Hvordan lage sushi hjemmeJapansk mat har nylig sluttet å bli vurdert eksotisk. Nesten hver restaurant kan bestilles miso suppe, rundstykker, nudler, udon og sushi. Disse måltidene kan være sunt og velsmakende, hvis du bruker ferske produkter av høyeste. Sjekk kvaliteten på råvarene, bestilt mat på restauranten vi kan ikke, så mange mennesker er interessert i hvordan å lage sitt eget land. Nylig har en japansk matrett blitt svært populær og alle komponenter som er nødvendige for sin forberedelse kan bli funnet i noen stort supermarked. Hvordan forberede sushi hjemme?
STEPS
1. Hvordan koke ris til sushi.
For å forberede denne retten må du kjøpe kruhlozernystyy japansk ris. Online kan du finne rumpe merket på pakken "sushi". Hvis du ikke har en japansk ris kruhlozernystoho, kjøpe vanlig.
Hvordan lage sushi hjemme

Første skylling bygg, skyll den så lenge vannet er helt rent og gjennomsiktig. Så tørr ris for en time. Satt i en gryte med tykke vegger eller gryte, dekk med kaldt vann og la det stå i 10 minutter. Sett kjelen på komfyren. Når vannet koker, reduser varmen til lav og la det koke 20 minutter ris, uten å løfte lokket. Deretter slår du av brann, vikle potten med et håndkle og la stå grøt i 30 minutter.
Hvordan lage sushi hjemme

2 Klargjør ris.
Å forberede sushi hjemme du trenger ris eddik.
Hvordan lage sushi hjemme

De trenger å strø kokt ris. Så oversette frokostblanding i en bolle og rør forsiktig med en tresleiv eller slikkepott. Husk, kommer japansk ris ut veldig klissete.
Hvordan lage sushi hjemme

For å gjøre det lettere å arbeide med det i en bolle, hell varmt vann og tilsett en skje med ris eddik. Denne væsken kan være periodisk våte hender. Hvis du ikke har ris eddik, kan det lett erstattes med naturlig eple, sukret litt sukker.
3 Hvordan lage sushi hjemme.
Å forberede deg kreve en bambus matte, som kan finnes i supermarkeder. I lært det hullet. Blanke siden bør være på toppen. I tørt hull kan være noe sprø, men å absorbere fuktighet fra ris, blir de myke og plast.
Hvordan lage sushi hjemme

Før du foretar land suge hendene i vann med eddik. Ta litt ris og nori frakk jevnt i retning bort fra deg, slik at 1/5 ark forble gratis.
Hvordan lage sushi hjemme

Smør midt i en liten mengde wasabi og sette stuffing. Hvis du ikke vet hva du skal bruke som en fylling, sjekk ut din favoritt japansk restaurant meny eller brosjyrer sushi levering. Matlagingen hjemme kan lande ved hjelp av store scampi, fersk tunfisk, blekksprut og laks. Fylling bør lokaliseres i senterhullet.
Hvordan lage sushi hjemme

Dypp en gratis hull av vann og bruk av bambus matter slå den inn i et stramt roll. Pokatayte hans lille komprimering, og utvide matten. Skjær rullen i stykker med en skarp kniv.

4 Hvordan forberede sushi og nigiri uramaki.

Sushi-Nigiri er baller av ris, som er undervist fylling.
Hvordan lage sushi hjemme

Klem i hendene på en liten del av ris og danne en liten pølse. Fett og legg den på toppen av wasabi valgt pålegg.
Uramaki - det ruller, det ytterste laget består av ris.
Hvordan lage sushi hjemme

Sett på matten har et rektangel. Tykkelsen skal ikke overstige 0, 5 cm. Floor ris stuffing og sette et hull. Med matter danne en rull og nøye klippe den i stykker.
5 feed land.
Lage sushi hjemme er ikke vanskelig, men de må også levere riktig.
Hvordan lage sushi hjemme

Sett på en rektangulær plate skåret i porsjoner og syltet ingefær.
Hvordan lage sushi hjemme

I tillegg bør platen satt noen skåler: en med soya, pepperrot med en annen.
Hvordan lage sushi hjemme (Video)
Om OysterØsters spiser gjennom velsmakende kjøtt. Mote for østers oppsto i Frankrike. Retter inkluderer østers til eksotiske retter. Dette er imidlertid en meget nyttig produkt. I massen østers inneholder vitaminer, kalsium, magnesium, jern, sink, jod, fosfor. Den industrielle typen er spiselig østers. Østers er preget av størrelse og metode for dyrking. Det er østers som vises, og vokser i havet, det er de som vokser i et miljø skapt av mennesket. Den klassiske måten å presentere østers - et brett med is. Østers spredt i en sirkel i midten med en skive sitron. Tradisjonelt servert antall østers multiplum av seks. Denne felles styre.
Ganske lang tid bare servert østers med champagne. Gradvis begynte å tro at det er for begrenset regelen. Ulike varianter av østers og involverer en rekke drinker serveres til dem. Utvalget av drinker serveres østers til å bli mye mer mangfoldig. Passer til østers hvit og rød vin kvalitet. Retter med østers gi gode rug krutonger og hakket løk. Østers serveres rå med is. Parabolen krydret med bringebær eller balsamicoeddik. For å legge til østers kan skje rød kaviar. Østers kan være mild og sensitiv, og kan være mettet kjøttfulle. Denne retten, som refererer til deli, en smak av jod. Drinker og krydder saus rette på denne situasjonen. Vodka østers til å sende inn til vurdering.
For å betjene østers alltid en spesiell kniv. Etter reglene for etikette er østers vev, slik at den ikke gled. Deretter slå til sin spisse enden. Enn du trenger å holde i høyre hånd og bruke den til å presse ventilen mollusk. I midten av skallet blir merkbar film, er det nødvendig å ta av og sette på kanten av platen. Filmen fjernes også med en kniv. Mer enn lå. Så en skive sitron og presse saften i bollen. Sitronsaft blir tilsatt ikke bare for å forbedre smaken.
Bruk den til å bestemme produktets kvalifikasjon for forbruk. Østers kan spises i kontakt sitronsaft er redusert. Dette østers er fortsatt i live. Hvis østers er død allerede, bør det ikke være. Østers kan være krydret med eddik saus, malt svart pepper. Innholdet i østers skjell sugd munnen, rolig, uten prytsmokuvannya. Her er denne måten østers og absorbere. Restaurantene å unngå eventuelle hendelser og morsomme situasjoner, vanligvis servert med østers klippet "prykrepytelnoy" muskel allerede åpen. For enkelhets, fungerer som en spesiell østers gaffel bidentat. Så det er sprysnuty østers sitronsaft og sende i munnen. Spise østers ikke bare rå. Siden østers også mulig å forberede mange forskjellige retter. Kokte østers retter spiser bare enheter. For kalde østers servert dessert apparater, varme og varme østers spise kasseroller.  
Som nakachatysya skulder vekterVed skulder muskler vanligvis inkluderer den såkalte trapesformet ("trapes") og deltamuskelen ("Delta"). Denne artikkelen vil vise deg hvordan å pumpe opp manualer skulder.
"Delta" som ligger mellom kragebenet og den nedre delen av skulderbladene. Disse muskler er helt dekket med en kombinasjon av humerus og skulderblad, beskytte kommunikasjon. Deltoid er ganske stor og har tre bjelker, fremre, midtre og bakre.
Som hver bjelke foretar en egen funksjon, pumpe disse musklene kan skille øvelser. Den viktigste funksjonen til deltamuskelen er løfte armer og fjerning av side.
Som for "trapesformet", representerer de en bred flat overflate som er i det øvre tilbake på baksiden av halsen. Trapesformede musklene som trengs for å løfte skulderen belte. Denne gruppen av musklene som er involvert i helning av hodet og bevegelige skovler.
For å trene front "delta" Ta manualer i hendene og begynner å bryte dem foran deg. Når løfte vekter provorachyvayte slik at i endepunktet de tok en horisontal posisjon. Do fem sett med ti repetisjoner.
Når man arbeider på midten deltoid musklene ta manualer i hendene og stå rett. Neste fortynnet hånd i hånd. For å redusere lasten litt bøye albuene. Når løfte hender prøver å finger var over pekefingeren. For middels deltaer kan utføres mer enn fem tilnærminger, for eksempel syv eller åtte. Utføre øvelsen bør være seks til åtte representanter på tilnærming.
Å trene ryggen "delta", plasserer føttene skulder bredde hverandre, litt bøyd i knærne, len deg fremover, holde ryggen rett. I denne posisjonen begynner å avl manualer i hånden. Utføre seks sett med ti repetisjoner.
Å pumpe opp trapezius muskler blir nøyaktig sette føttene skulder bredde hverandre. Ta manualer i hånden, slippe dem på sidene. Nå løfter vekter, prøver å nå bak ørene, og hendene bør holdes like. Heve skuldrene hele veien, hold den i denne posisjonen i noen sekunder, og deretter lavere. Så gjør de fem sett med åtte til ti reps. I denne øvelsen, senke hodet, trykke haken til brystet.
Til slutt, for å si at manualer er gode prosjektiler for å spille hjemme. Hvis du har mulighet til å besøke treningsstudioet for å fungere bedre med en bar, som det kan bidra til å bruke mye vekt, men ytelsen teknikken vil være svært forskjellige.
Cachan skuldre trenger ikke mer enn en eller to ganger i uken til musklene kan fullt igjen. På andre dager bør fokusere på andre muskelgrupper.  
Яндекс.Метрика