Boksing er en av de komplekse og utfordrende sport og krever god fysisk form.

 Hvordan å bokse
 Sport boksing - det er ikke lett, det krever konstant forbedring av sine ferdigheter, fart og kraft. For boksing behov:

 shorts;

 hjelm;

 hansker;

 cap;

 Hånd bind;

 boksere;

 boksesekk.

 Korte instruksjoner for boksing leksjon
 Det viktigste punktet kan kalles tøft treningsregime. Før du går inn i ringen, bør en nybegynner nøye trene minst tre måneder og skjerpe alle grunnleggende Locomotive slure. Søknader blir delt inn i fysisk form kondisjonstrening, trening med vekttrening og generelt.
Hvordan man skal håndtere boksing?

 Boxer i ringen må ikke bli sliten, så vi må hele tiden trene musklene til å bli solid. Langdistanse løping eller sprinting perfekt for dette. Når man trener musklene å gjøre øvelser for ulike grupper, er å utvikle en øvelse som til slutt ble det eneste organet mekanisme. Ansett for å være den mest effektive knebøy, benkpress og benk stående trekkøvelser med manualer, Crunch og kraftangrep.
Hvordan man skal håndtere boksing?

 Alle øvelsene bør gjøres i tre sett med resten av ett minutt til 20 repetisjoner, trekke fra hverandre - det skal gjøre det sistnevnte, mens flere styrker vil forbli. Biceps og triceps trenger også å trene til angrepet var sterk. Hensikten med disse øvelsene gjør utøveren utholdenhet og eksplosiv.
 Lær det grunnleggende boksing. Arbeid føtter - du bør alltid gå og stå på tærne, kan du ikke være målrettet av fienden. Hvis motstanderen høyrehendt, så må du flytte til høyre, og hvis venstrehendt, venstre side av deg selv. Skrestnыy uakseptabelt skritt - du kan lett miste balansen. Rack - den skal alltid være stabil og komfortabel.
Hvordan man skal håndtere boksing?

 Praktisk rack vil bruke full kraft og effekt på innflytelse eller forhindre. Hvis du er høyrehendt bokser, bør fronten i en vinkel på 45 grader til motstanderen stå etappe. Sokk høyre fot bør være på nivå med hælen på venstre fot. Chin senket, løftet hendene, albuene presset, venstre hånd bør dekke kinnet og haken som dekker den høyre armen.
Hvordan man skal håndtere boksing?

 Opplærings streik. Selv kjente og suksessrike boksere jobbet hardt blåser hans teknikk. Så før du går inn i ringen, bør det være bra å finpusse og sted kick. Det finnes flere typer slag. Hver boxer velger den mest vinnende kombinasjon som gjør at du kan vinne kampen. Den mest effektive omfatte følgende skudd:

 Uppercut. Dette angrepet gjør øvre høyre melee.

 Jeb. I utgangspunktet er dette arbeidet brukte en svakere hånd som fremmet. Det er en kort slag som holder motstanderen på avstand. Pidkruchuvannya hånd og hånd i øyeblikket før virkningen Jeb kan gjøre mer effektiv.

 Cross. I motsetning til Jeb satte sin hånd tilbake, gir kraft treffer skulder.

 Krok. Streiken er ganske feiende og hovedsakelig brukt i kombinasjon. Den er satt inn i et sikkert område, for eksempel hodet eller torso.

 Etter treffer alt arbeidet ut, er det på tide å reflektere over vellykkede kombinasjoner. Noen foretrekker å anvende en kombinasjon av "Jeb-cross" eller "hook-tverr Jeb."
Hvordan man skal håndtere boksing?

 Et viktig poeng kan kalles evnen til å blokkere skuddet, og bruke den riktig. Motstanderen også trent og har også litt talent, slik at sjokk vil smuldre én etter én, fordi hver boxer viktig å lære å passere disse angrepene. Å bidra til dette vil følgende metoder:

 Block - amortisering hansker. Krever ikke noen innsats.

 Slide - en plutselig rykk til siden, så traff motstanderen flyr med.

 Parry - er churning mot fiendens angrep. Det er store beskyttelsesteknikker.

 Nyre. Denne metoden kan spare fra direkte slag mot hodet. Den består i avsluttende hode, hansker presset til pannen, haken presset mot brystet, og albuene blir sendt fra kroppen.

 Tips for nybegynnere boksere

 Du kan ikke stå i hjørnet og presset til tauene bør være bare i sentrum av ringen;

 å trekke seg fra den vinkelen du ønsker å plassere en blokk, så gjør knebøy og skjevhet;

 i sparring bør bli bare med erfarne krigere - slike kamper vil lære mye og vil ikke passere forgjeves;

 hender alltid trenger å riktig bandasje. For de fleste av tommelen skal ottopыryt, deretter hoppe bandasje mellom det og andre fingrene, så bandasje surret rundt børsten tre ganger. Så igjen bandasje er satt under tommelen og passerte mellom fingrene, bør du starte med ringfingeren og lillefingeren. Gjennom bandasje fingre, bør hver finger vikle rundt basen. På baksiden av bandasjen motayetsya bare tvers, bør starte på venstre side. Utfør svingete av hver finger, så igjen brytes rundt stortåen og rundt på baksiden av hånden og igjen rundt stortåen, som starter bandasje under hennes håndflaten. Ved slutten av tre ganger innpakket ankelen igjen perebyntovыvaetsya børste og vikling kan betraktes som fullført.  
De viktigste metoder for beskyttelse i selvforsvarNyttig informasjon for tenåringer og studenter om teknikker for selvforsvar
Engineering Defence, beskrevet nedenfor, er utformet for å beskytte mot de fleste typer angrep. Mestre teknikkene du har å bringe dem nesten til automatisme. Når du angriper oppfører seg rolig, uten at angriperen.
Hvis en kamp starter, er det nødvendig å blokkere skudd, Dodge og angripe allerede neste hvis det er nødvendig.
De grunnleggende teknikker for selvforsvar er en kombinasjon av blokker, spark og avfall.
Din viktigste målet i en kamp - kaste angriperen i bakken, ta ham ned og få en sjanse til å unnslippe. Hvis du angriper, må du nøytralisere fienden så raskt som mulig.
Makt
Hvis angriperen prøver å treffe du hånden det første bør du gjøre for å unngå å bli truffet.
Hvis han prøver å angripe direkte, gå på line støt og dramatisk heve hånden for å blokkere den. Når du setter enheten til direkte skudd, ikke la motstanderen til å komme seg, å ta et skritt fremover, gjelder kick. I denne skutt bør du legge all vekten av kroppen hans, dermed grunnlag haken.
De viktigste metoder for beskyttelse i selvforsvar

Hvis du kommer til å streike langs en sirkulær bane som krok, tre til side er nødvendig. Den beste skritt fremover. Avstanden i denne posisjonen eller butikk, eller du blir truffet, som er den sterkeste fase. Skritt mot angriperen, putting blokkere slag, sette underarmen. Hvis du angriper en mann bevæpnet med noe, så er det sperret på samme måte.
Når du finner deg selv svært nær fienden, vil du være en reell sjanse til å treffe ham med hånden på haken eller nesen. Du kan gjøre disse to støt kombinasjon, da effekten vil være mye mer betydelig.
De viktigste metoder for beskyttelse i selvforsvar
Husk at å sette ethvert angrep, må han legge all vekten av kroppen hans. Blokkering sidekollisjon, Step fram med høyre foten frem og la sin høyre lår. Denne handlingen legger til et ekstra slag din styrke og kraft.
Hvis du blir angrepet høy eller veldig sterk motstander, så kan du sette dem til å blokkere skuddet med begge hender. Først må du ta et skritt frem til å utfordre ikke nådd målet, men denne gangen du trenger å bruke når du installerer enheten begge underarmene.
Når du vil være i nærheten av din fiende, vil du være svært godt posisjonert for å levere i hodet med en serie av angrip slag.
Counter-starte så snart du ved siden av angriperne. Når skuddet vil bli vist, må du treffe en albue til haken eller fingre i øyet. Det er svært effektiv til å blåse kant av hånden i nesen.
Uansett utfordring du ikke valgte trenger å slå svært raskt og nøyaktig.
Videre kan prøve å treffe deg med kneet sitt. Unndra seg slag er nødvendig. Den enkleste måten å komme tilbake til det og blokkere begge hender å trykke ned.
Ved å deaktivere kne spark, vypryamysya og umiddelbart satt elbowing hender angriper. Deretter, med kraften faller over ham i magen.
Dersom det i en kamp du er ute av lykken, og du fortsatt gikk ned uansett grunn, du fortsatt trenger å beskytte seg selv. For eksempel, er fienden prøver å få deg kick. Liggende på ryggen, snur du deg mot angriperen og høyre fot i hans retning. Bena bøye slik at fullt beskytte mot støt lyske. Pumper er korte og skarpe slag inn i kampen.
➣ Hvis du er heldig, kan du ta bena med føttene, han så ingenting du kan gjøre.
Når han treffer nøyaktig smerte fall. For å øke styrken av virkningen, hjelpe deg selv albuer.
De viktigste metoder for beskyttelse i selvforsvar
Hvis du ikke er i stand til å ta de nødvendige beskyttelse posisjon, gjør alt for å beskytte alle vitale organer. Zhornysya baller, nær hode hender og føtter fra irriterende beats magen og lysken.
Hva ville være kostnaden for å prøve å komme seg ut. I denne kritiske situasjonen det viktigste - å gjøre hjernen fungerer. For eksempel kan du prøve å få på veggen eller i hjørnet av rommet for å beskytte mot støt tilbake. Hvis du er innendørs, prøv å bevege seg under bordet. Bruk alle møbler for å hindre angriperne. Husk at i tilbakelent stilling du er veldig sårbar.
Hvis en eller annen grunn ikke kan få opp, du bør likevel prøve å gjennomføre disken, prøver å slå rundt den viktigste av fienden. Det vil være en stor suksess hvis du klarer å påføre et slag mot lysken.
Et slikt angrep er svært smertefullt og nøytraliserer det for en stund, slik at du kan få opp og holde en annen kontring.
Trukket å gjøre når han kom for nær eller bøyd over deg. Få tilbake skarpt på sin side og bruke det et kick, presser ned i bakken eller på gulv albuer. Dette vil kraftig forbedre kick.
➣ Husk! Hvis du har falt soldater, er den viktigste oppgaven i dette tilfellet - å stå.
Vi må angripe effektivt som i liggende stilling for kontring tilbrakte en stor mengde strøm. Husk også at selv kampsportutøvere er svært vanskelig å slå, mens i liggende stilling.
Når du nanesesh slag mot kneet eller beinet, umiddelbart få opp til angriperen ikke blir fanget selv.
Frihet fra beslag
De viktigste metoder for beskyttelse i selvforsvar
Hvis angriperen klarte å fange deg ved håndleddet, kan du bryte gratis med hjelp av svakhet fangst, gjennom gapet mellom tuppen av fingrene og tommelen.
For å gjøre dette må du rotere håndleddet slik at tommelen ble sendt opp, og flytte hendene frem og tilbake sakte tilbakegang. Imidlertid kan denne fremgangsmåte bare brukes i fangst av en håndleddet. Dette er ikke å miste av syne håndleddet spiss.
Hvis håndleddet fremover tok en dobbel glede, bør det komme tilbake, trekk hendene. Med denne metoden klarer du å stoppe angriperen likevekt hvis det fortsetter å prøve å holde deg. I denne stillingen fienden vil være svært sårbar for et motangrep.
Hvis dette entusiasme vil være et nytt overgrep, søke på person elbowing spiss.
Hvis er med deg motstander grep deg i håret, bør du prøve å bli kvitt så snart som mulig og mindre smertefull.
Hvis angriperen grep du etter håret med sin høyre hånd, Flip all vekten til venstre og høyre hånd Flip gjennom hånden til å holde deg.
Hvis angrepet var uventet og grep du etter håret tilbake, deretter raskt gå tilbake mot angriperen. Gjør en sving, traff ham i magen.
Mot fange håret tilbake og logre hånden opp og tilbake, prøver å kaste under motion capture hendene ned.
Husk at for å oppnå en fordel over sin motstander, din reaksjon og handlinger må være veldig rask, presis og avgjørende. Men dette gjelder for alle andre metoder for selvforsvar.
Hånd angripe du kan ta hånden utenfor, gjør slottet sitt med albue streik på haken. Låsearmen og knerte føre til at motstanderen mister balansen merkelig tilbake. Dette vil tillate deg å få tid til å bestemme hva de skal gjøre videre.
Når fienden kom for nær, kan du slå albuen. Men i alle fall, for å flykte fra fangst må sette minst en hit.
Hvis angripere grep du i kraft av klær og svingte å treffe andre siden, Svakt kroppen til høyre og venstre hånd zamahnys slik at hun ble fanget på deg hånd falt.
Vi må slå til svingen av albueleddet fiende. Når du angriper angriperen Trykk ned og fremover for å frata ham balanse. Svaret bør være veldig, veldig fort.
Når du vil trekke den frem for hånden selv som har punch.
Under bevegelsen vil senke haken og sørge for at ansiktet ditt dukket opp ut av rekkevidde for Kulakov fiende.
En av de enkleste, men likevel dette svært effektiv måte å bli kvitt fangst, er følgende: angriperen bør ta fingeren i motsatt retning av den naturlige svingen, forårsaker en sterk smerte reaksjon.
Hvis du tok fienden i front, så gjør fly bevegelse med sin venstre hånd ned og bruke et alvorlig slag mot albuen hans høyre hånd. Da må stå frem og faller på bakken rett i håndflaten haken falt med hodet etter et slikt angrep kunne ikke hjelpe vidkynetsya tilbake.
Håret er også et svakt punkt av angriperen, slik at de kan brukes ganske vellykket for disputas.
Fremgang og venstre hånd til fienden Pinch og holde håret på baksiden, trekke dem ned og ta bort hodet tilbake. I dette tilfellet må du hjelpe deg selv med høyre hånd, trykke hardt på haken.
Håndledd kan knytte gjennom ulike låser. Låser kan bruke tommelen angriper som en spak. For å kunne søke slottet falt mot person, trener du hardt. Ikke bruk låsen så lenge du ikke vil være sikker på at denne teknikken er nødvendig, og at du klarer å bruke det riktig.
Så lenge du prøver å ta tak i fiendens hånd, og den andre hånden er fri, og han kan bruke det mot deg fordi alt går hans behov for å kontrollere hele tiden.
Hvis du kommer til å immobilisere fienden, er låsen fullt berettiget, men hvis du kommer til å løpe vekk, så denne metoden kan ikke brukes.
Hvis du frem grep hans høyre hånd, kan du sette din venstre hånd bøye albuen og presse nedover på til deg. Dette vil gå for å fange og bringe fienden ut av balanse. Deretter heve høyre hånd opp og ta fingrene, prøver å bøye så mye som mulig. Dermed venstre hånd skal holde tommelen fiende.
For å få det ønskede resultat, må disse handlingene utføres på en brøkdel av et sekund.
I selvforsvar bevegelser bør alle være en enkelt metode, den eneste veien å gå uskadd fra angriperen. Du kan ikke gi fienden tid til å komme til seg selv.
Bli kvitt den såkalte bear fangst (omkrets bak med begge hender) er ikke veldig vanskelig.
I en stående posisjon kan ikke prøve å unnslippe, som det er meget vanskelig å gjøre. Du er bare en sløsing med strøm og sliten. Du må sette deg ned og lene seg litt forover som mulig.
Når du angriper bakfra og meget sterkt grep, må du kraftig slå hodet tilbake så mye som mulig. Dette bildet er best å sende angriperen i ansiktet.
Samtidig de besøkende kan prøve å knipse noen av hans fingre og en skarp sving og lar ham smerte.
Hvis du fange en fiende holdt ikke for godt, og hendene er fortsatt gratis, den enkleste måten å slå hodet ditt, men du kan prøve å fange fingrene svingen og angrep dem.
Ved hjelp av det faktum at han vil avsløre sin side må vi prøve å forlate rommet slagsmål og ikke glem at den beste måten for selvforsvar - er å unngå farer og problemer.  
Яндекс.Метрика