Aspic med gris hode, oppskrift

 Oppskrift av svinekjøtt gelé hodet litt forskjellig fra andre svinekjøtt aspic, men det er en rett som er forberedt med samme mål - Salceson. Den skiller seg fra den gelé bare i forholdet mellom kjøtt til buljongen. Seelze - en veldig tykk jellied svinekjøtt hodet, som er et flott alternativ til frokost og en god matbit.

 Ta gris hode. Skyll godt og kle av huden. Best suge over natten. Sett i en panne med et stykke av magert kjøtt, kan du legge til et par av svinekjøtt ben, tilsett vann til kjøttet var dekket med 2-3 cm, og satt til å koke.

 Når kokt, fjerne skum, tilsett salt og pepper, tilsett laurbærblad og krydder som du liker. For smak kan du sette skrelles gulrøtter og løk. Småkoke i ca tre timer. I motsetning til gelé, kan Salceson koke. Vi er ikke interessert i åpenhet kjøttkraft, det er nyttig i små tall, akkurat som en haug med kjøtt.

 Når kjøttet vil være godt unna bein, ta kjelen av varmen og avkjøl. Catch kjøtt. Fjern bein og hryaschyky. Skjær kjøttet i terninger mindre enn en centimeter.

 Fint hugge ned på brettet hvitløk. Bland hvitløk med ostyvshim kjøtt.

 Forberede en beholder for det ferdige produktet - et brett foret med plastfolie. Sett henne kjøtt med hvitløk. Hell suppen. Oppmerksomhet kjøttkraft bør være nok å bare lime bitene opp. Røre. Samle film eller pakke på topp og slips tråden. Satt under press i kjøleskapet en dag.

 Klar Salceson utgivelsen av filmen, skåret i skiver og server med sennep eller pepperrot. Svært velsmakende med kokte poteter, helle olje og drysset med urter.

 Fordelen med denne retten - til en relativt lav pris. Hodet er mye mindre kjøtt. Seelze ikke misbruke folk med overvekt og de som har problemer med mage-tarmkanalen og leveren.

 Du kan lage gelé fra gris leder en diett. Under matlaging underhudsfett går inn i suppen. Når du fange kjøttet og sil suppen, legg den i kjøleskapet. Fettet vil stige til overflaten og stivner der. Vil bare ta det med en skje.

 Bon appetit!


Oppskrift Beef aspic med ekstra språk

 Aspik av okse - en klassisk oppskrift for gelé, er fremstilt uten tilsetning av gelatin. For dette beef skaft skal være grundig rengjort og skåret i biter. I dette tilfellet vil den ekstrakt av ekstraktivstoffer være mer konsentrert. Dekk med vann og kok opp. Først drenere suppen. Skyll igjen, dekk med vann og kok opp igjen. Fjern skum og kok på svak varme i minst 6 timer. 2 timer før slutten av matlaging, legge et stykke magert kjøtt og fortsette matlaging.

 Løk kuttet i to og legge til suppe, er det satt skrelte gulrøtter. Kok i en halv time.

 Oppskrift Beef aspic vanligvis innebærer tillegg av oksekjøtt språk. Hvordan koke språk? Han faller i med kjøttet kjøttkraft, men hans vilje til tid er mye mindre. 40 minutter senere, kan du prøve å pierce den med en kniv. Hvis den er myk, så det må fjernes og helle kaldt vann.

 Hvis du ønsker å dekorere en festlig måltid alternativet og grønnsaker, gulrøtter trenger for å sette i pannen i 30 minutter til kokt kjøtt.

 Hvordan å lage mat biff gelé
 Du kan få kjøtt, kjølig, ta over og satt på brett eller plater, tilsett knust hvitløk og hell den anstrengte kjøttkraft.

 Du kan skjære kjøtt, satt i form og hell et tynt lag med gelé. Når den er avkjølt, legg kokte grønnsaker, urter og egg skiver, dekk med et andre lag av gelé for konsolidering. Etter herding av dette lag, og helle resten av gelé.

 Det finnes varianter av aspic biff. Kjøttet skjæres i små biter. Buljong press gjennom tett vev og lettere. For å gjøre dette, legger de to rå egg og koke. Sil og tilsett noen dråper sitronsaft. Dette vil gjøre det helt klart kjøttkraft. Legge kjøttet i en runde skjema kake panorere med et lite hull i den midterste laget, styrke sitt lager. Når sover, hell et lag av ren kjøttkraft, deretter kjølig og legg et lag med kjøtt. Så gjentas flere ganger. Sett i kjøleskapet til størkning.

 Kok tre egg, en gulrot og tre poteter. Cool. Lag en salat med poteter, egg, gulrøtter, skinke eller kokt kjøtt og erter. Majones, legger greener.

 Før servering, drop form av gelé i noen sekunder i kokende vann. Invertere på en plate. I midten put salat.

 I aspik oksekjøtt, annet enn fin smak, det er en unektelig fordel. Kalori det er bare 80 kalorier per 100 gram. Dette er til tross for at svinekjøtt inneholder 180 kalorier gelé, kylling og 120. Det vil si, du kan spise absolutt ingen skade til tallene. Du kan også noe lavere kalori forandre forholdet mellom kjøtt og kjøttkraft.

 Det er verdt å merke seg at jellied biff shin veldig sunt. Det forsinker aldringsprosessen, stoppe ødeleggelsen av connective og bein vev, gjenoppretter elastisiteten i leddene på grunn av innhold i kollagen. Aspic vist til folk i strid med muskel-skjelettsystemet og etter brudd. Den inneholder også glysin - et stoff som hjelper hjernen og lindrer alkoholabstinens. Den har antioksidant handling av retinol, en positiv effekt på synet og immunitet.

 Aspic av okse funnet verdig anerkjennelse blant leger, kokker og foodies bare.

 Prøv vår oppskrift forberedelse. Bon appetit!  
Hvordan lage gelé? Oppskrift på hjemmelaget

 Mange lurte på hvordan å lage gelé. Best gelé, som Salt kommer fra kjøtt tallerken. Det skal ta 2-3 svinekjøtt ben, rengjør dem godt og skåldet med kokende vann. Fleskeknoke, ca 700 gram, og også ren hud innsnitt. Kjøtt biff bedre ta ca 1-15 pounds. Svinekjøtt for denne retten vil være for fet. Å tynne fiber biff, tilsett litt kylling. Også et sted rundt en kilo vekt.

 Alt vasket, satt i en pott på ca 7 liter, tilsett vann og satt i brann. Legg en liten skrellet gulrot og løk skrelles, 10-15 erter pepper, 3-4 laurbærblad, pepper, salt etter smak. I dette tallet - ca 2 ss. Husk at kald tallerken litt løs saltholdighet.

 Deretter kok opp over sterk varme. Deretter tappe suppen først, dekk med kaldt vann og kok opp igjen. Reduser varmen. Alle disse manipulasjoner vi må ikke kokende gelé. Det er kjent at hvis kjøttkraft er ved lav temperatur, blir det transparente og nærende. Intet unntak og gelé. Oppskrift gir en lengsel etter 4 - 5 timer.

 I et skikkelig forberedt kjøttkraft er klar, litt tyktflytende konsistens. Kjøtt må bevege seg bort fra benet. Vannet i potten opp til dette punktet kan koke bort ca 4 inches. Pan bør fjerne fra varme, fjerne kjøtt og kjøle den litt for å være i stand til å skjære i pene skiver. Demontere hender bedre ikke å gå glipp av små rør. Cut trenger små eller 1x1 cm terninger eller strimler 2h05 se.

 Denne oppskriften ikke inkluderer tilsetning av gelatin. Men hvis du er i tvil eller trenger å bli klar til å rett rask hjemme kan legge vanlig gelatin, som selges i butikken. Dette nummeret av 30-grams pakke zamachyvaete i et glass med kaldt kokt vann i 30 minutter. I løpet av denne tiden gelatin svelle, legg den på bålet til det er oppløst. Må ikke koke.

 Buljong protsezhyvaete, selv om han er gjennomsiktig i utseende, men bunnen kan ha unwithdrawn skum og små frø. Hvis du bestemmer deg for å legge til gelatin, er så nå er tiden. Helte smeltet gelatin i buljong og så bare ta den med til en byll. Du kan sjekke nødvendig gelatin buljong, helte litt væske på tallerkenen og legg i kjøleskapet i noen minutter.

 Sett hakket kjøtt i skuffer, plater, retter, hell buljong og fjerne kaldt.Jelly Chicken med gelatin, oppskrift

 Aspic - opprinnelig russisk og mange av din favorittrett, som ikke gjør noen ferie tabellen. Du kan lage forskjellige typer kjøtt, som kylling. For aspik kyllingvinger ta, ben, lår eller kylling godt og 1 kg kyllinglår, som ganske mye zhelyruyuschyh stoffer som kreves i dette tilfellet.

 Hvordan lage kylling gelé?
 Sett i panne 15 kg kyllinglår, gulrøtter, løk, paprika og krydder. Så alt du trenger å legge til salt og legg den på en tallerken. Når kokt, fjern skummet og reduser varmen. Cook gelé er 25-3 timer. Pass på at brannen var svært liten og nesten kokende buljong. På dette stadiet innblanding i koke minimum. Tilnærming, følg koke og sjekk beredskap av kjøtt. Når benet begynner lett separeres fra kjøtt - gelé er klar.

 Vi tar ut alle kjøttkraft ingrediensene og legg dem i et dørslag, som i sin tur, sette på en gryte med kjøttkraft. Således kjøler kjøtt mye raskere, og den strømmer buljong.

 Buljong trenger å drenere, fjerne bein. Jelly Chicken uten å legge svinekjøtt eller biff er veldig ømme føtter. For å unngå dette må du koker kylling gelé med gelatin. 1 spiseskje til tre liter væske smaken på ingen måte ødelegge og gjøre mer tett tekstur. Det skal bemerkes at denne fremgangsmåten bidrar til å hindre fett på overflaten av gelé, blir det jevnt fordelt inne i kjøttkraft. For å gjøre dette, suge gelatinen i et halvt glass vann i en halv time, hell i kjøttkraft og kok opp. For å finne ut hvilke var konsistensen av gelé, hell en liten mengde av en flat plate og avkjøl. Tjue minutter senere, vil du vite sikkert om du vil legge til gelatin.

 Deretter hogge kjøttet skal. Sitater - etter ditt skjønn. Du kan la gelé bare i kjødet uten bein og hud, du kan kutte huden og noen spesielt sortert sitater, fjerne dem med steiner, fint kuttet og venstre for senere bruk. Godt tilberedt sitater også svært velsmakende.

 Ordne kjøttet på brett eller beholdere. Kjøttkraft kan settes i kjøleskapet i en halv time og fjerne fett frossen. Bare ikke søke å forstå gelé, sekundær oppvarming forverre smak. Hvis du ikke ønsker å fortsette umiddelbart helle sjy. For å gjøre dette, klem den varme suppen noen fedd hvitløk og umiddelbart press gjennom en dørslag.

 Hvordan lage kylling gelé, forstår vi. Nå la oss snakke om hvordan du kan ordne det. Et lag av kjøtt, hell litt gelatin og sette den i kjøleskapet. Når gelé gripe, ta på hans kokte egg ringer, tannhjul med gulrøtter, grønne blader. Hell et tynt lag for å pynte seg fast, og deretter kjølig. Hell så resten av gelé.

 Vi håper at vår oppskrift vil være nyttig for deg. Bon appetit!


Яндекс.Метрика