Hvordan å pumpe opp pressenDenne artikkelen er for presse øvelser, kosthold og cardio, der dine trykker 6 kuber vil trollbinde andre.
Hvis du er vant til alltid å nå målet ditt, så er det på tide å lære hvordan du kan vinne stor seier - et fantastisk trykk pumpe bump!
Seks separate blokker, som ikke drømmer om dem? Nesten alle i verden ønsker å fjerne eller trykk - minst en flat mage. Er det virkelig så vanskelig å finpusse midjen at du er stolt av å vise på stranden? Den harde sannheten er at pumpe opp den gode nyheten er ikke lett! Aldri verdiløs blir lett. Dessverre, de fleste mennesker gjør trykk pumpe mer komplisert enn det egentlig er. De betaler for mye oppmerksomhet til å utøve og altfor liten tanke om riktig ernæring.
Ikke bare stein pressen. I å ta opp dette problemet viktigere andre trinnet, som ble nevnt. Så hva er dette trinnet og hvordan skal fortsatt laste pressen riktig?
Generere trykk. Å skape en klar og imponerende six-pack, bør trening være ganske komplisert.
Vis pressen. Å vise pumpet trykk, må du følge riktig kosthold og forvise fett og samtidig opprettholde muskel.
Denne artikkelen vil hjelpe deg å oppnå begge oppgavene. Her vil du finne beste praksis og opplæring for media. La oss begynne!
Beste øvelsene for å pumpe media
På spørsmålet "Hvordan kan pumpe opp pressen? "Du kan gi minst 60 forskjellige svar som baseøvelser utgivelsen inneholder over 60 ulike øvelser spesifikt prorabatыvayuschyh magemusklene. Nedenfor er listen inneholder noen utrolig sterke og effektive øvelser for å trene magemusklene. For eksempel kan du finne at noen av disse øvelsene utover din nåværende evner. Selv så, ikke vær redd for å lære nye øvelser.
Strip
Ta vekt liggende. Kroppsvektfordeling mellom underarmene og tærne.
Under utførelsen av hele kroppen øvelser holde kroppen rett som mulig. For å komplisere trening kan øke din hånd / fot eller begynne å flytte, vekselvis flytte armer og ben.
Brattere enn bare ups
Hvis du ønsker å slå vanlig kroppen stiger fra en utsatt posisjon til å utøve hardt prorabatыvayuschee trykk? Start vanlig posisjon for klatrer fra en utsatt posisjon: Ligg på ryggen, bøy knærne og be partneren å holde bena bak knærne. Nå, i stedet for å løfte vыrvytes fremover og stå opp, deretter like raskt tilbake til utgangsposisjonen. Denne øvelsen kan utføres med en byrde, holder en medisinsk mål. Etter å ha prøvd en gang, du bare ønsker å inkludere det i treningsopplegg for pressen!
Vri på blokken
Sitte på benken med ryggen til toppen av blokken. Ta tauløkken og dra den ned til skuldrene. På utpust, bøye seg fremover til albuene dine påvirkes ikke hofter. For inspirasjon tilbake til utgangsposisjonen.
Trening med en vektstang i stedet for en berg
Øvelse roller er kjent for alle. Å diversifisere din trening Mage, følger det med en bar og knelende. Bruk bar, lastet plate som veier 11 kg eller 20, ta en posisjon på kne og legger hendene i en komfortabel posisjon. Sakte glir nakken fremover til kroppen din når nesten horisontal stilling. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta.
Løfte bena på en skråbenk
Ligg på en tilbøyelig benk slik at hodet var over hoftene. Løft knærne, prøver å berøre albuene, senk deretter beina og gjenta. For ytterligere bruk belasting vekt på bein eller feste tau eller bånd byrde for ankler / føtter.
Side planke
Begynn denne øvelsen for pumping aviser liggende på den ene siden, en hånd på gulvet, og det ene beinet er på toppen av en annen. Hvis du vil, kan du stole på albuen, ikke hånden din. Løft hoftene til det er helt rett. Avstå i denne posisjonen så lenge som mulig. Du skal føle effekten av mageøvelser og obliques. Ikke la kroppen å synke i midten, bør det være ganske grei.
Stretching klatrer
Du kan plassere hendene på gulvet, på benken eller på ball for trening. Startposisjon for push-ups, fortsatt holder hender, rette ut kroppen. Holde kroppen i ro, løft høyre kne til venstre albue, og slå den tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta bevegelsen, løfte venstre kne til høyre albue. Følg denne lazayuschee bevegelse nødvendige antall repetisjoner.
Løfte bena opp i Wiese
Sjelden treningssystem for aviser klare seg uten denne effektive øvelsen. Grip den horisontale linjen reopptak. Holde føttene sammen, bøy knærne i rett vinkel. På utpust, løfte den nederste av kroppen av en stund etappe ikke vprutsya baren. Sakte tilbake til utgangsposisjonen.
De beste øvelsene for å trene indirekte presse
Du vil bli overrasket, men de fleste av de mest imponerende presser var oppblåst bruke store mengder direkte øvelser for magemuskler. Komplett ups eller øvelser som involverer flere muskelgrupper samtidig, vil bidra til å pumpe tungt trykk uten den kjedelige behov for å gjøre en masse reps. Direkte kasteøvelser er ikke anbefales imidlertid oppmerksom på følgende øvelser for å pumpe trykk og slå dem i et opplæringsopplegg for pressen.
Knebøy uten å belaste
Knebøy anses kongen av øvelser for å bygge muskler. Man trenger mer stabilitet for å holde balansen i kroppen.
Sosial klasse trekkraft
- Basisøvelser med en vektstang hvor magemusklene synergi fungerer med korsryggen og thrust gir effektiv og effektiv tøyning.
Knebøy overhead
Selv om lite kjent øvelse, men krever utrolig styrke til å presse ytelsen.
Løfte vekter på skulderen
Ikke så kjedelig som knebøy med vektstang over hodet, derimot, løfter vekter på skulderpress utnytter og gir stabilitet når du løfter.
Skjøte Triceps på blokken
Her Magemusklene er nesten konstant tilstand av sammentrekning, når du prøver å stabilisere overkroppen under skarpe repetisjoner.
Øvelse "mill" med vekter
Hvis du aldri har trent med vekter, du mister en utrolig øvelse. Anbefale å ta igjen! Og mer om kettlebell trening finner du her
For å komplisere treningsprogram for lindring av presser
Utgangspunktet for dannelsen av et tett og sterkt trykk er fremgang - faste komplikasjoner medietreningsmetoder. Men for å endre sitt program oppover belastning eller komplikasjoner teknologi bør gradvis. Bedre fokus på små forandringer hver uke, til slutt vil du merke mer muskel endringer pressen før og etter trening.
Øke antall repetisjoner
Hvis du gjør nå 10 reps og i tillegg legge til en annen 1-2 per uke, til slutt vil du gjøre dette repetisjon som en robot på et blunk!
Redusere varigheten av resten
En av de beste måtene å øke kompleksiteten klasser, ikke signifikant endring av treningen for pressen. Sakte redusere hviletiden mellom settene i fem sekunder i uka eller annenhver uke, og du vil tvinge magemusklene til å tilpasse seg nye krav.
Øke antall tilnærminger
Ikke gjør magemusklene ved hjelp av mengden av gale med mye repetisjon. Ganske 10-25 reps per sett. Dette beløpet kan bli justert for en spesifikk øvelse, kroppens behov og mål.
Legg heftelse
Heftelse - en kraft som virker mot deg når du prøver å fullføre en repetisjon. Det kan være frie vekter, vekting fots eller vest med vekter, band eller trener med et fremstøt / kabler. Heftelse bør tilsettes svært sakte over tid. Denne gradvise økningen i belastning vil føre til magemusklene til å være i en konstant tilstand av tilpasning som fører til muskelvekst og økt tetthet.
Øke tiden
Noen øvelser utføres for pressen i en statisk stilling, for eksempel, baren. Med økende varighet av trening for å pumpe media, komplisere du trening, og gjøre magemusklene svare og vokse.
Slow motion revers
Å pumpe opp pressen og gjøre kroppen din attraktiv, ikke fremmedgjort av denne avanserte teknologien trening. Du utfører repetisjon i normal hastighet og deretter snu kroppen til utgangsposisjonen sakte og på en kontrollert måte. Denne teknikken er veldig slitsomt, og de bør ikke bli misbrukt. Ved bruk av metoder starte med 3-4 sekunder brukt på motsatt bevegelse, og etter hvert nådde 10 sekunder.
Effektiv trening trykk
For maksimalt resultat, kan du bruke følgende trenings regler:
Hyppigheten av treningsøkter
Last den ned magemusklene 1-3 ganger i uken. Sett til side ideen om at større er bedre. I stedet fokuserer på intensiteten på trening og tilstrekkelig hvile senere.
Mengden av trening
Ikke ta disse ekstra tilnærminger til trening enn anbefalt. Hvis trening er ikke vanskelig nok, finne en annen måte å gjøre det vanskeligere.
Tid trening
Hvis du bygger opp mye, følger øvelser for pressen på slutten av treningen. Bedre å fokusere på print etter at du har pumpet alle de store muskelgruppene i dag. Hvis du ønsker å øke muskelmasse, kan pressen brukes når som helst i løpet av treningen.

Grunnlaget for mannlige og kvinnelige trening er det samme prinsippet studie av musklene, men på grunn av de fysiologiske egenskapene til en organisme er nyanser i fremstillingen av programmet. Jenter ønskelig å følge sin egen plan, tar hensyn til kvinners trening. En flat mage og slanke midjen? All ekte! Prøv vår utmerket trening pumpet muskler trykk for jentene!
Dannelse av seks terninger eller flat mage - er hardt arbeid. Og holde dette er enda vanskeligere.
Sørg for at du sette realistiske mål. Selv naym'yazystishi og avlastningskroppsbyggere og fitness modeller vil fortelle deg at det er umulig å forbli i topp stand hele året, og 365 dager i året for å skryte av pumpet trykk. Så bare ikke la fett nivåer komme ut av kontroll, utføre trening for vekttap eller lindring, og se opp for mat. Styre selv, men ikke glem å gi kroppen en pause og la en fornuftig måltid plan for retrett i en uke som en forfremmelse. Alle disse prinsippene er enkle og forståelig språk som er beskrevet i denne artikkelen: Seks regler for seks blokker.
Husk at en sunn livsstil betyr balanse. Bli herre over kroppen din og vet hva mat du tar. Dette vil føre til suksess og imponerende seks blokker!  
Яндекс.Метрика