Hvordan å lage mat flyndre i ovnen i et par i batter

 Flyndre - Bunn fisk. Det er en rolig livsstil. Siden dette predator, da hennes diett er rik nok. Derfor er dens kjøtt ekstremt anbudet tekstur, inneholder mye protein og fett, vitamin B12 og fettløselige vitaminene A og D. Derfor flyndre er mye brukt i matlaging.

 Hvordan å lage mat flyndre? Å komme deilige retter trenger å ta 400 gram filet (to porsjoner), salt og pepper, hell saften av en halv sitron, legg i en ildfast skjema. Dryss sjenerøst med revet ost, spredt pitted oliven og tilsett 100 gram majones. Stek i ovnen til kokt. Det er ca 20-25 minutter.

 Som allerede nevnt, flyndre ganske mørt kjøtt, er det bedre å koke det riktig og ikke ødelegge den lange varme. Svært velsmakende flyndre kommer i en krydret kjøttkraft. I en liten mengde vann til å koke skrelte 2 gulrøtter, persillerot, grovhakkede løk, noen blader av laurbærblad, erter dusin pepper, salt etter smak. Klar belastning kjøttkraft.

 Den resulterende fisk, skåret i porsjoner, sted i en panne med en tykk bunn og hell suppen, ble fisken halvparten dekkes. Kok på svak varme med lokket på i 20-30 minutter.

 Potetskrell og grovt hogge. Kok til de er møre i sistnevnte krydret kjøttkraft, litt pidsolyuyemo.

 Forberede saus. For å gjøre dette, finhakket løk og 1-2 spasserovat i smør eller olivenolje. Tilsett 100 gram rømme og et par spiseskjeer fiskebuljong.

 Ordne på plater biter av fisk og poteter, dekk med saus og dryss med dill.

 Du kan lage mat flyndre i ovnen. Å skjære fisken i porsjoner stykker, dryss med sitronsaft, salt og pepper, dryss med dill og krydder for fisk, spre rømme og gi promarynuvatysya i 1 time.

 Deretter satte skiver tilberedt i en form og stek i forvarmet 200 grader ovnen i 30 minutter.
 For saus, rømme blandet med majones, hakket hvitløk og finhakket dill.

 Fisken er til stede på blader av salat, vanning saus.

 Vi kan ikke ignorere en annen måte å tilberede flyndre - et par. I en kjele sette sprigs av dill, laurbærblad, pepperkorn, grovhakket løk og dekk med kaldt vann. Tilsett litt anstrengt agurk pickle. Kok opp. Deretter installerer grillen og legg den på biter av fisk, lett smurt med olivenolje. I en dobbel kjele bør være nok plass til hver brikke på alle sider obdavalsya ferje. Koke i 30 minutter. Serveres med kokte poteter drysset med dill.

 Kveite i røren - En tallerken verdig ferie bordet. Fisken skjæres i biter a la carte, størrelse 5H3 se. Tilsett salt og pepper, dryss krydder for fisk.

 For batter 1 kopp mel fortynnes i et halvt glass isvann. Vær sikker på fryseren, så batter vil være spesielt sprø og øm fisk. Drepe egg, tilsett en halv teskje salt, sukker og natron, eddik slukket. Røren bør være tykk. Dypp biter av fisk utarbeidet i røren og stek i varm olje. Deretter sette dem på en papirserviett til glass overflødig olje. Serveres med friske grønnsaker.

 Det finnes mange oppskrifter hvordan å lage deilig flyndre. Prøve, eksperimentere og nyte måltidet.  
Salting aubergine

 Hvordan å pickle aubergine? Enkel oppskrift zasolky rå aubergine med paprika og tomater.
 Ingredienser:
? 3 kg aubergine,
? 3-4 paprika,
? 3-4 rød tomat,
? 2-3 medium løk,
? 2-3 store gulrøtter,
? 2 ss. teskje salt
? 15 kopper vegetabilsk olje.
 Forberedelse
 Young aubergine skåret i skiver, hell salt og la til å sette til fremveksten av juice (ca tre timer).
 Makulere gulrøtter, paprika skåret i skiver, løk - ringer, tomater skåret i kvartalene.
 Alle yngel i smør separat, og bland.
 Tett konkludere lag med aubergine og bland forberedt i sterile krukker og sterilisert.
 Etter pumping kjølig under et teppe, uten å slå bokser. Oppbevare i kjøleskapet.  
 Enhver ekte vegetarianer vil fortelle deg nøyaktig hva produktet er og hvorfor han er nødvendig, men for folk som bruker kjøttet for mat, har tofu blitt svært interessant og nyttig oppdagelse.
 Faktisk er denne ostemasse, som i henhold til de regler som stammer fra soyabønner, selv om det i dag for dette formål ofte bruker soyapulver. Med ham er soyamelk, som i hovedsak er alle stadier av forberedelser, som vanlig ost: det stvorazhyvayut hjelp koagulant (ofte ved hjelp av magnesiumklorid eller kalsiumsulfat).
Hvordan å lage mat uvanlig soy tofu?

 Resultatet er en vekt på at alle eksterne funksjoner som en vanlig surmelk ost som er forseglet under trykk i spesielle forseglet emballasje med vann.
 Historien om dette interessant produkt har flere alternativer, den mest vanlige som oppsto i det gamle Kina, under flere århundrer BC. Ifølge legenden, en kinesisk kokk besluttet å eksperimentere og enkel bønnesaus tilsatt litt nyhary (koagulant), så å si, for smaken.
 Som et resultat, mashed raskt krøllet opp og gikk ost, som, til slutt, som befolkningen, det het tofu. I Japan, førte det litt senere, med buddhistiske munker, som brukte den i sine ritualer, men senere, tofu spredt blant vanlige folk.
Hvordan å lage mat uvanlig soy tofu?

 I Europa har denne osten dukket opp relativt nylig, om midten av XX århundre, da den aktive nettverk med Asia. Av disse fjerne år, og til denne dag, er tofu en av de mest populære mat i Thailand, Korea og Vietnam.

 Sammensetningen og nyttige egenskaper


 Mange husmødre lurer på hvordan å forberede en sunn og flott soya tofu, fordi på grunn av sin unike sammensetning, er det ganske populær blant vegetarianere, personer med sykdommer i mage, samt de som holder seg til reglene for å spise sunt, sport og ønsker å få muskelmasse.
 Hva er så unikt i dette produktet? Det faktum at sammensetningen av soyabønnemasse er et rekordhøyt antall planteprotein som er rik på essensielle aminosyrer.
 Dette gjør det et produkt som er i stand til protein, kjøtt erstatning, sin vellykkede bruk i fastetiden, og folk som er utsatt eller sliter med fedme.

 I vegetabilsk protein, den består av viktig mikro - og makro, magnesium, jern, kalium, fosfor, selen, kalsium, folsyre, som er i stand til å ha en positiv innvirkning på mange områder av menneskelig aktivitet.
 Et stort antall av vitamin B og C er bra for folk med hjerteproblemer, er tofu bra for de som lider av diabetes, gastritt, beskytter det kroppen og fremmer aktiv utskillelse av dioksin, som forårsaker kreft formasjon.
 Hjemme bønnemasse kalt "kjøtt uten bein", fordi det er ikke bare rik på protein, men også karbohydrater som tas opp også, så det er anbefalt for bruk av barn og voksne.

 Totalt er det flere varianter av soyabønnemasse, blant som harde og myke varianter. Firm tofu eller som det heter, "momэn" ofte brukt til å lage stekt og røkt mat, som det er brukt for frytyurovanyya.
Hvordan å lage mat uvanlig soy tofu?

 Ved sin konsistens er det også delt inn i to typer: den vestlige og asiatiske sistnevnte er mer vassen. Myk tofu eller "kynuhosy" har et høyt vanninnhold, i utseende det heller ligner en myk pudding, så det blir ofte brukt til å lage forskjellige sauser, salater og søte desserter.
 Det finnes typer salte tofu, som er mer vanlig i Kina, er deres spesifikke smak oppnås ved hjelp av en rekke krydder og krydder.
 Med sin lave kaloriinnhold (100 g er det bare 73 kalorier), har tofu blitt en favoritt produkt blant folk som ser sin vekt, kan det lett erstatte kjøtt eller ris på vanlig kosthold.
 Hva en glede, med ett produkt raskt er en metthetsfølelse, men kaloriene er ikke lagt, er det enda spesielle teknikker som forklarer hvordan du miste vekt gjennom kosthold tofu. "
 Men du bør ta hensyn til de produktene du kjøper, er tofu veldig populært med ulike tilsetningsstoffer, for eksempel nøtter eller smør, krydder, naturlig at dens caloric umiddelbart skyter opp.

 Hva kan du gjøre?


 Som du vet, denne osten - en virkelig unik, til tross for at det nesten ikke har en smak og lukt, det har blitt brukt i ulike felt matlaging.
Hvordan å lage mat uvanlig soy tofu?

 Det faktum at han har en spesiell funksjon å absorbere andre smaker og lukter, noe som resulterer i en svært velduftende og velsmakende rett, og hvordan vil dette smaken er helt avhengig av hva du gjør tuck - søtt, salt, krydret eller surt.
 Den viktigste dyktighet å bruke en rekke forskjellige krydder, så mye fra dem vil være avhengig av den endelige smak av tofu. Hjemme, kan du bake, steke, sylte, stappet dem dumplings og pannekaker, røyk at han har ervervet smak av skinke eller bland med rosiner og syltetøy, bake cheesecakes fra den eller koker pasta.

 Oppskrift salat med tofu og krabbe pinner


 Å forberede trenger du:
 •  tofu - 300 g;

 •  crabsticks - 6 stk;.

 •  Krill kjøtt - en krukke;

 •  vårløk, dill og majones.

 •  Forberede en deilig og sunn salat - enkel. Det er nok til å kutte i små terninger av tofu, er det også smuldre crabsticks skåret i ringer et par kvister gressløk og dill.
   Med krukker av kjøtt krill avløp, mos den med en gaffel og bland med andre produkter, legge til majones.
   Til tross for at fordelene med soya ost for menneskekroppen er ubestridelig, er det flere kontraindikasjoner i å bruke den i mat fortsatt bør ikke, eller kan forårsake alvorlige skader.
   For eksempel, for å begrense bruken bør gravide og ammende kvinner, små barn og mennesker som lider av nyrestein sykdom.
   Også etablert det faktum at ved å spise dette produktet kan begynne å lide en person, spesielt hvis soyabønner produsert produkt, vokste i enkelte vanskeligstilte områder. Å komme over denne osten, må ta hensyn til hans merking.

   Husk at tofu ikke holder seg så lenge, vanligvis holdbarheten er mindre enn noen uker, kan langtidslagring bare være på grunn av sin frysing.  
  Яндекс.Метрика