Suppe med sorrel: detaljert oppskrift

 En av de første kildene til vitaminer er kjent sorrel. Alle husker ham siden barndommen, mye elsket til fest på anbud grønne blader med en behagelig syre. Men sorrel har vært kjent i århundrer. Det ble først vurdert verdsatt av franske kokker i det 12. århundre. I, lang sorrel ansett som en luke, vanligvis spist bruke det startet ca hundre år siden. Siden det utenlandske besøkende fast slått rot i våre tabeller.

 Bruk sorrel i matlaging
 Verdien av sorrel er at den inneholder mange vitaminer er nødvendig for riktig drift av nesten alle organer og systemer. Rich sorrel blader som mineraler og sporstoffer. Behovet for vitamin C kan dekke 100g sorrel, det er bare frelse våren beriberi.

 Imidlertid er det anbefalt å spise bare de unge bladene. Gammel, bladene er ikke bare røff og tøff, de samler for mye oksalsyre, som kan føre til skade på nyrene.

 Anbud grønne blader av denne planten brukes for utarbeidelse av mange retter. Sorrel lagt til salater, borsjtsj, supper, borsjtsj, gjør fylling for paier. Forberede suppe med sorrel er ganske enkelt, det krever ikke mye tid. Det finnes mange varianter av denne oppskrift. Her er en av dem.

 Sorrel suppe med kylling
 Suppe med sorrel kan tilberedes i kjøtt, fisk eller kylling kjøttkraft. Siden kylling - produkt diett suppe med kylling går velsmakende og lett.

 1). Du trenger raspotroshennoy halv kylling eller kylling noen klumper. Kjøttet bør være godt vasket, tørket og skåret i mellomstore stykker. Lage kylling tilberedt i en kjele, dekk med vann og kok suppen. Så han gikk klar, bør kjøttet koke på lav varme og sil suppen er klar.

 2). Skjær 7-8 potetterninger eller terninger, legg i kokende buljong.

 3. Mens potetene koker, jo tid til å spassyrovat hakkede gulrøtter og løk (nok til å ta ett stykke). Vegetabilsk olje kan ta noe som du ikke lenger elsker, er det ønskelig at det ikke lukter.

 4). Når potetene er nesten kokt, tilsett brunet grønnsakene i pannen.

 5). Minutter etter tre til kokt tilsett hakket sorrel strimler og finhakket friske urter (persille, dill, vårløk fjær). Antall grønne blader av sorrel og vilkårlig, til din smak.

 6). Tilsett salt og pepper og bringe suppe til en byll, slår seg av etter et minutt.

 7). I den litt avkjølt suppe med sorrel veldig sakte og forsiktig inn den tidligere pisket egg kan være flere, avhengig av volum potten. Hvis du helle egget vekt raskt, det tar form av flak, det påvirker ikke smaken, bare ikke veldig estetisk tiltalende utseende. I bollen av suppe klar til å sette rømme.

 Ta oppmerksom på dette suppe oppskrift, Unn deg selv og dine kjære sunn og velsmakende rett!Hvordan å lage mat sammensurium? Detaljerte oppskrift supper
 Salt - en tykk suppe tilberedt på solid kjøtt, fisk eller sopp kokes med krydret krydret skjær.
 Presentere denne retten i forskjellige nasjoner under navnene: mat, pitabrød, shurpa. Den russisk mat ble opprinnelig kalt "bonde", som det ble utarbeidet i landsbyene kål og lagt til en rekke matvarer - sammensurium. I den senere, Peter den store i Russland i kjøtt sammensurium begynne å sette kjøtt, ribbe, skinke.
 Deretter begynne å koke suppe sammensurium ikke bare i tavernaer, men også i restauranter. Popularitet retter vokser ikke bare i tradisjonell mat, men også i restauranten.
 Salt skikkelig forberedt på suppen med saltvann maksimalt antall kjøtt og vegetabilske ingredienser.
 Salt tetthet delt av en væske - den første retten og tykk - den andre.
 I alle typer saltworts lagt: løk, syltede agurker (sterke), tomatpuré, smør og krydder. Kapers, kan oliven legges om ønskelig. I kjøtt og fisk godt sette en bit av sitron. Parabolen drysset med urter.
 Classic Salt krever utarbeidelse snarere enn dyktighet som tålmodighet.
 Så, hvordan å lage deilig sammensurium:
 • For 4-6 porsjoner forberede en tre-liters potter.
 • olivenolje eller solsikkeolje (til steking) smør - 50g
 • Kjøttvarer - 05 - 1 kg (ideelt lapskaus eller biff bein).
 • røkte pølser eller svinekjøtt shank røkt gram 300-400.
 • Kokt pølse (te eller doktorgrads), pølser, 300-400 gram. Ideelt egnet nyre suppe med dem vil være mindre fettete enn salami.
 • sentralasiatiske løk, søt - 2 løk.
 • En gulrot, søt.
 • Poteter - 2-3sht rosa varianter.
 • Tomatcoulis - 2st.l.
 • Sterke agurker eller pickles uten kjerner. Hvis de har en fast hud, må den rengjøres.
 • Svart eller hvit pepper - 1 / 4ch.l.
 • Bay blader - 2 stk.
 • Hele korn av kardemomme - 2 stk.
 • pitted oliven - 150g.
 • En sitron.
 • Flour - 1 ss
 • Tre erter sort pepper og persille 2.
Hvordan å lage mat sammensurium? Detaljerte oppskrift supper

 Først koker suppe med biff bein (neharyachiy fylle dem med vann, legg på middels varme). Etter å ha fjernet skummet som byll, reduser varmen. Legg den skrelles persillerot, to korn av kardemomme, allehånde og salt sjy. Kok i en halv time.
 På svinekjøtt shank renser huden, kuttet kjøtt i strimler hvis du bruker for å lage mat virvar, skinke eller pølse klippe dem på samme måte.
 Kylling skåret i strimler med samme bredde 1 cm
 Agurker skåret i pinner, da - kuber.
 Gulrøtter kuttet i strimler 05 cm tykkelse og lengde - 3 cm.
 Yngel hakket knoke over høy varme i 10 minutter, røkt pølse - litt lenger.
 Deretter satte kyllingen og stek, og legger løk sugerør. Deretter satte gulrøtter og senere - mel, og dermed redusere brann til de aller minste.
 Tomatsaus fremstilles som følger: 2-3 ss. ss tomatpuré 1 kopp helle sjy, tilsett 5% - ing eddik og hell i pannen, salt, pepper og la det småkoke.
 Sil suppen, legg den i hakket agurk, poteter - strimler. Kok i 10 minutter og deretter legge til pølser og røkt kjøtt, spre innholdet i pannen i den samme potten.
 I samme gryte, hell litt vasket olje, fres løk i det og tilsett mel, prozharyvaya til gylden tilstand. Vi oversetter innholdet i kjelen i en kasserolle og kok i 5 minutter på lav varme. Tilsett laurbærblad og salt, om nødvendig, til slutt.
 Skjær sitron i to, klem den ene delen i et virvar, og en annen - for å klippe og legge ut design.
 Deretter slår du av oppvarmet tallerken og la pannen i 5 minutter med lokket lukket. Serverer deilig sammensurium legge rømme og dryss med dill.
Hvordan å lage mat med pickle bygg og kylling, ris. Oppskrift pickle

 Syltet - Russisk retter som dukket opp i XV århundre. Opphavsmannen til denne tittelen - ordet "pickle". At det ble lagt til suppe å gi uvanlig smak.

 Classic pickle forberedt med giblets - lever eller nyrer, med korn - bygg eller ris. Selvfølgelig, har mye tid gått siden innføringen av denne oppskriften. Som resulterer i en endring i seg. Nå begynte å bruke kjøtt og ris forsvant inn i bakgrunnen, men noen husmødre fortsette å bruke det.

 Det mest populære alternativet - pickle fra bygg og kylling. Og saltvann legger ikke ett. Hvordan å lage mat med pickle bygg - gi det et forsøk.

 For utarbeidelse trenger vi:
 - 1 kylling
 - 100g byggryn
 - 5. potet
 - 200 g pickles (beste alternativet - tromme)
 - 1 gulrot
 - 1 løk
 - 200 ml agurk saltlake (valgfritt)
 - Bay leaf
 - Lol og pepper

 For å begynne, vaske kyllingen og del den i små biter a la carte. Vi setter en byll, tilsett salt. Beste kokk bygg separat fordi havregrøt gjøre suppen skyet og kylling kjøttkraft må drenere etter matlaging kjøtt. Den enkleste måten å lage mat bygg poser. I suppen bør man pakke. Du kan lage mat rumpe vanlig måte for deg som du vil.

 Mens ingrediensene til suppe kokt, rene poteter, skåret i terninger eller terninger. Rene gulrøtter kuttet i strimler. Frisk-modus er ikke stor. Agurker skåret i store terninger.

 Når kyllingen er kokt, drenere suppen behov. I den anstrengte kjøttkraft legge poteter, løk og gulrøtter. For 10 minutter til kokt tilsett agurk suppe og kokte byggryn, laurbærblad og saltvann. Hvis det er nødvendig, kan du fortsatt legge til salt og pepper. Når den første retten er klar, tilsett hakkede urter og gi stå 10-15 minutter. Kylling pickle er klar.

 Hvordan koke suppe med ris, spør du? Oppskriften er akkurat den samme. Bare du kan kaste i bygg kjøttkraft i seg selv, ikke lage mat separat. Siden ingrediensene er umiddelbart lagt til den forberedte kylling, så ta loin 300-500 gram. Vi kuttet stykker og satt i brann. Etter 20 minutter av kokende tilsett poteter, gulrøtter og løk. Når suppen med grønnsaker koke, tilsett godt vasket ris (100 gram). Også 10 minutter til kokt legge de første måltid pickles.

 Som du kan se, ingrediensene er de samme. Den eneste forskjellen i rumpen. Du kan prøve begge og velge hva velsmakende. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика