Hvordan å lage mat bokhvete vann

Bokhvete kan kokes i vann, melk eller hell surmelk, yoghurt osv byfydokom
 I bokhvete supermarkeder selger eller vekt, eller pakket i porsjonsposer for å hjelpe i sine forberedelser. Dette bokhvete kokk nok rett og slett : Kaster en pakke av bokhvete i en gryte med kokende vann, venter på emballasjen av tid, trekk ut - og bokhvete klar til bruk.
 Men foretrekker mange mennesker tradisjonell matlaging bokhvete si så før. Koke riktig bokhvete, og dermed den vanlige måten som ikke vanskelig bare trenger å vite minst den omtrentlige verdien av korn og vann for å få en tyktflytende eller smuldrete bokhvete til pynt.
 Kok i vannbad bokhvete, mikrobølgeovn, i en kjele på komfyren, i ovnen (i potter), vann og melk. Dette er en variant av matlaging bokhvete grøt på vannet og vi diskutere:
Hvordan å lage mat bokhvete vann

 Hvordan å lage mat bokhvete vann rett:
 1. Før matlaging med bokhvete yadrytsi velge rusk og steiner, kan forekomme korn hirse, ris, etc., generelt, bør korn nøye ta av uønskede urenheter.
 2. Hvis bokhvete lys, kan den lett antent tørr skillet (med mørk trenger ikke).
 3. Deretter snøre kopp bokhvete i plate og vaske i kaldt vann, hvis disse handlingene var urenheter flyter på vannoverflaten og kan enkelt fjernes.
 4. vann fra bollen merge, blonder bokhvete i en gryte og hell litt mer enn to glass kaldt renset vann.
 5. Sett en kjele med vann på bokhvete og fliser lokk, la det småkoke og deretter redusere varmen til middels.
 6. Ta av lokket fra pannen og stek bokhvete om 20 minutter, til det øyeblikk da vykypyt ikke alt vannet fra pannen.
 7. Fjern fra varmen, tilsett pidsolyuyemo eller soyasaus etter smak og smør.
 8. Bland bokhvete og tjene som en siderett til bordet med kjøtt eller lapskaus eller blandet med noe annet.
Hvordan å lage mat bokhvete vann

 Hva parabolen kan tilberedes ved hjelp av bokhvete og annet korn:
 Bokhvete grøt, ris, havre, hvete egnet ikke bare til frokost, men også for å lage deilige supper, ris, paella, risotto, utstoppa kål, fylte paprika, etc.
 For å være helt frisk person skal være sikker på å ta det til en regel å inkludere ulike typer korn i det daglige kostholdet. Og du vil ikke ha lang tid å tenke hva du skal lage mat velsmakende for frokost eller middag. Nylig, dumplings, mer assosiert Butikk lettere mat, som, til en rimelig pris, kan du kjøpe i en hvilken som helst liten matbutikk eller supermarked, i utgangspunktet, er det mat for lat eller ungkarer.
 Nå sjelden forbereder en tallerken hjemme, siden gamle dager hver kvinne hadde sin egen hemmelighet med å lage deilige og sunne ravioli.
Hvordan å forberede og deilige hjemmelagde dumplings?

 Men mange fant damene som gjenopplive denne vakre tradisjonen, fordi modellering ravioli - ikke bare kokeprosessen, er det også hyggelig og fascinerende tidsfordriv med familie eller venner. Som et resultat, velsmakende og sunn rett som er svært forskjellig fra kjøpt.
 Mange ukrainsk og russere mener at dumplings - en tradisjonell rett dem, men så viste det seg, analoger av kjøttdeig med krydder, innpakket i tynne skiver av deigen, satt, og du finner dem i den tradisjonelle retter av nesten alle land.
 For eksempel, urbefolkningen i Kaukasus elsker sin khinkali i Italia elsker ravioli, og tyrkerne og usbekere stolt servert på bordet djevelrokker, og alle disse typer dumplings som ligner på våre.
 I tillegg ukrainsk skryte annet slag - dumplings som er i hovedsak de samme dumplings, men ikke med kjøtt og grønnsaker, ost eller frukt. Versjoner, som likevel ble stamfar til de mange deilige og favoritt retter, det er mange, men den mest populære inkluderer Kina.
Hvordan å forberede og deilige hjemmelagde dumplings?

 Over tid, reisende og sjøfolk spre dem over hele verden, i dumplings først dukket opp i Sibir, er de godt egnet for vinterreiser og reiser.
 Døm selv: i minusgrader kjøtt ohornute deigen, lang beholder sin egen smak og ernæringsmessige egenskaper, og lage mat veldig enkel: bare dyppe i kokende vann for bare 10-15 minutter. I dag er det mange oppskrifter og diagrammer som forteller hvordan du koker deilig og smakfull hjemmelaget ravioli, hvilken du skal velge for deg selv, kan du bestemme akkurat prøvd mange av dem.
 Klassisk og kan si, er tradisjonelt ansett Siberian pelmeni, hvor de forberedt for en spesiell oppskrift, en farse knust is ble lagt til den ferdige retten var den mest saftige og avkjølt stuffing utsatt for bedre modellering.
 Noen ganger, i stedet for knust is, legg frossen juice blåbær, tyttebær eller multer, slik at den endelige parabolen smake spesielle nyanser.
 Men for Ural tradisjoner stuffing ble nødvendigvis bestå av tre hovedtyper av kjøtt - svinekjøtt, lam og oksekjøtt - men det betyr ikke hakke slått inn en solid ball av når matlaging, er det fortsatt mulig å legge revet reddik, hakket grønn eller fersk kål.

 Hemmeligheter matlaging ravioli hjem


 I Russland og Ukraina, er de mest populære og favoritt dumplings vurderes, ører, fordi de er i form og, i sannhet, et lite som minner om det menneskelige øret.
 Vennligst ta hensyn til fyllet: hvis du vil unne deg en ekte dumplings, deretter stuffing dem må du finhakk med kniv, ikke en kjøttkvern til å male eller, "bedre" å kjøpe.
Hvordan å forberede og deilige hjemmelagde dumplings?

 Den mest kjent for oss er ansett stuffing, som blandet svinekjøtt og oksekjøtt, det er fans av denne versjonen: + kalkun biff. Det er også mer uvanlige alternativer: benmarg blandet med fårekjøtt eller svinekjøtt, møte fans og sjø dumplings, det fungerer som en fylling fiskefilet eller krabbe kjøtt.
 Til kjøttdeigen var mer saftig eventuelt bruk knust is, slik det gjøres i Sibir, nok til å sette i stuffing krydder, hvitløk og løk.
 Deigen skal få den mest fleksible og uniform til slutt klarte å distribuere store og tynne lag, som vil bli kuttet og fremtid Logging i stuffing.
 Sile mel tidligere viktig, så deigen ut luft, og det vil være lettere vymishuvaty. I Hill siktet mel utdype gjør: han bryte eggene, tilsett en tynn stråle vann og salt, er det viktigste å ikke overdrive det med væsken, ellers deigen vil kjøle og elastisk.
 Jo lenger du vymishuvaty ham at det er bedre når du er ferdig, kan vi begynne å modellere med en gang, må du gi den en "hvile". For å gjøre dette, legg den i en egen beholder, dekk med et rent håndkle og la stå i ca 30 minutter. På dette tidspunkt er det svelle gluten, som gir deigen elastisitet nødvendig.
Hvordan å forberede og deilige hjemmelagde dumplings?

 Modellering - et avgjørende øyeblikk i hele prosessen med matlaging er svært viktig å rulle deigen laget, bør tykkelsen ikke overstige 1-2 mm. Dette gjøres for å enkelt provaryvalys dumplings, men ikke revet under effekten av varmebehandling.
 For å tomme ut omtrent det samme, ved hjelp av glass eller glass, som et resultat, oppnås de samme sirkler.

 I sentrum lærte sirkel ts hakket kanter godt zaschypыvayutsya og innpakket i sentrum til å bli runde ravioli. Zaschypыvat trenger maksimal styrke til ikke rozpovzlysya dumplings under koking, og all den deilige kjøttsaft lekket ut. Det er alle rådene.

 Oppskrift klassiske dumplings


 For deigen trenger du:
 •  toppkarakteren mel - 500 g;

 •  vegetabilsk olje - 1 ss. skje;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  Vann - 200 ml;

 •  salt.

 •  For fylling trenger du:
 •  biff - 300 g;

 •  Svinekjøtt - 300 g;

 •  løk - 2 stk;.

 •  salt og pepper.

 •  Så starter med deigen: Sikt melet, tilsett resten av ingrediensene i 10-15 minutter og nøye brett den, dryss med mel og sende den i et rent håndkle for å "puste" og "slappe av". På dette tidspunktet vil vi være engasjert kjøtt: svinekjøtt og oksekjøtt kan treske i en kjøttkvern, blande to typer kjøtt sammen. Det også legge skrelles og skjæres i små terninger løk, pepper og salt etter smak.
  Hvordan å forberede og deilige hjemmelagde dumplings?

   Når deigen er "hvilte", klippe et stykke av det og distribusjon av en uniform tynt lag, kuttet glass av samme sirkler og begynne å forme dumplings, ikke glemme god zaschypыvat kant. Mange alltid plaget av spørsmålet, hvordan å lage dumplings, ble kjøttet forberedt, og deigen rozpovzlosya?
   Det hele avhenger av deres størrelse, men vanligvis nok for 10-15 minutter i kokende saltet vann og godt. Når de flyter opp til overflaten, kan de allerede trekke ut.
   Til bordet en tallerken kan serveres direkte i suppen, kokt dumplings som, som du kan fange dem og koker dem en deilig saus. Smaken av denne retten avslører lett hjem rømme, sennep eller majones, dryss topp nakryshenoyu dumplings vanligvis grønne, noen ganger legge til et par spiseskjeer olje.

   Forresten, for de som er lei av tradisjonell matlaging dumplings kan prøve et annet alternativ: bare steke dumplings i en panne, og hell hjemmelaget rømme. Resultatet er svært uvanlig, med en skarp, en rett som er perfekt for ethvert bord.  
  Яндекс.Метрика