Hvordan koke reker? Oppskrift på Reker

 Nyere delikatesse, har nå blitt vanlig snack. Dette er reker. I forberedelsene, de er ikke krevende, er relativt billig øl gå til "Cheers". Reker er en av de mest populære sjømaten i matlaging. I våre hjem, faller dette havet innbygger i hovedsak i form av blanshyrovannom - dvs kokt frossen. Du enkelt kan tas ut av fersk sjømat med rosa og oransje. Oppskrifter Reker kan være annerledes: de kan lage mat, yngel, lapskaus, lage en røre. Dette er mer som det.

 Men bortsett fra den vanlige reker, er det også kongelig, poserer stor størrelse. Hvordan koke reker kongelig? Veldig enkelt. Noen av dem koker som vanlig. For å gjøre dette i en kjele bringe vann til å koke, tilsett salt, legg svart pepper og laurbærblad. Sjømat senke vannet når det koker, skjærer tid. Store reker bør koke i 5-7 minutter. Hell av vannet og vente til kjølig.

 Men slike luksus produkt som reker, krever mer sofistikert matlaging. Oppskriften må samsvare med navnet. Den hemmelige saus i marinade eller, som du vil trenge:
 - Olivenolje
 - Soyasaus
 - Hvitløk passere gjennom chesnokodavku)
 - Krydder blanding av urter
 - Salt og pepper

 Bland alle ingredienser i en dyp skål. Konsistensen skal være tykk nok til å forlate. Reker skal fremstilles - renset fra skallet. Kjøtt Seafood fall i marinade. Gi stativet 15 minutter. Du ikke lenger trenger, eller reker mister sin naturlige smaken. Ikke glem at vår sjømat er stolt kalles "reker" som et alternativ, vurdere hvordan å lage mat stekt reker - resultatet ville være i samsvar med sin tittel.

 I en panne helle litt olje, brann lage moderat. Hver reker trekk forsiktig ut av marinaden og spredt på en forvarmet retter. Nødvendig tid steking i 7-8 minutter, vil det være nok. Hvis Overtørkings fatet, mister kjøttet sin smak, og alle anstrengelser vil være forgjeves.

 Sette på en plate av salat, satte de den friterte reker. På toppen av greener og pynt med sitronskiver. Kongelig parabolen er klar.

 Bon appetit!


Hvordan koke reker?Reker - er ikke bare deilig delikatesse, men også en kilde til kalsium og protein og andre næringsstoffer. Så å spise denne type sjømat du svært effektivt kombinere forretninger med fornøyelse.
Forberede saftig og deilig sjømat - det er ikke lett. Så nå forstår vi hvordan du koker reker.
Nitti prosent range supermarkeder står for rosa reker. Denne typen er en halvferdig produkt. Det vil si, de er sveiset på jobb og ikke krever lang koking. Men det finnes også lagrer rå reker. De er vanligvis grå og krever lengre manipulasjon før bruk. Og de begge er egnet som mat. Så uansett hva du foretrekker. Det viktige er hvordan du koker reker, at de ikke er stive og gummi?
Oppskrift №1. For halvfabrikata reker
Spre frosne reker i et dørslag. Vannes kokt vann. Med disse manipulasjoner fjerne havis og andre uønskede elementer. Pillede reker Sett i en kjele, hell kokende vann slik at vannet er helt dekket rosa celler. Vi venter i 3-5 minutter, avløp, helle litt sitronsaft og nyte delikatessen oppnådd.
Oppskrift №2. Universal
Ta pannen. Hell vann i den. Vann bør være to ganger større enn reker som vi kommer til å lage mat. I koke vann, tilsett saften av en halv sitron, et par laurbærblad, noen nellik, litt salt og pepper. Etter dette kurset er leddyr. Hvis reker stekt (rosa), deretter 2-3 minutter etter koking, slå av varmen. Venter på ytterligere 5 minutter og fjern med en hullsleiv reker. Dersom rå reker (grå), deretter 2-3 minutter redusere varmen og stek under omrøring forsiktig, 7-10 minutter.
Oppskrift №3. Gourmet
Denne oppskriften gir et svar på spørsmålet om hvordan å lage mat reker, hvis du valgte skrelles rosa leddyr. Ta en liten kasserolle. Nederst helle litt olivenolje (noen annen vegetabilsk olje er også egnet), legge til et par fedd hvitløk finhakket. Noen få minutter etter noen varmer opp, spredt i panne reker. Og hell dem et glass vann, tilsett litt sitronsaft, salt og pepper. Vi setter fyr på et minimum og kokk, forsiktig omrøring, 3-5 minutter. Så vi er ikke bare deilig reker, men også uvanlig saus. Bon appetit!  
Hvordan å lage mat frosne rekerReker - elsket av mange sjømat, som er stor som en ingrediens for deilige salater og som en egen rett eller som snacks til øl eller andre alkoholholdige drikkevarer. Cooking reker - er det enkelt, som kan håndtere selv nybegynneren kokk. Dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan du koker frosne reker.
Korrekt velge reker

Reker slik delikat produkt som overdreven matlaging er enkel nok til å ødelegge. For eksempel, hvis reker fordøye de skaffer viss kontinuitet og konsistens vil ligne gummi. Selvfølgelig, dette betyr ikke gi dem noen smak. Legg merke til at det meste av reker, som nå selges i butikker og supermarkeder - allerede kokt, så ikke krever lang koking. De trenger bare å tine og få til en behagelig temperatur for å spise tilstand. Skille kokte reker fra nevarenyh ganske enkel. Den tidligere har en delikat rosa, og noen synes grå.
Hvordan å lage mat frosne reker

Tenk deg at du har kjøpt en rosa - kokt reke. Her er den enkleste måten å tilberede dem. Sett reker i et dørslag, hvis et meget stort antall, og deretter dele dem inn flere ganger. Reker i et dørslag helle rikelig med varmt vann for så lenge de ikke kommer med all isen. Ryddet av frosne reker data derfor slå ut i en dyp panne og igjen hell kokende vann slik at vannet helt dekket havet. Etter 30 sekunder vannet renne. Parabolen er klar. Nå har vi bare oversatt reker på en tallerken, hell saften av en halv sitron og sprigs av grønne dekorere.
Utarbeidelse av frosne reker i en saus-marinert

I en stor gryte, hell dette vannet til sitt volum i dobbelt så mye reker. Pan satt i brann. Når vannet begynner å koke, tilsett saften av en halv sitron, ett stykke laurbærblad, et par stykker av nellik og en halv teskje svart pepper. Hvis du ønsker å gi enestående reker smak i kokende vann kan knuse en teskje tørkede urter. Vent re-kokende vann. Hvis du har kjøpt en tilberedt frosne reker, senk dem i kokende vann, lukke pannen med et lokk, fjern fra varmen. Bulwark to minutter, etter dette tidspunktet rekene er klare. Hell av vannet og sette reker på en plate, vanning igjen saften av en halv sitron.
I tilfelle du har kjøpt rå reker, dvs. grå, følger du fremgangsmåten ovenfor, men kjelen fra varmen, ikke fjern, etter den la ned i vannet sjømat, og la det koke i 5-7 minutter. Flere ganger under matlaging reker bør nøye blande. Når rekene blir rosa og flyter på vannoverflaten, som betyr at de er klare. Tømme dem med vann og hell saften av en halv sitron.Bon appetit!
Karbonader

 Vi tilbyr en oppskrift på potetpannekaker. Forbered pannekaker og Unn dine kjære.

 Potet pannekaker. Oppskrift


 Ingredienser:
? Poteter (store) - 6 stk.
? Egg - 2 stk.
? mel - 2 ss. skjeer,
? løk (stor) - ett hode,
? rømme - 1 ss. spoon,
? vegetabilsk olje - 50 g
? hvitløk - 4 fedd,
? soda mat - klemme,
? salt - etter smak.
 Forberedelse
 1. Skrell potetene, vask og rist eller kjøttdeig.
 2. Onion skrelle og også rist.
 3. I den resulterende masse legge pisket egg, rømme, brus, salt og mel. Kna grundig.
 4. Stekes i en varm stekepanne med lokk.
 5. Serveres varm med rømme eller fløtesaus, med stekt bacon eller skinke skiver ristet.  
Hvordan lage potetpannekaker

 Siden poteter kan tilberedes mange forskjellige og deilig. Vi tilbyr en oppskrift på potetpannekaker (potet pannekaker). Oppskriften er enkel, krever ikke mye av kompliserte ingredienser.

 Potet pannekaker. Oppskrift


 Å forberede potet pannekaker bør:
 - 1 kg poteter,
 - 100 g løk,
 - 4. l. mel
 - 130 ml melk,
 - 3 egg,
 - Rømme,
 - Vegetabilsk olje til steking
 - Salt og pepper etter smak
 Matlaging pannekaker med poteter
 Skrell potetene, vask godt og rist. Revet poteter helle varm melk.
 Løk renses, kuttet i halv ringer og stek i oppvarmet vegetabilsk olje til de er gyllenbrune.
 Melk avløp, klem potetene, tilsett stekt løk, mel, egg, salt, pepper etter smak, bland godt.
 Varm en panne med matolje. Spoon lære henne mye potet pannekaker og stek på begge sider til de er gyllenbrune. Tjene pannekaker varmt, med rømme.
 Den andre oppskriften potet dranikov uten løk.

 Potet karbonader


 Oppskrift på 4 porsjoner
 Ingredienser:
? 1 kg poteter,
? 2 ss. mel,
? 1 ts. Baking soda skje,
? 100 g vegetabilsk olje
? 2-3 ss. ss smør eller 250 g rømme, salt.
Hvordan lage potetpannekaker

 Hvordan forberede potet pannekaker:
 1. Skrell potetene, vask og rist.
 2. Tilsett mel, bakepulver, salt, bland godt.
 3. Stek i vegetabilsk olje. Serveres med smør eller rømme.  
Яндекс.Метрика