Hvordan lage en startpakke for kvass?
 Drikke kvass regnes våre forfedre, hvis oppskrift overlevert fra generasjon til generasjon. For å skape en virkelig sterk brygg, kan du bruke gjær, rugbrød eller ristet rug korn. Smaken av drikken vil være fullt påvirket av gjær, som gir kvass og skarphet og fyldig smak og farge. Kvass i butikken for stor tørstedrikk, men å skape den ved hjelp av konserveringsmidler, som helse er ikke veldig nyttig. Vi foreslår at du oppretter deilig og sunn drikke fra sine egne startere, du trenger et minimum av tid og penger.
 Hva skjer brygge
 Å drikke Kvass ervervet eiendommene kan brukes til å gjære gjær og gjære på rugbrød. Sistnevnte er mer nyttig fordi det er mye mer mikronæringsstoffer. Det bidrar til å gjenopprette interne flora, bidrar til raskt å trekke giftstoffer og overflødig væske fra kroppen.
 Surdeig tørrgjær
Hvordan lage en startpakke for kvass?
 Før du gjør en startpakke for kvass, lære noen oppskrifter som du kan bruke til å bygge et hjem drink. Den enkleste og betraktet surdeig, som bruker tørrgjær. På en pakke gjær trenger å sette 1 ss. l. sukker, 2 ss. l. mel, rør og hell innholdet i 150 gram. varmt vann. For gjæring KVASS brukes emalje ware. For rik drikke til den del trenger 3 liter kokende vann, som helles ferdig starter. Wort bør vandre på en slik noen dager, deretter brygge filter og satt i kjelleren. Som sådan, kan drikken lagres hele sommeren. I stedet blir vannet ofte brukt fersk bjørk sap, som brygg er skarp og sur.
 Surdeig rugbrød på
Hvordan lage en startpakke for kvass?
 I emalje potten bør smuldre 500g. den enkle rugbrød, er det ønskelig at det ikke var "Borodino" eller med tillegg av karve, anis og krydder. Mest egnet for startere - "murstein", må du fylle ut en halvliter vann, brakt til en byll og postyhla i 15 minutter. Brød bør hovne opp og vokse. Massen, som har gått gjæring, male i en blender eller mos med en gaffel til en jevn tilstand. Deretter satt i 50 oz. gjær fortynnet i varmt vann med 1 ss. l. sukker. Vekt bør stige to ganger, så det er forbedret gjæring av brød dekket med noe varmt og la til å sette mot i en halv time.
 Forbered deg på å surdeig surdeig hjelp rugbrød er enkelt, men det tar tid. Så, etter mye foreløpig gjæring, som begynte å stige, hell, røring, 05 liter kokende vann, og sette en annen 2-3 timer på et lunt sted. Jo mer tid surdeig tilført, jo mørkere brygge på utgangen, og jo rikere det vil smake.
 Denne gjær kan lagres i kjøleskap, er det helt over i glassflasker og lagret i 2 til 4 måneder. Fortynne med varmt kokt vann i forholdet 1/50 (gjennomsnitt 100 g. Av ferdige startere trenger 5 l. Vann). Infused brygge for omtrent en dag, så det blir filtrert og spise.
 Bezdrozhzhevaya surdeig
 Komponenter av naturlig vorte kan radikalt endret. Dermed for surdeig uten gjær surdeig tilberedt med honning (50 g), epleskall 3 medium størrelse, svart rugbrød med skorpe (40 ml), drue pomace (100 ml) og kokt vann eller bjørk sap (100 gr ).
 Alle ingrediensene unntatt brød, blandet i en emaljert gryte, tilsett 05 kopper kokende vann og innhold klar for gjæring. Et par dager i brød crumbles og deretter satt til å gjære i et varmt og tørt sted. Når du føler den lyse lukten av gjær vørter forberedelse prosessen er avsluttet. Det kan være fortynnet med vann eller bjørk sap, noe som gjør stativ for disse dager. Andelen er uendret: 100 gr. uten gjær vørter bør helle 3-5 liter. vann brakt til koking og avkjøles til en temperatur på 75 ° C. Jo flere startere hell i vann, vil den rikere fargen være. Hvis du liker den søte smaken av brygg direkte i vannet, legge til et par spiseskjeer sukker. Det viktigste - ikke overdriv når brygg for søt, den mister sine gode egenskaper og ingen tørstedrikk.  
Øvelser for leveringStyrking bærer et barn
Sett som ære, bør beskyttes fra en tidlig alder. Vanligvis voksne ta hensyn til dette barnet når han går til skolen. Men du bør starte nå. Observere hvordan barnet sitter under spill når tegning, spise, snakke, og du vil se "bilde" av hans holdning.
Styrke øvelser Dai ryggrad.Venne et barn til å holde tilbake. Og for å hjelpe deg med denne enkle øvelser for å styrke ryggraden.
1. Startposisjon - liggende på ryggen, armene avslappet og ligge langs kroppen. Løfte hendene opp babyen gjennom hånden og jeg vil føre dem bak hodet, hold i fem sekunder og slå gjennom siden ned. Denne øvelsen er laget for å strekke musklene. Følg ham sakte og forsiktig 5-6 ganger.
2. Startposisjon - det samme benet rett. Heve og senke bekkenet. Denne øvelsen skal utføre sitt eget barn. I begynnelsen kan du sette fart og viser hvordan du gjør det riktig. Denne øvelsen utføres ganske kraftig, ved å jobbe tilbake muskler, et gjennomsnitt på 10-15 ganger.
3. Ved å begynne posisjon - det samme. Utføre lignende øvelse: hever og senker bekkenet, bare gjør det på bias linje, som å rotere hoftene til venstre og høyre.
4. Startposisjon - liggende på ryggen, hendene i sidene, det ene beinet litt bøyd, den femte etappen av det andre settet på en bøyd kne. Vi utfører kneet bøyer venstre - høyre, deretter endre ben. Denne øvelsen er intens og energisk, i gjennomsnitt 10 ganger (hver etappe). Pass på at barnet ikke rive av skuldre
5. Utgangsstilling - liggende på magen, armene langs kroppen på gulvet. Prohybaem tilbake, heve armene og beina kraftig opp, og deretter tilbake til startposisjon. Utføre denne øvelsen 10-15 ganger (kreftene).
Alle øvelsene kan slå
For eksempel, for gutter som alltid ønsker å være sterk og modig, kan du tenke på spillet "trening astronauter." Og for jenter som ønsker å være alltid vakker, kan holde en konkurranse "den vakreste tilbake." Selvfølgelig, med premier.  
Når kan jeg trene etter fødsel

 Etter fødselen, kvinnen forstår hennes figur endret. Dette er naturlig, fordi naturen tar seg av at mor kunne mate ikke bare seg selv, men også babyen. Men hos kvinner er det en tilstand av sjokk. Mange begynner å tenke, hva du skal gjøre og hvordan du kan finne gamle form. Den naturlige svaret: gjennom fysisk aktivitet. Men når du kan trene etter fødsel?

 Når du skal begynne trening


 En ung mor kan begynne å gjøre lette øvelser i 10-15 minutter en dag umiddelbart etter fødselen. Selvfølgelig gjelder dette bare for å friske kvinner som fødselen fant sted uten komplikasjoner. For eventuelle spørsmål kan du ha bedre snakk med legen din.
 Under klasse, er det best å ha en støttende BH, det bidrar til å beskytte mot strekkmerker.

 Tung trening er ikke anbefalt for seks måneder. Du trenger ikke å laste pressen umiddelbart etter fødselen. Ammende mødre anbefales ikke til ett løp.
 Ta deg god tid, øke belastningen sakte, gradvis, og etter seks måneder kan du prøve å melde deg på et idrettslag.
 Så vi bestemte oss da for å trene etter fødselen og hvordan å kombinere amming og idrett.

 Kombinasjonen av ernæring og idrett


 Når kan jeg trene etter fødselen, da nesten hele tiden opptatt mate babyen din? All trening som gjennomføres etter fôring. Ikke glem å fylle opp vannbalanse, ikke til redusert melketilførselen.
 Meget god fysisk trening er å gå med babyen. Når han går, prøv å flytte hele tiden. Gjøre lange turer i parken. Å gå med en barnevogn kan kombineres med enkle øvelser som å gå på nosochkah.
 Du kan rotere sakte tempo av de mer energiske.
 Under sport må være veldig forsiktige. Under graviditet leddbånd og ledd utsettes for alvorlige stress og mister sin elastisitet, så uforsiktig bevegelse kan forårsake skade. Engasjere nøye, fordi det viktigste er ikke styrken på øvelser og regularitet.

 Videoer om kvinners fitness


Hvordan spise med spisepinner

Med slike kinesiske spisepinner i moderne tid folk flest tar mat. Slike mennesker er delt inn i to kategorier. I den første kategorien er folk som bruker dem hver dag, og den andre - folk som bruker dem utelukkende i restauranter japansk og kinesisk mat.
 Likevel forsøker de fleste å lære dette opprinnelige metoden for å spise. Først av alt, du trenger å lære å holde spisepinner i hånden. Men før du snakker litt om de historiske øyeblikk pinner.
 Kinesiske pinner født BC, men den eksakte datoen er ukjent. Det er dokumentasjon som beviser at dette instrumentet elfenben ble grunnlagt i dagene av regjeringen av Han-dynastiet. De bruker bare høyt nivå folk.
 Det er en versjon som tidligere kinesiske stikker var nødvendig for prosessen med koking, ikke bruken. De brukes til å lage varm mat statskupp og steiner, men der var det en prosess med forberedelser.
Hvordan spise med spisepinner

 Variety pinner
 Kinesiske spisepinner er delt inn i disponibel og gjenbrukbare. Engangs spisepinner kan bli funnet i restauranter. Noen flere pinner fungere som et kunstverk. Hvis de er laget av tre, det vanligvis stikker gjennomgår en prosess som ligner lakkering eller maling, deretter male dem og inkrustuyut.
 Å spise med spisepinner så fine. Det er også de artene som er basert på edle og semi-edle elementer.
Hvordan spise med spisepinner

 Hvordan bruke spisepinner
 Først av alt, ta den nedre pinne med lillefingeren og ringfingeren er i ro, så vi presset sammen.
 Jo lavere pinnen vi satt mellom tommel og finger av hånden holding og fikse det slik at det støttet seg på den tynne kanten av ringfingeren.
 Så gå til de beste funksjonene i pinner. Ta det identisk mote. Når du ønsker å ta en bestemt matrett, viktigste produsere topp stick bevegelse. Lavere stick det blir stående stille.
 Trening anbefales for små gjenstander. Gjennom denne øvelsen, vil du være i stand til å ta store biter av mat.
 Hvis du fremdeles ikke kan overvinne metodikk pinner, bør du ikke nøle med å spørre kelneren for å gi deg de vanlige enhetene for å spise. Bedre ærlig innrømme sine nedotepnist enn komme inn i en dum situasjon.
 Men likevel prøve å lære å bruke spisepinner for å spise, fordi på nåværende tidspunkt denne metoden er relevant i de beste restaurantene.Яндекс.Метрика