Hvordan å bake brød i ovnen?
 I det siste, hver vertinne visste hvordan å bake deilig og smakfull brød. Ferskt brød har alltid vært et tegn på velstand i huset. Men i dag, ikke alle vet hvor sant brød bakt, spesielt i aktiv utvikling apparater når du bruker enkel brød maker kan bake brød og smakfull, og deilige kaker, og til og med lage syltetøy.
 Moderne mennesker er så vant til å kjøpe brød som har glemt den ekte smaken av de deilige retter. Over tid, glemt og at håndverket og kunst av bakervarer. Foruten brød begynt å legge en rekke tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, og selv til brød holdt lenger. I prosessen med å bake brød under elting bakere sette sine sjeler, så i dag mange foretrekker å bake i ovnen, ovnen eller i mikrobølgeovn.
 Hvordan å bake brød i ovnen, så det viste seg ikke bare deilig og smakfull, men fluffy? Det er nok av oppskrifter for en rekke hjemmelaget brød, hver med sin egen spesielle hemmelig matlaging. Også det vil ta de nødvendige ingrediensene for å elte bolle, god ovn med stekebrett, og den tid og tålmodighet.
Hvordan å bake brød i ovnen?
 Den enkleste måten å tilberede hjemmelaget brød
 Ingredienser:
 - 3 kopper hvetemel;
 - 1 kopp myse;
 - 1 ss vegetabilsk olje;
 - 2 ts sukker;
 - 1 ts salt;
 - En pakke av tørket eller 25 g fersk gjær.
 Metode:
 Prosedyren krever fremfor alt sekvensen av tilsetning av ingredienser og blande godt.
 1.  I halvparten av siktet mel helle serum, selv om det ofte erstatter den vanlige kokt, avkjølt vann. De også legge til andre ingredienser.
   Nå forsiktig en trespatel vymishuvaty deig. Det er sjelden, men så langt som å elte deigen i små porsjoner trenger å fylle opp melet.
   Vel Baken nedlasting deigen til en ball og plasser i et varmt sted, som dekker håndkle. Etter 40-60 minutter deigen heve 2-3. På dette punkt bør det være godt igjen og kna for å danne en rull av brød. Ovenfor kan du gjøre kutt fett og olje deig.
   Stek brødet i ovnen bør i utgangspunktet på 50 grader ca 40 minutter. I løpet av denne tiden, vil rulle økning i volum og danner en vakker og godt propechetsya inne.
   Deretter bake brødet i ca 30 minutter ved 200 grader. Klar vzbrыzhnut brød lett med vann og pakket inn i bomull håndkle i 20 minutter Brød klar.

  Hvordan å bake brød i ovnen?
   Hvordan å bake rugbrød i ovnen
   Til dette trenger vi to typer mel - rug og hvete. Av de resterende ingrediensene alt er, det er bare sukker bør tas to ganger mindre, og fortsatt i røren bør legge 3 ss karve. Utarbeidelse av rugbrød og litt annerledes.
   Metode:
  1.  Det første trinnet er å forberede brygge - i litt vann, men bedre melk, oppløse sukker og gjær. Kapasiteten av deigen på et lunt sted til dannelsen pinoobraznoyi hatter. Det tar ca 10 minutter.
    Bland deretter resten av ingrediensene og halvparten av melet er godt vymishuyetsya igjen og sette på et varmt sted. I løpet av denne tiden, vil deigen gjøre.
    Tilsett mel i deigen når den vil øke 2-25 ganger, dere alle igjen kna godt. Med deigen til å danne et brød. Hver satt på et stekebrett med olje til fett
    Da er det nødvendig å vente i noen tid å komme litt brød. Bake rugbrød i svært forvarmet ovn i ca en time. Når brødet er ferdig, er det nødvendig å smøre med smør.
    Det finnes andre oppskrifter for surt rugbrød, med tillegg av kjernemelk eller selv uten gjær. Dette er en mer kompleks oppskrifter rugbrød, som krever mer tid og oppmerksomhet under matlaging, men resultatet er uvanlig deilig brød med flavored skorpe og ekstremt lett og autentisk smak. Lære å bake i ovnen i den enkleste oppskrift, kan du begynne å mer tidkrevende oppskrifter. I brød kan også legge til en rekke tilsetningsstoffer - nøtter, kli, bokhvete, havre, urter og andre krydder og korn.  
 Den kinesiske kalenderen er definitivt gjør sin hyggelige mas forberedelsene til feiringen av et nytt år. Som du vet, alle dyr, skal ha rett til 365 dager etter deres smak og karakter.
 Hvordan å behage en maskot 2015 Blå tre Koselig å verve henne støtte? Hvordan å gjøre det som vår matlaging? Det er mange tegn der, på hvilke retter å lage mat og hvordan å dekorere et bord for det nye året vil avhenge av stemningen i maskot.
Hvordan dekorere et bord for New Year of the Goat (sau)

 Måltider for å møte Goat nyttårsaften


 Hvis du ønsker å lage en tematiske menyer for nyttårsfeiringen, foretrekker et utvalg av frukt og grønnsaker, ulike salater, rundstykker, gryteretter glede Goat fordi hun elsker mat av vegetabilsk opprinnelse. Det er obligatorisk å lage minst en tallerken med gresskar.
 Ikke glem å velge en hedersplass for retter tilberedt av melkeprodukter, ost, cottage cheese, rømme, og så videre. D. Å dekorere en festlig bord i New 2015 bruk mer mangfoldig grønne.
 Også Goat elsker brød fordi du tilberedes ferskt bakverk, selvfølgelig, vil hennes smak.
 De som foretrekker kjøttretter samt fisk og sjømat ikke bekymre deg, vil de sikkert være på bordet i overflod, men på betingelse av at sammensetningen vil omfatte kun ferske råvarer og kjøtt. Ingen hermetisert eller semi! Garnityr velge etter din smak, men alle må være originale.

 Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord


Hvordan dekorere et bord for New Year of the Goat (sau)

 Geit verds uvanlig tilnærming, fordi i prosessen med å tjene alle prøver å vise sin kreativitet. Nyttårs bordet lå et bedre lys klut, hovedsakelig fra plantematerialer som fløyel, silke, lin.
 I året av den blå / grønn Geit Wooden fargedata må være til stede - disse kan være tallerkener, salatboller, glass og servietter.
 Hovedregelen for enhver festlig bordsetting er at alle delene: tekstiler, kjøkkenutstyr og dekor elementer må følge tre utvalgte basisfarger og deres nyanser, vil det fremheve din gode smak.
 Festbord sentral del
 Dekorere bordet for den nye 2015 kan, sette på hans midten liten dekorative tre parabolen. I hans sted bollen med salt, hell litt frokostblanding, grovt brød og sette vakkert flettet håret med tørt gress. Dessuten kan sammensetningen legges skjønte lys i lysestaker laget i form av dyr.
 Små blomsterbuketter og sprigs av gran, plater med friske urter eller tørket gress, sukker, smakstilsatt kaker, alle typer baller, perler og glitter - alt perfekt for en julesamle spor.

 Stearinlys for nyttårsaften


Hvordan dekorere et bord for New Year of the Goat (sau)

 For hva kan være nyttårsaften uten tente lys? De skaper en fabelaktig, koselig atmosfære og gir en festlig stemning. Å pynte nyttårsbordet kan brukes som høye lys i lysestaker luksuriøse og sjarmerende små stearinlys flytende i glass bolle fylt med vann. På bunnen av koppen kan plasseres småstein av forskjellige farger, og overflaten av sølv stjerne og baller. Dette vil skape en fantastisk romantisk atmosfære!  
Suppe av villenderDe fleste av oss er vant til supper med kjøtt som kylling, eller, i det minste, svinekjøtt. Noen ganger brukes også oksekjøtt. Denne artikkelen beskriver oppskriften suppe med anda, som vil gi deg og din familie til deres uvanlige og utsøkt smak.
Suppe av duck kokte denne oppskriften virker veldig uvanlig i forhold til konvensjonelle supper, som grunnlag for denne suppe oppskrift østlige tatt. Å levere originale smaken, prøver å bruke det i oppskriften ingredienser. Men hvis du får en sjelden sopp du ikke kan det, kan du koke suppe uten dem. Smak suppen med anda vil være mindre "østlige", men at første måltid blir mindre velsmakende.
Ingredienser til suppen med villender

For suppe med duck:


- En liten duck (du kan bruke en middels stor duck);
- Halvparten av purre;
- halvparten av vanlig løk;
- To gulrøtter;
- En liten løk, sjalottløk;
- En tomat;
- Grass (ville være den beste blanding av persille, timian, laurbærblad);
- Et glass hvitvin.

For suppe med villender:
- Buljong;
- Pakke ris;
- Noen få sopp, finhakket;
- 50-100 gram annen sopp (f.eks Muer og shitake);
- En teskje chili saus;
- Grønn løk, finhakket;
- Litt hakket koriander.

Lage suppe med villender
Skyll anda kadaveret. Fjern skinnet og kutte henne duck kadaveret inn i fire (eller flere) deler. Kjøtt, plasserer skillet der pre-helle litt olje og stek til brunt.
Suppe av villender

Suppe av villender

Ta løk, purre og gulrøtter. Skjær dem i små biter og stek til godt brunet.
Suppe av villender

Drenere fettet fra pannen i en kasserolle, oversette ingrediensene i en kjele, hell en liten mengde duck vin. Annen vin helles i en kjele, og hell med fettet i pannen. Hell dette vannet slik at det dekket anda i pannen helt. Legg urter, svart pepper, hakket tomat. Sett kjelen på komfyren og la det koke i to timer under omrøring.
Etter den angitte tiden, fjerne anda godt suppen. Fjern fettet fra pannen, ha på det et papirhåndkle.
Suppe av villender

Sopp kuttet litt yngel i smør. Risnudler og andre grønnsaker kokt i buljong. Tilsett buljong chili saus.
Duck kjøtt atskilt fra bein, kuttet og satt i bollen. Sett kjøttet på toppen av sopp og nudler. Legg koriander, og hell i kjøttkraft. Pynt med vårløk og tjene suppe til bordet.
Suppe av villender
Яндекс.Метрика