Hvordan du laster ned presseI denne artikkelen vil du lære hvordan du skal svinge pressen, bli kjent med programmet for opplæring og øvelser for pressen, slik som vil gjøre musklene vokse raskere samt utføre sett og reps ..
De menneskene som er involvert i bodybuilding og fitness, anbefaler jeg nedlasting trykk en gang i uken. Så ja, du leste rett - bare en gang. Dette skyldes først og fremst det faktum at disse menneskene har gode nyheter blir utsatt for stress under Estates trekkraft, knebøy og benk ben, derfor magemusklene trenger mer utvinning tid fordi en gang er nok. Alle andre - to ganger i uken. Dette problemet har allerede vært diskutert på hjemmesiden. La oss snakke om hvordan du skal svinge pressen, som gjøre sett og reps.
Som pressen magen svar sverhnahruzku akkurat som alle musklene i kroppen, og deretter sette massene trenger å gjøre, du gjettet det, 8-12 reps i en tilnærming. Den viktigste regelen at du nå trenger å huske - hver nye tilnærmingen legger vekt på å bruke den ekstra vekten. Den eneste måten å gjøre musklene vokse. Du, for eksempel, rister bena stadig økende vekt på tilnærming, er det ikke? Så være riktig swing trykk med en ekstra byrde. Prøv å velge en vekt som du kan utføre 8-12 repetisjoner, ikke mer og ikke mindre. Husk dette! Et annet viktig poeng - skrive ned i en notisbok eller bærbar selv og med hver ny treningsøkt prøve å forbedre dem. En økende belastning, deretter makt vil vokse, og jo flere og magemusklene. Som for tilnærmingen, anbefaler jeg å gjøre 2-3 tilnærminger. Hva om trening?
Siden abdominal består av øvre, midtre, nedre, og lateral skrå muskler, bør øvelsene velger det samme som hver eneste muskel i en øvelse. Hvordan du skal pumpe trykk? Du bør begynne med de øvre blokker, deretter svinge midten, lavere, deretter skrå og laterale muskler. Under utførelsen av en øvelse, prøver å konsentrere meg litt over at muskel som du rock. Hvis du vil vise og plukke opp disse øvelsene du kan trykke på nettstedet mitt, så diskutere dem i dette kapitlet, kommer jeg ikke til. Hvis du mener at trening er mye mer effektiv da spørre barmhjertighet. Det viktigste er at det var en for hver enkelt muskel.
Hvordan du laster ned presse
Hvor lang tid vil det ta å oppnå imponerende resultater? Dette spørsmålet spurte meg nesten alle mine studenter. Selvfølgelig alt avhenger av deg. Jeg, for en, har oppnådd imponerende resultater etter 3 måneder. Noen av mine venner oppnådd gode resultater på 2, 5 måneder, og noen og 4. Jeg har også gjennomført en undersøkelse av sine studenter, 75% sa at pressen pumpet i 3-4 måneder, 25% - for 2,5-3 måneder, og bare 5% ikke oppnå noen resultater, og alt som ikke er etterfulgt av alt det jeg sa. Derfor kan jeg trygt si at du pumpe trykk i 3-4 måneder, hvis du svinger det riktig.

Genetikk, metabolisme og andre Labuda som hindrer pumpe trykk

De fleste nybegynnere idrettsutøvere, vel vitende om sine svakheter, begynner å hamre hodet av all søppel, som ikke er relatert til trening. Begynne å lete etter grunner, unnskyldninger til seg selv og venner.
"Jeg ikke er tilpasset til grunnloven for å få muskel vekt og utøveren av dette - genetikk og metabolisme" - Slikt tull jeg har hørt hundrevis av ganger. Hvordan kan du si hva rozbyrayeshsya ikke i det hele tatt? Er det en unnskyldning for ikke å trene? Dette er en av dine unnskyldninger. Jeg forstår selvfølgelig bedre å sitte i timevis i kontakt med venner eller sitte på en benk og drikker øl. Du er på min side for en grunn, har du et mål. Så går dere til det!
Hvordan du laster ned pressen. Underhudsfett
Det er tre typer av grunnloven: mesomorphic, og ektomorfnyy endomorfnyy. Mesomorfisk Type karakterisert hovedsakelig ved nærværet av en sterk skjelett, ben og bredt tilgjengeligheten av små fett. Muskler i denne typen mennesker vokser som sopp etter regn. Folk эktomorfnoho skriver ikke fett, lener de kroppsbygning, er det svært vanskelig å få muskelmasse, men det er ingen grunn til at de ikke vil ta det? Эktomorfam trenger bare å bruke mer tid på treningssentre. Som for эndomorfnoho typen, disse inkluderer, først av alt, fete menn. I mange av denne type fett. Deres problem - et problem av overskytende vekt. For å laste ned presse riktig til slike folk? Og på samme måte, er det ingen grenser i trening fordi, som nevnt tidligere, musklene alle mennesker reagerer på samme sverhnahruzku. Og hva med underhudsfett? Hvor du skal plassere det? Dette er en ny utgave, spørsmålet om riktig ernæring. Bare gjennom riktig ernæring kan få resultater, det fungerer underverk.

Hvordan pumpe opp trykk blokker

Det skal bemerkes at ikke bare på resultatene av en kompleks oppgave for sluttresultatet. Selv om du laster ned pressen hver dag, og om det ville centimeter og inches av overflødig fett, ingen pumpet din terninger og se. I denne forbindelse bør det bli radikalt endret kostholdet sitt og hans regime. Først må du miste fett opphopning i midje og hofter, og trykk deretter prokachennыy var godt synlig. Det vil hjelpe deg i riktig moderat diett, avvisning av fast food og søtsaker, løping eller svømming. Det vil si, bare en helhetlig tilnærming: en kombinasjon av kosthold og trening vil hjelpe deg å pumpe opp trykk til kuber.
Som jenta pumpe trykk
Hvordan pumpe opp trykk for å oppnå kubykovDevushkam stein trykk mye hardere enn menn. Det faktum at natur menn opprinnelig ble skapt sterkere magemusklene og sikkerhetskopiere dem sterkere til å kjøre raskere, bære vekter og være sterk. Ifølge planen av naturen hver kvinne bør i magen hennes bjørn et barn, så hennes magemusklene i en glatt, rastyanutee si det. Men pressen kan oppnå en vakker, nesten enhver jente som bevisst går til mål og systematisk utføre fysiske øvelser. Derfor øvelser for å presse på for jenter.
Av den ovenfor omtalte sammensatte øvelser kan legge til følgende øvelser.
Oppgave 1
Ligg på gymnastikk matte, hender, lavere langs kroppen. Å starte sterkt stramme magemusklene for å bokstavelig talt føle hver kube. Så puster og slappe av. Trekk sakte og konsentrert mest magen så snart den kan gjøre. Bo i denne posisjonen i 15-20 sekunder, være svært fokusert på print. Deretter kan du slappe av, se på pusten, for å være bue. Igjen, prøv å dra magen.
Oppgave 2
Ligg på matten, bøy bena på knær, legger og føtter satt i førersetet på en stol, krysser hendene bak hodet. For inspirasjon trekke hodet til knærne, og puster langsomt opustytesya. Pass på å ikke napruzhuvalasya halsen. Har 15 av disse klatrer, deretter gjøre minutters pause og deretter gjenta 15 heiser, så tre sirkler.

Oppgave 3

Liggende på en gymnastikk matte, dra hånden over kroppen. Fokus på magemusklene til å være mye belastning. Nå sakte løfte føttene opp fra gulvet og sakte løfte dem opp uten å bøye kneet, når beina er vinkelrett på gulvet, kan du prøve å rive gulvet pan. Sakte og fokus på magemusklene, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta disse klatrer 10 fot.  
Hvordan lage hjemme stuffing. Hjem stuffing hendeneDu kan, uten videre, stuffing klar til å kjøpe i butikken eller supermarked, men vi anbefaler at du koker det selv, jo mer er det - raskt og enkelt.
Ingrediensene som utgjør butikk kjøtt, alltid tvunget til å stille spørsmål ved sin kvalitet og friskhet. I tillegg er det lyst og full av farger tyder alltid at i tillegg til de vanlige ingrediensene i sin sammensetning uunngåelig inkluderer kosttilskudd som kan holde sitt utseende for en lang periode. Tilgi oss ingeniører og produksjonssjefer, men det hakking vi kan ikke stole på noen. Så, gå videre.
Forberedelser
I hvilke proporsjoner til svinekjøtt og oksekjøtt? Det faktum at stuffing er laget utelukkende av storfekjøtt er usannsynlig å være saftig, så retter laget av det vil være annerledes tørrhet.
Normal butikk kjøttdeig forberedt med lite tilsatt fett. Billig og munter! Vi vil utarbeide en kvalitet hjemme med kjøttdeig og svinekjøtt.
Klassiske forholdet mellom kjøtt ingredienser det er 50-50.
Dersom det er behov for å foreta mindre fett kjøttdeig, svinekjøtt dele det nødvendig å redusere forholdet mellom kjøtt og flesk i dette tilfellet vil være 70-30.
La oss vurdere den klassiske oppskriften - vi velger 0, 5 kg av storfekjøtt og svinekjøtt så mye.
Vask bitene av kjøtt, sener og hensynsløst fjerne overflødig fett, svinekjøtt og oksekjøtt obsushuyemo og kuttet i små biter.
Hvitt brød eller brød av 200 g dynket i melk, pre-cut skallet og masse igjen alene.
Forberedelse
Kjøttdeig, 2 løk medium størrelse, 3 fedd hvitløk og dynket hvitt brød, pre vidzhavshy ham melk. I den resulterende masse legge 2 egg, salt og pepper etter smak og fortsette å vыmeshyvanyyu stuffing. Være klar over hvor godt og trofast vыmeshan stuffing avhenger letthet, mykhet og smake retter tilberedt av det.
Nå kan du rozfasuvaty av kvernet i en plastpose og sende i fryseren, og de resterende - forberede uforlignelige smak kjøttboller, utstoppede eller Khinkali.
Nyt appetitt!  
Hvordan koke ris?Pilaf kom inn i vårt kjøkken fra Midtøsten. Den eksakte opprinnelsen til denne kulinariske mesterverk er virkelig vanskelig: noen mener India innskudd pilaf, andre - Persia, og andre - Sentral-Asia. Det er kjent bare én ting: ordentlig kokt ris - deilig og mettende rett.
En enkelt konvensjonell matlaging pilaf oppskrift finnes ikke. Det viktigste å huske på at enhver ris består av to hoveddeler. Den første - en zirvak: den såkalte kjøtt og grønnsaker av hoved noten som vanligvis er betraktet som et lam, men det er mulig å bruke andre typer av kjøtt, fjærkre eller fisk. Grønnsaker, krydder og andre tilsetningsstoffer - til din smak og lukt. Den andre delen - av frokostblandinger, for matlaging som er tradisjonelt brukt ris, men på noen måter er akseptabelt, og selv anbefalt bruk av hvete, mais, bygg og annet korn.
Så, noen tips om "Hvordan koke ris? »
1) Åpne en tre-fire og tykke vegger potten - dette er absolutt en klassiker. Men i våre urbane verdens pilaf oppskrifter ganske tilpasset bylivet. Derfor er det ikke nødvendig å gå til naturen for å nyte denne vakre orientalsk parabolen. Ganske en støpejern pan med rette vegger og tykk bunn. Dette vil Risu varme retter jevnt og ikke brenne stund.
2) ris pilaf skal være sterk, ellers blir det et rot når matlaging. Ideal - Tajik eller usbekiske Fig. Men kommer, slik som italiensk. Imidlertid er produksjonslandet ikke så viktig. Det viktigste - gjennomsiktig, sterk, skarp rekke korn av middels lengde.
3) Den klassiske versjonen zirvaka, som nevnt ovenfor, er et lam, nemlig lam brystkasse, skulder eller bakenden. Hvis du kjøper fårekjøtt med bein, deretter doble mengden av kjøtt som er oppført i oppskriften. Kommer også storfekjøtt eller svinekjøtt. Biff pilaf bedre å ikke bruke fordi biff - mørt, mykt kjøtt, ris og det vil ikke være så rik og smakfull.
4) For zirvaka være den beste oljen, nemlig raffinert solsikke eller mais. Ideelt sett, selvfølgelig, at bruken av bomullsfrøolje.
5) Zirvak - er den viktigste delen av hele måltidet. Å begynne å steke kjøttet uniform gyllenbrune. Så stek løken er påkrevd. Etter - yngel gulrøtter. Og bare så blande kjøtt, løk og gulrøtter og stek det hele på nytt. Etterfulgt av krydder og vann. Etter denne blandingen litt vann og protushkuyetsya vykypyt, kan vi anta at zirvak klar.
6) I saken krydder noen strenge rådene eksisterer. Du kan helt stole på deres fantasi. De fleste anbefaler følgende krydder som berberis bær, korn spisskummen (Zira) og chilipepper. Men ifølge de fleste kokker ris er vanskelig å forene med spisskummen. Også, ikke spise stekt krydder spesielt for pilaf, selvvalgt og lagt de vil legge mer smak enn klippe dekket produksjon fabrikken.
7) Fremstilling av ris - ikke minst og svært viktig element for å skape en kulinarisk mesterverk kalt pilaf. Cook ris på to måter:
A) Zirvak satt i potten. Det er ryddet for skall plasseres hvitløk. Forvasket og tørket litt ris er lagt på toppen. Dette er fylt med varmt kokt vann. Når vannet går under ris, dekke pannen tett plate, reduser varmen til lav og koke ris i ca 15 minutter.
B) Forbered ris separat. Vaske, tørke ris og kok til den er myk. Deretter børste bunnen av potten eller støpejern pan med smeltet smør eller smeltet. Sette potten, og hell kokt ris. Tilsett litt vann og kok på svak varme med lokket på.  
Яндекс.Метрика