Hvordan lage en julienneHvordan lage en julienne at han kom deilig og tilfredsstill fatet? Julien - en deilig rett, som er basert på sopp, og komponentene kan være varierte produkter - skinke, kylling, fisk, reker. For matlaging ikke ta lang tid, så det er lett å lage i løpet av uken. En julienne tilbys gjester i kokotnytsyah (små porsjonsformer), overraske dem og la et godt inntrykk. I dag er din favoritt site nyttige tips vil fortelle deg hvordan å forberede en julienne.
Når du forbereder alle ingrediensene du trenger Julien kuttet i strimler og løk i små terninger. For denne retten kan du bruke alle grønnsaker - sopp, hvite kantareller sopp. Løk bør steke til gjennomsiktig og ikke endre farge, eller parabolen vil smake bittert.
Hvordan lage en julienne med sopp
Du vil trenge:
Hvordan lage en julienne- 0, 5 kg av sopp og annen sopp;
- To løk;
- 200 ml krem;
- 300 g ost;
- Vegetabilsk olje;
- Salt, pepper, krydder og urter av valget.
Sekvensen av preparatet
1. Stek løk inntil gjennomsiktig og legg soppen.
2. Legg soppen Klar til kokotnytsyah ved å fylle dem like over midten.
3. Forbered fyllet. Helle fløte - rømme eller egg type mel. Bechamel tjener også til å fylle Julien. På en tørr stekepanne stek til de er gyllenbrune mel, bland den med melk (fløte) og smør.
4. Tilsett salt, krydder, urter og legg i ovnen kokoktnytsы.
5. Etter 5 minutter, fjerne dem fra ovnen og dryss med revet ost.
6. Når osten er smeltet og brunet, er fatet klar.
Hvordan koke reker med julienne
Hvordan lage en julienneMå de samme produkter som i det foregående oppskrift, men antall sopp reduseres til det halve, som i denne oppskriften sopp kombinere med kokte reker. Følge de ovennevnte teknologier. I stedet for sopp i zhulene kan bruke kokt ris, farget eller rosenkål, spinat.
Julien skal sendes umiddelbart varmt. En liten tallerken pynt med en serviett og sette den kokotnytsu med julienne. Håndterer kokotnytsi dekorert papir papillote.
Hvordan lage en julienne av kylling og sopp
Faktisk er det mange oppskrifter Julien. Tradisjonelt, julienne grønnsaker kalt skjæring, som narizalasya strimler. I dag har vi alle oppfatter julienne så varmt sjampinjong parabol, bakt hvit saus, og serveres i utsøkt kokotnytsyah. Den vanligste og elsket av mange oppskrift er en oppskrift julienne med kylling og sopp, som nå vil bli diskutert.

Du vil trenge:

- Sopp - 0, 3 kg;
- Kyllingbryst uten skinn og bein - 0, 3 kg;
- Løk - to hoder;
- Ost - 200 g;
- Litt smør;
- Flour - 1 ss. L.;
- Vegetabilsk olje - 1 ss. L.;
- Rømme - glass;
- Salt og pepper.
Hvordan lage en julienneSekvensen av preparatet:
1. Chicken vask og kok til de er møre, og til å fjerne skum, som ble dannet under matlagingen. Deretter kokt kjøtt skjæres i stykker. I zhulene best kombinert med sopp kylling, som ble skiver veldig fint.
2. Rengjør sopp og skyll under kaldt vann, og deretter dra og slippe dem i et dørslag og hell rikelig med varmt vann. Deretter sopp skåret i strimler. Hvis du bestemmer deg for å forberede en julienne av andre sopp, bør de først koke. Deilig er en julienne for som brukte en blanding av sopp, for eksempel sopp og porcini sopp.
3. I en stekepanne på en liten mengde vegetabilsk olje stek hakket terninger løk til de er gyllenbrune. Mange olje i en stekepanne hell trenger ikke å fortsette å bevilge sopp nok væske for matlaging.
4. stekt løk, legger forberedt sopp, fres dem i tre minutter på høy varme, og deretter redusere varmen, dekke pannen med et lokk og la det småkoke sopp fortsette for en fjerdedel av en time.
Nå er det på tide å legge til pan kokt og hakket kylling, salt, pepper og andre krydder hvis ønskelig. Ingrediensene i pannen røre, dekk og fjern fra varmen.
5. I en separat pan, smelte en liten del av smør, som yngel til gylden brun spiseskje av melet med konstant omrøring for å unngå dannelse av klumper. Deretter hell melet i rømme, bland godt, ta med kremen til en byll.
6. forberedt bechamel mix med Curino-sopp blandingen og oversette det til deler kokotnytsi. Top julienne forsinkelse ost og retur til ovnen i 30 minutter.
Hvordan koke blåskjell med julienne

Du vil trenge:

- Blåskjell kokt og frosset (300 g);
- Fersk sopp (300 g);
- Cream eller lettmelk (200 liter);
- Fett rømme (100 g);
- Smør (40-50 m);
- Butter (40g);
- Mel (1. L.);
- Salt, pepper og muskat;
- Verdi cheese (100 g).
Hvordan lage en julienne
Sekvensen av preparatet:

Frosne kokte blåskjell slå ut i en dyp beholder og fyll opp med kokende vann, la stå 2-3 minutter, deretter snu til et dørslag til glass væske.
I mellomtiden, skrelt og kuttet i terninger stek løk til gylden brun i vegetabilsk olje, tilsett vasket og hakket halm sopp. Tre minutter saute sopp over høy varme, deretter redusere flammen og stuet sopp å fordampe væsken blir dannet.
Deretter legger sopp blåskjell, som også tillatt væsken, så de trenger å bli stuet over middels varme til å fordampe fuktighet.
I en separat panne koke bechamel: smelte smør skal steke til de er gyllenbrune mel, og hell den i fløte og fløte og kok opp.
I en stekepanne med saus, tilsett blåskjell og sopp, rør, krydre med salt og pepper og tilsett litt muskat. Spredt blandingen over kokotnytsyah, forsinke ost på toppen og legg i forvarmet ovn bake i 20-30 minutter.Bon appetit!
Hvordan lage eple cider eddikEpler blir ansett som den mest anvendelige frukt, siden de inneholder mange vitaminer og mineraler så som magnesium, kalsium, kalium, fosfor, jern og andre. Nyttige egenskaper av epler lagret i eple eddik, noe som gjør dette produktet har også sunt. Bruker eple cider eddik kan rense kroppen for giftstoffer og giftstoffer, forbedrer lever, nyrer og blære. Eple cider eddik er nyttig for personer med høyt blodtrykk fordi det tynner ut blodet. Dette verktøyet forbedrer fordøyelsen, så før det festlig måltid eller piknik drikke et glass vann med en teskje eddik. Så nå din favoritt nettstedet forteller deg nyttige tips om hvordan du kan forberede eple eddik.
Eplecider eddik i en stor mengde av kalium, et mineralsk stoff og hindre komplikasjoner fra forkjølelse og allergiske reaksjoner. Kalium er nødvendig for øye helse og styrke nervesystemet. Mangel på dette mineralet manifestere seg i form av blemmer på føttene, håravfall og dårlig regenerering av vev.
I behandling av leddgikt nyttige pakker av eple cider eddik, men varmt. Inntak vist i sykdommer slik som osteoporose, diabetes, astma, nyrestein og galleblære, kolitt, forstoppelse, søvnløshet, mavesår med lav surhet. Folk som er overvektige også nyttig å drikke eple cider eddik.
Eple cider eddik, er matlaging anlegg ikke egnet til terapeutiske formål. Den er laget av avfall, dårlig kvalitet på råvarene. Eple cider eddik for å hjelpe i behandlingen eller vekttap bør være å forberede deg.
Hvordan forberede eple eddik
For tilberedning og oppbevaring av eple cider eddik bør brukes glass, tre eller emalje bolle. Under gjæringen må opprettholdes konstant temperatur - 18 til 25 grader. I stedet fluid cap deksel med gas, må det lufttilgang, og for dens jevn fordeling, flere ganger om dagen blande innholdet i beholderen.
Vask eplene i noen utvalg (400 g) gni med hjerte på et grovt rivjern. Legg dem i den utarbeidede beholder og hell 0, 5 liter kokt vann (temperatur 40 grader). Oppløses i vann 5 g gjær, 50 g honning eller sukker. Kapasitet bygning i stedet for den ovennevnte temperatur, men langt fra solen. Blandingen skal røre med en tresleiv. Etter 10 dager, innholdet i containere press gjennom cheesecloth. Renset væske helles i en ren beholder, dekk med gasbind og la til å modnes i 40-60 dager. Når overflaten av de flytende boblene forsvinner, og det vil være lett, da eddik modnet og kan helle i flasker. Nå vet du hvordan du skal forberede eple eddik,  
Hvordan lage sushi hjemmeDette tradisjonelle japanske retten har blitt svært populært i vårt land. Sushi er stolt av sted på festbordet, susidyachy med vår tradisjonelle fylt kål og dumplings. Matlaging dem er enkelt, du trenger bare å fylle opp med essensielle produkter. I dag er din favoritt site nyttige tips vil fortelle deg hvordan å forberede sushi hjemme.
Du trenger tørket tang (nori), som selges i mange butikker. Rice er bedre å kjøpe spesiell, og du kan velge i mangel av en lang, men ikke for tynn ris. Hvis ingen eddik for sushi, kan du bruke eple cider eddik.
For land egnet tunfisk, laks, laks, laks eller ørret. Du kan bruke alle kjølt og saltet fisk. Tiger reker, blekksprut, er krabbekjøtt også brukes til sushi. I japansk mat utbredt ingefær og wasabi, ikke kan klare seg uten disse komponentene i vårt tilfelle.

Hvordan forberede sushi hjemme: tips og triks

Før du koker ris, må det skylles 5-6 ganger i kaldt vann. Og hell det i pannen og hell vannstanden er høyere ris til tykkelsen på en finger. Rice skal koke med lokket på. Etter koking, lage en liten brann og koke ris i 20-30 minutter. Når risen absorberer alt vannet, la det eddik (1 kg ris eddik 100 ml). Hvis du bruker eple cider eddik, så før du helle den ris, bland 250 ml eddik med 7 ts salt og 3 - sukker. La risen kult.
Fisk for sushi skjære tilbake til var synlig tekstur. Dypp hendene i vann, slik at de ikke kleber seg ris, og ris gir komochku liten oval. På toppen av risen, legg et stykke fisk. Vikle rundt ris med fisk stripe hull, 1 cm tykke i midten lett fuktet og sikker. Sushi er klar. Kom til den neste.
Like deilig sushi med reker. Teknologien for fremstilling av dem er den samme som med fisk, reker, men skal først koke til kokt. Med ferdige reker skallet er fjernet, men ikke halen. Deretter blir det undervist som en ball av ris og nori innpakket.
Du kan lage sushi med svart eller rød kaviar eller rogn. For å gjøre dette, kuttet en stripe av nori tykkelse på 3 cm. I hennes ris innpakket ball vertikalt, og dannet topp lomme for å legge egg.Nå som du vet hvordan du skal lage sushi hjemme, lykke til!
Яндекс.Метрика