Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder
 Søt, saftig lam bakt i ovnen - er deilig rett for hele familien matlaging ikke så lenge som det kan virke ved første øyekast. Det eneste du trenger å tenke på før du begynner å lage mat lam i ovnen - et utvalg av kjøtt: for baking i ovn er best lammelår (eller, selvfølgelig, en del av det) eller lam indrefilet - i dette tilfellet, går kjøttet etter milde, ikke overtørket.
 Svært velsmakende lam kommer bakt i ovnen med grønnsaker - for eksempel poteter, gulrøtter, erter. Vi foreslår at du leser vår trinnvis oppskrift.

 Ingredienser til matlaging lam i ovnen:


 Lammelår indrefilet eller beinfri (omtrent en halv kilo å lage middag for en familie på fire)
 Seks fedd fersk hvitløk
 Tre sprigs frisk rosmarin eller andre urter (f.eks dill alle tilgjengelige)
 Salt
 Tre spiseskjeer av vegetabilske oljer (oliven og passform, og felles solsikke)
 Grønnsaker til pynt (seks store poteter, fire gulrøtter, en halv kopp hermetisk erter)

 Hvordan lage lam i ovnen - steg for steg instruksjon


 1. Før du begynner å tilberede lam i ovnen, sørg for å varme opp ovnen - forberedt kjøtt må ha satt i en varm ovn. Den ideelle temperaturen er 180 grader Celsius. Spre oljepanne eller ildfast form og legg i ovnen til den pan skikkelig oppvarmet.
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 2. Mens ovnen varmes opp, fortsetter å tilberede kjøtt. Ved hjelp av en skarp (påkrevd) kniv, gjør flere snitt i lam kutte ut (dybden av kuttene bør være ca 2-3 inches). I hvert kutte fedd hvitløk lim, og hvis så, rosmarin.
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 3. Gni lam ben med grovt salt, slik at hele overflaten var et tynt lag av salt. På grunn av denne lille tweaks vil vi oppnå det i grillet kjøtt er sprø, crunchy skorpe.
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 4. Ta kjelen fra ovnen nahrevshyysya og plassere den på kjøtt. Legg kjøttet tilbake for å danne i ovnen i en halv time (husk det faktum at for å lam forberedt, trenger du et minimum av tretti minutter, men for tilberede grønnsaker i ovnen, trenger vi en time).
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 5. Mens lammet er bakt i ovnen, forberede grønnsaker for garnityr bakt, skrell og skjær poteter og gulrøtter. Poteter er best kuttet i flere store stykker, og gulrøtter - i tynne skiver.
 6. Etter retur av en halv time, fjerne kjøtt fra ovnen, pensle igjen med bunnpanne og ordne rundt kjøtt og grønnsaker. Deretter satte kjelen tilbake inn i den varme ovnen i ytterligere tretti minutter. Etter en halv time kjøtt og grønnsaker trenger å komme ut av ovnen, strø en liten mengde vegetabilsk olje og la i en varm ovn for å matche en annen tjue til tretti minutter.
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 7. Når bakt lam med grønnsaker er klar, er det nødvendig å forlate for måltider - bakt kjøtt, dekk med folie og la stå i 5-7 minutter, avløp dannet i ildfast form væske. Skjær kjøttet i små biter, dryss med fersk persille og grønnsaker med grønne erter og serverer den.
Lam bakt i ovnen - oppskrift med bilder

 Bon appetit!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder gi deg svar på spørsmålet om hvordan å lage mat lam, bakt i ovnen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Fisk i røren

 Fisk - en av de mest nyttige produkter. I sin sammensetning inneholder et stort antall sporstoffer og vitaminer. Kjøtt berike kroppen av fosfor, essensielle fettsyrer, jod og proteiner. I tillegg er det veldig godt absorbert. Marine grade positivt påvirke helsen til mennesker som lider av høyt blodtrykk, hjertesykdom og metabolsk dysfunksjon sorterer.

 Fisken kan tilberedes på ulike måter. Hennes bakt, kokt og, selvfølgelig, stekt. For den sistnevnte metode ofte er fremstilt deig. Denne metoden kalles også fisk oppskrift i testen. Dette preparatet kan lagre næringsstoffer fisk uten å bryte smak. I tillegg er enkel å tilberede, hva du skal takle selv uerfarne kokker fatet. Hvordan å steke fisk i røren? Les nedenfor.
 Det er mange måter du kan forberede røren, men det grunnleggende er alltid lagret matvarer. Først må du skjære fisk deler og deretter dyppe den i røren og stek i smør. Sluttresultatet er en sprø, gyllen brun og innsiden er saftig kjøtt.
 For matlaging kan du bruke alle slags fisk. Å skille de delene du trenger det rene, gut, fjerne hodet, svømmeføtter, bein og skyll grundig med vann. Det som følger er kuttet i biter og tørket før steking papirhåndklær. Det er veldig praktisk å bruke ferdige fileten.


 Oppskrift fisk i røren i pannen


Fisk i røren

 Denne retten er perfekt for lunsj eller middag. Du kan også spise uten pynt kombinert med salat og brød. Vi skal steke fisk i melk, og du vil bli overrasket delikat smak og aroma fantastisk! Denne delikatessen passe enhver ferie tabellen.
 Obligatoriske ingredienser:
Fisk i røren


 •  fiskefileter - 05 kg


 •  Vegetabilsk olje


 •  Egg - 3 stk


 •  mel - 200g


 •  melk - 1 ss


 •  krydder, salt, pepper


 • Fisk i røren

   Metode:

 •  Med en skarp kniv kuttet filetene i biter av middels størrelse, lett dryss prysolyte og pepper.


 •  Nå vil vi gjøre vårt røren. Visp, slå egg, hell mel, krydre med krydder og sakte hell i melken under omrøring. Rør, for å unngå klumper. Tetthet bør få konsistens som ligner på yoghurt.


 •  Varm olje i en panne. Oljer bør være ganske mye.


 •  Vmochayte stykker inn i røren i pannen og spredning. Å steke den ene siden er vanligvis nok for ca 5 minutter. På komfyren sette brann makt er litt over gjennomsnittet.


 •  Å fjerne overflødig fett, tilberedt fisk lå på tørkepapir. Da hun var litt tørr, skyver du den på en tallerken og pynt med urter.


 • Fisk i røren

   Parabolen er klar! Svært velsmakende serveres med potetmos og friske tomater.


   Råd


   Vi presenterer noen anbefalinger:
  Fisk i røren


 •  vel nakalyvayte pan før steking, ellers deigen vil spre seg og retten vil ikke estetisk i utseende;


 •  hvis deigen ble for væske, tilsett mer mel;


 •  under steking kan dekke panseret, men du kan ikke. I det første tilfellet er den myk skorpe, og den andre - skarp;


 •  bare ikke legger mye stykker i pannen. Det er nødvendig at de var på en avstand fra hverandre, eller kanskje skleytsya. Også, fordi dette kan endre oljetemperaturen, noe som resulterer i mykning av testen;


 •  serveres med en god saus. Spesielt populær krem ​​fylling;


 •  promarynuvaty pre kjøtt kan være en liten mengde eddik, sitronsaft og krydder. Nok til å opprettholde den i marinaden i ca 30 minutter.


 • Fisk i røren

   Nå som du vet alt om hvordan du koker fisk i røren. Glede sine gjester med utsøkte kulinariske herligheter!
  Hvordan koke saltet agurker pakke

   Hvordan å lage mat saltede agurker i en pakke? Det er så enkelt! Saltet agurker kan gjøres uten saltlake, i saltlake. Oppskrift saltet agurker i en pakke ganske enkel. Agurker er forberedt raskt, har god smak og deilig smak.
   Agurker for beising velge frisk, uten mørke flekker. Agurker skal være tett. Plukke agurker omtrent samme størrelse, slik at de zasolylys alt på en gang.
   Hvordan lage saltede agurker i en pakke oppskrift:

   Ingredienser


   1 kg med agurker, en spiseskje salt, hvitløk, dill, chili.

   Forberedelse saltet agurker pakke


  Hvordan koke saltet agurker pakke

   Hvordan lage saltede agurker i pakken: du vasker agurkene og skjær "haler" på begge sider. Hakket dill, hvitløk, skrell og skjær eller klemme i chesnokodavylke.
   Agurker er i en plastpose, hell tilbake salt, dill, hvitløk og litt chili. Packet ristes godt til salt jevnt fordelt, og la stå i 7-8 timer i kjøleskapet. Pakken skal riste av og til.
   Agurker isolert juice og solyatsya jus. Pakke bedre plass på en plate eller pakk agurker i to pakke for tetthet.
   Nå som du vet hvordan du skal lage mat i saltet agurker pakke oppskrift vi ga ovenfor.
   Hvis agurker skåret i skiver og legg i en pakke med skivet salt, kan agurkene spises etter en time. Mengden av salt for saltede agurker justere deg selv til din smak. I saltede agurker med slik beising kan legge løk, skiver ringer. Du vil straks klar salat. Nok med pakken, helte vegetabilsk olje - og salaten er klar. Klar agurker kan fjernes fra pakken, lage en krukke og avkjøl.

   Hvordan å lage mat saltede agurker i en pakke video


  Яндекс.Метрика