Hvordan du kan dekorere en kake med fugemasseVi har en stor familie og alle mine barn elsker søtsaker. Derfor ingen festlig middag på ingen måte vi kan ikke gjøre uten en stor og deilig kake. Og kake hver gang må være annerledes, men utseendet på det unike.
Oppriktig, som ganske nylig å pynte kaken liksom på en spesiell måte jeg kunne ikke veldig godt, selv om jeg prøvde med all sin makt. Og når jeg har lært fra en venn om eksistensen av en slik fantastisk materiale å pynte kaken som sukker mastik.
Helt siden jeg mestret å bruke det, livet til min familie virkelig funnet nye farger - våre kaker var lyse, delikate og uforglemmelig: gjenstand for min personlige stolthet og beundring fra andre.
Hva er en tetningsmasse?
Godterier kitt kalt ganske vanlig i dagens verden elastisk materiale, som kan være dekorert med noen av konditorvarer (kaker). Grunnlaget for mastiksen i alle tilfeller er knust til pulver sukker. Hjelpe samme komponentene kan være forskjellig fra kondensert melk og honning å tygge marshmallow "Zephyr" og gelatin.
Dette materialet kan kjøpes ferdige, men mye mer interessant, som ønsker å dekorere en kake, lage det selv. Å legge til farge og smak, kan du bruke konditorfarge (pulver og heleobraznыmy) og smakstilsetninger og essenser.
Hvis "kjemien" ikke ønsker å bruke, kan du dekorere lim bruker bete pulver (tilgjengelig på apotek) - rosa; kakao, smeltet sjokolade - brun; tindved olje - gul; blekksprut blekk - svart og spinat juice - grønt.
"Øynene til frykt, men hendene gjør"
Først virket pynte kake kitt til meg en ekstraordinær sak og krever spesielle kunnskaper og ferdigheter, men "pokopyrsavshys" noen dager på internett og ser mange workshops, inkludert opplæringsvideoer, kom jeg til den konklusjon at ingenting er umulig.
Og neste dag sin sønns fødsel jeg var i stand til å dekorere din kake først. Tall fra mastik (jeg gjorde det med "Marshmallow" - en av de enkleste alternativene) var ikke bare attraktivt, men også deilig.
Siden da pynte kaken for meg ikke noe problem. Hvis du vil ha roser og liljer - vennligst marihøner og bier - Velkommen barmhjertighet. Og hva ditt hjerte ønsker.
Et par viktige punkter å jobbe med kitt
Hvis du kommer til å dekorere en kake ved hjelp av fugemasse, må huske på at når de blir konfrontert med en våt miljø tetningsmasse tendens til å smelte. At kake og krem ​​kake dette bør ikke være for våt og saftig, og i så fall dekke konfekt mesterverk pre smør krem ​​eller sjokolade ganache, og deretter la det fryse godt.
Separate tall av mastik, som er planlagt å pynte kake, gjør en bedre dag to før de trenger for å komme til kake. Gi figurer med mastik god fangst sted tørr. Ellers risikerer de å miste den opprinnelige formen og pynte kaken skal. Forresten, lage smykker med fugemasse kan og ikke fremme noen uker, og plass til å lagre i en tett lukket beholder, og avkjøl.
Restene av mastic kan også lagres i flere uker i kjøleskapet, tett lukket plastfolie. Og i fryseren tetningsmasse vil beholde sine egenskaper opp til flere måneder. Så du kan pynte kaken i noen øyeblikk.
Kake «Rose humør»
For eksempel ønsker jeg å presentere en av ysprobovannыh meg personlig kake oppskrifter som kan være dekorert med fugemasse. Derfor
Vi trenger to svamp kake og smør krem ​​500g i kondensert melk og 200 gram mastik rosa å lyse produkt (100 g av en blek skygge, lys og 100 g). Behandlingen kan ta kake kake bringebær eller jordbær sirup.
Ta kaken, skjær dem på langs i to deler hver. Deretter gjennomtrenger alle deler som mottas fra innsiden av den lille mengden av sirup. Du kan bruke kremen. Kremen kan også være dekorert ved hjelp av solbærsirup for å få en rosa farge.
Nå gjør vi kaker oppå hverandre og eksternt belagt kake med krem, å oppnå en flat overflate. Gi fløte stivne i kjøleskapet i minst en time. Da kan det dekorere.
Rull forberedt lim i et tynt lag, pre prytrusyvshy bord og gynge stivelse, og pent dekorere mottatt mastic overflatelag kake. Den ekstra kant kniv kutte runde pizza. Fjern kake behandling i flere timer i kjøleskapet før servering og til å dekorere det på forhånd laget av mastik blomster og roser, fuktet sin base en liten mengde vann. Bon appetit!  
Hvordan koke ertesuppeHvordan koke ertesuppe raskt at når han kom aromatisk og behagelig smak, bekymrer mange elskerinner. Det er ingen hemmelighet at mat erter sjelden vises på våre bord. Og alt det, hvis ikke riktig forberede suppe med erter kokt i lang tid, holder spesifikk ubehagelig smak og lukt. Etter å ha mestret reglene for matlaging deilig ertesuppe, rask og problemfri kokk næringsrik og sunn første parabolen. Peas - skrive ned innholdet av vegetabilsk protein, vitaminer og aminosyrer. Ikke rart våre forfedre brukte den i mange retter - kokte supper, grøt, laget fylling for kaker og pannekaker.

Utarbeidelse av ertesuppe har sine finesser. Først må man for å bestemme tettheten av suppe, avhenger av antallet av korn, væske. Deretter bestemmes på grunnlag av suppe - suppe, vil det være en grønnsak eller kjøtt. Suppe kokt på oksekjøtt, men en spesiell smak og aroma av røkt mat gir - brisket, ribbe og røkt kyllingvinger og ben. Noen vertinner på slutten av matlaging suppe legge skiver av røkt pølser, wienerpølser og også viser seg deilig.
Hvordan koke ertesuppeDen mest deilig suppe med erter - en suppe. Til rozvaryvsya raskt erter, det bør være gjennomvåt over natten i kaldt vann. I morgen, avløp, skyll og kok i ferskvann. Men i prosessen vår ressurs vertinne gjort innovasjoner. Hvis du glemmer kveld suge erter eller ønsker å smake en deilig suppe du bare besøkt i morgen, koker erter raskt hjelpe små tweaks. De vaskede erter bør helle i kokende saltet vann og kok i 10-15 minutter. Etter denne potten, der kokte erter må helle 150 ml kaldt vann og erter kokt i minutter. Husk, kaldt vann tilsettes kokende vann og ikke omvendt.
Myk, kremet tekstur ertesuppe bringer en ekte glede, og deilige skiver av røkt bare forsterke denne effekten. Bli kvitt spesifikke hjelp ert lukt urter og krydder som skal legges i 5-7 minutter til de er møre. Erter perfekt gurkemeie, koriander, fennikel, basilikum, spisskummen, red hot pepper, knust hvitløk.
Hvordan koke ertesuppe med røkt kjøtt

Ingredienser til 6 porsjoner:
- Pea - 2 kopper
- Vann - Tre liter.
- Røkt - 0,5 kg.
- Gulrøtter - 1 stk.
- Løk.
- Poteter - 4-5 knoller.
- Vegetabilsk olje - 70 ml
-Sil, Krydder, krydder, persille

Hvordan koke ertesuppeForberedelse
1.Horoh helle tre liter vann og kok i 1, 5 timer. Det er viktig ikke å gå glipp av et øyeblikk av kokende å fullstendig sette sammen en solid skum dannes på overflaten.
2. Når ertene bli myk og begynne rozvaryuvatysya, slippe kuber i en kjele med poteter, laurbærblad, sort pepper og allehånde. På denne tiden, stek i vegetabilsk olje revet gulrøtter med hakket løk. På dette punktet kan du legge til ekstra tomatpuré eller friske tomater, skrelles. Så forbered ertesuppe i Østen.
I noen russiske regioner lagt den sauterte sopp, for eksempel sopp. De er lagt til etter potetene.
3.Teper legge kjøtt, grønnsaker brunet og kok 20 minutter. Det er på tide suppen med salt, tilsett krydder, krydder, dryss med hakket persille. Ikke glem å få et laurbærblad, til venstre i suppen, det gjør det bitter.
4.Z kantene kuttet kjøtt, la den på tallerkener, hell suppe og servert til bordet. Siden ertesuppe med røkt - er en klassisk oppskrift, vil det ikke vike fra klassisk og når du søker suppen til bordet.
Tradisjonelt ertesuppe servert med krutonger eller kjeks. I går brød skåret i porsjoner stykker, dryss den med olje, krydre med salt og dryss med ost, rist. Bake i ovnen eller mikrobølgeovn til å smelte ost. For kjeks brød skåret i terninger trenger litt mer enn en centimeter. De har også overstrødd med olje, salt, og deretter tørket i ovn ved 160 grader i 20 minutter til de er lett brunet ikke.
5.YE annet alternativ matlaging suppe med røkt kjøtt. Røkt ankel satt i vannet i begynnelsen av matlaging, og erter kokt i buljong. Løk og gulrøtter er ikke stekt og plassert direkte inn i suppen, en pære med lavere bein, og når suppen er klar, ta den. Sirkler legge gulrøtter med poteter.
6. Hvis forbereder meatless suppe, må du bruke persillerot, selleri, som vil gi det en subtil smak.

Hvordan koke ertesuppe i multyvartsi
Hvordan koke ertesuppeBruk av moderne teknologi, flere Trykkokere, hvis ikke redusere prosessen med å lage ertesuppe, så i hvert fall det gjør det enklere. Vertinnen er ikke bundet til plate og ro kan gjøre andre ting mens de "smarte" apparater matlaging suppe. Erter krever forhåndsbløtlegging i minst 10 timer.

Ingredienser:
- Peas - en kopp.
- Pulp svinekjøtt - 150 g.
- Røkt ribbeina - 300 g.
- Løk - 1 hode.
- Gulrøtter - 1 stk.
- Poteter - 2-3 knoller.
- Vegetabilsk olje - 50 ml
- Salt, krydder etter smak.

Hvordan koke ertesuppeForberedelse
1.Dribno hogge løk, kan gulrøtter skåret i små terninger være skiver eller. Frukt benyttet i Trykkokere bolle, tilsett en masse svinekjøtt, skåret i biter av 2x2 cm, hell vegetabilsk olje og stek i "baking" i 20 minutter. Innholdet i skålen bør være jevne rør.
2. Etter utløpet av tiden, legge til en kopp gjennomvåt erter (uten vann) og ribbe. Det gjenstår å helle varmt vann til toppen, tilsett salt, snu "slukke" og ikke passer til multyvartsi to timer.
3.Po noen minutter før slutten av regimet "slukke" Sett en kopp poteter, skåret i små terninger, laurbærblad, bitter og søt pepper suppe og la det småkoke i 20 minutter.
4.Pryberit laurbærblad, legger frisk eller tørket basilikum, timian og andre urter etter eget valg, persille. Slå Trykkokere per time i "slukke" som kjøpte pyureobraznuyu suppe konsistens.  
Яндекс.Метрика