Hvordan å lage mat hodgepodgeHvordan å lage mat sammensurium vet hver erfaren kokk, er vår nåværende råd trengte hovedsakelig for de som bare vet det grunnleggende matlaging. Avhengig av tettheten av Salt kanskje den første og andre antenne. I mange tilfeller kulinariske nybegynner spørsmålet: "Hvordan koke virvar med varene? "Det er derfor din favoritt site nyttige tips sovets.net besluttet nærmere titt på saken. Supper fremstilt av fisk, kjøtt eller sopp. Å forberede supper bruker løk, sylteagurk, tomatpuré, oliven, smør, krydder, urter, kapers, og kjøtt og fisk sammensurium legge mer sitron.
Prinsippet om matlaging i alle saltworts samme. Først, finsnittet løk stekt til gylden brun i smør, så det må inkludere tomatpuré og stek det hele til mørke farger. Deretter skar syltede agurker og sterk prypuskayutsya i litt buljong til de er møre. Kokt kjøtt bør fjernes fra buljong og skåret i vakre stykker. Kjøttkraft for supper bør være nærende og gjennomsiktig, og det er behov for å beregne verdien av kjøtt og kjøtt vann og kok på lav varme. Vanligvis brygget med flere typer kjøtt eller kjøttprodukter eller flere varianter av fisk Salt. Dette teamet heter Salt, og denne oppskriften vi anbefaler å gjøre.
Hvordan å lage mat hodgepodge teamet
Trinn 1
Hvordan å lage mat hodgepodgeBiff kjøtt skåret i store biter og kok suppen over svak varme, nøye samle skummet. En time dukkert i suppen liten løk, persillerot, sukkererter og litt salt. Kok i en halv time.
Trinn 2
Fleskeknoke utgivelse fra bein, kjøtt skjæres i strimler. Røkt pølser og kokt pølse, pølser også kuttet i strimler og kokte kylling kuber. Grønnsaker - løk, gulrøtter og agurker skåret i strimler som kreves.
Trinn 3
I et godt oppvarmet stekepanne, smelte smør på det og zarumyante fleskeknoke, så må du sette kjøtt på et papirhåndkle. Deretter podrumyanim kylling i pannen, legg løk frigjort, og når den er mør, noen hakkede gulrøtter. Legg en teskje av mel, bland godt, og skriv inn tomatpuré, en teskje av sitronsaft og la det småkoke på svak varme.
Trinn 4
I den anstrengte kjøttkraft senke pølser, pølse og hele innholdet i pannen. Anta agurker i en stekepanne til de er møre og gå tilbake til potten. Oliven og kapers legges på vilje, men de forbedre smaken supper. Salt bør stå, så det helles i plater, som er lagt et par fedd sitron.
Hvordan lage et virvar av røkt
Hvordan å lage mat hodgepodgeFor å forberede denne retten kan du bruke nesten alle røkte kjøttprodukter. Så virvar vel legge røkt kylling, bacon, pølser jakt, kokte og røkte pølser, ribbe og røkt på vilje. Intense smaken supper innhentet takket være kombinasjonen av ulike produkter og deres smak. Forbereder virvar, er kjøtt ingredienser vanligvis skåret i terninger, tilsett buljong separat fra laget dressing. Når en tabell i en bolle med rømme, en skive sitron og noen oliven eller oliven.
Å forberede supper med røkt trenger du:
- Halv røkt kylling;
- Jakt pølser (2 stk.);
- Røkt pølse (250 g);
- Pickles (3 stk.);
- Løk (1 enhet);
-Morkvu Small (1 stk.);
- Tomatpuré (3. L.);
- Oliven, kapers;
- Vegetabilsk olje til steking tanking;
-Smetana.
Hvordan å lage mat hodgepodgeSekvensen av preparatet:
- I en stekepanne i litt vegetabilsk olje stek hakket løk terninger og riv gulrøttene. Deretter legger tomatpuré og litt stuet.
- I en egen pan stek i vegetabilsk olje terninger pickles. Deretter tilsett tomater noen spiseskjeer buljong og stuet dem i kjødet under lokket lukket.
- Kylling dekke med vann og kok i 20 minutter, eller bruke forberedt kjøtt kjøttkraft.
- Kjøtt ingredienser skåret i små terninger og tilsett i pannen med kyllingen, deretter dyppe tilbake løk og gulrøtter og pickles. Legg 10 stykker av oliven, salt, pepper og andre krydder.
- Cook virvar under lokket stengt på svak varme i en fjerdedel av en time. Så fjern fra varmen og la stå i ytterligere solyantsi 10-15 minutter.
- Når en tabell i hver plate legge en skje med rømme, en skive sitron og et par stykker av oliven og dryss med hakkede friske urter.
Hvordan lage et virvar av nyrer
Du vil trenge:
- Beef (250g)
- Ribbe (200 g);
- Nyrer biff (200 g);
- Ham (100g)
- Røkt pølser (100 g);
- Løk (1 enhet);
- Gulrøtter (1 stk);
- Pickles (3-4 stk.);
- kapers, oliven;
- Lemon;
- Tomatpuré (3. L.);
- Salt, pepper, krydder;
- Vegetabilsk olje lite beløp.
Hvordan å lage mat hodgepodgeSekvensen av preparatet:
- Pre-koker suppen med ribbe og biff. Deretter fjerne kjøtt og ribbe. Kjøtt gratis fra bein og skjær i små biter.
- Nyre skylling under rennende vann, fjern folien og skjær langs. Deretter dekke med kaldt vann knopper for 3 timer, flere ganger i løpet av denne tiden vannet bør endres. Deretter skylle nyrene nytt, dekk med kaldt vann og la koke i ca 1, 5 timer.
- Den vegetabilsk olje (men du kan i smør vil være mye bedre smak) stek til de er gyllenbrune terninger løk og revet gulrot. Tilsett tomatpuré og grønnsaker stuet i ca 5 minutter.
- I en egen skillet stek i vegetabilsk olje terninger pickles, deretter stuet dem i litt buljong under lokket lukket.
- Andre kjøtt ingredienser skåret i små terninger og hakk oliven ringer.
- I den kokende buljong legge kjøttprodukter, dressing, agurk og oliven. Krydre med salt og pepper virvar, og legge til dine favoritt krydder.
-Varit Hodgepodge over middels varme i ca 10 minutter.
Send inn et sammensurium av rømme, sitron og bringebær.

Det er det, nå vet du hvordan du skal lage mat sammensurium. Bon appetit! Lykke til nettstedet nyttig dine tips!
Hvordan brygge Puer?Pu-erh - en post-gjæret te. Dette betyr at tebladene blir oppsamlet, behandlet til nivået av grønn te, og deretter utsatt for en fermenteringsprosess som er "aldring". Pu-erh - er ikke svart te, sin kategori er definert som "mørk". I motsetning til andre te Puer til slutt bare blir smak og aroma, men ikke bortskjemt.
Det er flere Puerto brygging metode:
1) den enkleste måten: i normal brygging tekanne eller cup. 1-1, 5 teskjeer tørr te sveiset i 150-200 ml vann. Dette krever en vanntemperatur på 80-98 grader Celsius, avhengig av den "gamle" te: ung - 80-85 grader, vedlikeholdt - 85-90 grader, den "gamle" - 98 grader. Uansett fartøy Puer ikke zavaryuvavsya, er det nødvendig å renne etter 3-5 minutter det nastoyitsya. En lang tid trakte te forbedrer bitter og altfor terte.
2) En annen fremgangsmåte omfatter vasking av te. Tørr Puer fylt kjelen fylt med vann, og den ønskede temperatur (se. Ovenfor). Etter 10-20 sekunder vannet bør tømmes. Etter omtrent et minutt te brygget på samme måte som i den første metoden. Vasking kan du rydde tebladene fra støv og fylle den med vann. Det antas at måten Puer fullt avsløre sin aroma og smak.
Når brygget Puerto må også vurdere noen regler:
1) Pu-erh krever ingen søtstoffer. Sukker, lindrer te sin spesielle smak og aroma. I tillegg eliminerer glukose Puer en betydelig andel av friske og rensende virkning.
2) Best Puer brygge i et glass eller porselen tallerken. Clay tekanner altfor tungt impregnert med duft av te, som fører til tap av smak annen drikke te, blir du det samme brygge vannkoker. I tillegg legger keramikk sin egen spesielle smak puer urenheter, så rene smaken av te du føler.
3) Ikke la tebladene for senere. Brew Puerto mye som du drikker på en gang. Til slutt brygget te mister sin smak og nyttige egenskaper.
4) Pu-erh er mye rikere og mer smakfull hvis brygge det i en ren filtrert vann. Elsker også Puer "mykt" vann.
5) Hvor mange te, Pu-erh te varme nødvendig. Derfor brygge koker potruditsya skåldet med varmt vann slik at det prohrivsya på alle sider.  
Hvordan å lage mat en pizzaHvordan lage en pizza kjenner hver selvrespekt italiensk. Men slike parabolen pizza har lenge vært populær over hele verden, og i nesten alle land pizza er en av de mest populære rettene som hjelper et raskt måltid og tilfredsstille din sult. I dag er mange husmødre prøver å finne sin egen pizza oppskrift som vil tilfredsstille de mest krevende smak av husstanden. Den mest populære våren pizza med masse stuffing i friske grønnsaker og urter. I dag, vil nettstedet fortelle deg nyttige tips om hvordan du kan lage pizza hjemme.
Våren - den beste tiden å fylle inn de manglende vitaminer og mineraler i kroppen, og tidlig slakte grønnsaker og urter gir en utmerket mulighet til å forberede en grønnsak pizza.
Hvordan å lage mat en pizzaAv seg selv, kan pizza være basert på forskjellige ingredienser, betyr det ikke tilhører en bestemt gruppe av matvarer. Hennes oppskrifter for mer enn to århundrer av akkumulert og forbedrede diverse matretter. Så pizza optimalt egnet for rollen som vitamin-grønnsaksretter. Selv uten å være en foodie, smak og aroma "pizza med grønne grønnsaker og" uten tvil zaintryhuye deg, for ikke å nevne fordelene som du får fra sine bestanddeler ingredienser.
Paprika, tomater og basilikum - komponenter denne retten er rik på karbohydrater og vitaminer, de slår du mistet kraft og styrke helse. I tillegg mozzarella ta vare på fordøyelsen og normal metabolisme.
"Pizza greener og grønnsaker"

Du vil trenge:

- 150g hvetemel;
- 2 ss. ss olivenolje;
- En pod grønn pepper;
- 50 g cherrytomater;
- 100g mozzarella ost;
- En haug med basilikum salt til din smak.
Når alt du trenger er forberedt - gå.
Hvordan å lage mat en pizzaSekvensen av preparatet:
Trinn 1
Først satte opp varmen til 220 grader ovn.
Trinn 2
Mens det varmer, forberede måltidet. På en fin sil sile mel med salt, legg blandingen til arbeids overflaten av tabellen lysbilde og lage et hull i toppen. Helle der 4 spiseskjeer vann og olivenolje. Da kna deigen godt.
Trinn 3
Den resulterende massen skal rulle i en sirkel, diameteren av pannen (bør sjiktet test være så tynn som mulig). Perelazhyvaem røren i pannen og legg den i ovnen i noen minutter. Korzh pizza har brunet bunnen overflaten av deigen og få rosenrød og appetittvekkende utseende, som kreves av pizza oppskrifter.
Trinn 4
Hvordan å lage mat en pizzaDeretter snu kaken og gjenta denne operasjonen (også et par minutter). På slutten av bake en kake bør stige og zarum'yanytysya ordentlig.
Trinn 5
Skjær i strimler grønn pepper, halvert små frukter og tomater jevnt fordelt dem på kaken. Også, skåret i tynne skiver mozzarella og basilikum fint kuttet. Igjen, jevnt lag fôr produkter for pizza.
Trinn 6
Legg deigen kledd i en varm ovn i fem minutter til helt smeltet ost. All forberedt pizza perelazhyvaem en plate, skjær den i sektorer og kushem.
Bon Appetit.
Hvordan lage en pizza pan
Pizza bakt i ovnen, selvfølgelig, betyr deilig, saftig og perfekt bakt. Men noen ganger er det ikke mulig å bruke ovnen og pizza virkelig ønsker. Fortvilelse er ikke nødvendig - det er mulig å lage en pizza og en panne på en gass eller elektrisk brenner.
Fremstilling av deigen:
Bland en spiseskje vegetabilsk olje med hundre gram varm melk og ett egg. Bland ingrediensene, og deretter legge siktet mel i en mengde slik at deigen er glatt og elastisk skjedd. Den handler om to briller. Legg en halv teskje salt. Elt deigen er glatt og uten klumper. Den ferdige deigen tynt roll og nøyaktig oversette til stor diameter panne smurt med olje (du kan smøre en krem ​​og vegetabilsk olje).
Nå gå videre til fyllet, som kan være avhengig av din smak og fantasi. Men som regel først deig smurt med tomatsaus, deretter lærte grunnleggende fylling som sopp, ansjos, reker eller skinke, så alt dette rikelig skrevet ost. Stekepanne deksel med lokk og satt på en moderat brann et gjennomsnitt på 12-15 minutter.

Hvordan lage en pizza: Oppskrifter

Classic Pizza
Hvordan å lage mat en pizzaTeskje tørrgjær, bland med en teskje sukker og 0, 5 kopper varmt vann. Blandingen ble satt på et lunt sted i 10 minutter til toppen rose "cap". Sile mel med en halv teskje salt, tilsett gjær blandingen og vymishayte glatt deig. Du må legge mer mel så mye som ta deigen. På slutten av elte deigen, tilsett en spiseskje vegetabilsk olje. Deigen, dekk med et håndkle og legg på et varmt sted å stige i 30-40 minutter.
Etter denne tid, rull deigen tynn pannekake. Og plassere den på en stekeplate, pergament papir ustelennыy eller smurt med vegetabilsk olje. På toppen Sett stuffing med stekt løk og lapskaus over svak varme knust hvitløk. Deretter løk, hvitløk tomater undervist ringer, også i første omgang bli stuet i 10 minutter i en panne med lokk. Tomater krydret tørket oregano og tomatpuré. Avkjølt stuffing ut deigen og ost rikelig skrevet. Forberede denne pizza i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
Pizza "fire ost"
På ovennevnte oppskrift kokt deigen rulles ut tynt og smurte med tomatsaus. Top stenket med mozzarella ost (ca ¾ cup). Deretter et tynt lag vekselvis posypayutsya følgende oster: Emmental, blåmuggost og Münster. Så igjen, denne gangen lagt ut et lite lag med mozzarella, deretter alle prysypayetsya parmesan pizza. Bake pizza "fire ost" bør være i en forvarmet 200 graders ovn i 7-10 minutter.
Nå som du vet hvordan du skal lage pizza, eksperimentere med ost og pålegg nummer, og du definitivt vil perfeksjonere pizza. Bon appetit!  
Яндекс.Метрика