Charlotte bake epler kan alle! Høres det sterkeste, men er sant ikke tolerere halv-tiltak. Den seks år gamle arvingen vil gjøre oppgaven lett, og elskede bestefar denne oppskriften vil ikke føre overraskelse og forvirring. Og hva er vanskelig? Pisk egg med sukker, tilsett mel - deigen er klar! Fyll klissete blanding av epler, sende skjemaet i ovnen. Det gjenstår bare å vente. Vi venter. Og nå, til tross for sent, vil du sikkert kutte av et stykke søt pai og lage te. Til helvete med diett! Barna spiste med gusto fremdeles varm stykker av Charlotte, du strekker moro liten bit av kaken smaker guddommelig
Hvordan å bake eple charlotte: Oppskrifter og hemmeligheter

 En bit av historien
 Hvem ville trodd, men kaken, som vi stolt kaller Charlotte, ingenting å gjøre med den opprinnelige oppskriften ikke. Ideen om å blande det søte bakverk med epler eid av britene. Men, vi snakker om testen viser til tørket sjenerøst gjennomvåt egg-melk blandingen. Brødsmule passer inn i formen, etterfulgt av ferdiglaget eplemos. På eplene igjen undervist kjeks. Dessert bake, kjølig og nyte. De rike husmødre ikke synes synd på favoritt gjester, så gå av fløte, iskrem og vaniljesaus er forberedt. Baking sjenerøst vannes kalori vkusnyashka og satt på bordet. Gjestene applaudere og ros for vertinne fingrene. Her er en historie
 Enig engelsk charlotte oppskrift er mer som en pudding oppskrift enn kaken. Charlotte har blitt en klassiker pai bare i XIX århundre, med en lett hånd av den berømte kokken Marie-Antoine Karem. Lett kake servert med bayerske krem ​​og iskrem. Yum!

 Den mest enkel og deilig oppskrift Charlotte


 Oppskriften er enkel å uanstendighet. Vi trenger følgende produkter:
 •  Egg - 4 stk;.

 •  sukker - 1 ss;.

 •  mel - 1 ss;.

 •  Epler - 1 kg;

 •  smør til smøring av fatet.

 •  Det er hele settet
   Å bake eple charlotte, vi først slå egg med sukker. Sukker må nødvendigvis oppløse! Spesielt ansvar og at det finnes ærlige, mindre lat husmor visp eggeplommene og hvite hver for seg. Men vi har veldig liten tid til slikt tull, så vi gjør ikke zamorachivayas, slå egg.
   I egg-sukker blandingen tilsett siktet mel. Ignorer sil bør ikke engang oss veldig travle skjønnheter. Hvis du vil, kan du legge den vaniljesukker deig. Var ikke på hånden duftende pulver - det spiller ingen rolle, blir smaken av kaken vondt.
   Baking fatet sjenerøst børste med smør. Ikke slurve! Deretter obsypte mel form (eller underskudd) og rist. Slå på ovnen, la heat. Nå kom eplene. Frukt ren skrelle og kjerne, kuttet. Hvis du vil, kan du la epleskall, sier de, det er mye av vitaminer. Men det er bedre å bli kvitt huden. Skjær frukten kan vilkårlig, skiver, terninger, pinner eller gni på et rivjern. Ideal - tynne skiver.
   Vi sprer eplene og fyll i form deigen. Forsendelse alvorlig i ovn forvarmet til 180 C. Det gjenstår å se. Må vente omtrent en halv time.
   Finn ut hva annet du kan bake med epler fra vår artikkel.

   Svært vanskelig deilig oppskrift Charlotte


   Jeg advarer deg en gang - en komplisert oppskrift.
   Ingredienser:
 •  mel - 300 g;

 •  Sukker - 300 g;

 •  smør - 200 g;

 •  Egg - 4 stk;.

 •  bakepulver (bakepulver) - en pakke;

 •  vaniljesukker - 1 pakke;

 •  eple - 1 kg.

 •  Vi tok blender og kjøkkenvekt. Bare ikke si at jeg ikke advarte deg at oppskriften er svært kompleks. Går sent.
   Olje kan ikke veie. Bare sette den på kjøleskapet. Beat mykt smør med sukker (bruk vekter doling nøyaktig 300 g.). En etter en legger eggene. Sikt i hvetemel blandet med bakepulver. Ikke slå av mikseren et minutt. Danne sjenerøst smurt med olje og dryss med sukker. Ja, du hørte riktig, dryss med sukker. I form av hell deigen, spre et lag med skiver epler. Alternative lag. Den siste laget - epler.
   Ovnen er varmet opp til 170 C. Form sende i ovnen i 45 minutter alle! Skål! Du skjønner, hvis du virkelig vil, kan du selv lære mehaslozhnыe oppskrifter.
   Forfatter: Stasya44
   Lag en kulinarisk mesterverk nesten fra bunnen av - i løpet av minutter, og med et minimum av ingredienser. Er det ikke en drøm? Men denne drømmen bli virkelighet veldig snart, så snart vi introdusere deg til oppskriften cookies butterdeig med ananas.
  Cookies butterdeig med ananas, velsmakende og svært raskt

   For å forberede en deilig og delikat dessert for hele familien, vi trenger bare en pakke med butterdeig og bank ananas (ringer).
   Deigen er tint, skåret i tynne strimler, kunstnerisk pakket dem ananasnыe ringer og la det hele på brevet fuktet med vann.
   De 15 minuttene som trenger vår fest til spektysya kan bruke på sminke eller hyggelige tanker om hva som vil gjøre dine splash utvilsom kulinariske talenter.
   Bon appetitt og godt humør!  
  Hvordan Cook khachapuri butterdeig? Velsmakende og rask!
   Khachapuri - georgisk fatet, som var viden kjent i vårt land, og ikke bare der. Khachapuri kan kjøpes fra en gate forhandler, og prøve det i en kafé eller orden i en dyr restaurant. Og du kan koke khachapuri butterdeig hjemme. Og mest av alt, alle disse alternativene er svært forskjellige både i smak og utseende. Fordi mange moderne versjoner khachapuri.
   Khachapuri butterdeig - en relativt ny oppfinnelse. Tidligere ble det laget fra usyrede deig og ost Imereti. En bakt i en leire pan (Kezia), som ble satt til å varme.

   Deigen khachapuri


   Deig khachapuri kan være av tre typer: gjær og puff uten gjær.
   Å forberede deigen bør ta fem kopper mel, et glass vann, 25 g gjær 50-60h smeltet smør, sukker (2 ts) salt. Først må du kna mel halv standarder, varmt vann og gjær og satt på et varmt sted i to timer. Deretter lage produkter rester kna igjen og la på et varmt sted, av og til passerer over. Når økningen to ganger - deigen er klar.
   For ikke gjærdeig trenger du: en kilo mel, en halv kopp yoghurt eller surmelk, ca tretti gram smør, bakepulver og salt. Forberedt deigen er enkelt: alle flytende ingredienser inkludert den smeltet smør, blandet og gjort til mel, som er lagt brus og salt.
   Nå, det enkleste alternativet khachapuri. Oppskrift: butterdeig koker lett, og enda enklere å kjøpe klar til å handle. I dette tilfellet koking khachapuri er en sak av en time. Det bør bare ta deigen, rulle den ut, legge fylling - ødelagt eller revet ost med eller uten tilsetningsstoffer og bake.
   Hvis du ønsker å lage butterdeig selv, så det er enkelt. Trenger du å ta en pakke med margarin til baking, rist, tilsett to egg og salt, og deretter ta til mix mel (2-3 kopper eller hvor mange vil) og kna. Så hold i kjøleskapet et par timer.

   Fylling khachapuri


   Den viktigste komponenten i fyllet khachapuri klar butterdeig, så vel som med andre typer av deigen - ost. Du kan ta en hvilken som helst av de følgende typer ost, og du kan ta to eller flere typer og bland i like proporsjoner.
 •  Adyghe eller Imereti ost.

 •  Ost suluguni.

 •  Oster.

 •  Enhver annen myk ost.

 •  Til ost for smak og aroma legge urter eller andre ingredienser. Det kan være:
 •  Koriander

 •  Persille

 •  Dill

 •  Rosmarin

 •  Revet eller finhakket hvitløk

 •  Egg. Det finnes to alternativer: å koke et egg og deretter finhakk og tilsett egg, ost peremishavshy det.
   Du kan bruke sammen med ost som pålegg kjøttdeig.

   Alternativer danne khachapuri


 •  Khachapuri i form av en konvolutt. For dette rozkachuyut deigen i en firkant i midten av som satte stuffing. Deretter kobler hjørnene i et kvadrat og gi hele bygningen konvolutten form. Dette alternativet er spesielt nyttig når du bruker ferdiglaget butterdeig fordi den er formet som en firkant eller rektangel.

 •  Trekantet khachapuri ost. Butterdeig eller andre kutt i like store firkanter plassert på toppen stuffing, består diagonalt i to, slik at de trekant kantene litt prydavlyvayutsya.

 •  Runde khachapuri. Deigen for en khachapuri er delt i to deler, en del rozkachuyetsya i en sirkel, fylt med vatt. Trillet ut den andre delen, oppå toppen av den første, zaschypыvayutsya kant.

 •  Oppskrift khachapuri butterdeig deigen gir den i ovnen, spesielt hvis du tar butterdeig butikk. Det er den samme deigen. Fra usyret deig, og et mulig alternativ når khachapuri stekepannen. Dette gjøres på følgende måte: khachapuri plassert i et godt oppvarmet stekepanne med litt vegetabilsk olje og stekt til gylden brun stekt utseende. Det tar åtte til ti minutter. Deretter khachapuri bør slå, dekke pannen med et lokk og fortsette å koke samme tidsperiode.
   Å nyte deilig pizza, ikke nødvendigvis gå til pizza hvor lenge å bry seg med testen. Gjøre det hjemme, i ditt eget kjøkken med et minimalt sett av produkter. Det viktigste er at det er noe med å nyte pizza og butterdeig for det kan få i den nærmeste supermarked. Så det vi trenger:
  Hvordan lage en pizza butterdeig: utmerket oppskrift

 •  Klar butterdeig - 1 pakke. (Du kan ta så gjær og ikke-gjær).

 •  Tomatsaus, ketchup - 2-3 spiseskjeer.

 •  Noen kjøtt ingredienser - salami, kylling, pølse, kokt pølse, bacon. Generelt, hva er det i kjøleskapet - 100-200 s.

 •  Sopp - 100 g.

 •  Tomater, fersk er bedre, men du kan, hermetisert - 2 stk.

 •  Oliven - 5.

 •  Ost - 100-200 s.

 •  Friske urter.

 •  Pepper.

 •  Salt.

 •  Enig ofte skjer at venner og slektninger kommer på besøk uventet. Vel, hvis du ble advart om besøket minst tjue minutter. I løpet av denne tiden er det mulig å forberede en forrett, salat eller smørbrød. Og du kan enkelt lage en deilig pizza butterdeig. Produkter kan ta det heller, guidet av hva som er i kjøleskapet ditt.
   I så fall slår på ovnen, må det være oppvarmet til 180 grader. Roll deigen til et lag med 5 mm tykkelse, og deretter kutte det med en sirkel med en diameter på 25 cm. Den resulterende basis umiddelbart oversette til pannen, litt salt, bare en liten bit, zaschypayte kant å ikke falle ut og fyller ikke rant. Deigen børste med ketchup eller tomatsaus. Skjær kjøttet i strimler ingredienser, deres fordeling på overflaten av pizza, tilsett sopp. Tomater bedre Skrell og skjær i skiver. Sett dem på toppen av fyllet, tilsett hakkede oliven. Ettersom alle produktene er klare pizza, kan osten tilsettes umiddelbart. Skjær den i tynne biter, legg i en tilfeldig rekkefølge. På toppen av pizza kan være litt pepper og pynt med blader av friske urter.
   Denne fasen av forberedelsene tar litt mer enn femten minutter. Det gjenstår bare å sette pannen i ovnen og vente. Etter 15 minutter er pizza butterdeig klar!
  Яндекс.Метрика