en gradvis økning i aktiviteten. Ikke bare på den første treningen klem av alle ressursene og gi maksimal belastning. Tro meg, er dette resultatet ikke sannsynlig at du vil oppnå. Snarere det motsatte, å knuse kroppen din bekjempe den første klassen kan i det hele tatt iver etter å trene på. Så ikke overdriv.
Endelig starter okkupasjonen av brystmusklene - vel, varme dem, og starter et treningsprogram med obligatorisk trening. Dette vil bidra til å oppnå bedre resultater ved å øke blodgjennomstrømningen, og med det nødvendige næringsstoffer og mineraler og oksygen til brystet.
Vi tilbyr en kjerne sett av effektive øvelser for å styrke og stramme brystmuskulaturen.
Trening hjemme for brystmuskulaturen "Prayer"
Øvelser for bryst (bryst)

Og vi starter med de mest enkle og lett, men øvelser ganske effektivt at du enkelt kan gjøre uten noe spesielt utstyr i enhver passende sted for deg.
Dermed presse hendene foran seg som det er i bønn, men albuene spredt fra hverandre. Nå legge alle sine anstrengelser og klem den lukkede palm og fikse denne situasjonen. Maksimal muskelspenninger veksler med full avslapning. Videre fordele belastningen tid og hvile jevnt. Så hvis du grep palm i 10 sekunder - hvile i minst 10 sekunder til musklene tid til å komme.
Du kan endre belastningen knyttede hender foran ham, og rett over hodet. Prinsippet for bevegelse og frekvens forblir den samme.
Utøve hjemme for brystmuskulaturen "Circles"
Øvelser for bryst (bryst)

Du lurer kanskje på, men vanligvis beskrive sirkler hender bidrar til å styrke musklene i brystet. Det er bare å utføre disse bevegelsene må være minst ett minutt på hver side og gjøre fullt utvannet låste hendene i en stående posisjon. Pass på at i løpet av dine sirkulære bevegelser med hendene tilbake var flat.
Generelt, håndbevegelser og noe øvelse for hjelpende hender samtidig styrke musklene i hender og desember. Dette gjelder fullt ut for push-ups.
Push-ups på gulvet hjemme for å styrke brystmusklene
Øvelser for bryst (bryst)

Spinne gulvet - enkel og kjent til alle trenings stund - svært effektiv. Men utføre det uten trening er ikke så lett. Prøv å ta fokus liggende, hendene bredere enn skulderbredde fra hverandre og deretter sakte falle ned på hendene slik at brystene knapt rørte gulvet. Gå deretter tilbake til startposisjon. Det viste seg bra! Gjenta bevegelsen for å starte så mye som du kan, og deretter øke antall repetisjoner til minst 20. Det skjedde ikke - ikke fortvil. Prøv den samme bevegelsen, men knærne. Dette er selvfølgelig mindre effektiv, men likevel bedre enn ingenting. Hvis ganske vanskelig å gjøre push-ups på gulvet - start, for eksempel push-ups på veggen.
Spinne veggen hjemme for å styrke brystmusklene
Øvelser for bryst (bryst)

Så stå opp, vendt mot veggen på avstand, at det kan være praktiske vpertysya flatene mot veggen. Strekk armene parallelt med gulvet og deretter bøye albuene, brystet berøre veggen og gå tilbake til startposisjon. Ta deg tid til å følge bevegelsen med maksimal effektivitet, rolig, men føler litt spenning.
Push-ups fra benken hjemme for å styrke brystmusklene
Øvelser for bryst (bryst)

Noe annet utført push-ups på benken. For dem at du trenger ikke stå en person, og tilbake på benken. Deretter må du lene armene på benken, og føttene litt trekk ut. Nå bøye albuene mens nærmere så nær benken, og deretter vыpryamlyaytes, holder kroppen i armene. Dette arbeidet andre muskler, styrke brystet.
Hvis du opplever fysisk trening - plugg i sett med ekstra vekt, for eksempel manualer. Dette vil gjøre undervisningen mer effektiv.
Øvelser med manualer hjemme for brystmuskulaturen
Øvelser for bryst (bryst)

Med manualer kan du utføre ulike bevegelser: rette armene rett fram, heve hendene gjennom hånden eller holde dem foran deg. Også effektiv er trening med manualer "saks".
Disse enkle øvelser vil hjelpe deg ikke bare styrke brystmusklene, men også stramme musklene dine penner.  
Яндекс.Метрика