Hvordan å lage mat smuldrete bokhvete

Som du vet, er bokhvete gryn en sunn og velsmakende. Bokhvete - en verdifull og næringsrik frokostblandinger, samtidig ekstremt rik viktig for normal kropp stoffer. Hvordan lage deilig og smuldrete bokhvete, vil du lære fra denne artikkelen.
 Hvordan velge en frokostblanding?
 Dermed vil valg av frokostblandinger og være første skritt mot suksess. Ulike butikker av ditt valg tilbys varierte og mange forskjellige typer korn, inkludert bokhvete. Imidlertid må man skaffe bokhvete, er fargen som det letteste. Eksperter mener at denne type korn som er mest nyttig for organismen. Korn er mørkere nyanser var tungt perezharenы, å miste alle sine nødvendige egenskaper for helsen til kroppen. Men hvis du vil at grøt var mørk skygge, kjøp korn lys, deretter bare bokhvete yngel over middels varme.
Hvordan å lage mat smuldrete bokhvete

 Utarbeidelse av bokhvete
 Rett bokhvete oppskrift er som følger. Du må bokhvete, koke vann og salt. Salt tilsettes etter smak, er forholdet mellom vann og korn bør bestå av ett til to. Saltet vann bør bringes til en byll. Bokhvete forvask og tar over for å unngå å få et rot av ulike typer søppel. Når vannet begynner å koke, tilsett bokhvete i en bolle.
 Etter koking grits, anbefales det å dekke. Matlaging skal vare i nøyaktig femten minutter, løfte lokket forbudt. Det er på denne måten får du en smuldrete bokhvete, fordi når hennes matlaging er brukt ganske mange par. Med hensyn til dine personlige preferanser, kan du legge til når matlaging bokhvete som ulike krydder terninger og persille. Tjene bokhvete mulig med smør, og legger til det litt.
Hvordan å lage mat smuldrete bokhvete

 En uvanlig faktum om bokhvete
 Få mennesker vet hvordan du kan krysse på ett punkt og drepe alle de gode egenskapene av bokhvete. Det er veldig enkelt: du trenger bare legge en rett bestående av sukker bokhvete. Derfor er det bedre å ikke overdrive det i å legge sukker, bokhvete retter. Hvis målet ditt - søt bokhvete, er det best å gi den sødme ved å legge honning til det. Så du får ikke bare deilig og søt produkt, men alle nyttige vitaminer og mineraler, som er så rik bokhvete.
 Bokhvete - en virkelig multi-funksjonelle produkt, er det utarbeidet med en virkelig enorme antall retter helt forskjellige: frokostblanding, supper, pannekaker. Bokhvete er nyttig å bruke som garnityr for ulike retter. I en ferdig grøt kan legge stekt løk og gulrøtter. Bokhvete bidrar ganske hurtig metning av legemet.Hvordan å lage en deilig bete friedge?
 Om sommeren ønsker jeg å endre kostholdet - legge frukt, snacks og vitamin salater. På "Cheers" og gå kalde supper. Disse sommeren måltider ikke bare forfriskende i varmen, men også gi kroppen et kaleidoskop av vitaminer. En av dem - friedge bete, som regnes som den tradisjonelle retter av russisk mat. Forresten, elsker det, ikke bare i Ukraina. Han regnes som en nasjonalrett i Hviterussland. Med god grunn det et annet navn - Belarusian suppe.

 Det er ikke kjent når og hvem som først bestemte seg for å lage mat friedge bete, men prototypen av de moderne kalde supper var reddik med KVASS. Ca 500 f.Kr. begynte å spise bete blader, og i Asia besluttet å prøve og røtter - det viste seg at de er mye mer smakfull. Senere kom opp med suppe, og legger i utgangspunktet bare grønnsaker. Deretter prøver og kjøtt.

 Selv nybegynnere hazyayechtsi råd til å lage denne suppen. Mye tid friedge ikke trenger - kjøkkenet blir nødt til å bruke omtrent en time. Gitt steketiden, og deretter vente på ferdige retten tar omtrent en time. Spesialkunnskaper er nødvendig, men en behagelig smak suppe sikkert snill. I tillegg er det også ganske nyttig forbedrer magen og er anbefalt for forebygging av kreft. Det kan inneholde menyer og de som planla å bekjempe fedme - figuren han er ikke berørt.

 For friedge bør tas:

 bete - 3 stykker;

 agurker - 3 stykker;

 Egg - 2 stk. per porsjon;

 Kokt pølse - 200 g;

 sitron;

 vårløk og dill;

 rømme - art. l. per porsjon;

 sukker - teskje;

 salt.


Hvordan å lage en deilig bete friedge?
 Først av alt må vi gjøre rødbeter. Rotgrønnsaker er vasket og rengjort, og deretter sette i en gryte og fylt med 3 liter kaldt vann. Dekk toppen av lokket og la rødbeter kokt langsomt over svak varme. Da hun var myk, og du kan få kule. Så du riv rødbeter på et grovt rivjern. Buljong fra rødbeter kan ikke helle! Dette er en av de viktigste komponentene i retten. Det blir filtrert, avkjølt og deretter sette revet rødbeter, sukker, sitronsaft (du kan erstatte eddik) og salt.

 Nå kan du skjære agurk - strimler. Selvfølgelig må de være pre-vasket og kuttet endene. Shynkuetsya og blandet greener med skiver agurk. I denne masse er tilsatt salt og pepper.

 Pølse og skjær i strimler.

 I hver plate bør settes grønnsaksblandingen, legg skiver pølse, halvkokte egg. Det også er fylt med rødbeter bete kjøttkraft. Avhengig av preferansene til hver rømme. Noen ganger suppe kokt på kefir, og erstatte dem rødbeter kjøttkraft. I dette tilfellet, en lett lunsj eller middag.
Hvordan å lage en deilig bete friedge?


 Dette tradisjonelle oppskrift friedge bete kan endres til din smak. For eksempel, satt i en bolle unge kokte poteter, hakket i terninger. Hvis du ønsker å lage suppe ut mer sunn, kan du sette et kyllingbryst. I alle fall, blir smaken av friedge skånsom og enkel.

 Friedge er uunnværlig i varmen, men det betyr ikke at du trenger å være begrenset til sommermånedene. Om vinteren, er denne retten også fullt mulig å bringe til bordet.
Hvordan lage deilig karpe

 Vi tilbyr en oppskrift for stuet karpe med grønnsaker. Denne retten er deilig og nyttig

 Karpe med grønnsaker. Oppskrift


 Ingredienser
 - Karpe - 1-15 kg
 - Grønnsaker (løk, gulrøtter, paprika, neper, pastinakk, kål) - 500 g
 - Vegetabilsk olje - 50 g
 - Øl - 1/2 liter
 - Sitronsaft,
 - Salt.
 Forberedelse
 Karpe skrelle, skjære i porsjoner skiver, dryss med sitronsaft og salt.
 Grønnsaker Rens, vask, slice, oppstuss og yngel.
 Å sette et lag av skiver grønnsaker fisk, helle øl, kok opp, tilsett salt og la det småkoke i 30-40 minutter.
 I denne retten ikke legge krydder til å ikke drepe smaken og smak av fisk og grønnsaker.  
Fruktsalat

 Denne oppskriften salat med epler, appelsiner, druer, valnøtter og selleri kokt.
 Ingredienser:
? eple - 2 stk.
? selleri (kokt) 200 g
? orange (medium) - 1 stk.
? røde druer - 250 g
? valnøttkjerner - tre. skjeen.
 Til fyllet:
? yoghurt - 1/4 kopp,
? majones - 2 ss. skjeer,
? saft av 1 sitron
? salt og sukker etter smak.
 Forberedelse
 1. Epler og kokt selleri skåret i skiver.
 2. appelsinskall, delt inn i segmenter, kuttet i små biter.
 3. Hver druer halvert, uten steiner.
 4. Alle satt i en salatbolle.
 5. ingrediensene til sausen og smak til salaten banke.
 6. Pynt salat halvdeler av valnøtt kjerner, skiver av appelsin.  
Hvordan koke gulrøtter i koreansk? Oppskrift for koreansk gulrot

 Foreløpig utbredt armensk, georgisk, japansk, kinesisk, koreansk mat. Og hvis kjennetegn ved de kaukasiske retter er kjøtt og masse grønt, asiatisk mat blendende grønnsaksretter og krydder og ulike sauser. En av de mest populære snacks er koreansk gulrot. Og i denne forbindelse, mange spørsmålet "hvordan å lage mat koreansk gulrot alene."

 "Gulrøtter i koreansk." Oppskrift

 Gulrøtter i koreansk - er først og fremst en lang spon. Hvordan vil du oppnå den ønskede effekt - kniv på langs, gni på shatkivnytsi, spesiell rivjern - spiller ingen rolle.

 Den neste fasen - saltholdighet. Gulrøtter drysset med salt, knust. Etter saften vises, må den overvinne. I varm olje, stekt løk, må den smaken olje, så ristet vegetabilsk olje fjernes fra skimmer. Saltet og som ga gulrot juice smaksatt med rød pepper. Du kan også legge til spisskummen, koriander, nellik (alt avhenger av dine kulinariske lidenskaper).

 Gulrøtter er fylt med varmt krydret vegetabilsk (helst raffinert) olje, som smazhyvsya bøye. Når marinaden har kjølnet litt, tilsett eddik (etter smak) og et par fedd hvitløk. Etter noen timer kan du prøve den ferdige retten.
 I de foreslåtte krydder kan kjøpes ferdig sett for koreansk gulrot. Ved hjelp av kjemiske additiver forberedelsestiden er redusert til to timer.

 Noen husmødre utvannet eddik til hverandre med vann og koke det i krydder og hell kokende vann hakkede gulrøtter i forveien, legge hvitløk, litt vegetabilsk olje. Noen anbefaler å legge krydder i kokende olje. I de samme krydder brukes koriander, sesamfrø, valnøtt. Veldig populært soyasaus.

 Det er også oppskrifter på gulrot blanding kombinert med kål, sopp, asparges og så videre. Noen ganger hvitløk stekt med løk, tilsett Adjika, paprika, chili. Selv blant kulinariske tips finner add buljong terninger, siden deres sammensetning inkluderer også krydder og smak av gulrot kommer uttalt.

 Bon appetit!  
Яндекс.Метрика