Hvordan lage en cocktailCocktails - en drink forberedt ved å blande noen ingredienser. Deilige cocktails laget i kafeer og restauranter, men du kan drikke selv hjemme og overraske dine venner. Det viktigste å ha tilstrekkelig informasjon om ingrediensene til cocktails, miksing regler, dekorasjoner og tjene. Har cocktailer, drikke og nyt nye smaker.
For å gjøre en fast cocktail, akkurat nok til å blande vodka og appelsinjuice i et forhold på 2:59. Denne cocktailen kan ikke bli navngitt, selv om definisjonen av en cocktail drikke passform.
Den moderne cocktail gjør, vanligvis med ingredienser, ikke kvantitet ikke overstige 5. Disse fem ingredienser inkluderer også ekstra (krydder, salt, bitter). Komposisjons cocktails kan være ganske mangfoldig. Men de kan deles av komponenter av alkoholholdige og alkoholfrie. Alkoholholdige cocktails laget ved å blande alkohol, frukt, juice, krydder. Alkoholfrie drinker bestå av frukt og bær, juice, fløte, melk, iskrem. Strukturen i de fleste drinker er is. Når du tilbereder cocktail bør styres av hovedregelen - må alle ingrediensene kombineres med hverandre ikke bare av deres utseende, men også farget. Men de trenger ikke å drukne hverandre, men snarere å understreke. Cocktailer drikke før måltider eller etter (forrett og fullkornkjeks).
Hva gjør cocktail
Det er flere måter å gjøre cocktails. Du kan bruke shaker, blender, spesielt glass for miksing.
I en ryste gjøre drinker med komponenter som er vanskelige å blande. Disse inkluderer likører, sirup, egg, melk. Shaker fylt to tredjedeler med is, deretter forsiktig ristet. Strengt tildelte beløp av ingrediensene i shaker strømmer. Shaker lukket, deretter ristet hardt og fort i planet av deg selv - til deg selv. Shake Shaker trenger ti til tjue sekunder. Den resulterende blandingen skal renne gjennom en sil i et glass Bar. Ofte cocktail går skyet, men etter hvert blir det gjennomsiktig.
Lag en smoothie kan hjelpe med blender. I blender bolle fylt is og andre ingredienser er lagt. Kapasitet lokk, pisket blanding i 10 sekunder ved den første hastighet, og deretter i 10 sekunder ved den andre hastighet. Hvis du ønsker å drikke mer tyktflytende, før du bytter til den andre fart, må du legge til is.
I et glass blande drinker gjør du ønsker å blande med is, men ingen is til stede. I en glassblanding sette to eller tre isbiter og rist flere ganger. Med smeltet glass ottayavshaya flytende ingrediensene tilsettes og drikk. Alt blandet lang skje, stiger fra bunnen opp. Deretter drikke filtrert gjennom en sil Bar i avkjølt glass.
Men dette er ikke nok. For å gjøre cocktail, trenger du kanskje en sil, miksing pinner, målekopper, måleskjeer, ulike bar briller.
For å gjøre cocktail, vil du trenge forskjellige ingredienser.
Ingredienser for å lage cocktailer
Å lage alkoholholdige drinker, må du fylle bar alkohol. Alt på en gang det er ikke nødvendig å kjøpe, kjøpe dyre og bedre kvalitet ingredienser, men gradvis. En obligatorisk sett bør inneholde: whisky (bourbon eller scotch), gin, konjakk, mørk og lys rom, tørr og søt vermouth, vodka og tequila. Ville være vanskelig å gjøre uten sprit, øl, hvit og rød vin. Få Worcestershire saus og bitter balsam "Angostura" og frukt sirup Kordian lime og granateple grenadine.
For alkoholfrie drinker er de viktigste komponentene i mineralvann, brus, tonic, cola, ginger ale. Det er best å bruke fersk juice, men hvis du kjøper en juice butikk, se etter de med mindre sukker. For standard drikke grapefruktjuice passform, tyttebær, appelsiner, tomater.  
Øvelsen for vekttapI dag, mange unge menn og kvinner lider av overvekt. Hver dag millioner av mennesker verden torturere deg selv ødeleggende fysiske treningsøkter, prøve forskjellige dietter og stadig på jakt etter nye måter å gå ned i vekt. Ikke alltid slite med overvekt gir de ønskede resultater. Det virker som du gjør alt mulig for å fjerne midjen med et par ekstra inches - nesten ingenting å spise, praktisere faste dager, og effekten av et slikt kosthold er det ikke. Faktisk gå ned i vekt raskt og effektivt, noe som begrenser seg bare i kosten er umulig. Du må utføre spesifikk trening for vekttap.
Velge kompleks øvelse for vekttap
Selvfølgelig, noen regelmessig fysisk aktivitet i lang tid, sørg for å gi en positiv effekt. Men til et spesielt sett med fysiske øvelser ned i vekt vil du finne den ønskede formen mye raskere. Du trenger bare å ha utrolig tålmodighet, flid og utholdenhet for å nå dette målet - vekttap.
Valget av øvelsen for vekttap vil avhenge ikke bare av dine preferanser, men på hvilken del av kroppen du ønsker å sette i rekkefølge - for å gå ned i vekt eller muskelpumpe. Hvis du er overvektig, er det bedre å foretrekke yrker forme, aerobic, gymnastikk eller regelmessig kjøre i morgen. For å kunne utføre øvelsen for vekttap og jevnt fordele belastningen bør konsultere instruktøren. Det er bedre å ikke spille sport hjemme og i treningsstudioet eller forme sentrum, hvor du skal gi råd om vekttap. Husk å ta en legeattest på at du ikke kontraindisert for visse typer fysisk aktivitet.
Uansett fysiske øvelser for vekttap du velger, så husk at noen få uker kroppen tilpasser seg den samme type trening. På dette punktet er det viktig å diversifisere trening, introdusere noen nye elementer.
Trening for å gå ned i vekt hjemme er best å utføre omtrent to timer før du spiser. Ikke å bli lei, kan du plukke ut musikk smak eller invitere en venn for selskapet. Sørg for å starte fysisk aktivitet i godt humør, og plukke opp et sett av øvelser for vekttap, som liker.
Øvelsen for vekttap kan rettes til kjempe ekstra inches i magen, lår, rumpe og ben. Hver kvinne har sitt eget område av bekymring, som fører prosedyren er veldig, veldig vanskelig. Noen gang fett fra magen "tar av" bokstavelig etter flere fysisk trening, mens andre mislykkes sliter med denne katastrofen i månedsvis.
Den vanligste trening for vekttap i mageområdet er: vridning og reversere kronglete, løfte overkroppen, løfte bena:

• Twisting og omvendt curl. Denne øvelsen skal utføres med en liten amplitude. Det bør ligge på gulvet, clutching tett til midjen hans. Bena bøyd i knærne, albuene sender i alle retninger, gjør hendene bak hodet. For inspirasjon nødvendig å løsne bladet fra gulvet og hodet, løfte haken opp. På utpust, tilbake til startposisjon. I motsatt vridning inhalering rive gulvet ikke bare hodet og skulderen, men bekkenet.
• Sett føttene. Det er viktig å utføre denne oppgaven med en stor amplitude. Startposisjon - sitte på en stol i nærheten av baksiden. På utpust, løft bena til kroppen, pusten tilbake til startposisjon.
Til føttene ser alltid vakker, og musklene ble tonet og sterk, bør du utføre følgende øvelse å miste vekt føtter:
Øvelse №1. Liggende på ryggen, kaste en fest langstrakte ben og bringer dem sammen igjen. Utføre fysisk trening veldig sakte.
Øvelse №2. Liggende på gulvet, løft det ene beinet, med behovet for å trekke en sokk over. Tilbake til utgangsposisjonen. Flere tilnærminger må endre tempo.

Øvelse №3.
 Stå opp mot veggen og svært uprites hendene. Bøye kneet på det ene beinet, sette sin etappe på det andre benet. Endre ben.
Øvelsen for vekttap baken ganske enkle og effektive:
Øvelse №1. Ligg på ryggen, hvile føttene mot en vegg. Prøv å rive gulvet pan og rumpe uten å løfte kroppen. Du må gjøre 10 tilnærminger.
Øvelse №2. Sittende på gulvet, hendene griper det ene kneet og trekk det mot brystet. Fastsette posisjonen i 20 sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta det samme med det andre benet.
Fanger trening for vekttap, ikke glem om riktig ernæring som vil hjelpe deg å nå dine mål raskere, slik som vekttap  
Hvordan lage en salatBlant de mange oppskrifter på salater hver kvinne kan finne en som skal falle til sin smak. Men hvordan å lage en deilig salat, nyttig og uvanlig? La oss se på noen enkle salater triks som vil hjelpe deg å gjøre dem bedre og mer interessant.
Riktige grønnsaker
Først av alt lage en deilig salat grønnsaker hjelpe riktig valgt. Selvfølgelig, det ideelle - bare plukket grønnsaker dyrket uten kunstgjødsel. Men de fleste husmødre kjøpe dem på Rimi eller markedet. Her er de grunnleggende reglene for valg av grønnsaker:
1. Velg urter og grønnsaker av naturlige farge.
2. Sørg for at overflaten av grønnsaker hadde hnylostey og skade, må det ikke være tørr.
3. Prøv å kjøpe grønnsaker som oppfyller sesong. Hvis du gjør en salat med grønnsaker dyrket på gjødsel, høy risiko for forgiftning. Hvis du bestemmer deg for å lage et måltid av dem, suge grønnsakene i kaldt vann i en time og skrell.
4. Hvis mulig, ikke kjøpe grønnsaker og urter for fremtiden, fordi jo lenger de vedvarer, jo mindre de fortsatt vitaminer. Dessuten er det best å lagre forskjellige grønnsaker i forskjellige pakker.
5. Alle grønnsaker bør vaskes før matlaging, men grønt er ikke behandlet. Hvis du vil vaske det på forhånd og vil pakke kjøleskapet våt, vil det bidra til å gjøre det mer frisk.
Riktig å forberede
De fleste vitaminer er meget lett ødelegges under innvirkning av metall i kontakt med luft ved høye temperaturer, etc., er det vanskelig å lage en salat, holder den opp vitaminer. Likevel, kan du prøve å redde dem ved å følge visse regler.
Prøv å kutte grønnsaker direkte før matlaging eller spise. Greener er de beste hender for å rive, ikke kuttet med en kniv.
Det er også viktig å foreta en salat bolle riktig. Best egnet for dette formålet, keramikk og glass, servise av rustfritt stål.
Metallbladene fremme oksidasjon og nedbrytning av vitaminer, slik at de - ikke det beste valget for å lage salat. Ta hensyn til dine keramiske kniver som ikke bare vil hjelpe deg å spare maksimalt vitaminer, men ikke krever skjerping.
For å gjøre salaten som nyttig, skjær grønnsakene i biter, så mindre vitaminer oksidert.
Riktige krydder
Mange husmødre synes lettere å lage en salat uten krydder. Leger hevder at de gir opp er ikke nødvendig, som persille, løk, basilikum og dill - en flott måte å legge til smaken salat interessant nyanse og gjøre det mer nyttig.
Til pickle salat er best å bruke havsalt. Det vil ikke bare gjøre salat mer velsmakende, men vil gi ham mye makro - og mikronæringsstoffer.
Riktig fylling
Ofte vi kledd salat med majones, rømme eller vegetabilsk olje. Ved de to siste alternativer er meget nyttig, er bruken av majones bedre å gi.
Moderne ernæringseksperter hevder at den beste tingen å gjøre salat kledd med sitronsaft eller annen saus som ikke inneholder fett. Imidlertid forlate olje er ikke nødvendig, da det fremmer absorpsjon av fettløselige vitaminer som E, A og andre.
Prøv å fylle salaten før servering for å gjøre det nyttig å holde alle vitaminer.
Dreams!
Kanskje du allerede har en masse merke salat oppskrift du lager mat i mange år. Men dette betyr ikke at du ikke kan lage noe annet. Slå på fantasien din og legge til den klassiske oppskriften for bacon noe nytt. Du vil se, vil det bidra til å gjøre det velsmakende og original.
Hovedregelen kulinariske eksperimenter har kunnskap om proporsjoner. Det er best å eksperimentere på en liten del av salat, da dette vil bidra til å gjøre oppskriften mer interessant uten tap.  
Яндекс.Метрика