Soppsuppe - en stor tallerken for hverdagsbordet

 Soppsuppe - en stor tallerken av russisk mat, egnet til daglig desktop. Hans kjærlighet for tilgjengeligheten av sopp som legger en spesiell smak. Ikke rart sopp ofte kalt "forest kjøtt", fordi de er i stand til å ta av sult i lang tid for å holde en følelse av metning. Men kan du finne oppskrifter og suppe med sopp og kylling.
 Sjampinjong supper er perfekt for de som Postua, sitter på en diett eller vekt overvåkere og følger et sunt og balansert kosthold. Her er noen populære og originale oppskrifter som kokk verdt et forsøk.

 Cheese suppe med sopp


 Dens viktigste forskjellen er at proporsjonene av de viktigste ingrediensene er individuelle for hver familie, så det er en stor mulighet for improvisasjon!
 Obligatoriske ingredienser:

 •  bearbeidet ost - 3-4 stykker

 •  sopp - 200g

 •  gulrøtter

 •  potet

 •  løk

 •  salt

 • Soppsuppe - en stor tallerken for hverdagsbordet

   Metode.
   Poteter og gulrøtter vasket, ren og skjær i terninger. Løk også shinkuem små terninger. Sopp vasket og skåret i skiver. Bearbeidet ost, som de fleste komponenter, skåret i terninger og gni på et rivjern.
   Deretter koke vann i en gryte, korsryggen og grønnsaker kok dem til de er møre, ca 15 minutter. Den resulterende kjøttkraft gnidd gjennom en sil eller slipe stampe med grønnsaker. I den kokende buljong legge ost og rør til homogenitet blender.
   I en stekepanne i litt olje stek løk 8-10 minutter og sopp. Legg dem i pannen til suppe, kok opp, salt og pepper etter smak. Umiddelbart etter pannen med soppsuppe fjern fra varmen og gi det brygge under lokket i 10 minutter.
   Klar ost suppe med sopp kan bringe til bordet.

   Hurtigsoppsuppe med ris


   I tykk puré suppe med sopp oppskrift er hjertelig soppsuppe med frokostblandinger, for eksempel ris. Med tillegg av ris suppe kommer en tykk og solid. Prøv den og se!
  Soppsuppe - en stor tallerken for hverdagsbordet

   Obligatoriske ingredienser:

 •  mellomstore poteter - 3-4 stykker

 •  Gulrøtter - 1-2 stykker

 •  Figur - 4. l.

 •  sopp - 100g

 •  salt

 •  persille, vårløk, dill

 •  Hvitløk - et par av nellik

 •  solsikkeolje til steking

 •  cayenne pepper - en liten del

 • Soppsuppe - en stor tallerken for hverdagsbordet

   Forberedelse
   I kokende vann utelate poteter, pre-skrelles og kuttes i strimler. Deretter legger vasket ris. Kok til de er møre.
   På dette tidspunktet, kan du forberede de andre ingrediensene. Sopp vasket i rennende vann og skåret i skiver. Gulrøtter ren, vask, skåret i skiver. I en varm stekepanne varme opp litt olje, legg gulrøtter og sopp. Steke dem med konstant omrøring i 10 minutter.
   Innholdet i pannen for å sende i en gryte med kokende ris og poteter. Deretter koke suppen bør gis ytterligere 10 minutter.
   På dette punktet, kan du smuldre urter, hakket hvitløk og cayennepepper. Før du tar kjelen av varmen, tilsett den grønn pepper og hvitløk salt etter smak. Suppe bør stå i noen minutter med lokket lukket, så det vil bli enda pahuchishe.
   Før servering på klar soppsuppe med ris kan sette rømme for å utfylle sin sjarmerende og smak.

  Suppe med kylling hjerter. Oppskrift suppe med kylling hjerter

   Hvordan koke suppe med kylling hjerter
   Suppe med kylling hjerter - svært uvanlig, original, og spør du en plate. Så, la oss se på oppskriften suppe.

   For å forberede trenger du:
   - Vann - 15 liter
   - Kylling hjerter - 300 g.
   - Sopp (kantareller, hermetisert eller fersk) - 100 g.
   - Gressløk
   - Poteter - 2 stk.
   - Pepper pepper, nellik, salt
   - Hvit vin (søt) - 100 ml
   - Olje til steking (helst oliven)

   Hjerter vaske, fjerne plenochek, skåret i kvartalene. Del på panne med olivenolje, lett stek over høy varme for å fordampe overflødig væske, og deretter redusere flammen til medium. Deretter tilsett hakket til hjerte vårløk og stek et par minutter.

   Legg en halv liter kokende vann, legg de hakkede halm poteter. Etter fem minutter, tilsett sopp, nellik, allehånde og hell hvitvin. Kok i 5 minutter, deretter salt, pepper, dekk med lokk og fjern fra varmen. Gi suppen stå i 20 minutter.  
  Hvordan lage soppsuppe? Deilig oppskrift

   Borsch, sylte, suppe og andre supper mange har blitt kjent først parabolen for oss. Men noen ganger så ivrig etter å imponere hans husstand, behandle dem med noe uvanlig. På denne anledning vil passe soppsuppe oppskrift. Den er enkel å tilberede, og dermed svært velsmakende.

   For å gjøre det, trenger du:
   - 500 g fersk sopp (helst sopp)
   - 2 liter kjøttkraft (kylling eller biff)
   - 6 poteter
   - 1 stor løk
   - Salt og pepper

   For suppen:
   - 500 gram kjøtt
   - 1 stor gulrot
   - 1 stor løk
   - November bay
   - Søt pepper
   - Salt

   Å starte flyttingen fra matlaging kokes. Kjøtt skylling, hell to liter vann. Skjær store gulrøtter og løk (de trenger rent symbolsk - å legge til smaken), legge dem til kjøttet, legg et par laurbærblad, en klype pepper og salt pepper etter smak. Kok til de er møre valgt kjøtt. Klar buljong må drenere.

   Mens forbereder suppe, friske snitt sopp og løk - alle de små bitene. Løk stekt i vegetabilsk olje. Så snart gylden farge, tilsett sopp, salt og pepper. Lukk lokket og la det småkoke i 20-30 minutter, rør av og til. Du må legge til litt vann.

   Parallelt koker poteter vanlig måte for oss å ferdig kokt, ikke glemme sin salt. Etter matlagingen alt vann skal tømmes.

   Når de tre komponentene i din suppe tilberedt, går du videre til det viktigste. Sette løk og sopp og poteter i en egen pott og knust blender til du får mashed. Du kan legge til en bit av smør. Så sakte hell suppen, ta med suppe til ønsket konsistens.

   Da den resulterende massen er litt oppvarmet i brannen, men ikke bevis til en byll. Suppen er klar. Ikke glem å strø med allerede etter den første retten helle på tallerkener. Suppa er ikke bare deilig, men også veldig original. Han vil sette pris på din familie.

   Bon appetit!


  Sorrel suppe med egg, tradisjonell oppskrift

   Sorrel - den første kilde til vitaminer i hagen. I et brev til en ung sorrel inneholder mange forskjellige vitaminer, blant annet mange av vitamin C, som styrker immunforsvaret. Fordelene med sorrel bladene kan sies for en lang tid, det er derfor denne kulturen har nylig blitt svært populære og sjeldne landet du gjøre uten det. Det finnes mange oppskrifter oksalsyre suppe. Her er to av dem.

   Sorrel suppe med egg

   1). For å gjøre denne deilige og sunne måltider vil du trenger 2 liter kjøttbuljong. Koke det kan være fra hvilken som helst kjøtt du foretrekker. For en god kjøttkraft ønskelig at kjøttet var av stein.

   2). Mens suppen koker, få opplæring på sorrel. Tar over og skyll flere ganger de unge bladene av sorrel, kutte harde stilker, skåret i store strimler av sorrel.

   3). Varm en stekepanne, tilsett noen vegetabilsk olje, bedre hvis den er luktfri, for ikke å reflektere grønn duft.

   4). Stek i en panne hakket løk og gni på et grovt rivjern stor gulrot.

   5). Buljong med en hullsleiv, fjerne skum, Sett den i 3-4 hakkede poteter i terninger eller terninger.

   6). Når poteten er nesten klar, send til pan brunet grønnsaker, hakket sorrel og hakket persille og dill, vårløk fjær.

   7). For å legge til en spesiell glede kan legges til suppe hakket bladene av ung brennesle og spinat.

   8). Bringe innholdet i pannen til en byll, gjøre en langsom brann og kok i ytterligere 2-3 minutter.

   9). I den ferdige suppe til smak, tilsett salt og pepper.

   10). Skjær 3-4 kokte kylling egg og satt i den ferdige suppen. Egg kuttet som du vil: halvdeler i små terninger, skiver eller kvartaler. For å legge inn en krem ​​suppe.

   Hvis du tror suppe vassen og ikke veldig tilfredsstillende oppskrift koker det gir følgende alternativer. Du kan for eksempel, sammen med urter for å sette inn litt buljong av semulegryn, det vil gi suppen en fin tekstur og tetthet. Du kan også legge til suppe ris korn bare for å lage mat er det nødvendig å separat til suppe var ikke skyet.

   Kald sorrel suppe med egg
   Nå som du vet hvordan du skal lage mat sorrel suppe med ekstra egg og behage deres hjem solid og sunt måltid. Men på en varm sommerdag, spise et varmt måltid noen ganger bare ønsker ikke tradisjonelle supper erstatter hele sommeren favoritt suppe, men med sorrel også kan gjøre kald suppe. Å lage mat denne uvanlig parabolen, trenger du ganske mye tid.

   1). Hell over i en kjele med vann og bringe den til en byll.

   2). Forberedt sorrel kuttet og slippe inn i kokende vann, kok i 5-6 minutter.

   3). Den resulterende buljong og la det avkjøle brygge.

   4). Finhakk hardkokte egg, agurk, skrelt, vårløk, urter hage enhver smak.

   5). Sette det hele i oksalsyre buljong, salt og pepper.

   6). Server suppen kald, og legger til krem. Alle produktene ta et vilkårlig antall.

   Denne suppen vil være svært nyttig i sommervarmen.

  Яндекс.Метрика