Hvordan å lage mat hodgepodgeKjøttretter - sannsynligvis den aller første som introduserte i dietten gamle mennesker. Første tallerken kokt på bålet, var et stykke kjøtt stekt på alle sider. Fortsatt folk forberede kjøtt like måte. Vi kaller denne parabolen eller grill. Over tid har folk lært å lage mat kjøtt gjennom matlaging, steking, røyking, salting og andre midler. Det antas at kjøtt Salt - en av de eldste kjøtt. Å lære å lage mat et virvar, forteller du dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan forberede Salt
Salt - spesielt kjøttrett. Så ut som et sammensurium måltid som matet sovjetiske skolebarn i spisesalen er egentlig ikke et virvar. Stekt kjøtt eller pølse kål - er ikke Solyanka, og vanlig kål. For informasjon om hvordan du kan forberede for et virvar klassiske oppskriften, og vil bli diskutert i denne artikkelen. Det bør bemerkes samtidig at klassisk oppskrift kjøtt supper ganske dyrt. Så folk kommer opp med og billigere versjon av denne retten.
Oppskrift supper
Nødvendige ingredienser: Svin - 300 gram (uten bein), biff - 300 gram (benfri) kyllingbryst - 300 gram (filet), kokt pølse - 200 gram (kvalitative), røkt pølse - 200 gram (kvalitativ), røkt brisket - 150 gram, et par store løk, gulrøtter, noen fedd hvitløk, et par paprika, fire tomater (kan erstatte et par spiseskjeer tomatpuré), pepper og salt etter smak.
Kjøttet bør vaskes og skjæres i terninger som er på størrelse bør være omtrent det samme. Bacon og pølse og kutt i terninger, riktig størrelse kuber av kjøtt. Kuttet produktet er i en dyp panne med vann bør dekke kjøttet i ca 3-4 centimeter, og sette potten på bålet.
Mens kjøttet er kokt, ren og skjær i julienne våre grønnsaker, helst mindre. Sterkere pan heat, ofte smurt med smør, spre grønnsakene og stek dem. Dette smør er bedre ikke å spare - hva det er, tastier grønnsaker. Når løken er myk, klippe ut og sette i en panne store tomater eller tomatpuré. Et par minutter i pannen, kan du legge knust eller hakket hvitløk. Du kan også legge til urter.
Mens vi forbereder grønnsaker, har kjøtt tid å koke. Venter til koking, legge vår Fried. Da Salt forberedt på svak varme ca 40 minutter.
Etter Salt kokt, kan det bringe til bordet, etter å ha fylt med rømme eller majones. Hvis du vil, kan du legge oliven eller kapers - det gir parabolen en spesiell piquancy.
Det er det! Nå som du vet hvordan du skal lage mat sammensurium. Bon appetit! Dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan koke pastaHvordan koke pasta, sannsynligvis mange av oss kjenner fra skolealder ennå, fordi erfaringene domovedenyya lærerne fortalte oss i detalj teknologi for utarbeidelse av denne retten er så elsket av mange av oss. For en rask og velsmakende matlaging pasta passe best. Til dette raskt tilberedte retter kunne virkelig ha det gøy, trenger å kjøpe høy kvalitet pasta og vet hvordan å lage pasta ordentlig. I dette tilfellet, får du ikke en rett bestående av oppløst følger til hverandre, pasta. Pasta av durumhvete har den høyeste kvalitet, noe som gir en vakker utsikt og smake den ferdige retten. Derfor er dine favoritt site flere nyttige tips besluttet å fortelle deg i detalj hvordan du koker pasta.
Hvordan koke pasta: generelle anbefalinger
- Kok pasta som trenger mye vann, så du trenger en stor gryte.
- På 200 pasta bør ta to liter vann.
- Pasta bør bare lavere i kokende, saltet vann.
Hvordan koke pasta- Ta salt til en kurs på 1 ss per 2 liter væske.
- Når pastaen er dekket med vann, bland dem, la vannet koke igjen og lage mat, følge anbefalingene på emballasjen.
- Når matlaging spaghetti de bør være helt utelate vannet lett berøring, varmt vann rozm'yakshyt pasta, og de kan lett bli plassert rundt omkretsen av pannen.
- Når du tilbereder pasta ikke kan dekke pannen med et lokk.
- De må stek over middels varme med litt kokende vann.
- I gjennomsnitt pasta kokt 10-12 minutter.
- Tid på emballasjen kan ikke møte beredskap av pasta når kokende vann var større eller mindre intensitet.
- Bestem vilje til å hjelpe makaroni prøvetaking.
- Hvis du er matlaging pasta for første gang denne merkevaren, og har ikke bestemt meg ennå om varigheten av matlaging, prøve dem først i 8 minutter og deretter prøve gjennom hvert minutt inntil overbevist om at de er rede.
-Makarony Lille dovaryty bedre enn fordøye. Bring dem godt utført senere når mix med saus, og deretter satt i brann.
- Ferdige pasta bør kaste i et dørslag, dørslag, men bedre å sette på en pott der væske vil renne pasta. Du vil trenge litt væske hvis pasta og avløp bli altfor tørr.
- Pasta skal sendes på varme tallerkener, klar til parabolen lenger forble varm.
- Pålegge spaghetti på plater som kreves av spesielle tang eller to gafler. Fangst av pasta og høy løft dem, skille en fra den andre delen.
Hvordan koke pasta i multyvartsi
Hvordan koke pastaNoen har ikke engang vet at pasta er lett å lage mat i multyvartsi som vil ta deg mindre tid og krefter. Som nevnt ovenfor, er det bedre å foretrekke pasta fra durum som ikke holde sammen når matlaging, og inneholder flere næringsstoffer og fiber enn andre typer pasta.
Så helle en kopp Trykkokere om pivpachky (200 g) av pasta. Umiddelbart tørr pasta til tilsett salt etter smak og et stykke smør (30-40 g), som male i små skiver.
Nå er det på tide å fylle alt vannet. Hvis du trenger Trykkokere med kaldt vann, ikke varmt, som det ville være hvis du var matlaging pasta i en tradisjonell måte i en panne. Kaldt vann helles i bollen Trykkokere slik mengde at den dekket alle pasta.
Nå kan du bare lukke lokket og sett Trykkokere "Pilaf". Når alarmen går - pasta klar!
Hvordan koke pasta av durumhvete
Hvordan koke pastaVi alle skrive og skrive om durumhvete pasta, men mange fortsatt ikke vet hvordan de skal lage mat og hvordan du koker pasta spiraler av durumhvete. Svaret: koker pasta av durumhvete eller være i multyvartsi for ovennevnte oppskrift, eller pasta og dekket i kokende saltet vann, kok dem og klar. Italienerne anbefaler pasta litt dovaryuvaty fordi stekt pasta i Italia produktet anses uegnet for konsum.
Hvordan koke pasta i mikrobølgeovnen
Koke pasta i mikrobølgeovn akkurat nok. Hvis du ikke har tid til å rote med andre retter, og du ønsker en rask måltid, pasta - et flott alternativ. Mange, men ikke engang klar over at pasta kan også enkelt lage mat i mikrobølgeovn. Så ta denne spesielle glass potten for mikrobølgeovn, hell vann inn i det så mange å senere dekket det helt oppslukt i hennes pasta. Vanligvis trenger du vann volum er to ganger mer enn mengden av tørr pasta. Så, sette en kjele med vann i mikrobølgeovnen på full effekt og bringe den til en byll. Så ut pannen med en mikrobølgeovn, legge til det salt og dip pasta. På dette stadiet, er det også ønskelig å legge vann en spiseskje vegetabilsk olje eller lite stykke smør når matlaging pasta å holde sammen. Deretter slår pannen med pasta har en mikrobølgeovn i 10 minutter. Foreløpig er den mest optimale for disse typer pasta som spiraler, kjegler, fjær eller skjell. Hvis du bestemmer deg for å lage mat nudler eller forkorte tiden av timer, eller litt lavere effekt mikrobølgeovn.
Hvordan koke pastaNår du hører timeren, blir pasta ut av mikrobølgeovn, støpt i et dørslag og flette dem med vann. Da kan det være lurt eller umiddelbart begynne et måltid eller ta ytterligere matlaging, kokk spesiell saus eller pasta blandet med kjøtt eller sjømat. Det hele avhenger av din smak og ditt ønske lidenskaper.

Nå vet du hvordan du skal koke pasta, lykke til!
Hvordan koke eggHvordan koke egg i ulike oppskrifter til mat alltid kom ut deilig, vet ikke mye, fordi de fleste av oss er vant til å koke egg en etter en sin velprøvd metode. Kokt egg - en enkel rett. I mellomtiden, selv å koke egg, trenger du å vite noen hemmeligheter. Å lære å lage mat egg, fortell dine favoritt site nyttige tips.
Hvordan koke egg - Cooking regler
Egg - skjør produkt, så de bør behandles med forsiktighet. Noen enkle regler vil gjøre din tallerken mer deilig og estetisk.
- Ikke legg egg, nettopp fjernet fra kjøleskapet i kokende vann. Fra dette kan de sprekke.
- For å fastslå nøyaktig den tiden som kreves for matlaging, bør du bruke en tidtaker.
- Å ikke perevarylysya egg, koker dem bør ikke være for lang.
Hvordan koke egg- Ved eggene er friske, bør de koke i 3 minutter lenger.
- For matlaging egg må bruke en liten kasserolle. Ellers kan eggene være brutt.
- Kok egg trenger over middels varme, uten koking.
- For å unngå sprekker skallet, trenger du store enden av egget for å lage en punktering nål i det - slik at luft fra en luftboble i egget under matlagingen vil komme ut av det.
Hvordan å lage mat bløtkokte egg
Bløtkokte egg - den raskeste måten å koke egg. Det er to måter å lage en bløtkokte egg.
Metode 1
Kokende vann helles i en liten kasserolle. Deretter kan du bruke en spiseskje egg nedsenket i vann. Vannet skal dekke eggene en centimeter. Egg bør tilberedes i kokende vann for nøyaktig ett minutt. Deretter pan fjernes fra varmen, og dekket med et lokk. Hvis du ønsker å få egg fra ikke protein frosset, bør de oppbevares i vann seks minutter. Til herdet protein, egg holde seg til sju minutter.
Metode 2
Hvordan koke eggSett eggene i kaldt vann, sette kjelen på bålet, etter koking redusere brann. Hvis du ønsker å få semi egg, kok dem trenger 3 minutter. For å oppnå flytende eggeplomme tilberedt fire minutter. Hvis du trenger en fast og plommen og hvite egg kokt fem minutter.

Hvordan koke egg Skrue

Å koke egg Skrue, hell eggene i en kjele med kaldt vann, kok opp. Deretter, om nødvendig med en liten eggeplomme væske, koke dem i seks minutter. Hvis eggene er ferdig kokt nødvendig, kok dem sju minutter. Når den riktige tiden er over, er det viktig å raskt sette eggene i kaldt vann. Etter å holde eggene i vannstrømmen i minst et minutt, la dem i vann i et par minutter.
Så nå vet du hvordan du koker egg. Bon Appetit. Dine favoritt site nyttige tips.
Merk: Deilig og enkle oppskrifter med egg hjelpe deg å forberede en rekke retter. Overrask din husstand og gjester nye og uventede godbiter.
Hvordan koke et egg salat
Hvordan koke eggElsket av mange salat "Olivier" inneholder egg. Det ville synes at det ikke er noe enklere enn å koke et egg salat. Men kokt egg med rå eggeplomme og løs protein og overkokte egg har en grov tekstur, som ikke bare kan ødelegge stemningen i vertinne, men smaken av det ferdige salat.
Sekvensen av matlaging egg til salat:
- Først, sjekk eggene for friskhet. Gjør det ganske enkelt. Ta et glass, hell den i kaldt vann og rør inn i det en spiseskje salt. Egg suge i saltvann. Friske egg synke til bunnen, ikke frisk - vil stige til overflaten, men den såkalte «grensen» egg, som ikke er helt frisk, men likevel ufullstendig ødelagt, vil flyte i midten av saltvann uten å synke til bunnen og ikke stiger opp.
- I en panne for matlaging egg, hell den nødvendige mengden av væske og tilsett salt på frekvensen av en teskje salt per liter vann.
- Egg skyll under rennende varmt vann og dypp dem i en gryte med saltet vann. Pan satt på middels varme.
- Når vannet begynner å koke i en kjele, bolverk eller stille inn timeren for 7 minutter - bare den tiden det tar å lage mat hardkokte egg som er mest optimalt for salat.
- Når timeren ringer, helle varmt vann fra eggene og hell dem umiddelbart med kaldt vann til senere kan lett vaskes skall.
Hvordan koke egg i mikrobølgeovnen
Hvordan koke eggVi alle tror at koke egg i mikrobølgeovnen kan ikke - det truer eksplosjon egg og vasket lange innvendige vegger mikrobølgeovn. Faktisk koke et egg i mikrobølgeovnen kan rett og slett matlaging prosessen vil være litt annerledes enn tradisjonelle matlaging egg på komfyren i en kasserolle.
Å koke egg i mikrobølgeovnen trenger du en gjennomsiktig kopp og skål, ingen gylne felger og kaemochek som kan settes i mikrobølgeovnen. Så, helle et glass 100 gram vann, som kan være litt solsikke. Høyre i vannet bryte et egg. En glassdeksel forberedt skål og satt i mikrobølgeovn.
Makt mikrobølgeovn innstilt på 900 W, og slå på timeren i 1 minutt. Hvis du koker et egg for første gang denne metoden, er det best å bare ikke vike mikrobølgeovn. Sørg for at egget i et glass begynner å stige, og så snart det begynner sin oppadgående bevegelse - det er på tide å slå av mikrobølgeovn og få et glass av egg. Hvis du hopper over dette trinnet, kan eggeplommen eksplodere. Du vil være akkurat nok tid til å lage mat egg til denne oppskriften, og senere vil du allerede vet hvor lang tid det tar mikrobølgeovnen for å begynne å bevege seg opp egget i et glass.
Når du mottar din glass med mikrobølgeovn og fjerne det fra egg på en plate, så får du kokt egg. Hvis du trenger egg, hardkokte, bare støtte den i samme kopp varmt vann for en stund. Dermed får du et kokt egg, som godt kan brukes til salater og andre retter, eller er det en egen rett.
Nå vet du forskjellige måter å tilberede egg. Lykke til nettstedet nyttige tips poradumo.pp.ua!
Яндекс.Метрика