Julienne av kylling og sopp, velsmakende oppskrift

 Moderne Julien - en rett av sopp er bakt i fløte og ost. I tillegg, spesielt populært med julienne kylling og sopp, som det kan tilberedes sjømat.

 Oppskrift
 Ingredienser:
 • 2 kyllinglår som veier 500-700 g;
 • 2-3 løk;
 • 250 g sopp;
 • 200 gram ost.

 For sausen:
 • 2 st.lozhky mel;
 • 150 g rømme;
 • halv kopp buljong (du kan erstatte melk);
 • 2 ss. ss smør;
 • klype salt;
 • pepper.

 Metode:
 Hakk løk og stek i en panne i smør til den er gjennomsiktig.

 Kok sopp, drenere vann, skjær dem i strimler og stek i smør med løk. Ikke glem å salt dem og legge pepper.

 Kylling bør koke i saltet vann. Når kjøttet er ferdig, skiller det fra beina og skjær i strimler.

 Forberedelse rømme fylling:
 Mel bør være tørr i en panne uten å legge smør, tilsett en kube av smør, rør godt.
 Legg rømme og bland igjen.

 Hell en liten mengde melk eller kylling kjøttkraft. Rør så at det var ingen klumper, tilsett salt og pepper. For konsistens saus skal være tykk.

 I en annen kapasitet, kombinere kylling med løk og sopp.

 Spre denne massen av metall kopper Batch (kokotnytsyah), hell fløtesaus og dryss med revet ost masse.

 Hvis du ikke har slike spesielle kokotnyts, kan julienne bake en liten porsjon salat (ildfast).
 Sett kokotnytsi eller salat i ovnen og stek ved 180-190 grader for å smelte ost. Det vil ta ca 10-15 minutter.

 I tillegg kan Julien være forberedt hjemme og i mikrobølgeovn. For å gjøre dette, plasserer beholderen med julienne i en mikrobølgeovn. Angi maksimal kraft og stek til osten er smeltet.

 Hvis du ikke har slike spesielle retter, er det mulig å forberede julienne vanlig gryte. Visse regler for utarbeidelse av denne retten der. Vi anbefaler å bruke myke ostesorter.


Syltede rødbeter

 Som syltede rødbeter? Vi tilbyr oppskrifter på pickling rødbeter.

 Syltede rødbeter. Oppskrift


 Syltede rødbeter - Vask rødbeter og stek i 30 - 40 minutter, kjølig, skrelle, hogge en stor rivjern, satt i banken ved skulder, hell marinaden følgende sammensetning: 1 liter vann, 80 g av eddik, 100 sukker, 30 gram salt, 8 -10 stykker av svart, duftende pepper og nellik.

 Syltede rødbeter med pepperrot. Oppskrift


 Syltede rødbeter med pepperrot - root middelverdi kokk til de er møre, kjølig, skrelle, rist.
 Røttene til pepperrot dynket i vann, vask med pensel, male i en kjøttkvern.
 For å beskytte øynene mot brannsår parene pepperrot, bolle, som mottar bakken pepperrot, sted i en pose og montert på halsen av jeksel bag.
 Freste pepperrot helle varmt vann, og bland med rødbeter, lå i krukker og hell den varme marinaden.
 For pickling rødbeter trenger: for 1 kg bete, 200 g av pepperrot trenger 300 ml vann, 100 gram eddik, 100 gram sukker og 50 gram salt.  
Hvor lang tid å koke rødbeter
 Tradisjonelt, før måltidet med mange retter er best kokt rødbeter må reserveres på forhånd. Faktisk, i utarbeidelsen av dette unike for sin smak av rot tilbrakt mye tid (gjennomsnittlig 3 timer eller mer). Opplevd vertinne og kjente kokker vite hemmeligheten av hvor raskt koker rødbeter. Denne artikkelen vil ikke bare oppdage mysteriet bedre måte å tilberede rødbeter, men også lære mye om det.

 Rødbeter - garantien for helse og godt humør
 Siden oldtiden, rødbeter kjent ikke bare for sin unike smak, men også gunstige effekter på menneskekroppen. Det gjennomføres med det forebygging av tumordannelse, styrke immunforsvaret, behandle arytmier, hypertensjon, rakitt og andre sykdommer. Det faktum at den bete inneholder en rekke vitaminer og mineraler, og blant disse nevnes retinol, riboflavin, askorbinsyre, disakkarider, kalium, sink, folacin, kalsium, tiamin, pyridoksin, jern, fosfor, niacin, magnesium og pantotensyre. I tillegg er det smakfulle og kost produkt som kan brukes i hvilken som helst mengde uten frykt for å skade deres helse.
 Det er viktig å vite hvordan du raskt og riktig koker rødbeter, en rot grønnsak som ikke har mistet sine unike egenskaper.
 Den tradisjonelle måten å tilberede
 Før du gå direkte til forberedelse nødvendig å velge den "riktige" bete. Erfarne kokker mener at matlaging er ideell for mellomstore rot grønnsak med tynn hud og mørk rød. Formen av rødbeter bør være avlange eller litt flattrykt. Dette er roten raskere og bedre tilberedes, uten å miste de gode egenskapene.
 For å starte det valgte bete bør vaskes grundig uten å kutte av "haler". I noen tilfelle kan skade roten (stikk hull på det, halvert, etc.)! Matlaging pan bør være hensiktsmessig størrelse slik at alle røttene er i stand til å fordype seg i vannet.
 Vi samler en gryte og kaldt vann så snart det koker forsiktig dyppe rødbeter i det. Nå trenger vi å redusere varmen, vente 50 minutter, avløp og kule røtter. I løpet av denne tiden, er det verdt å huske noen viktige punkter. Først vann i pannen vykypatyme, så du bør alltid legge varmt vann. For det andre, er det sannsynlig at ved langvarig koking, kan rødbeter mister sin intense røde farge. For å unngå dette kan du legge til et par ingredienser. Ta en halv sitron i pannen og tilsett 1 ss av juice per liter vann, som du vil trenge 2-3 spiseskjeer. Det er en annen måte - tilsett sukker til en kurs på 1 ss per liter vann.
 For å finne ut hvorvidt klar rødbeter, må du ta en skarp gjenstand (tannpirker, kniv, gaffel) og stikke i roten. Hvis bete myk inni, er kokeprosessen fullført. Husk at matlaging rødbeter krever en individuell tilnærming, at noen ganger tar ca 40 minutter, det er alt 70. Vi anbefaler at du sjekker beredskap av hver 5-7 minutter. Når du er klar fjern fra varmen og vegetabilsk ostudzhuvatysya reserve. Det anbefales ikke å forlate etter en lang koking forberedt rødbeter i kaldt vann.
 En rask måte å tilberede
 Du vil ikke tro, men du kan lage mat rødbeter bare en halv time! For å gjøre dette, første koke røtter i 30 minutter, og deretter sette den i isvann eller selv sette i fryseren i 10-15 minutter. Etter den tid du får klar kokte rødbeter.
 Noen kokker anbefale en annen måte å tilberede. På denne tiden "koker" rødbeter i 15 minutter, deretter ta ut roten av pannen og dip i en bolle med kaldt vann i 2-3 minutter, deretter slippe igjen beets i kokende vann. Mest trenger to av hendelsen, minst - tre.
 Hvor lang tid å koke rødbeter i mikrobølgeovnen
 Dette er den enkleste og raskeste måten å tilberede. Du trenger ikke å rote med vann og potter. Elskerinne tar bare en kraftig mikrobølgeovn, retter for henne og rødbeter. Resultatet vil overraske og glede alle, som skilles rødbeter, tilberedt på komfyren eller i mikrobølgeovn, umulig!
 Å begynne å ta det, og mine rødbeter. Deretter med en skarp gjenstand til å gjøre en masse hull i røttene. Setter "lekk" rødbeter i en spesiell mikrobølgeovn retter eller plastpose. Mikrobølgeovn utsatt til makten til 800 watt. I denne modusen vil rødbeter være klar i 10 minutter. Hvis ovnen har lav kapasitet, er det tilrådelig å øke steketiden.
 Det bør bemerkes at ikke alle oppført metoder for matlaging rødbeter. Noen foretrekker å bake den i ovnen i folie og hevder her at så holdt nesten alle næringsstoffer. Noen kokker det i flere timer på lav varme, forutsatt at den sikreste måten av tradisjonelle og riktig. Bare i slike hus ofte lukter av brent sukker bete - glem vertinne i "long-playing" root. Det er de som laster ned grønnsaker i en trykkoker og vanlig jage dem der ved en temperatur takoooy I alle fall, er valget ditt.
 Kokte rødbeter kan og bør spise og jo flere jo bedre! Imidlertid bør diabetikere velkommen dose av denne grønnsaken som rik bete sukrose.  
Hvordan lage et band?
 I motsetning til stereotype hemmelig, nyttig mat ikke nødvendigvis smakløst. Videre rettene er gunstig for helsen, kan være veldig hyggelig utenfor. Og selv, merkelig hørtes dette tilnavn om mat - mote! Disse delikatessene er blant de skarpeste trendene inkluderer stripen. Nesten alle kafeer og restauranter, og ikke minst treningsStenger følger denne drinken puré i menyen. Men blant sine fordeler inkluderer, minst, en ting: muligheten til å forberede huset band. Hjemme, er bandet forbereder like raskt og enkelt som i institusjonen. Men strukturen, størrelse og, selvfølgelig, vil pris forfriskninger avhenge av ditt ønske. Så, hvis du bare har bestilt sin servitør tid til å lære å lage bandet hjemme. Og vi vil hjelpe deg beskrivelser teknologi, oppskrifter og tips på kokesonen. Hva band?
 Smoothies - er i virkeligheten bare frukt og / eller grønnsaker tykk drikke, og enda enklere - juice med fruktkjøtt. Smoothies kom til Europa fra USA, hvor det kom opp og begynte å masseprodusere i den første tredjedelen av det tjuende århundre. Du kan med rette hevde at flytende saus - visste ikke hvordan han gjorde og for sine barn selv din praprababushka. Og ingen bestrider - men nå som du er interessert i nymotens det band, er det usannsynlig at besteforeldre kalt frukt pyureshku så. Men ordet "band" oversatt fra engelsk (fra «glatt») betyr noe mykt, homogen, fordøyelig. I denne forstand kan bandet bli forstått som noe tett og homogen drikke. Og den første av sitt fordel over andre former for spising er rangert hippier, California kysten surfere generelt, når 1970 bandet dukket opp på helsekostbutikker, produsenter innrømmet at de ikke kom opp, men bare støtter lovende ung glede.
 Hvordan og hva gjør bandet?
 For å forberede bandet, ikke bare de ingrediensene du trenger for å male, men jevnt blande. For dette formål er perfekt blender og / eller chopper. Litt vanskelig å forberede en mikser stripe: denne komponenten vil ha pre-chop med en kniv eller annen improvisert måte. Etter matlaging sone kan helles i et glass, flaske eller container. Du kan drikke stripen over kanten eller cocktail gjennom et sugerør hvis det ikke er for tykk. Noen stripe lettere å spise med en skje enn drikke. Men i alle fall, ta kjørefelt du trenger å spise så snart som mulig etter matlaging til ferske råvarer ikke mister sine egenskaper. Det er grunnen til at bandet har alltid vært og fortsetter å være en egenskap av et sunt kosthold og vehanskoyi / vegetarisk mat. Selv om noen varianter faktisk veldig langt fra bandet riktig kosthold, i tillegg til relativt ufarlig sukker, bandet etter hvert legge stivelsesholdige grønnsaker, smaksforsterkere og med majones. 
 Nyttig band? Sammensetning og fordeler bandet
 Som i alle multi-cuisine egenskaper bandet er hovedsakelig bestemt av dens sammensetning. I denne forbindelse bandet - ubegrenset golf kulinariske fantasi. Avhengig av din smak, behov, geografisk plassering og fantasi, kan bandet bli tilberedt med ulike ingredienser:
Hvordan lage et band?

 •  Frukter. Den er enkel og innlysende råmateriale for fremstilling av strimmelen. Oftest er det myk frukt, lett forvandles til puré (bananer, fersken, aprikoser, plommer, vannmelon, etc.). Også bandet ofte laget av saftige frukter lyse farger (oransje, grapefrukt, melon, kiwi, persimmon). Med hensyn til vanlige og kjente til oss epler og pærer, de - ikke det beste grunnlaget for bandet på grunn av sin hardhet. Men det kan anvendes som ytterligere bestanddeler for tilleggsfordeler, endringer i tekstur og smak.
   Bær. Perfekt for matlaging sone på grunn av sin mykhet og rik kjemisk sammensetning. Naturlig kilde av kraftige antioksydanter og en kilde for lys, fyldig smak. Mest bær for bandet - bringebær, jordbær, bjørnebær, kirsebær, morbær, bjørnebær. Vi kan gjøre med bandet eller med tillegg av stikkelsbær, tyttebær, Viburnum og andre bær. Den eneste innvendingen: berry stripe ta nøye folk med høy surhetsgrad i magesekken.
   Frukt og grønnsaker. Vanligvis ikke så deilig som frukt og bær, så ofte brukt i matlaging som en ekstra kjørefelt, ikke de viktigste ingrediensene. Men folk som er seriøst opptatt av å tegne opp et sunt kosthold, ofte forbereder stripe med gresskar, agurk, selleri stilker, tomater, paprika og tilsett dill, persille, basilikum, mynte og andre friske urter.
   Drikkevarer og andre produkter. Grunnlaget for bandet kan tjene som flytende og fast (myk og / eller skarpe) produkter, te, juice, melk, ku, geit, soya, kokos), yoghurt, kefir, myse, ost, tofu, iskrem og så videre. d. Disse komponentene ikke bare påvirke smaken og fordeler, men også gjøre bandet mer næringsrik rett som kan erstatte en matbit eller et fullt måltid.
   Flavours og smakstilsetning. I denne kategorien omfatter alle produkter som setter bandet i små mengder. For mer søtsaker kan være honning, lønnesirup, syltetøy, syltetøy, sirup og sukker. Også i bandet Valgfritt legge kokos, nøtter, frø, kli, havre og korn, krydder, tørket og frisk krydder, kakao, olje, etc.
   Således er fordelen innlysende bandet. Spesielt hvis du koker den med ferske råvarer sukker, fett og andre kunstige tilsetningsstoffer. Gitt mangfoldet av mulige oppskrifter, kan egnet bånd finnes for alle, uansett alder og helse. Men de som er utsatt for matallergier må være forsiktig når du velger ansatte. Dette gjelder spesielt for personer med laktoseintoleranse (forbudt band av melk og melkeprodukter), peanøtter og noen andre sykdommer i fordøyelsessystemet.
   Hvordan lage en stripe hjemme
   Smoothies ikke krever varmebehandling og generelt noen spesielle kulinariske ferdigheter. Hvis huset har strøm, og til din disposisjon - en blender eller helikopter, kan du anta at kokesonen for deg - spørsmålet er bare noen få minutter:
  Hvordan lage et band?

 •  Ta en moden banan, 50 ml naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer, en stor fersken, noen jordbær (ferske eller frosne), 2 ss havregryn fast food. I tillegg kan smaken legge til et par teskjeer honning, en klype kanel, vaniljeekstrakt (eller vaniljesukker) og en kvist fersk mynte.
   Skrelle en banan skallet og kutt i vilkårlige brikker kan være stor. Fjern fersken gropen, I vilkårlig skjære massen sammen med huden. Andre ingredienser er klar til bruk.
   Lag en blender bolle skiver banan og fersken, legge bær og yoghurt. Helle havregryn, sette honning og andre smakstilsetninger. Lukker bryteren på apparatet og i et halvt minutt. Så, uten å fjerne fra blender lokket, riste koppen til å feste bak murene til partikkelen og på igjen for et par sekunder.
   Hell innholdet i blender til en høy eller to små kopper og dekorer med mynte.
   Smoothies bør drikkes umiddelbart etter koking mens vitaminer ikke har tid til å oksidere utendørs. Hvis kokesonen morgen forhånd, så snart som mulig hell den i en termos eller flaske med lokket skrudd.
   Denne frukt og frokostblandinger band - en flott mulighet til å tilfredsstille din sult i løpet av dagen på jobb eller skole. Bruk den til å avhjelpe mangel på frisk frukt i kosten kresne matvaner for barn. Yngre elever er motvillige til å bite frisk frukt, men nytes av søt stripe av fasjonable flaske eller shaker. Også stripe uunnværlig i hverdagen meny idrettsutøvere fordi de lett kan legge til ikke bare næringsrik mat, men pulver protein, vitaminer og andre stoffer.
   Hvordan lage bandet for vekttap
   Smoothies gode ikke bare nyttig, men også for diett. Denne drinken kan tilfredsstille din sult med høy kvalitet, men lav-kalori. For eksempel, hvis du koker stripe av grønne grønnsaker og / eller fett-fri meieriprodukter og, selvfølgelig, ikke legg til noen søtstoffer. Her er noen gode oppskrifter for vekttap sone:
  Hvordan lage et band?

 •  Appelsinjuice, fersk eller frossen spinat, revet gulrot, brokkoli, grønt eple. Appelsinjuice kan fortynnes med mineralvann eller ananas juice erstatning for å redusere antall kalorier.
   Agurk, selleri (stilker og blader), pepper og basilikum.
   Revet gulrot, gresskar, lime, salt og bland tørkede urter.
   Tomat juice, agurk, paprika, grønn pepper, en haug med dill.
   Modne myk pære, aprikos, spinat, jordbær, pinjekjerner.
   I noen av disse oppskriftene, kan du legge til en halv kopp fettfattig yoghurt eller ost og krydder (pepper, kanel, muskat) bare forsterke fordelene strippe, aktiverer metabolismen og opptaket av vitaminer. Nøtter er et kosttilskudd stripe i så små mengder som ikke vil påvirke vekttap, men vil glede din smak enn redde deg fra sammenbrudd. Som for søt frukt, dvs karbohydrater, deres antall er utvannet og motvirkes mye naturlig fiber, som fremmer tarm og vekt optimalisering.
   Hvordan lage et band uten en blender
   Mangelen på spesielle apparater bør ikke hindre deg koker huset band. Videre tidligere juice med fruktkjøtt og fruktdrikker forberedt uten alle moderne apparater. For eksempel, for å gjøre bandet hjemme kan være som følger:
   Solide komponenter rist.
   Myke komponenter presse gjennom cheesecloth eller en sil.
   Grønnsaker og frukt kan hakke.
   Prøv å bruke som en manuell juicer og / eller sitruspresse.
   Knust og forberedt ingredienser blandet med en flytende base og rim visp eller gaffel.
   Som du kan se, huset bandet gjør er ikke vanskelig. Uansett, ikke vanskeligere enn å lage en annen rett. Jeg ønsker i dette tilfellet er mye viktigere tekniske evner. Så ikke vær lat, og ofte lage sunn og deilig frukt og grønnsaker stripe for seg selv og sine kjære. Det er enkelt, raskt og bare stor!  
 • Яндекс.Метрика