Et sett med øvelser for pressen, en øvelse i pressen

 En fin flat mage, om hvilke drømmer om hver kvinne er reell, men krever tålmodighet og noen fysiske anstrengelser.
 Dermed et sett av øvelser for pressen.

 Hefte


 Liggende på ryggen, armene bøyd i albuene og hverandre. Bøy knærne og øvre trunk pidtyahuyemosya føtter. Skladayemos et hefte og razhybaemsya. Alt fungerer samtidig: kroppen og bena. Med skjøte bena på gulvet ikke satt. Dette er en øvelse for nedre magemuskler. Har du behov for fire nærmer 20-30 zhynan, med en pause mellom settene til 30 sekunder.

 Nå to øvelser for øvre magemuskler.

 Drafting


 Liggende på ryggen, bøy knærne i gulvet med en vekt på bredde hverandre. Hendene bak hodet. Pidtyahuyemosya til knærne og razhybaemsya. I forlengelse til gulvet ikke lyve. Har 4 sett med 20-30 ganger.

 Opp


 Bøy knærne og engasjere seg i en stol eller seng. Hold hendene bak hodet. Klatre en sittende stilling på gulvet og legge seg ned. Har 4 sett av 30 ganger.
 I en øvelse for å trykke godt og inkluderer øvelser for veibeskrivelse.

 For sider


 Kaster beina på sofaen eller stolen. Venstre fot - på hans høyre kne. Hold hendene bak hodet. Vi stige. Prøv høyre albue til venstre kne å nå. Deretter endrer ben. Har 4 sett med 20-30 ganger.

 For toppen og sidene av pressen


 Ben, knærne bøyd, fikse under setet. Shybaemsya dreies i en retning 15 ganger, og deretter den andre veien - 15 ganger. Gjør fire tilnærminger.

 Boca og midje


 Ligg på din høyre side. Høyre hånd vыtyanete foran deg og hold igjen på hodet. Løft overkroppen og beina samtidig. På hver side 15 ganger. Gjør fire tilnærminger.
 Et sett med øvelser for pressen er godt kombinert med diett.

 Video om den beste treningsprogram for pressen


Hvordan du laster ned trykk for å fjerne magefettetHver jente drømmer om en flat mage og stolt vakre menn pumpet trykk. Dessverre skjer det at magen var fortsatt på grunn av ulike årsaker. Og det naturlige spørsmålet - hvordan du fjerner det.
Før stein trykk, bør lære hvordan du fjerner magefett. Mange påpeker at til tross for daglig mosjon, en stor mage vedvarer, ser pløsete. Faktisk, er pressen opprulling, men den er skjult under et lag av fett. Så ideen om at du kan fjerne magen, rister på trykk, er ikke sant. Først av alt, må du brenne overflødig fett, trykker du på høyre pumpe betyr å kjempe fett og trene muskler.
Fremmer fettforbrenning aerobic, løping, dans, sport, sykling, massasjedusj. Etter alle disse handlingene anbefalte anti-cellulitt krem, forårsaker den til problemområder.
Hvordan du effektivt pumpe trykk
Noen vanlige bruker begreper nedre og øvre trykk. Dette er faktisk en rectus.Å pumpe opp pressen og få effektive resultater, er obligatoriske øvelser for å trene skrå magemusklene. De kan sammenlignes med cast, spille en støttende rolle. Husk at trening kan ikke gjøres uten oppvarming og stretching. Dette er en svært viktig del av treningen, fravær av noe som bare kan forverre den generelle helse.
- Styrking nedre magemuskler.Ligg på ryggen. Bena skal heves, senkes puster ut, knærne litt bøyd. Utføre ti ganger tre tilnærminger.

- Øvelse for øvre magemuskler.
 Fra en utsatt posisjon samtidig løfte kroppen og armene, og deretter gå tilbake. Hovedvilkåret - for ikke å bryte over gulvet.

- Obliques.
 Situasjonen er den samme. Sett føttene slik at de vinkel på nitti grader, senk deretter høyre side, kne berøre gulvet. Hands er alltid bak hodet. På utpust gå tilbake. Utføre begge sider.
Fullfør øvelser kan tilbøyeligheter, og gir massasje magen. Maksimale resultater kan oppnås hvis rock pressen i en spesiell metode - en gigantisk sett. Trening er tre eller flere ganger på rad uten å stoppe. Du kan slappe av, men mindre enn et minutt. Som et resultat, blir musklene godt håndteres. Etter slutten av settet, bør du føler en sterk følelse av brenning. Magemusklene komme seg raskt, slik at du kan laste dem hver dag. Å effektivt pumpe trykk, trenger du ikke objekter - ganske nok av sin egen kroppsvekt.
Beskrevet er ikke anbefalt å utføre øvelser for nybegynnere og de som ikke har utviklet muskler. Dette er fordi de legger mye lavere ryggraden. I slike tilfeller anbefaler vi et annet sett med øvelser:

- Curl -
 gjenta 20-50 ganger. Ligg på ryggen. For inspirasjon rekke ut dine hender - puster ut, bena litt bøyd i knærne. Mange gjør den feilen i stedet for å belaste nakkemusklene trykk. Dette kan ikke gjøres, så prøv å klatre å jobbe magemusklene.

- Frog pull -
 sitte på sengen, så ta en utsatt posisjon, hendene under hodet hans. Stram bena til magen, deretter raspryamytes men ikke helt - musklene må forbli i uvisshet. La føttene igjen. Øvelsen er rettet mot intensiv trening musklene i nedre pressen.

- Retur kronglete.
Liggende på ryggen, løft bekkenet. På hånden prøver å stole mindre: i denne øvelsen må jobbe magemusklene.
Hvordan du laster ned presse
Grunnleggende krav til opplæring magemusklene som søker å fjerne magen, er som følger.Aldri gjøre øvelser med vekter, fordi etter at de foretar klumpete muskler. I klasse, bør musklene være på tærne. Brennende følelse - den viktigste indikatoren på riktig trening. Ikke glem om teknikk og pust.
Hvis du ønsker å oppnå positive resultater, trene halvdeler. Å fjerne magen, følger nedlasting nyheter vykladayuchys ett hundre prosent. Hvis du bare starte treningsøkter eller gjenopprette etter en lang pause, antall utførte øvelser gradvis øke. En bedre forhindre avbrudd og trene regelmessig.
Det finnes øvelser for lat eller de som har absolutt ingen tid. De kan utføre mens du går eller transport.Vekselvis slappe av og spent magemusklene. Gjøre flere tilnærminger kan du snart få tonet figur.
Alle øvelser fra en utsatt posisjon bør utføres på en hard overflate. Sterkt egnet seng eller sofa. Å unngå smerte, bruk en myk gummimatte.
Rom for trening bør være godt ventilert. Neste sette et glass med vann. Under treningen kan oppstå tørst og slurk vann gjør ikke vondt. Velge sin egen tid, men ekspertene anbefaler å engasjere seg i morgen før frokost helst på tom mage. For virkelig å gå ned i vekt, utføre øvelser i et intensivt tempo som bidrar til å brenne fett.
Gjøre de øvelsene som du liker, bør de ikke gi deg noen problemer. Først svinge bunnen av pressen. For å gjøre dette, følger ups sorterer føtter. Deretter fortsetter å trene som aktiverer de skrå musklene. Trening avsluttes overhead trykk.
Fordeler kachannya trykk
Trent og elastisk magemusklene - er ikke bare vakkert utseende. De har en annen funksjon - å holde riktig posisjon av indre organer.Pumping pressen, vil du hjelpe den normale arbeid av fordøyelsessystemet, lever, galleveier. Behandling av pasienter myndighet kan, hvis det er godt utstyrt med blod som nærer sine næringsstoffer. Mageøvelser bare gi god sirkulasjon.
Rocking trykk bidrar til å redusere appetitt, vekttap garanti. I tillegg utfører disse en positiv effekt på kvinnelige reproduktive system og evne til å føde barn.
Det er verdt å merke seg at kraftige øvelser for å gi pressen en liten effekt, med mindre kombinert med sine dietter. Unngå sene middager, riktig kosthold, og du kan oppnå fantastiske resultater.
Kontra kachannya trykk
Hvis du har problemer med ryggen, laste pressen for å fjerne magesekken er ikke anbefalt. Smerte uakseptabelt, mens deres forekomst sikker på å snakke med legen din. Øvelsene kan utføres hvis det er utelatelsen av organer som ligger i bekkenet, umbilical eller lyskebrokk etter mageoperasjoner og under svangerskapet og i den første måneden etter fødselen. Når arytmier, hypertensjon, vertebral brokk obligatorisk konsultasjon.
Hvis du være tålmodig og gjøre noen forsøk på å endre kostholdet, er din jobb å pumpe opp trykk som å fjerne magen vil bli vellykket løst. Systema klasser bidra til å fjerne fett ikke bare på sidene og buken, men også i hele kroppen, og ikke tillate fremveksten av nye. I tillegg styrker magemusklene, og følgelig er vakker tempoet.  
Hvordan du laster ned presseFor å laste ned pressen, mange mennesker er interessert - være sunn og føre en sunn livsstil nå fasjonable. Lenge borte og dum mote for tenåringer som røyker i trappeoppgangen. Dagens avanserte ungdom går til idrettsanlegg, og arbeider med kroppen hans, som ønsker å nå brak og øke din utholdenhet. En av de grunnleggende øvelsene i noen sport er rock pressen, gjennom denne øvelsen kan opprettholde god tone kroppen din. Men få vet hvordan dette grunnleggende øvelsen utføres. Derfor er dine favoritt site nyttige tips dere i dag om hvordan du laster ned pressen.
Mange tror de vet hvordan de skal rocke trykk, men er langt fra sannheten. Det bør bemerkes at i de fremre musklene i bukhulen er toppen og bunnen av pressen. Derfor, for å gjøre øvelser sørge for at involverte både deler og ryggmuskulaturen. Vet hva utstyr og hvordan du utfører øvelsene tillate deg å distribuere grunnlast både den øvre og den nedre delen. For eksempel, når du utfører øvelser som tar sikte på å utvikle lavere trykk inkludert løfte bena. Når du trener den øverste pressen, deretter utført øvelser som inkluderer klatrer toppen av saken.

Hvordan du laster ned presse magen


Så komme ned til trening av musklene i pressen:

Hvordan du laster ned presseNedlasting av lavere trykk. Ta liggende stilling, armer er parallelle med kropp og ben skal være bøyd i knærne. For inspirasjon, ikke løfte bena straighte dem, og etter en kort pause, returnere det til sin opprinnelige posisjon. Pust ut. Øvelsen utføres 12 ganger i tre sett.
Nedlasting skrå muskler. Ta liggende stilling, beina igjen skal være bøyd i knærne, hendene på dette - på hodet fra hverandre. For inspirasjon ikke rette bena løfte dem, hold i noen sekunder i en posisjon i en vinkel på 90 grader, og senk dem til høyre side, knær berøre gulvet. På utpust, løft føttene igjen i rett vinkel, og deretter tilbake til startposisjon. Deretter må du gjøre øvelsen på høyre side. På hver side av øvelsen utføres 12 ganger i tre sett.
Svinge topp trykk. Igjen, ta en liggende stilling, bøy bena i knærne, la hendene parallelle med gulvet. For inspirasjon løfte legemet og armene samtidig, en liten strekning opp. Sørg for å sikkerhets er ikke skilt fra gulvet. På utpust, gjøre en retur til startposisjon. Denne øvelsen også utført 12 ganger i tre sett.

Hvordan du laster ned trykk for å fjerne magefettet

Hvordan du laster ned presseSom bare gjør ikke jenta å fjerne magefett: de sitter på ulike dietter involvert wraps, tar kosttilskudd og andre tvilsomme stoffer. I mellomtiden, den avgjørende faktor for en flat mage jenter har spesiell opplæring og øvelser. Best deal i spesialiserte fitness treningssentre under veiledning av erfarne fagfolk, men hvis dette ikke er mulig, kan du gjøre hjemme. Det viktigste er - ønsket om å finne en god figur, utholdenhet og utholdenhet i å oppnå målene.
Før du starter treningen, lære deg noen enkle krav, ellers kan du skade ryggen, ryggraden og magemusklene.
- Enhver øvelse utføres fra en utsatt posisjon, må bare utføres på et flatt underlag.
- Utfør øvelsene på sofaer, senger og clamshells ikke.
- Delta i en kvelende atmosfæren kan ikke være - dette øker belastningen på hjertet mange ganger. Ingen følelse fra studier i tett treningssentre og det kan ikke være.
- Ikke begynn å trene rett etter frokost - behovet for å trene 2-3 timer etter et måltid.
- Ikke start en seriøs trening eller trening uten kostnad.
- Under øvelsene må du følge rytmen og flyt.
- I løpet av øvelser for magemusklene bryte bør ikke overstige 1-2 sekunder mellom repetisjoner og mellom settene - ikke mer enn 20 sekunder.
- Hvordan laste ned presse devushkamNachynat sett av øvelser med 10-15 repetisjoner nødvendige, gradvis økende antallet.
- Husk at avtalen bør regelmessig, ellers er det ingen mening i det hele tatt å begynne treningen.
Hvordan du laster ned presse hjemme

Starter et treningsprogram med øvelser for nedre del av pressen.
1. liggende rett ben høyning, som bør holdes parallelt med gulvet. På toppen av foten bør holde opp, deretter sakte lavere i en avstand på 10-15 cm fra gulvet. Gjøre øvelser, husk at stress er ikke bare under utvinning, men under nedstigningen.
2. Fortsett å utøve alle kjente "sykkel". Øvelsen utføres som følger: liggende løfte opp den bøyde ben, og simulere deres bevegelse på sykkelen.
3. På slutten utføre like kjente øvelsen "saks". Føtter bør fortynnes langs sidene for maksimal avstand.
Fortsett treningsøvelser for obliques
I liggende stilling la hendene bak hodet og bena bøye det ene kneet sikkert fikse foten til gulvet. Skiller kroppen fra gulvet, og vi fortsetter å snu slik at venstre albue rørte hans høyre kne og høyre albue - venstre.
Ligger på høyre side, legger sin venstre hånd bak hodet og høyre svingen ved albuen, og vpyrayemos gulvet. Føtter i fremre posisjon. Begynne å bøye stammen. Dette høyre arm retter, og fokuset skifter til håndflaten. Gjenta øvelsen på den andre siden.
Hvordan du laster ned presseLigg på siden med vekt på albuen, med den høyre foten er på gulvet, litt bøyd. Vi begynner å løfte venstre ben rett. Gjenta den samme på den andre siden.

Føre øvelsen pumpe musklene i øvre pressen.
1. I utsatt posisjon kaster hendene bak hodet, bøy knærne, føttene presset til gulvet.
2. Å få kroppen stiger opp, og sakte tilbake til sin opprinnelige posisjon.
3. Den siste øvelsen - gjenta forrige øvelse med den forskjell at må tilbake tett presset til gulvet  
Яндекс.Метрика