Lasagne med kylling og sopp, velsmakende oppskrift

 Mest først italiensk rett som vant sympati av våre andre var pizza. Det vekket interessen for italiensk mat. Gradvis nå turn til lasagne. Denne typen flaky pie fra usyret deig med ulike fyll blitt populært i vårt land. Salget har ark for lasagne, så ingen trenger å kna deigen med hendene mine. Som for pålegg, her er der svir fancy.

 Lasagne er praktisk fordi i sin forberedelse kan brukes i bygge produkter tilgjengelig for det formål disposisjon, hvis man her kan lage en annen rett.

 Ingenting tungt under matlagingen lasagne ikke. Dette er mye enklere enn å bake paier russiske deig og tar mye kortere tid. I tillegg kan lasagne være frosset og oppvarmer senere. Eksperimentere og lage lasagne med sopp og kylling. Denne oppskriften er sikker på at du vil nyte.

 Lasagne med kylling og sopp, oppskrift
 Du trenger følgende produkter: kylling, ark deig, sopp, urter, tomater og ost. For saus, bringe melk, mel, smør og muskat.

 Vask kylling og sopp, og deretter klippe dem. Skrell løken og skjær den også. Riv tomatene på et grovt rivjern, tilsett hakket persille og bland alle ingrediensene.

 Varm en stekepanne 2 ss. matolje og stek løken til den blir gjennomsiktig. Legg kylling og sopp. Steke i 15-20 minutter, tilsett salt og pepper.

 For å forberede béchamelsausen franske bør ta smør, mel og melk. Det blir ofte brukt til å lage andre sauser, og legger til ulike ingredienser, stekt løk, nøtter, ost, krydder og urter. Bechamel - en av de mest populære sauser i Europa. Takket være ham, med mange retter du kan lage en ekte kulinariske herligheter, gi dem raffinert smak.

 Bechamel servert med ulike grønnsaker, kjøtt eller fisk, samt lasagne. Koker det ganske lett, så følger anbefalingene som fremgår nedenfor.

 Oppskrift bechamelsaus:
 God varme melken, men la det koke. I en annen kapasitet smelte smør og tilsett mel. Bland alt uten å fjerne fra varme.

 Ttploe legge små mengder melk 1-2 ss. spoon og rør godt til å ikke vise opp klumper.
 Legge til melk, ta kjelen fra varmen til sausen ikke vil ha et ensartet utseende. Hvis klumpen er der fortsatt, gni blandingen gjennom en sil. Ved sin tetthet saus bør være lik den flytende krem.

 Deretter legger 1 ts. Spoonful of muskat (jord). Rør blandingen og fjerne den fra varmen. Sausen er klar!

 Fortsett til ytterligere forberede lasagne. For å gjøre dette på en stor rivjern rist ost. Plasser deigen i bunnen av formen. Les nøye instruksene - ofte behov for å koke deigen. Lå halvparten av fyllet på toppen og legg 4-5 århundrer. skjeer av bechamel. Deretter lå et lag av deigen, som alternerer med stuffing og saus. Sett tomater og urter. Topp rett dryss ost og hakket sopp.

 Stekes i forvarmet ovn er nødvendig (180 ° C) i 30 minutter til de er gyllenbrune utseende.  
Cæsarsalat med reker, detaljert oppskrift

 Som mange andre kulinariske herligheter, ble en rett som kalles "Reker Caesar" først opprettet ved et uhell når noen italienske Cardini sterkt behov for å lage middag for dine gjester med et begrenset antall av sine eksisterende produkter.
 Siden nesten alle kokker og husmødre med stor glede å eksperimentere aktivt på oppskrift Caesar salat, mens du legger til det alle slags forskjellige tilsetningsstoffer, som bare avhenger caloric dette fantastisk parabolen.
 I dag får vi vite hvordan å lage mat "Caesar" med reker. Mange mener at den mest delikate smaken den har dette alternativet.
 "Caesar" med reker, oppskrift
 Oppskriften er veldig enkel og rask som alle strålende. Sammensetningen av rettene er vanligvis grønne salatblader, små kjeks, ost, smakfull reker og selvfølgelig en spesiell saus. Også ideell for matlaging reker.
 Ingredienser : En liten haug med salat, 50 g cheddar ost, ca 600 g reker (eller 300 gram kokt uten skall), flere stykker av cherrytomater.
 Til toast: ca 200 g uten nødvendigvis baguette skorpe, 2 små fedd hvitløk og tørket provençalske urter.
 Marinade for reker : Om en teskje vanlig sitronsaft, ca 1 ss olivenolje 2 ss flytende honning, pepper og salt.
 For tykk saus "Caesar" : Om 20 ml olivenolje 1 liten fedd hvitløk, ferske egg, sennep, 1 ts sitronsaft, salt, 1 ts Worcestershire saus såkalte.
 Teknologi for fremstilling:
 1. Reker koke litt og deretter ren av skjell. Deretter umiddelbart forberede marinade for disse rekene, bland litt sitronsaft, honning, olivenolje, salt og pepper etter smak.
 2. Bland alle ingrediensene og hell marinaden reker oppnådd. Pass på å følge dem i marinaden i ca et par timer.
 3. Det bør forberede seg på forhånd hovedgrunnlaget for Caesar saus, bland litt solsikkeolje med finhakket hvitløk fedd liten.
 4. Nå kan du trygt fortsette med utarbeidelse av deilig toast. Baguette pent terninger og deretter tappe dem i ovnen, forvarmet til 200 grader. Deretter strø rikelig av provençalske urter.
 5. Kok kokt eggeplomme og fjern for saus. Deretter umiddelbart blande det med sitronsaft og sennep og olivenolje og deretter kokt på forhånd med en blanding av hvitløk og olje.
 6. legge forsiktig Worcestershire saus, og krydre med salt etter smak.
 7. syltet reker bare lett stek i en liten panne i 2 minutter på hver side.
 8. Salat skylling, deretter obsushit hender og Riv opp i små biter. Sette bladene i salat pent og sikkert satte avkjølt reker og dryss med forberedt saus.
 9. Floor dem umiddelbart sette et lite lag med ost, rist eller skåret i skiver. Det neste laget har tørket, legge til og deretter duskregn saus. Sørg for å pynte salat pomidorkamy kirsebær.


Oppskrift borsjtsj - kunne ikke vært enklere

 Suppe er en av de hyppigst gjort supper. Uansett nasjonalitet ikke var en mann, en tilhenger av noen form for matkultur, ble han ikke prøvd minst én gang denne smakfull rett, vil han elske det for alltid. Vel, eller i det minste huske. Faktisk forberede det er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Den virkelige ukrainske borsch kan med rette kalles en ekte kunstverk, fordi det er deilig å spise, og det er fint å se på.


 Oppskrift klassisk borsjtsj


 For å forberede suppe på den klassiske oppskriften vil du trenge følgende komponenter.

 Obligatoriske ingredienser:


 •  Svinekjøtt - en kilo


 •  biff - 1 kg


 •  en gulrot


 •  Poteter - 3-4 stk


 •  Bønner - ett glass


 •  persillerot med urter - ett stykke


 •  ett mellom rødbeter


 •  rød paprika - 1 stk


 •  Hvitløk - 2-3 fedd


 •  løk - ett hode


 •  halv kål


 •  Salt - til smak


 •  sort pepper - til smak


 •  grønn


 •  Tomatpuré - 2-3 ss. l.


 • Oppskrift borsjtsj - kunne ikke vært enklere


   Forberedelse

   Fyll en kjele med kaldt vann (men ikke helt, og om lag to tredeler), som deretter satt i brann. Deretter vente til vannet koker. Før er det nødvendig å biff skåret i stykker femti gram, og deretter kaste dem inn i potten. Bone satt helt. Fjern skummet.
   Deretter satte laurbærblad, persille, salt og pepper. Alt er tilberedt i omtrent en time. Etter matlaging kjøttkraft trekke ut persille og laurbærblad og kaster bønner. Etter koking redusere varmen og stek i ca femten eller tjue minutter. Deretter satte de hakkede gulrøtter, løk og paprika, mynte fedd hvitløk.
  Oppskrift borsjtsj - kunne ikke vært enklere

   Lage mat for ti eller femten minutter. Bete renser og kaster den inn i suppen, som deretter får sin karakteristiske farge. Etter ti minutter av matlaging, sette suppe kuber av poteter. Når den er kokt, tilsett tomatpuré, som er å rullende koke i 5-10 minutter. Sett kål og stek i ca fem minutter. Da suppen må pepper, salt, kaste persille og dill. Nå kan du slå av måltidet.
   Når matlagingen er brygg. Det er ønskelig, selv i løpet av natten.
  Oppskrift borsjtsj - kunne ikke vært enklere


   Oppskrift for rask suppe med kjøttboller


   Å forberede deilig og næringsrik suppe med kjøtt er ikke nødvendig å bruke mye tid. Du trenger ikke å koke kjøttkraft, og du kan gjøre med hakket kjøttboller. For dette formålet, kan du bruke en hvilken som helst kjøtt.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  kjøttdeig - 300g


 •  Poteter - to eller tre stykker


 •  pære - one piece


 •  Gulrøtter - en eller to stykker


 •  rødbeter - ett stykke


 •  kål - et halvt øre


 •  Hvitløk - ett hode


 •  Tomat - en eller to stykker


 •  persille og dill, salt, pepper, laurbærblad, olje.


 •  Forberedelse

   Hakk løk, rive løk og rødbeter. Deretter stek løk og gulrøtter i pannen, salt og pepper. Vedlagte rødbeter, nå stekt med løk og gulrøtter.
   Deretter sette kjøtt fylle tomater, knust hvitløk og krydder. Hell litt vann, dekk med lokk og lapskaus sakte.
   Pan fylt med to liter vann. Nå venter vi på det koke, deretter saltet vann, tilsett poteter, terninger. Poteter har til de er møre.
   Fint kuttet kål og greener, som deretter plasseres i en skål. Nå må du vente en byll i en kasserolle og tilsett kjøttdeig baller - kjøttboller. Dette førte til en byll og deretter kokt i ytterligere ti minutter til de er møre.
   Deretter festet dressing. Nå må du vente en byll og fjern kjelen fra varmen.
   Selv for omtrent en halv time suppe med kjøtt infused, deretter servert på bordet.
  Oppskrift borsjtsj - kunne ikke vært enklere

  Яндекс.Метрика