Hvordan lage en omelett? Oppskrifter fra Moderne omeletter og Julia Chaydl

 Omelett - er en av de mest populære rettene i alle deler av verden. Det er elementært i matlaging og samtidig veldig appetittvekkende. Omelett, som vi kjenner i dag kom til oss fra Frankrike, hvor han ble en sunn, søt og velsmakende varm tallerken. Han var dekorert med de kongelige tabeller og tilgjengelig for de fattige, og et par århundrer det kan spise oss. I dag i denne artikkelen ser vi på hvordan å lage en omelett.

 Det synes som i forberedelsene omeletter ingen big deal. Pisk egg, fløte, salt og krydder, enkle prosedyrer med en stekepanne og omelett er klar. Men det som ofte delikat omelett i stedet ser vi ofte tørre egg, som ligner på ull? Poenget er å forberede denne enkle måltider trenger noen opplæring, kunnskap og ferdigheter hemmeligheter.

 Ved utarbeidelse omeletter spiller rollen som hver bevegelse, for å være nøyaktig, så det forberedt på å sette av et par minutter. Gi det en spesiell smak stykker av kjøtt, grønnsaker, ost, urter og krydder.

 Av spesielt ansvar bør være å velge hovedproduktet som vil være forberedt omelett - et utvalg av egg. De må være frisk, da det påvirker tekstur og smak av omelett. Bestem friskhet av egg helt hardt. Se på skallet. Hvis den har en glatt, matt farge, ferske egg. Skinnende skall karakteriserer det motsatte, og produktet er nok ikke frisk. En annen måte å sjekke egg - vurdere den i hånden og riste øret. Det bør ikke være for lett, og du trenger ikke å høre noe så godt som eggeplomme helt urørlig. Ellers, ikke kjøpe egg, sannsynligvis de er bortskjemt. Bygninger, senke eggene i vannet. Ferske egg i det øyeblikket vil gå til bunns. Dukket kaste egg, siden de ikke er egnet for matlaging.

 Omelett oppskrift fra Julie Chaydl
 En av de mest detaljerte oppskrifter på fransk omelett venstre Julia Child. Det er som følger. Bryte tre egg i en egen beholder, tilsett en klype salt og sort pepper etter smak. Det er lett å slå med en gaffel slik at kun blandede plommer og hvite. Heat panne, tilsett 1 ss smør og returnere pannen til oljen var like rundt bunnen. Når smøret slutter skumming, hell eggene i kjelen, riste forsiktig kjelen til jevnt fordelt egg på overflaten av pannen. Vent 10 sekunder til egg fortykkelser over høy varme under omrøring intensivt dem med en gaffel. Deretter poderhyvayte panorere over til eggerøre begynte å samle i den andre kanten av pannen. Vippe pannen i en vinkel på 45? av seg selv og 5-6 ganger litt trykk på håndtaket til eggerøre innpakket. I slike manipulasjoner omelett propechetsya helt og er klar for innsending. Ja, mindre enn ett minutt presentere, myk og delikat fransk omelett. 

 Oppskrift moderne omelett
 Denne omelett forbereder litt enklere. Det er gjort under panseret, ikke snu eller riste. Fordi moderne matlaging omeletter prosedyren er mye enklere og krever ikke ytterligere ferdigheter, evner og spesielle fingerferdighet. Break 4 egg i en bolle, slå dem med en gaffel, tilsett 50 ml fløte, en klype salt og sort pepper etter smak. Grundig røring av blandingen og press gjennom en sil. Varm panne bør smøre med smør og legg den i egg masse. Dekk til og stek over middels varme i ca 3-4 minutter. Senere tilberedt omelett kuttet i to biter, legg dem på en tallerken og dryss med urter på toppen. Parabolen kan serveres til bordet!


Hvordan lage en omelettOmelett - en tradisjonell fransk mat. For klassisk omelett oppskriften kan være forberedt med egg, pisket med salt pan.
I tradisjonell fransk omelett aksepteres ikke tilsett vann, melk, mel eller eventuelle andre ingredienser. Best for matlaging omelett pan bruker smør. Pisk egg stekt i smør med en hånd til tykk. Før servering omelett består i halv eller rullet tube. I motsetning til det mange tror, ​​bør tradisjonell omelett ikke være frodig, så hans matlaging pan lokket ikke er dekket. Før fold omelett, kan det bli satt inn i stuffing.
De nasjonale retter har sine egne oppskrifter på omeletter. I Italia forberede Frittata, Japan - c-soba og WMD Rice med ekstra ris og sjømat.
Skiller ulike typer omeletter er ikke bare medlemmer av ingrediensene, men også måter å tilberede. Eggerøre kan tilberedes i stekeovn, mikrobølgeovn, vannbad eller i multyvartsi, dampet eller i et vannbad. Men fortsatt tradisjonelt forberedt omelett pan.
Nedenfor finnes flere alternativer for matlaging.
Hvordan lage en omelett Frukt
Denne retten er ikke veldig kjent med de som brukes til å tilberede og er en omelett med velsmakende ingredienser. Men hvis du ønsker å diversifisere din meny - prøv å lage eggerøre for denne oppskriften. Han kan være en av favoritt retter i din familie.
Å forberede den, trenger du:
- Egg;
- Modne bananer;
- Jordbær;
- Andre ingredienser til å smake.
Pisk eggene i en bolle. Det nødvendige antall egg definerer avhengig av hvor mange porsjoner med eggerøre.
Jordbær skåret, satt i en blender og slipe til en tilstand av potetmos. Det ferdige sausen i en bolle, tilsett egg og bananer, bland godt.
Hvordan lage en omelett

Sett stekepanne til brann, varme og hell litt olje. Når oljen varmes, bland eggene for omeletter og frukt hell i det. Stek til skarpe utseende. Deretter snu og stek en omelett på den andre.
Stek til kokt, deretter Sett i en bolle og server.
Hvordan lage en omelett

Eggerøre med østers
Denne deilige retten serveres på mange restauranter, men du kan gjøre denne kulinariske mesterverk og hjemme.
For dette omelett trenger du:
- Egg;
- Østers;
- Kassava (kassava mel med);
- Grønne (vårløk);
- Vegetabilsk olje til steking.
Hvordan lage en omelett

Å lage en omelett, fortynne Kassava i litt vann og tilsett litt grønn løk. Bland godt. I en stekepanne, varme oljen. Sett østers i midten. Sett Kassava topp med vann og hell den piskede egg. Når eggene prosmazhatsya på den ene siden, snu til den andre siden og stek til de er gyllenbrune. Deretter fjerne fra pannen og sette på en plate.
Hvordan lage en omelett

Krabbe omelett
Like elegant og deilig krabbe omelett du kan lage mat hjemme.
For dette omelett trenger du:
- Ett hundre gram krabbekjøtt;
- Tre egg;
- Grønn løk;
- Litt olivenolje;
- Litt smør;
- En chili, finhakket;
- Salt og pepper.
Kapasitans mix skiver krabbekjøtt, hakket vårløk og hakket chili, salt og pepper.
Hvordan lage en omelett

I en egen beholder, slå egg, tilsett salt, pepper og bland godt.
På middels varme, sette pannen, varme. Hell litt olje og smør brusochek. Når smeltet smør, hell eggene. Når eggene er kanten er klar, og den midterste vil fortsatt være vått, lage et lite hull i midten av omelett til egg prosmazhatsya jevnt. Broil til omelett før det er godt gjort det bra, så fjern fra varmen og legg i sentrum krabbe blanding og rask bevegelse brett den i to.
Hvordan lage en omelett

Eggerøre med laks
Svært velsmakende eggerøre - eggerøre med laks. De grunnleggende ingrediensene for det - egg og laks (ca to hundre gram).
Med en skarp kniv, ren fisk, fjerne bein.
Hakk løk, fisk skåret i små biter.
Varm en stekepanne over middels varme i ett minutt. Deretter satte på henne smør og la det smelte.
To eller tre store egg i en bolle og visp visp godt sammen med en gaffel eller Corolla. Legg til to spiseskjeer med melk og kna godt igjen. I en panne sette litt olje. Når den er smeltet, hell egg-melkeblandingen og omrør i ett minutt. Deretter satte pan hakket løk og fisk på den ene siden av omelett, dryss med revet ost.
Brett omelett i to og dekk med et lokk på kjelen for et minutt å smelte ost.
Fjern omelett fra varme og tjene.
Hvordan lage en omelett

Omelett - er en rett som er vanskelig å skru opp. Så ikke vær redd for å eksperimentere ved å legge de nødvendige ingrediensene.  
Omelett i en barnehage oppskrifter

 Mange mennesker liker å lage mat en tallerken som eggerøre, men ikke alle vet hvordan å lage mat en omelett som barnehage. I denne utredningen oppskriften til denne retten, så velkommen tilbake til min barndom!

 Klassisk omelett oppskrift som i barnehagen
 Ingredienser:
 - 3 ferske egg;
 - 150 ml melk;
 - Klype salt;
 - Cube av smør.

 Forberedelse:
 Visp eggeplomme blandet til proteinet. Det bruker ikke en mikser, visp eggene kraftig med en gaffel noen sekunder. Deretter tilsett salt, hell melk og bland mye.

 Fett med smør og Forvarm ovnen til 180-200 grader. Til omelett var høy, få høy skjema. Omelett uten fint mel stiger, men etter en tid kommer.

 Hvor lang tid å holde omelett i ovnen høyde bestemmer formen og antallet egg. For eksempel, egge høyde på 10 cm baking i 1 time. Klar omelett er lett å avgjøre om det er plassert i en gjennomsiktig måte - i våtvekt bobler begynner å vises. På det sted hvor de var, betyr at omelett er klar. Når omelett er "puzыrchatыm", kan du få ut av ovnen. Som regel så begynner det å danne lys appetittvekkende skorpe. Omelett blir saftig.

 Oppskrift omelett med estragon
 Ingredienser:
 - 10 ferske egg;
 - 15 g estragon;
 - 100 g smør;
 - Urter (persille);
 - En klype salt.

 Forberedelse:
 Skill eggehvitene separat og eggeplommer. Bland eggeplommer og smør, tilsett en klype salt og hakket persille. Pisk hvite til skum, og deretter legge dem til plommemasse og bland topp-ned bevegelser.

 Hell eggeblandingen på en varm panne, smurt, bland og plasser i ovnen. Klar omelett satt på en tallerken og server.

 Oppskrift souffle omelett-med mel:
 Ingredienser:
 - 4 ferske egg;
 - 4 timer mel;.
 - En klype salt.

 Skill eggeplommene separat og proteiner. Gni rene alle eggeplommene med melet og tilsett en klype salt. Pisk hvite til skum og tilsett en teskje i en bolle med eggeplommer. Bland dem. Lå i eggedosisen på en smurt ark. Bake omelett om seks minutter i forvarmet ovn.

 Dette souffle omelett, kan du også lage og søt. I dette tilfellet må proteiner i løpet av churning legge pulverisert sukker (et par teskjeer), og sette eggeplommene med melet litt sitron eller appelsinskall.

 I tillegg, under matlagingen kan legge til brus. For eksempel, i stedet for en mel 4 egg egge på at du kan sette 1-2 timer. Rømme. Det bør gni eggeplommene med tidligere tilsette en klype natron.  
Яндекс.Метрика