Hvordan lage en omelett i pannen? Oppskrifter

 Alle har lenge visst at forbereder omelett pan. Derfor, i denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å lage en omelett i pannen for å få mest mulig deilig parabolen kom ut og appetittvekkende. Dermed før du legger pannen på gass, vurdere om det er med alle nødvendige krav?

 Subtilitet matlaging omelett er å panorere var tykk, sterk, i stand til å tåle stor varme og fordele varmen over overflaten. I tillegg bør innsiden av kjelen være beskyttet mot stikkende produkter, som under koking bør ristes og bevege omelett.

 Den mest egnede er støpt jernpanne hvor tykk bunn og jevn oppvarming. Med god kokk omeletter kan takle teflonbelagt panne, om ikke tynnere enn sine nederste 05 cm. Det er mulig å forhindre overkoking maten.

 Den beste oljen for matlaging omeletter - er smør. Forberede omelett kan også i vegetabilsk eller olivenolje. Men gang har smakt egg, kokt i smør, vil du føle god smak forskjellen. I tillegg til olje omelett trenger jeg et lite beløp, nok til 20 gram. Velg den frisk smør uten lukt og kjemiske tilsetningsstoffer.

 Du skal sette på en plate omelett fra pannen, trenger litt trening. Før matlaging omeletter, litt varme bollen og la den på komfyren. Når omelett er klar, raskt utvide pan høyre og ta tak i håndtaket nederst i høyre hånd til palm var under håndtaket. Plater hold i venstre hånd og løft den i pannen. Vippe platen og panorere hverandre ved å bevege pan til midten av platen. Omelett har lykkes falle fra pannen på en plate. Om nødvendig, trim kanten slikkepott. Disse prosedyrene skal utføres raskt og uten forsinkelse. Deretter børste med smør omelett, dryss det på toppen med persille eller andre urter og server.

 Omelett oppskrift Apple og Brie ost
 Ta to røde epler og skrelle dem fra huden, fjerne kjernen. Skjær dem i tynne skiver og stek i smør (1 st.lozhka). Beredskap er fastslått at eplene er møre. Bryt eggene i en bolle åtte, tilsett en klype salt og en dråpe vanilje essens. Blandingen kan lett fortynnes melk. Og visp med en gaffel vekt. Forvarm ovn til en temperatur på 170?. I en varm stekepanne, smelte smør (1 ss. Spoon), tilsett halvparten av blandingen, lik fordeling over overflaten av kjelen, cover, og vente ett minutt til egg fortykninger litt. Deretter omelett skal oversette brevet dekket med bakepapir.

 På toppen lå stekt epler og 2-3 ss vårløk. Skjær i små terninger 100 gram ost og Brie og legge den på arket. Send en omelett i ovnen for tiden til to minutter. Deretter forberede den andre delen av egg forberedelser teknologi første del. Fjern fra ovnen omelett, oversette til en plate og dekk med den andre delen av omelett på toppen. Skjær den ferdige retten i stykker, dryss med persille og server.

Hvordan lage en omelett i pannen? Oppskrifter

 Oppskrift omelett med ost
 For å forberede dette omelett ta 2-3 forskjellige varianter av ost. Bryte 3 egg i en bolle og visp dem med en gaffel til en jevn røre. I en varm stekepanne, smelte smør (2 ss. Skjeer). Når det slutter å skumming, hell i eggeblandingen og sekunder raskt blande dem med en gaffel.

 Når eggene begynner å koagulere, topp, bør de bli stenket med en blanding av cheddar, parmesan og sveitserost forpliktet seg til 30 gram hver. Ost bør kuttes i små terninger. Når osten begynner å smelte, slår omelett i halve slikkepott.

 Lage retten til osten er smeltet helt, og slå den omelett andre siden i 1 minutt. Klar omelett skal ha lik gul og smeltet ost være. Serveres umiddelbart egge til bordet på forvarmet plate.

 Video oppskrift: omelett med squash, tomat og ost


Oppskrift pizza med pølseFor pizza med pølse må du 100-150 gram melk og vann, fire kopper mel, en pakke tørrgjær, urter og salt - alt nødvendig for testen. For fylling, ta 180-200 gram røkt pølse og mozzarella ost, hvis du gjør dette, så ikke bekymre deg, passer alle andre som Edam eller Gouda. Det bør også ta noen paprika og tomater, litt ketchup og adzhika.
Lage pizzadeig oppskrift for pølse
Denne pizza med pølse er utarbeidet raskt og enkelt. Du må først forberede deigen, og deretter stuffing. I en dyp skål, bland vann og melk, tilsett urter (oregano, dill, basilikum, persille og andre urter som er i kjøleskapet).
Så melet og tilsett gjær i det, etter take vann med melk og tilsett 20-30 gram mel, bland godt med en mikser. Så litt mel, og deretter sakte resten. Bland godt. Her deigen er klar. Men fort?
Når deigen stopper stikker til bollen, legg den på bordet tidligere drysset med mel og fortsette vymishuvaty mer deigen for hånd. Produkter i denne oppskriften er nok til å lage mat flere pizzaer med en diameter på 25-30 centimeter. Så god vymishene deigen bør deles i to like deler og rulle ut av rekkevidde det noen få inches enn brevet ditt, vil du sette i ovnen. På bunnen av dekket bør legge spesielt papir eller fett med smør godt, og legg den i den rullet deigen for pizza med pølse da.
Utarbeidelse av å fylle en resept for pizza med pølse
Vask tomatene, deretter fjerne dem fra huden forsiktig. For enkelt å skrelle stjerne, er det nødvendig å støtte tomater i kokende vann i noen sekunder, og deretter med en skarp kniv eller hendene begynner å ta den av. Denne prosedyren utføres vertinne på vilje. Etter å ha fjernet skrelle tomater skåret i skiver og fjerne overflødig vev juice.
Peppers trenger å vaske og fjern frøene fra midten stilken, og deretter skjære den i tynne ringer. Hvis du vil ha din pizza resept var lysere og vakrere, ta pepper i forskjellige farger.
I denne pizza pølse pølse bedre sagt, som bare en slik pølse kan gi din tallerken en visuell. Hvis kjøleskapet ikke har dette, så ta den vanlige "kokt" og hennes små yngel uten å legge noe fett, så blot med en vev. Pølse skjæres i tynne skiver fortrinnsvis er, desto bedre å spise pizza.
I alle pizza mozzarella ost er best å bruke, fordi det er godt etter oppvarming sprer rundt fatet og strekker seg når den er varm, og dette er akkurat hva vi trenger. Hvis dette ost eller annen grunn ikke, så ta Edam eller Gouda. De kan kjøpes i enhver butikk. Før du legger ost pizza med en resept, må det riv.
Etter at alle forberedelser fylle en resept, kan du sette den på deigen. Deretter for å legge skarphet å blande ketchup med adzhika 2: 1. I stedet kan adzhika bruke chili ketchup. Etter utarbeidelse av sausen de trenger å smøre pizzadeig. Deretter plasserer tomatene som ikke glemmer å tørke av med en tørr klut, og deretter pizza vil være rikelig med væske. Deretter satte pepper, pølse på den og dryss med ost.
Forvarm ovnen til 180 grader, og deretter sette tilbake pizza i 50 minutter. Når pizza er klar zarum'yanyatsya sin kant og blitt gyllen. Hvis du fortsatt tviler på sin beredskap, så ta henne kamp og Pierce deig, stretching kamp nøye titt på det. Hvis det deigen er igjen, så er det pizza klar. Ved å sende inn pizza på bordet, klippe den i to like skiver.  
Salat med mais og bønner, nyttig og enkel oppskrift på deilige retter
 Mais og bønner - to svært nyttig produkt. Fordi de inneholder en rekke vitaminer og mineraler vi trenger. Salat med mais og bønner tillater full bruk av disse bemerkelsesverdige egenskaper. Kombinasjonen skaper ekstraordinære, men svært velsmakende og tilfredsstillende. Men i vinter-vår perioden, ville denne retten definitivt være en hyppig og velkommen gjest ved bordet.
 Du vil trenge:
 • 1 boks hvite, røde og helst hermetisert bønner;
 • 1 boks marinert søt mais;
 • 200 g røkt skinke eller kylling bryst;
 • grønne løk;
 • urter (dill eller basilikum bit);
 • salt og pepper - alt på din smak;
 • majones;
 • knekkebrød med krydder.
 Oppskriften er veldig enkel:
 1. På de hermetiske bønner og mais skal tømmes væske og legg dem i en bolle, og bland.
Salat med mais og bønner, nyttig og enkel oppskrift på deilige retter


 2. skinke skåret i små strimler, benyttet i en salat. Hvis du bruker kyllingbryst, bør det kuttes i terninger.
 3. Den siste ting å legge hakket persille, løk og krutonger.
 4. Deretter må du legge til salt og pepper, legg krutonger og majones etter smak.
Salat med mais og bønner, nyttig og enkel oppskrift på deilige retter


 Forberede måltider tar bare 10-15 minutter. Det er best å lage det kort tid før tjene. Ellers kjeks vil være meget myk.
Яндекс.Метрика