Hva du foretrekker en bil - familie minivan eller rask sportsbil som velger bakgrunnsbilde for rom som vil se bedre ut - eller tradisjonelle roman blinds begynner å gjøre ting du elsker - dette er ikke en uttømmende liste over spørsmål som mange spør seg selv på ulike livsstadier . Men besvare det viktigste spørsmålet om hvordan man skal organisere sine liv for å redusere negative følelser til et minimum, vil du i stor grad redusere antall daglige stress. Dette spesielt sett med oppgaver bidra til å slappe av, bidra til å regulere helse. Hele spekteret av våre følelser er tydelig reflektert i kroppen, noen muskler slappe av, andre er i kontrast spenning. Når det utsettes for en bestemt muskelgruppe kan føre til visse følelser.
Et sett med øvelser for avslapning

 Det skjer ofte at problemene er bak oss, musklene blir vant til visse bestemmelser i treghet bestemme din følelsesmessige tilstand. I denne tilstanden, føler deg ukomfortabel, selv om generelt, er alt vel. Hvis du føler deg ukomfortabel, og du overvinne negative tanker, gjør følgende.
 Stå rett opp, bredde føttene skulder fra hverandre. Strekke armene, og strekker muskler, strekke seg og ta et dypt åndedrag. Så kraftig underkroppen og hendene ned, roping og høyt puster ut all luften fra lungene. Du vil føle deg avslappet.
 Det er en øvelse i avslapping, som bør begynne å puste dypt.

 "Arka"


 Ta en rett posisjon, bredde føttene skulder fra hverandre. Gjør vipper frem og prøve å nå fingrene til gulvet. Det er viktig at bena ble strukket, mest rett.

 "Arc"


 Stående, uprit nevene i punkt utstående rumpe. Gradvis prohynaytesya er under maksimums. Bo i denne posisjonen i noen minutter.

 "String"


 Utgangspunktet stående, konsekvent spente muskler, mage, føtter, ben, ansikt, nakke, rygg, bryst, hofter, hender (presse hendene i nevene), gå på tå. Vytyahnitsya hvor hardt slank, vil skjevheter person stå som ca 2 min., Deretter slappe helt av musklene dine.

 "Pyramid"


 Stående posisjon, bøy knærne litt og spre åpne ben, rette ryggen, trekk hendene opp. Stsepyte fingrene, håndflatene utover, og trekk håndflaten opp, og samtidig prøve å presse kneet. Denne bestemmelsen bør holde ca 2 min., Belly puste. Gjenta øvelsen syklus 3 ganger.

 "Strekke"


 Sittende på gulvet, bena fra hverandre. Hands trekke tærne oppover. Den hardt tilbake, rett kneet. Bo i denne posisjonen i to minutter. Gjør denne syklusen øvelsen tre ganger.

 "Butterfly"


 Sittende på gulvet, bena fra hverandre, fotsålene koble sammen, holde hverandre i hendene på vei oppover. Baksiden mest direkte og intense, brystet frem, blader redusert. Sakte og forsiktig senk beinet til gulvet, prøv å trykke hoftene til gulvet helt.

 "Røykere"


 Ett ben - peiling, bøyd i knærne, den andre - gjøre cross-angrep. Begge føttene fast på gulvet. Hendene frem og snu huset kroppen mot den utstrakte ben, vri overkroppen. Er i en slik posisjon kan lang.

 "Small tree"


 Exercise rettet mot avslappende, basert på styrken av tyngdekraften og som letter åndedrettet. Pust inn - hender strekker seg opp, puster - slapp overkroppen ved å bøye ryggen, hendene berøre gulvet. Hang i denne stillingen en stund, puste jevnt.
 Det viktigste å huske på at avspenningsøvelser anbefales regelmessig, i likhet med alle andre øvelser.
Et sett med øvelser for avslapning
 Er det fornuftig å nekte - vi ikke bryr seg hvordan vi ser og hva vi tenker på andre, og slank og strammet tall taler for seg selv. For å oppnå dette resultatet over tid er ikke lett, spesielt hvis en person er overvektig, noe som nødvendigvis må tape, men hvordan?
 Utmattende kosthold, regelmessig tvang og restriksjoner tøff trening som ikke bringer mye glede - ikke det beste alternativet, men hevder at, noen ganger svært effektive.
 Riktig ernæring og god motivasjon kan kombineres med en hyggelig og effektive øvelser som ikke bare hjelpe deg i kampen for en vakker kropp, men også bli en kilde til positiv stemning. En god stemning - det er halve kampen!
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Å utføre øvelsene bringe reell effekt, er det viktig å følge visse regler liste uten noe som gjør å bli kvitt ekstra pounds og danner en slank figur, er rett og slett urealistisk.
 Først bør det siste måltidet være minst en time før trening og den andre ikke tidligere enn 2-3 timer etter trening, med mindre selvfølgelig du ikke ønsker å bygge muskler, og derfor igjen øker vekten.
 Under klasse, trenger du å drikke rent vann, men ikke mer enn 1-2 slurker om gangen, og på slutten av treningen drikke i 30 minutter. Det er alle enkle regler. Trene med jevne mellomrom, og kombinerer flere typer belastninger som ikke bare vil hjelpe deg å miste vekt, men også for å forbedre helse, øke styrke og fleksibilitet av kroppen så vel som den generelle vitalitet av kroppen.

 Liste over de mest effektive øvelser for vekttap


 1. Step Aerobic


 Åpne våre topp 10 beste øvelsene for vekttap denne type, for eksempel en time intensiv trening faktisk miste opptil 700 kalorier, noe som er veldig mye!
 I ethvert komplekst program for vekttap bør være betingelsesløst til stede trinn aerobic minst to ganger i uken. Til tross for at i prosessen med trening på slettene er den største byrden er til fots, step aerobics effektivt kan brenne fett butikker, og håndtere alle problemområder av kroppen, rumpe, mage, skrå magemusklene og så videre.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Resultatet - en vakker slank figur, godt humør og økt smidighet i kroppen. Den enkleste øvelse programmet er ikke annerledes høy kompleksitet, kan den håndtere selv en nybegynner i dette tilfellet.

 2. Kjører utendørs eller på en tredemølle


 Det er uheldig, men i vårt land kultur utviklet ikke løpe så mye som vi ønsker, maksimalt en 20 personer vil bli gitt til denne viktige og effektive øvelsen riktig oppmerksomhet. En time med intens jogging å miste 550-600 kcal egentlig, foruten at fint for slike øvelser ikke nødvendigvis gå til treningsstudio eller å skaffe seg spesialutstyr.
 Nok til å kjøpe et par gode joggesko og gå til nærmeste park, og hvis du er heldig og din side har et utendørs stadion med spor, så absolutt der.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Kjør lysets hastighet ikke nødvendigvis tilstrekkelig til å opprettholde en stabil gjennomsnittshastighet og bevege seg i minst 20 minutter, fordi bare etter det 15. minutt jog omfatter aerobe prosesser i kroppen, og overvekt begynner å smelte.

 3. Dance eller dans aerobic


 Hvilken type dans du velger belastninger - spiller ingen rolle, viktigst, intenst gripende og svetting. Denne type stress ikke bare fremmer aktiv vekttap (opp til 700 kalorier per time!), Men helt oppløftende, forbedrer den generelle muskel tone, utvikler nåde og seksualitet som er så viktig trygg og vellykket kvinne.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 For å forsterke effekten av dans under selve treningen kan bære varme klær og stopper ikke for et minutt i 30 minutter.

 4. Race Walking


 Og forresten, ikke engang sport, bare gå hver dag og mange. Den optimale avstanden som må overvinnes hver dag - 10.000 skritt er det vil hjelpe deg til å oppnå gode resultater.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Vanligvis for dette formålet bruke spesielle skrittellere eller beregne avstand eller tid som det tok å overvinne et slikt antall skritt. Opp for deg selv hver nye og interessante retninger nøye se antall skritt og resultatet vil ikke vente på seg.

 5. Styrketrening i gymsalen


 Til tross for at vekttrening bør ikke vises i din vekttap programmet mer enn en gang i uken, men de må være der, i hvert fall i basen kompleks.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Hvis du er ny på denne virksomheten, være sikker på å gjøre en foreløpig program med en trener for å bygge muskler i stedet har begynt prosessen med å brenne fett. Alle øvelsene skal gjøres minst 50 ganger i en treningsøkt, men fortsatt trenger å begynne i det små og gradvis for å oppnå målet.

 6. Sykling


 Selvfølgelig er det fint å sykle med kule kveld semi gatene, men hvis din tid er begrenset, passform og trimsykkel, faktisk, er resultatet det samme. Hvis pedalen raskt, jo før jo bedre, det virkelig null 500-800 kalorier per time!
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Dette er en veldig nyttig og effektiv trening for vekttap: først, reduserer belastningen på ben og kneledd, i motsetning til tidligere versjoner, og for det andre er det en utmerket mekanisme som bidrar til å normalisere metabolismen, noe som fører til intense brennende kalorier.

 7. Svømming


 Sannsynligvis en av de fineste måtene å forbedre deres helse og slippe de ekstra pounds, men det må kombineres med andre typer last.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 Aerobe prosesser, samt under løping, inkludert bare 15 minutter, slik at vannet bør gjøres minst 30 minutter, med ikke bare stå stille og intense roing armer og ben.

 8. Yoga


 En spesiell form for fysisk aktivitet som er i stand til å tilfredsstille en mann og en imponerende liste verktøy shudnen - bare ett av mange elementer. En times trening faktisk null 300-600 kalorier, men presterer bedre dynamisk sett av øvelser, ledsaget av spesifikke yohovskym puste.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 9. Riding


 Hvis du virkelig elsker hester, da denne type stress - for deg, fordi det er helt rister nesten alle musklene i kroppen, og i løpet av spennende turer brenne en stor mengde kalorier - 200-500!
Topp 10 beste øvelsene for vekttap

 10. Husrengjøring


 Hvis svært lite tid i det hele tatt, de nyttige tingene kan kombineres med nødvendig, rengjøring og lett trening - begreper som går sammen. I en god og aktiv musikk, viftet med en klut eller en støvsuger kost faktisk miste opptil 200 kalorier per time, hva er veldig hyggelig.
Topp 10 beste øvelsene for vekttap




Яндекс.Метрика